98saman
Registered User
دوستان به جايي اين كار ها بيايم يه اكيپ تشكيل بديم بريم به تمام بازيكن هاي عنريكا فوش بديم تخله شيم دي
منم اگه اعصابم میکشید پایه بودم,حیفدرد و بلاتون بخوره تو سر فوتبالیستا ایشالاااااااااااااا.
من بازی بعدی میرم ورزشگاه نبوووووووووود؟
لپ تاپم هم امریکائیه هه. حتی خمیر دندونی هم که استفاده میکنم اصالتاً آمریکائیه (سیگنال مال یونیولر ـه که امریکایی هست) تا این حد غرب زده ام :دیاز ویندوز کپی آمریکایی ت خیجالت بکش اگر از بنچی نمیترسی
من حتی سرود ایران رو نشنیدم. داشتم شام میخوردم. نمیدونستم سرود ملی امریکا رو پخش نکرده. از کامنتهای عصر ایران متوجه شدمواقعا بردن آمریکا اونم در یک بازی نه در مجموع امتیازی چه ارزشی داره؟ (بماند که ضد ارزشها با رفتارهاشون قبل بازی و در حین بازی ارزش سیاسی بهش میبخشن)
من که حتی اگه غرور ملی هم داشتم به خاطر رفتار تماشاگرا و صداسیما(همین قطع کردن سرود ملی آمریکا) و رفتار ناشایست ایرانی ها در شبکه های اجتماعی و...تاپیک نمیزدم که هیچ پیگیری هم نمیکردم!
رفتار و سکوت خارجیا با ما در بازیهایی که میهمان هستیم رو مقایسه کن با رفتارهای خودمون! دست و جیغ و هورا هنگام یه بازی سالنی یعنی اوج تجمع ـه عقده
به انداره تو بی عقل نیستم که همچین کاری کنم هجوم آوردی به تاپیک تبریک برد تیم ایرانمیگم که متعجبم چرا تاپیک زدی و به عنوان یه ایرانی در پیچ بازیکنان آمریکا حضور نداری
اره خوب گوش ادم کر میشه.منم اگه اعصابم میکشید پایه بودم,حیف
دو دفعه رفتیم همه جامون اومد تو دهنمون انقدر سر و صدا زیاد بود
من حتی سرود ایران رو نشنیدم. داشتم شام میخوردم. نمیدونستم سرود ملی امریکا رو پخش نکرده. از کامنتهای عصر ایران متوجه شدم
تازه اینو نگفتی وقتی ایران امتایز میگرفت موزیک از ورزشگاه پخش میشد. اما وقتی امریکا امتیاز میگرفت پخش نمیشد
به انداره تو بی عقل نیستم که همچین کاری کنم هجوم آوردی به تاپیک تبریک برد تیم ایران
شما بازی های لهستان رو ببین تماشاگراش رو-تماشاگرای ایران یک دهم تماشاگرای لهستانی انوجدانا دمشون گرم چه تماشاگرا که شما نمونش رو تو هیچ کشوری نمی بینی و چه بازی امشبی که بچه ها انجام دادن عالی و بدون نقص
شما بازی های لهستان رو ببین تماشاگراش رو-تماشاگرای ایران یک دهم تماشاگرای لهستانی انوجدانا دمشون گرم چه تماشاگرا که شما نمونش رو تو هیچ کشوری نمی بینی و چه بازی امشبی که بچه ها انجام دادن عالی و بدون نقص
پیروز باشید و هرچه زودتر از احشام آباد رهایی یابید
所有他媽的 این زبان چینی ترجمه کن خودت میفهمی
所有他媽的 این زبان چینی ترجمه کن خودت میفهمی