• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واسه خرید گوشی با تجربه ها کمک کنن

soltek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
tintin جان
برادر خدا سواد داده برای خواندن

Played formats (decoding): .3gp and .mp4 file formats, MPEG-4 video, H.263 video and AMR audio, RealMedia (Real Video and Real Audio), MP3 and AAC

این نوشته بالا برای 6630 و ایننوشته پایینی

MP3/AAC/M4A stereo music player

برای 6230iمی باشد این را من از سایت برات کپی کردم که فکر نکنی خودت با سوادی :lol:

دمت گرم گوشهات استریو می شنوه ! خیلی با حالا بابا!

سونی اریکسون عزیز
من قصد توهین به گوشی شما و سلیقه شما ندارم ولی باید کلاه را قاضی کنی و تعصب به خرج ندهی :happy:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از soltek :
tintin جان
برادر خدا سواد داده برای خواندن

Played formats (decoding): .3gp and .mp4 file formats, MPEG-4 video, H.263 video and AMR audio, RealMedia (Real Video and Real Audio), MP3 and AAC

این نوشته بالا برای 6630 و ایننوشته پایینی

MP3/AAC/M4A stereo music player

برای 6230iمی باشد این را من از سایت برات کپی کردم که فکر نکنی خودت با سوادی :lol:

دمت گرم گوشهات استریو می شنوه ! خیلی با حالا بابا!

سونی اریکسون عزیز
من قصد توهین به گوشی شما و سلیقه شما ندارم ولی باید کلاه را قاضی کنی و تعصب به خرج ندهی :happy:

كسي نميگه 6630 يا 6230i استريو نيست ولي اگه كيفيت صدايي كه از k750i در مياد مقايسه كني
nokia حرفي برا گفتن نداره

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
6630 استریو ـه، MP3 Player ش .

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
جناب سولتك ممنون كه من - مدير انجمن و اكثريت قريب به اتفاق اعضاي فروم در جهل و ناداني و بي سوادي بوديم ولي شما
هنوز فرق 6230 و 6230i رو نفهميدين و حتي در گفتار فارسي هم متوجه نشديد كه بنده ميگم كجا نوشته امپي3پلير 6630
استريو نيست .

soltek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مديريت محترم جناب tintin خان !

فرقه i 6230 و 6230 را كاملا متوجه شده ام اما شما به من بگوييد كجا نوشته 6630 استريو است ؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از soltek :
مديريت محترم جناب tintin خان !

فرقه i 6230 و 6230 را كاملا متوجه شده ام اما شما به من بگوييد كجا نوشته 6630 استريو است ؟
سولتك جان من مديريت محترم نيستم . جناب عطا عسگري و اكسپلود مديران محترم اينجا هستند و اكسپلود هم در
اين تاپيك پست زد و من منظورم اكسپلود بود . استريو بودن هميشه نيازي به نوشتن نداره و مواقعي بايد نوشته شود كه
استريو نيست ( البته در حال حاضر ) شما يك جا رو به من نشون بده كه نوشته باشه استريو نيست .

soltek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
سولتك جان من مديريت محترم نيستم . جناب عطا عسگري و اكسپلود مديران محترم اينجا هستند و اكسپلود هم در
اين تاپيك پست زد و من منظورم اكسپلود بود . استريو بودن هميشه نيازي به نوشتن نداره و مواقعي بايد نوشته شود كه
استريو نيست ( البته در حال حاضر ) شما يك جا رو به من نشون بده كه نوشته باشه استريو نيست .

تين تين خان ! دوست من!

خدمتتون عارضم كه استریو بودن یک گوشی جزئی از خصوصیات یک گوشی می باشد و هر کجا که گوشی این قابلیت را داشته باشه شرکت سازنده آنرا در بوق و کرنا می کند تا همه مشتریان بفهمند ولی اگر شما در سایت نوکیا بروي اين قابليت را بعنوان يكي از شاخصهاي مهم در هرکجا که لازم بوده است ذکر کرده است :cool:
البته باید این را به اطلاعتون برسونم نه اینکه شرکتی مانند نوکیا قادر نمی باشد گوشی استریو تولید کند بلکه این کار نوعی کلک تجاری می باشد برای فروش بیشتر محصولات خود

بچه خوش باشین

AT89C51SND1C

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
اين اولين پست منه و خوشحالم كه اينجا عضو شدم.
من با soltek موافقم .اگر 6630 استريو باشه به عنوان يك آيتم تبليغي حتما مطرح ميشد مثل محصولات ديگه نوكيا 6230i و 6680.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از AT89C51SND1C :
سلام.
اين اولين پست منه و خوشحالم كه اينجا عضو شدم.
من با soltek موافقم .اگر 6630 استريو باشه به عنوان يك آيتم تبليغي حتما مطرح ميشد مثل محصولات ديگه نوكيا 6230i و 6680.

خوش آمدي عزيزم

منم با حرفت موافقم!

Rezaquest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز سلام
چند روزي است كه قصد خريد يه گوشي جديد داشتم اومدم اين فوروم رو مطالعه كنم تا يه چيزي دستگيرم بشه
چون مارك گوشي برام مهم نيست با مقدار پولي كه براي اين موضوع در نظر گرفتم فكر كردم با خوندن اين بخش يه نتيجه مناسبي بگيرم و گوشي انتخابي رو بخرم ولي نتايج ذيل رو كسب كردم كه به نظرم اومد به اطلاع دوستان برسونم شايد براي آينده كمكي بكنه
1- معمولا افراد كم تجربه (مثل من) در اين زمينه زياد به اينجا مراجعه و سوال هاي خودشون رو ميپرسن يا از اهل فن تقاضاي كمك يا اظهار نظر ميكنن مثل اولين پست همين تاپيك ولي بعد معمولا بجاي راهنمائي اون دوست تازه وارد يه دعواي تمام عيار حيدري نعمتي راه ميفته كه ديگه هيچ كس چيزي ازش ياد نميگيره و نتيجه هم نميده
2- عدم احترام به آرا و عقايد ديگران راحت ترين كاري است كه در اين انجمن راه ميفته
آقا هر كس يه نظري داره و يه سليقه اي. يه تاپيك در مورد سلائق بزنيد و اونجا مطرح شون بكنيد ولي خدائيش تو جاهاي ديگه مستدل و مستند حرف تون رو بزنيد تا زياد كش دار نشه حالا اگه يكي مثل من مدتي خارج بوده و زبون مادريش يا يه زبون ديگه اي رو يادش رفته يا بلد نيست نبايد بهش سخت بگيريم براش توضيح بديم و موضوع رو زود فيصله بديم و تعصبات خودمون رو يه مارك خاص تو اين مباحث وارد نكنين
3-چقدر خوب ميشد بجاي اين همه انرژي همراه با بار علمي كه اينجا گذاشته شده اين انرژي مقداري بيشتر و با درايت تر هدايت و بكار گرفته ميشد كه نتيجه اون حداقل اين باشه كه اگه يكي خواست يه گوشي انتخاب كنه راحت بتونه با مراجعه به اين سايت نقاط قوت و ضعف اونو بفهمه و ياد بگيره كه وقتي در حال خريد هستش به چه جوانب و ايتم هائي بايد توجه داشته باشه كه كمتر كلاه سرش بره و بعدا از انتخاب خودش كمتر پشيمون بشه.
4- هميشه يه راه بزاريم براي احتمال اشتباه برداشت خودمون و اينقدر قطعي حرف نزنيم و بدونيم كه همواره بعضي افراد مواردي رو ميدونن يا تجربه دارن كه ممكن استاد اون فن هم ازش اطلاع حاصل نكرده باشه.
5- رعايت ادب در كلام و احترام به بزرگتر بخشي از فرهنگ ما ايرانيان هستش كه لازم است همه ماها از مدير سايت تا قديمي ها و تازه واردها بهش توجه كنند تا از مباحث مطرح شده نتيجه بهتري كسب بشه.
از همه افراد قديمي كه اثرات زحمات اونا تو مباحث ديده ميشه مدير فوروم و تازه واردها بابت اين پست طولاني عذر ميخوام ولي فكر كنم لازم بود گفته بشه
موفق باشين

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام و ممنون از نظراتتون، مخصوصا این جمله:

هميشه يه راه بزاريم براي احتمال اشتباه برداشت خودمون و اينقدر قطعي حرف نزنيم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
این مشگلاتی که دوستمون اشاره کرد یه دلیل مهمش اینه که اینقدر ادم خبره اینجا هست که اصلا نمیشه به کسی گفت بالای چشمت ابرو..به نظر من بهتره قسمت خرید گوشی رو مثل سخت افزار یه سیستم ÷یشنهاد اتوماتیک راه بندازید..این طوری دیگه جای بحث های اینطوری کمتر میشه...هنوز قضیه اون تعداد رنگ صفحه از یاد من نرفته :(

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
اشتباه لپي بود :D 290 تا 300 تومان بدون گارانتي . خر هم خودتي ;)
پرفسور جان اومدم بنويسم خريد د جا موند.... اي خدا :rolleyes:

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
سلام و ممنون از نظراتتون، مخصوصا این جمله:

هميشه يه راه بزاريم براي احتمال اشتباه برداشت خودمون و اينقدر قطعي حرف نزنيم
100% تاييد ميشه... :rolleyes:

soltek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز به ويژه Rezaquest

من بعنوان يكي از طرفهاي متخاصم دراين جنگي كه در گرفت متاسفم :blush: راستش ما از اصل موضوع انحراف پيدا كرديم كه ولي اميدوارم بتوانم آنرا جبران نمايم!

در مورد خريد گوشي آنطور كه بنده شنيده ام سيستم مخابرات ايران از تجهيزات دو شركت ساژم و نوكيا استفاده مي كند كه بعلت مچ بودن اين سيستمها با گوشي هايي كه اين دو شركت توليد مي كنند ظاهرا آنتن دهي بهتري دارن !
اين از لحاظ آنتن دهي اما مابقي موضوع باز مي گردد به جيب جناب عالي و انتظارات و نوع نياز شما از گوشي
البته بايد اين موضوع را نيز به اطلاع برسانم كه هر نوع محصول الكترونيكي كه قصد خريد داري هميشه يك الي دو ورژن پايين تر از معمول بگير چرا كه در بدو ورود هر نوع محصول جديد قيمتهاي غير واقعي ارائه مي شود و اگر در بازار نيز تحقيق كني گوشي هايي وجود دارد كه پس از گذشت چند ماه از ورود به بازار قيمتشان شكسته شده و حتي در بعضي مواقع به نصف نيز رسيده است

حال سوال من اينست كه چه مقدار قصد هزينه كردن داري ؟
چه امكاناتي در يك گوشي براي شما مهم است؟

:) :) :) :) :)

Rezaquest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همگي
اولا شرمنده فرموديد و من فقط سعي كردم نكاتي رو به خودم يادآوري كنم
من زير سيصد تومان ميخوام هزينه كنم و وجود امكاني كه بتونم از متون تهيه شده با وورد و اكسل و... كلا افيس استفاده كنم بعلاوه انتقال و دريافت فايل برام مهمه در ضمن حافظه بالاتر و امكانات تصويري و صوتي هم در رده هاي بعدي ميتونه توجهم رو بيشتر جلب كنه.
ممنون ميشم راهنمائي بفرمائيد.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Rezaquest :
سلام بر همگي
اولا شرمنده فرموديد و من فقط سعي كردم نكاتي رو به خودم يادآوري كنم
من زير سيصد تومان ميخوام هزينه كنم و وجود امكاني كه بتونم از متون تهيه شده با وورد و اكسل و... كلا افيس استفاده كنم بعلاوه انتقال و دريافت فايل برام مهمه در ضمن حافظه بالاتر و امكانات تصويري و صوتي هم در رده هاي بعدي ميتونه توجهم رو بيشتر جلب كنه.
ممنون ميشم راهنمائي بفرمائيد.

همون 6630 رو بگير قيمت 300000 تومان كارت را راه ميندازه

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مخابرات از اریکسون نوکیا و ساژم استفاده میکنه.

soltek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين جناب Rezaquest

اينكه شما مي گوييد قصد استفاده از مجموعه آفيس را بر روي گوشي خود داريد فكر جالبي است ولي اين واقعيت را بايد در نظر بگيريد اين نوع آفيس با آفيسي كه شما بر روي كامپوتر استفاده مي كنيد از زمين تا آسمان فرق دارد و اين را نيز بايد اضافه كنم كه حتي خود گوشي نيز براي سهولت استفاده بيشتر قابليتي دارد كه بتواند از آفيس كامپوتر استفاده نمايد به طور مثال استفاده از اوت لوك يعني كار كردن متون بر روي گوشي كار سخت و دشواري است گذشته از آن شما قصد انتقال فايل توسط گوشي خود را داريد و اين كار را نيز گوشي انجام مي دهد ولي براي اين كار ابتدا بايد نرم افزار گوشي را نصب نماييد يعني شما به راحتي يك كول ديسك معمولي نمي توانيد انتقال اطلاعات را انجام دهيد و براي اينكار ابتدا بايد گوشي را نصب نمايد آنگاه بوسيله كابل گوشي را به كيس وصل كنيد سپس با سرعت خيلي پاييني اطلاعات را دانلود كنيد كه اين اصلا مقرون به صرفه نيست و شما مي توانيد با يك كول ديسك 128 خيلي راحت تر و مطمئن تر اين كار را انجام دهيد
بقول معروف گره اي كه با دست باز مي شود چرا با دندان باز كني ! :happy:

در مجموع هر نوع سخت افزاري كه داراي قابليتهاي بسيار زياده باشد به هر حال در يكي از قابليتها داراي محدوديت مي باشد و شما نمي توانيد حداكثر استفاده را از آن ببريد بطور مثال همين گوشي هاي تلفن همراه ! عكس مي اندازد ولي نه به كيفيت يك دوربين ديجيتال ! ام پي تري پخش مي كنند ولي نمي توان همانند يك ام پي تري پلير در وسط آهنگ به عقب و جلو رفت :)

بالا