saeedh1371
Registered User
- نوشتهها
- 665
- لایکها
- 178
از چی بگم برات..................................
از چینی هایی که شدن سمبل اقتصاد ایران چون جیب بعضی ها پر میشهاز چی بگم برات..................................
12 هزار نفر؟ دوست من تخفیف میدی؟مدیران این آشغال سازا میگن با این کمپین جوونا 700 نفر بیکار میشن اما از اونطرف نمیگه که سالیانه طبق آمار رسمی 12 هزار نفر بر اثر تصادف کشته میشن که از این تعداد حدود 9000 نفر برای کمبود ایمنی خودرو ها کشته میشن
اون 700 نفر میتونن جای دیگه کار پیدا کنن اما اون چند هزار نفر که میمیرن چی ؟
ای بابا ...
این دوست پزشکمون همش داره میگه بیکار میشن بیکار میشن ( احتمالا پزشک خودرو در یکی از همین شرکت ها هستند )به درک که بیکار بشن کارگراشون
خود کارگراشون هم سهل انگار میکنن توی مونتاژ قطعات
به درک بزار بیکار بشن
نه من آمار رسمی خودشون را دادم که مثلا برای نقص فنی خودرو که یهو ترمز نمیگیره ( لنت ترمز اصلا نداره چون یادشون رفته بزارن ) یا مثلا کمربند پاره میشه چون پوسیده بوده با چسب زخم چسبونده بودن12 هزار نفر؟ دوست من تخفیف میدی؟
سالهاست 2 برابر این عددی که میگی در جاده ها کشته شدن. این سالهای اخیر که ماشین های خارجی بیشتر شد، تلفات کمتر شد
ببین چقدر مسخرس این صنعت خودروسازی ما که پلیس باید مجبورش کنه ترمز ABS برای ماشین بزاره. کیسه هوا بزور... حالا کیسه هوای سرنشین شده آپشن)))
![]()
پلیس بیچاره وقتی میبینه اینا فرقوناشونو درست نمیکنن مجبوره دیگه12
ببین چقدر مسخرس این صنعت خودروسازی ما که پلیس باید مجبورش کنه ترمز ABS برای ماشین بزاره. کیسه هوا بزور... حالا کیسه هوای سرنشین شده آپشن)))
محض اطلاع شما،من در منطقه مرزی هستم که یک کارخانه خودروسازی در اون نیست؛یکبار دیگه هم این رو گفته بودم،منتها بعلت منطق بالا همونطور که نخواستید حرفه من رو باور کنین،محل کارم رو هم باور نکردیداین دوست پزشکمون همش داره میگه بیکار میشن بیکار میشن ( احتمالا پزشک خودرو در یکی از همین شرکت ها هستند )
نه من آمار رسمی خودشون را دادم که مثلا برای نقص فنی خودرو که یهو ترمز نمیگیره ( لنت ترمز اصلا نداره چون یادشون رفته بزارن ) یا مثلا کمربند پاره میشه چون پوسیده بوده با چسب زخم چسبونده بودن
پلیس بیچاره وقتی میبینه اینا فرقوناشونو درست نمیکنن مجبوره دیگه![]()
ببین برادر اول اینکه شمابگو اصلا پروفسور هستی تو نفس قضیه چه تاثیری داره ؟محض اطلاع شما،من در منطقه مرزی هستم که یک کارخانه خودروسازی در اون نیست؛یکبار دیگه هم این رو گفته بودم،منتها بعلت منطق بالا همونطور که نخواستید حرفه من رو باور کنین،محل کارم رو هم باور نکردید
یادمه اون موقع قسم خوردی پزشک نیستم....اما بعدش حرفی نزدی....این صحبت ها سطح فرهنگی شما رو نشون میده
منطق و ادبیات شما سرشار از اتهام زنی و برچسب زدن هست
مقداری ادب یاد بگیرین
من نه سودی از شکست کمپین میبرم نه از پیروزیش
کاهش قیمت خودروی داخلی نه بنفع من هست نه به ضرر من،چون براحتی میتونم همین الان خودروی وارداتی بخرم و هرگز سوار ماشینی نمیشم که در سطح شهر پر باشه.......
امیدوارم کمپینتون روزی شامل خودروهای وارداتی هم بشه،تا حداقل بنده هم از کاهش قیمت سود ببرم
تمام حرف من اینه:اگه کسی رفت وام بگیره یا خودروی صفر بگیره،برای رفع نیازش هست و نباید بهش اتهام خیانت،نفهمی و .... زد؛آیا شما با این مشکلی دارین؟
شما متاسفانه مبحث این تاپیک رو تبدیل به خصومت شخصی کردی که از این بابت براتون متاسفم و آرزوی بهبودی براتون دارم
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
من هرگز از خودروی داخلی حمایت نکردم و نمیکنمببین برادر اول اینکه شمابگو اصلا پروفسور هستی تو نفس قضیه چه تاثیری داره ؟
پزشکی که این همه تحصیل کرده میاد اینجا از کشت و کشتارو خونریزی و یتیم موندن هزاران بچه و خونواده دفاع میکنه دیگه چی باید بهش گفت ؟ !
چرا باید خودرو وارداتی تحریم بشه ؟
حداقل وقتی پول میدی میدونی لاستیک تاریخ انقضا گذشته نمیدن
یا مهمترین بخشش اینکه میدونی لنت ترمز روش هست و تو کارخونه یادشون نرفته و هزاران مورد دیگه که چند بار پست دادم اما شما جواب ندادی چون جوابی نداری بدی
بله عزیزم کسی که خودرو از این شرکت ها بخره خائن هست و دزد و خیانت کار نه از روی نیاز ، چون با خرید خودرو باعث میشه اینا به همینکارشون ادامه بدن و دوباره هزاران کودک یتیم بشه
ای بابا داداش گلم ولمون کن دکتر بودن به کارت و مدرک نیست بالاتر از همه اینا انسانیته که متاسفانه شما معلومه بویی ازش نبردی و همش داری حرف خودتو تکرار میکنی
منم میتونم 4 میلیون پول بدم مدرک پزشکی بگیرم ( تو این مملکت مفته حتی احمدی جون هم دکتر بود که جعلی بودن مدرکش ثابت شد ) پس انقدر نگو پزشک پزشک
وجدانن تو خودت متوجه هستی چی میگی ؟من هرگز از خودروی داخلی حمایت نکردم و نمیکنم
از کیفیت بالای اون هم چیزی نگفتم
اما بحث اینجاست که چرا باید به یک انسان برچسب خیانت زد و اصلا این حرف چه جایی در تاپیک که مربوط به این وام ۲۵ تومنی هست جا داره
شما باید از اتهاماتی که به من زدید عذر خواهی کنید
شمایا باید مدرک بیارین که من از این شرکت ها پول میگیرم یا عذر خواهی کنید،وگرنه در همین شب عاشورا یخدا حلالت نمیکنم
خیلی زشت هست که به یک هموطنت بخاطر یک حرف توهین کنی،یا شخص دیگر رو که بخاطر رفع نیاز خودرو بخره به خیانت محکوم کنی
اصلا مگر شرکت در یک کمپین اجباری هست،این حرف شما با دیکتاتوری حکومتی چه فرقی داره؟
زور و اجبار برای چی هست؟
حال تکلیف این بقول شما خیانت کاران چس هست؟میخواین اعدامشون کنین یا همینطور از پشت اینترنت بهشون توهین کنی؟فکر میکنی موفقم میشی؟
در ضمن چرا تحریم کردن خرید خوردوی وارداتی بد باشه.....حداقلش این هست که سود دلالی کم میشه گ چند میلیون تومنی این خودروها کمتر میشن
یکم هم به فکر جیب ما باش
از من نخواین که به ضعف های خودروهای داخلی جواب بدم،چون وجود این ضعف رو انکار نمیکنم
تنها و تنها هدف من جلوگیری از فحاشی شما به هموطنانم هست که متاسفانه هدف کمپین شما به این سمت متوجه شده.....فحش دادن به هموطنتون و اتهام مزدور بود
من چند بار ثابت کردم که مزدور نیستم،متاسفانه شما از ایراد این اتهامات عذرخواهی نکرده اید
در ضمن مدرک پزشکی با ۴ تومن نمیشه خرید......راحت ترین راه،صرکت در دانشگاه های بین الملل هست که ترمی ۴۰ میلیون خرج داره و ۷ سال طول میکشه مدرک بدن و یکسال بعد از قبولی من در دانشگاه ملی تاسیس شده
این ادعاهای بدون پشتوانه نشاندهنده سطح فکری شما هست
واقعا اونایی که میخان وام بگیرن و خودرو بخرن احمق و خیانتکار هستن
این وام دادن یه جور تله هستش اونا دلشون به حال مردم نسوخته
آخه تویی که میخای وام بگیری و ماهی 600 هزار تومن قسط بدی که یه خودرو بیشتر برات تموم میشه و کیفیتش هم همون آشغالی هست که مردم دارن و باید تعمیرگاه باشن و نمایندگی
متاسفنه بدبختی ما از همین یه عده هست که باعث میشن اتحاد کمپین تحریم خودرو هم به هم بخوره
واقعا اینایی که میخان وام بگیرن اصلن فکر میکنند پول بابت چه ماشین آشغالی میدن که حتی کیفیتش هم تغییر نکرده و افت داشته
من که هر جا ببینم طرف ماشین صفر ایرانی خریده توی این مدت یه حالی به ماشینش میدم چون اون طرف خیلی نفهمه و از گاو هم کمتره از همه مهمتر یه خائنه و اگر میفهمید سمت این خودرو نمیرفت اونم با وام گرفتن
من تشویق کردم بخرن؟وجدانن تو خودت متوجه هستی چی میگی ؟
از یه طرف میگی ماشیانشون داغونه بعد از اونور تشویق میکنی بخرن ؟
داداشم جون مادرت یا جواب نده یا پسترو درست بخون بعد مربوط به پست جواب بده
من میگم فلانه تو هزارتا جواب بی ربط میدی
در ضمن من از کسی که برای کشته شدن هموطنم دفاع میکنه عذر خواهی نمیکنم و همون خیانت کار بهتره براش
شما من رو تو این ایام محرم حلال نکن اگر خدا جای حق نشسته خودش میدونه چیکار کنه که شمایی که داری از یتیم شدن یه عده حمایت میکنی ....
هر موقع منطقی خواستی حرف بزنی بگو وگرنه دیگه جوابی نمیدم
بابای
یکی میگه گاو یکی میگه خیانت کار معلوم نیست فازشون چیهمن تشویق کردم بخرن؟
گفتم اگه کسی نیازش برطرف میشه بخره و برعکس شما من بهش توهین نمیکنم
شما با حق انتخاب هموطنت مشکل داری
احسنت....آفرین....خوب گفتینیکی میگه گاو یکی میگه خیانت کار معلوم نیست فازشون چیه
خیال کردن چیکاره ن این وسط , یکی میخواد بخره به تو چه؟ مث اون عکسا که خل و چل های گرامی سنگ زده بودن شیشه ماشین های صفر:general404: برو امثال خودتو جمع کن کمپین بزن :general602:
انقدر دلشون برای مردم سوخته حاظرن ماشین خودشونو در اختیار بقیه بزارن که کسی ماشین نخره؟
بعضی از پستا کلا ارزش جواب دادن ندارن بیخیال
گیریم قیمت هارو هم اوردن پایین با همین کیفیت همینا اولین کسایی هستن که صف میبندن برای خرید نصفشون هم میمونن زیر دست و پا![]()
حالا این هه هم شامل کمپین میشن؟دبیر انجمن قطعهسازان از نهایی شدن تولید سه محصول جدید پژو و دو محصول جدید رنو در ایران خبر داد.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا نجفیمنش با اشاره به تولید خودروهای جدید در دو شرکت بزرگ خودروساز کشور افزود: بر اساس مذاکرات صورت گرفته قرار است سه محصول پژو 301، 208 و 2008 در سال آینده به تولید برسند که قیمت این خودروها احتمالا زیر 50 میلیون تومان خواهد بود.
او گفت: ایرانخودرو قصد دارد برخی محصولات خود نظیر پژو 405 را از رده خارج کند و خودرویی همتراز آن را به تولید برساند که این محصول نیز با برند پژو به بازار عرضه خواهد شد.
دبیر انجمن قطعه سازان درباره فعالیت رنو به عنوان دیگر خودروساز فرانسوی درایران گفت: مذاکرات نهایی برای تولید خودروی کوئید که قیمتی در حدود 20 میلیون تومان خواهد داشت صورت گرفته و به نظر می رسد این خودرو به زودی در ایران خودرو یا سایپا به تولید برسد.
او همچنین گفت: رنو کپچر یکی دیگر از محصولات رنو است که در ایران به تولید خواهد رسید و به سبد محصولات ایرانخودرو اضافه خواهد شد.
نجفی منش افزود: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته قرار است رنو داستر که یک شاسی بلند کوچک است نیز در ایران به تولید برسد که به این صورت بر تعداد محصولات تولیدی رنو در ایران افزوده خواهد شد.
او گفت: تولید رنو ساندرو به عنوان نسل دوم ال90 در پارسخودرو آغاز شده و به زودی تولید رنو کولیوس نیز شروع میشود.
دبیر انجمن قطعهسازان با اشاره به ارائه تسهیلات 25 میلیونی برای خرید خودرو افزود: اگر مردم در این دور از خرید خودرو بخواهند صف تقاضا برای خودرویی نظیر ال90 تشکیل دهند خودروسازان ما از این لحاظ مشکلی نخواهند داشت و می توانند به اندازه تقاضای آنان به تولید ال90 بپردازند.
تکلیف شما مشخص 10 بار از تصمیم کبری بنویس تا سرگرم بشی و پست اسپم کمتر بدی [emoji1]حالا این هه هم شامل کمپین میشن؟
بگین تا ما هم تکلیفمون رو بدونیم
البته من که قصد خریدشون رو ندارم،فعلا که میتو چشمو گرفته
این پست شما اسپم نیست؟تکلیف شما مشخص 10 بار از تصمیم کبری بنویس تا سرگرم بشی و پست اسپم کمتر بدی [emoji1]
شما هم کاملا تو پاتوق اثبات شده ای چه شخصیتی دارییکی میگه گاو یکی میگه خیانت کار معلوم نیست فازشون چیه
خیال کردن چیکاره ن این وسط , یکی میخواد بخره به تو چه؟ مث اون عکسا که خل و چل های گرامی سنگ زده بودن شیشه ماشین های صفر:general404: برو امثال خودتو جمع کن کمپین بزن :general602:
انقدر دلشون برای مردم سوخته حاظرن ماشین خودشونو در اختیار بقیه بزارن که کسی ماشین نخره؟
بعضی از پستا کلا ارزش جواب دادن ندارن بیخیال
گیریم قیمت هارو هم اوردن پایین با همین کیفیت همینا اولین کسایی هستن که صف میبندن برای خرید نصفشون هم میمونن زیر دست و پا![]()
بله عزیزم هزاران بار دیگر هم میگم کسی که از یتیم شدن یه هموطنش راضی هست و تشویق میکنه برای خرید من توهین میکنم بهشاحسنت....آفرین....خوب گفتین
من با حرکت اجتماعی این کمپین کاری ندارم و اتفاقا بسیار حرکت خوبی هست
اما ادبیات دوستان زننده هست....همه رو متهم میکنن
نمیدونن یک حرکت اجتماعی،انتخابی هست......اینها تصور میکنن دارن انتقلاب میکنن
مثل مبارزین شیره ای لس آنجلسی به همه انگ مزدوری میزنن،همین آقا بمن میگفت کارمند ایرانخودرو هست،در حالی که من اصلا نگفتم همه برن ماشین بخرن،بلکه گفتم اگه کسی نیاز داره،با غیر واقعی جلوه دادن حقیقت و توهین و انگ زدن،بهش زور نگین.....حتی مدرک از شغلم هم گذاشتم اما باز هم از اتهامی که بمن زد عذر خواهی نکرد
بقول شما قیمت دو تومن بیاد پایین،کیفیت رو فراموش میکنن و میگن ما هدفمون قیمت بود...گور پدر کسی که تو جاده کشته شه
صد بار گفتم....من تشویق نکردمبله عزیزم هزاران بار دیگر هم میگم کسی که از یتیم شدن یه هموطنش راضی هست و تشویق میکنه برای خرید من توهین میکنم بهش
در ضمن بله من اگر پراید رو بدن 2 تومن میخرم
100 بارم تو پستم گفتم هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
اما آیا آشغال های ایرانی مثلا پراید 33 تومن و پزو پارس 55 تومن ارزش دارن ؟
چرا باید پراید 7 تومن و پژو پارس 16 تومن برسه به دست یک افغان یا عراقی اونوقت من چندین برابر بدم ؟
من از خدامه اقتصاد داخل رونق بگیره حتی اگر هیچج برند خارجی نباشه و حتی یک ماشین وارد نشه به شرط اینکه همین تولید داخل حداقل منو نکشه که زن و بچم یتیم بشن![]()