Dr.Cnet
Registered User
- خوب بردیم
یعنی تو تهران ۱ باختم بدیم نمیریم بالا؟اگر همه بازیها درخانه ببریم یک اما اگر داریم، آخرین بازی گروه مربوط به آمریکا-لهستان هست که آمریکا میزبان هست. صعود آمریکا قطعی بشه احتمال بازی با نفرات دوم تیم زیاده و لهستان در بازی آخر بتونه از ایران جلو بزنه. باید در تهران جوری بازی کنیم که صعود ما به بازی آخر گروه وابسته نباشه ....
دیروز بعد از بازی کارشناس والیبال داشت میگفت که مردم بلیط ها رو اینترنتی بخرن که ما به این موضوع کاری نداریمتبریک میگم
با ۶ برد پیاپی در ایران قطعا صعود خواهیم کرد
تو تهران دیگه بازی واسه حریف به هیچ وجه ساده نیست. چون بازی دیگه تو سالن ورزشی نیست. تو دهانه اتش فشانه
حضور بانوان باعث جو گیری اقایان خواهد شد و سالن ۱۲ هزار نفری ۵۰ هزار نفرو در خودش جای خواهد داد
یعنی اگه بلیتا دونه ای ۱ ملیونم باشه مثل پارسال کل بلیطا تو کمتر از ۹۰ ثانیه فروش میره
نه ورزشگاه که تغییری نمیکنه اما فک کنم 6000 تای دیگه رو واسه فاطی کماندوها کنار گذاشتن!دیروز بعد از بازی کارشناس والیبال داشت میگفت که مردم بلیط ها رو اینترنتی بخرن که ما به این موضوع کاری نداریم
چیزی که باعث تعجبم شد این بود که گفت 6000 بلیط ! :general710:
ورزشگاه آزادی که 12 هزار تا میگیره، نکنه میخوان ورزشگاه دیگه برگزار کنن که گنجایشش کمتر باشه :general208:
خب اونا هم که باید بلیط بگیرن :general705:نه ورزشگاه که تغییری نمیکنه اما فک کنم 6000 تای دیگه رو واسه فاطی کماندوها کنار گذاشتن!
نه برادر اونا که نیازی به بلیط ندارن,ایران نیستی مگه شما؟!خب اونا هم که باید بلیط بگیرن :general705:
الان سئوال من اینه که گفته شده که ورزشگاه آزادی میزبان مسابقات هست یا هنوز اسمی از ورزشگاه برده نشده؟
اینا خوار کردن حریف نیست اینا بی شخصیت کردن خودمونه !اینا چقدر خوار و ذلیل هستن!! سر سرود ملی آمریکا دیدین چیکار کردن؟