برزیل امسال قویتر شدهبچه هایی که بازیای اون گروه رو نیگاه کردن ایتالیا و برزیل مثه ساله پیشن؟ تغیر خاصی نکردن؟(تو ترکیب مخصوصا)
تیم اخر گروه نشدن.شرایط موندن جزو 8 تا تیم چیه؟
مرسی از پاسخ فقط یعنی امسال روسیه و استرالیا یکیشون حذفن؟تیم اخر گروه نشدن.
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
خواهش میکنم.مرسی از پاسخ فقط یعنی امسال روسیه و استرالیا یکیشون حذفن؟
ساله پش مگه لهستان اخر نشد پس چرا هنو تو لیگه؟
آره دقیقا. فرانسه بدجور واسه ما شاخ و شونه میکشه. پارسال هم که هر کاری کردیم حریفش نشدیم.اصلا هیچ معیار دقیقی برای حذف شدن از هشت تیم وجود نداره,تصمیم نهایی با فدراسیون جهانی هستش,ولی اگر چهارم بشیم قاعدتا احتمال سقوطمون به دسته پایین تر زیاد میشه
چون فدراسیون هم ترجیح میده این هشت تیم ثابت نمونند,دقیقا ما هم به همین شیوه وارد این هشت تیم شدیم
ولی حالا که اومدیم توی هشت تیم باید با چنگ و دندون توی همین گروهای A و B بمونیم
بازی کردن با فنلاند و ... چیزی نصیبمون نمیکنه که هیچ سطحمونم پایین میاره
الان فرانسه و کانادا کاملا مستعد حضور در دو گروه برتر هستند
سایت طرفداری داره (قسمت ویدئو) ، من بازی اول فول مچ بازی رو دانلود کردم بازی دوم هم احتمال زیاد داره .متاسفانه نتونستم این 2بازی رو ببینم همش تو جاده در حال رانندگی
کسی بازی رو record کرده یا کسی میتونه یه لینکی از 2تا بازی بده دانلود کنم؟ ترجیحن 1080p
فرانسه سال پیش که اصلا به ما نخورد ک کنم( پیارسال بهم خوردیم)آره دقیقا. فرانسه بدجور واسه ما شاخ و شونه میکشه. پارسال هم که هر کاری کردیم حریفش نشدیم.
چرا دیگه,در فاینال سیکس بهشون خوردیم,آخرین بازیمون بود فکر کنم که سه هیچ باختیمفرانسه سال پیش که اصلا به ما نخورد ک کنم( پیارسال بهم خوردیم)
دیروز بازیش رو با کره دیدم خعلی شاخ نبود.
اگه دست ما بیافتن میشن خراب و پاره
من میدونم عرق چیه داداش دو مدلشو دارم خواستی پخ کنواس کسی ک نمیدونه عرق چیه ترجمه هم کنی باز فایده نداره بی خیال