• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وام 25 خرید خودرو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
صد بار گفتم....من تشویق نکردم
اما از کسی حق کسی که بخواد با انتخاب خودش این خودرو یا این وام رو انتخاب کنه،دفاع میکنم
چون من معتقدم هرکس باید برای خودش تصمیم بگیره و برعکس شما،به افراد چون خلاف عقیده من عمل میکنن توهین نمیکنم و اتهام نمیزنم

اینی که شما توهین میکنین،نشاندهنده فرهنگ و شعور شماست.....من با تواین به توهین های شما پاسخ نمیدم....همینطور که با افتخار از توهین کردن هات میگی معلومه که فقط فحش دادن بلدی و عرضه عمل کردن نداری......با توهین شما بمن از من هیچ کم نمیشه....خودت هم میدونی.........

حالا شما راضی هستی کسی که سوار موتور میشه چون نمیتونه پراید بخره،بچه اش یتیم بشه؟
میدونی من چند تا مرگ مغزی دیدم بعلت سوار شدن زن و بچه روی یک موتور؟
اینها رو نمیبینی....مطمئنا سوار شدن پرتید با سرعت ۶۰ کیلومتر در شهر کسی رو یتیم نمیکنه

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
فقط یک چیزیرو بگم امیدوارم بفهمی و خودتو نزنی به اون راه :
یتیم شدن بچه خواهرت میدونی چقدر درد داره ؟
بدتر از اون میدونی چیه ؟
تقصیر بیفته گردن تولید کننده به خاطر نقص فنی خودرو ( خودرو 0 با وسایل خودرو 6 سال پیش )
بدتر از اون میدونی چیه ؟
دادگاه رای رو به خودرو ساز بده و بگه فقط فلان مبلغ تعلق میگیره برای خرید خودرو 0 :)
بدتر از همه اینا میدونی چیه ؟
اینکه یتیم شدن یه بچه فقط براشون اندازه پول یه ماشین بوده و مقصر راحت داره ادامه تولید میده و پشت همدیگه وایسادن و همدیگرو حمایت میکنن

یه پزشکی که ادعای تحصیلکرده بودن میکنه واقعیات رو نادیده میگیره و چون جیب خودش داره سود میبره تشویق به ادامه نادانی یه سری میکنه
مهمم نیست دیگه چی میگی امیدوارم چشماتو فقط باز کنی

خدانگهدار

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
صد بار گفتم....من تشویق نکردم
اما از کسی حق کسی که بخواد با انتخاب خودش این خودرو یا این وام رو انتخاب کنه،دفاع میکنم
چون من معتقدم هرکس باید برای خودش تصمیم بگیره و برعکس شما،به افراد چون خلاف عقیده من عمل میکنن توهین نمیکنم و اتهام نمیزنم

همینطور دروغ گویی رو ناپسند میدونم....مثلا اینکه گفته بشه وام یعنی گرون فروختن چیزی

اینی که شما توهین میکنین،نشاندهنده فرهنگ و شعور شماست.....من با توهین به توهین های شما پاسخ نمیدم....همینطور که با افتخار از توهین کردن هات میگی معلومه که فقط فحش دادن بلدی و عرضه عمل کردن نداری......با توهین شما بمن از من هیچ کم نمیشه....خودت هم میدونی.........

حالا شما راضی هستی کسی که سوار موتور میشه چون نمیتونه پراید بخره،بچه اش یتیم بشه؟
میدونی من چند تا مرگ مغزی دیدم بعلت سوار شدن زن و بچه روی یک موتور؟
اینها رو نمیبینی....مطمئنا سوار شدن پرتید با سرعت ۶۰ کیلومتر در شهر کسی رو یتیم نمیکنه

در ضمن بله من اگر پراید رو بدن 2 تومن میخرم

معلوم نیست بنده خدا با خودش چند چنده
بحث پول کم باشه میخره ولی گران بفروشن به فکر مرگ هموطنش میوفته:general304:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
فقط یک چیزیرو بگم امیدوارم بفهمی و خودتو نزنی به اون راه :
یتیم شدن بچه خواهرت میدونی چقدر درد داره ؟
بدتر از اون میدونی چیه ؟
تقصیر بیفته گردن تولید کننده به خاطر نقص فنی خودرو ( خودرو 0 با وسایل خودرو 6 سال پیش )
بدتر از اون میدونی چیه ؟
دادگاه رای رو به خودرو ساز بده و بگه فقط فلان مبلغ تعلق میگیره برای خرید خودرو 0 :)
اینکه یتیم شدن یه بچه فقط براشون اندازه پول یه ماشین بوده و مقصر راحت داره ادامه تولید میده و پشت همدیگه وایسادن و همدیگرو حمایت میکنن

یه پزشکی که ادعای تحصیلکرده بودن میکنه واقعیات رو نادیده میگیره و چون جیب خودش داره سود میبره تشویق به ادامه نادانی یه سری میکنه
مهمم نیست دیگه چی میگی امیدوارم چشماتو فقط باز کنی

خدانگهدار
فقط یک چیز رو میگم
اولا ادعای تحصیل ندارم.....مدرک تحصیلی دارم
دوما یک ریال از پول ایرانخودرو یا سایپا بجیب من نمیره،میخوای ایندفعه فیش حقوقی هم بزارم

اصلا انگار این فروم چقدر دیده میشه که شرکت خودروساز به یک نفر با مدرک دکترا،بخواد پول اضافی بده.......خوب کارش با یه جوون ۱۵ ساله هم راه میافته....ماهی ۱۰ تومن اونم
اینم نشون میده علاوه عرضه عمل نداشتن و فقط زبان توهین داشتن،ضعف در استدلال. و تحلیل هم دارین

این مورد دوم نشون دهنده همون منطق شماست....یعنی،اتهام زدن....یعنی فکر میکنین یا کسی با شما باید هم عقیده باشه وگرنه مزدور هست ...... یعنی عدم شکل گیری فرهنگ در شما

من هم خودم کم تجربه بد از خودروهای داخلی ندارم......و به هیچ وجه حاضر نیستم خودروی بعدیم از این ها باشه.....اما راهش رو توهین به هموطنم نمیدونم....به حق انتخاب هرکس احترام میزارم

شما تا حالا چند پدر رو دیدی که بچه اش سوار موتور،تصادف کزده و تو سرش میزنه که چرا این بچه رو ترک موتور گذاشتم.......چرا پول نداشتم یه لگن بخرم که حداقل ۴ تا چرخ داره و تو خیابون یه شهر بچه اش رو له و لورده تحویل نگیره
چند تا جون ۱۶ تا ۱۸ ساله دیدی که بعلت سقوط از موتور،ضربه مغزی شده؟

سکوت کردی...کار خوبی هست....اما من هنوز بخاطر اتهام های بی اساسی که بمن زدی،حلالت نکردم....

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
معلوم نیست بنده خدا با خودش چند چنده
بحث پول کم باشه میخره ولی گران بفروشن به فکر مرگ هموطنش میوفته:general304:
بلی...واقعا.....هدفشون فقط حرف زدن و توهین هست
من هم شدم سیبل،فقط برای اینکه گفتم این وام برای کسی که لنگ ماشین مونده و بهش نیاز داره،اما پول نداره،فرصت مناسبیه

تو این تاپیک و تاپیک دیگه که اصلا ربطی به ماشینم نداره بهم توهین کردن

اما مثلا دوست دیگه ای که تو تاپیک سرمایه گراری خودرو گفته بود ماشین صفر خریده،هیچی بهش نمیگن

زبون این دوستان،توهین هست
گوناگونی عقاید و حق انتخاب و دموکراسی رو به رسمیت نمیشناسن.....مثل گذشتگانشون،تگهم انتقلاب کردن رو ورداشتن
اگه باهاشون همراه نباشی،بهت میگن خائن یا مزدور
تهدید میکنن اموالت رو تخریب میکنن
چند مدت بعد هم لابد میخوان اعدام انقلابی کنن

البته عرضه این کار رو ندارن،در حد فحاشی هستن

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
بلی...واقعا.....هدفشون فقط حرف زدن و توهین هست
من هم شدم سیبل،فقط برای اینکه گفتم این وام برای کسی که لنگ ماشین مونده و بهش نیاز داره،اما پول نداره،فرصت مناسبیه

تو این تاپیک و تاپیک دیگه که اصلا ربطی به ماشینم نداره بهم توهین کردن

اما مثلا دوست دیگه ای که تو تاپیک سرمایه گراری خودرو گفته بود ماشین صفر خریده،هیچی بهش نمیگن

زبون این دوستان،توهین هست
گوناگونی عقاید و حق انتخاب و دموکراسی رو به رسمیت نمیشناسن.....مثل گذشتگانشون،تگهم انتقلاب کردن رو ورداشتن
اگه باهاشون همراه نباشی،بهت میگن خائن یا مزدور
تهدید میکنن اموالت رو تخریب میکنن
چند مدت بعد هم لابد میخوان اعدام انقلابی کنن

البته عرضه این کار رو ندارن،در حد فحاشی هستن

به نطرم اگه شرایط وامش خوب باشه خیلی هم مناسب هست حداقل فرصتش پیش میاد کسی که نیازش بوده بخره . مسلما نه کیفیت بهتر میشه نه قیمت کمتر..
این ادا های بشر دوستی و ... هم قدیمی شده
قسم حضرت عباس یا دم خروس ؟ بشر دوستی که فقط به فکر قیمت ماشینه:D
توی این شبکه های در پست هی عکس میزنن پشت ماشینای نو مینویسن ..یه مال و ..
اکثر اینا هم که این داستانارو سر هم میکنن یا 4 تا ماشین دارن یا اصلا نیاز واقعی به ماشین ندارن که انقدر راحت نشستن میگن نخرید اقا برای چیتونه ..
این کمپین هم یه سریشون یاغی و وحشی هستن اصلا کمترین درکی از هدفشون ندارن فقط میگن کسی بخره خائنه و با ما طرفه فکر میکنن الان دارن نقش خیلی مهمی رو ایفا میکنن :D
شما هم زیاد جدی نگیر . کارمند ایران خودرو هم باشی چی به شما میدن؟ یا چی ازشما کم میشه بزار انقدر بگن تا ...:general601:

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
برید وام بگیرین بخرید بدویید تا تموم نشده ملت همیشه در صحنه
شماها از اون دسته هستید تا یه چیزی گرون بشه میرید میخرید انبار میکنید انگار قطحی میخاد بیاد
کسی که میره وام میگیره میخره اصن نفهمه چون اگه میفهمید این فکرو میکرد که این ماشین چه قدر براش تموم میشه یا پول بابت چه آشغالی داره میده و تا چند سال مجبوره اون ماشین رو استفاده کنه
اگر یکم میفهمید به جای ماشین صفر یه ماشین مدل پایین تر و کارکرده میخرید
اونایی هم که تو این مدت دست نگه داشتن از خرید دمشون گرم اونا میفهمن و اونایی هم که مثل بز صف میکشن باعث میشن این آشغالا بدون کاهش قیمت و افزایش کیفیت تولید بشن و دوباره همون آشو همون کاسه
کمپین هم یه حرکت فوق العاده بود برای اعتراض به گرانی که یه عده که نمیدونم نمیفهمن یا نفهمن مخالف هستن و کمپین رو مسخره میکنن نمیدونم کی این یه عده میخان بفهمن

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
بله عزیزم هزاران بار دیگر هم میگم کسی که از یتیم شدن یه هموطنش راضی هست و تشویق میکنه برای خرید من توهین میکنم بهش
در ضمن بله من اگر پراید رو بدن 2 تومن میخرم
100 بارم تو پستم گفتم هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
اما آیا آشغال های ایرانی مثلا پراید 33 تومن و پزو پارس 55 تومن ارزش دارن ؟

چرا باید پراید 7 تومن و پژو پارس 16 تومن برسه به دست یک افغان یا عراقی اونوقت من چندین برابر بدم ؟

من از خدامه اقتصاد داخل رونق بگیره حتی اگر هیچج برند خارجی نباشه و حتی یک ماشین وارد نشه به شرط اینکه همین تولید داخل حداقل منو نکشه که زن و بچم یتیم بشن :)
پراید تو عراق تقریبا 18م هست اینو خودم وقتی رفته بودم کربلا پرسیدم...(اگه اشتباه نکنم 5600 دلار)...
تو شبکه های مجازی خیلی اطلاعات غلط و دروغ رد و بدل میشه ... زیاد توجه نکنید...

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
به خدا آدم خنده اش میگیره پست یک عده را میخونه،بعد ادعای سطح سواد بالا را هم دارند!!!هرکدامشون هم از یک بر بوم افتادند!!
یکی اش میگه خودروی وارداتی چرا تحریم نمیکنید،اول اینکه در اصل تحریمی نبوده چه داخلی چه خارجی،ملت شور انقلابی گرفتتشون که قراره بعد تحریم ایران گلستان بشه،درصورتیکه همونطور که تا حالا دیدیم خبری نبوده(چند ماه دیگه که رفت توی مخ ملت که قرار نیست خبری بشه همه چی مشخصه)بعد از کاهش سود دلالی و گمرک حرف میزنن،که معلومه هیچی نمیدونن!!اول اینکه واضحه گمرک برای درآمد همون دولتی که با بالا بردن تعرفه های درآمد شما وطرحهای مسخره ای مثل طرح تحول سلامت و پزشک خانواده و.. پول مفت توی جیب شما میکنه؛به همون دلیل نمیاد گمرکی را کم کنه و پول مفت از جیب خودش بزنه،بعلاوه الان توی بازار ماشینای وارداتی کدام دلال هست؟دکتر جون یک نگاه به آمار واردات بنداز،دیگه واردات ماشین هم نمیصرفه!!قرار نیست چون دکتری توی همه موارد متخصص باشی!!تخفیف جیلی و محصولات کیا و...این اواخر همون کاهش استقبال و از بین رفتن بازار دلالهای صفر فروش را نشون میداد،اگه هم آسان موتور و جیلیران و...را دلال میدونی ربطی به بحث نداره،واسطه برای فروش همیشه بوده و هست
مورد دیگه که از بعضیا میشنوم خنده داره،میشه بگین روی پراید به چه حسابی 2 میلیون میگید درمیاد و باید 2میلیون بهتون بفروشند؟پس لابدسال 90 باید پراید را 800 تومن میخریدین؟یک سرویس مبل آبرومند و ساده کارمندی به 2 میلیون تومن را همین بازاریهای مبل یافت آباد و...نمیدهند که طبق این موضوع خدا میدونه چند صددرصد روی هر سرویس میخورند حتما پای اونا هم 200 هزارتومن درمیاد،بعد شما چطور انتظار دارین فرقونی مثل پراید که موتور وکلی ملحقات بیشتر یک دست مبل چوبی داره را 2 میلیون بخرین؟CG125 پس باید50 هزار تومن باشه و سوناتا صفر15میلیون تومن و ارزانتر از بازار جهانی...بحث های خنده داری شکل گرفته،البته وقتی اظهار نظر کارشناسی یک پزشک مملکت این باشه دیگه از بقیه چه انتظار
هرکسی بخاد بخره،میخره!!!ملت راست میگفتن اونزمان که هرساعت گرون میشد و میرفتن توی صف دلار وسکه نمیخریدند،لیاقت مردم ایران همینه که هست،موقعی که حالا با وام فروختند ببنید همین ملت چه طوری استقبال میکنه،ته انبار فروقنساز را جارو میکنند میره....

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
به خدا آدم خنده اش میگیره پست یک عده را میخونه،بعد ادعای سطح سواد بالا را هم دارند!!!هرکدامشون هم از یک بر بوم افتادند!!
یکی اش میگه خودروی وارداتی چرا تحریم نمیکنید،اول اینکه در اصل تحریمی نبوده چه داخلی چه خارجی،ملت شور انقلابی گرفتتشون که قراره بعد تحریم ایران گلستان بشه،درصورتیکه همونطور که تا حالا دیدیم خبری نبوده(چند ماه دیگه که رفت توی مخ ملت که قرار نیست خبری بشه همه چی مشخصه)بعد از کاهش سود دلالی و گمرک حرف میزنن،که معلومه هیچی نمیدونن!!اول اینکه واضحه گمرک برای درآمد همون دولتی که با بالا بردن تعرفه های درآمد شما وطرحهای مسخره ای مثل طرح تحول سلامت و پزشک خانواده و.. پول مفت توی جیب شما میکنه؛به همون دلیل نمیاد گمرکی را کم کنه و پول مفت از جیب خودش بزنه،بعلاوه الان توی بازار ماشینای وارداتی کدام دلال هست؟دکتر جون یک نگاه به آمار واردات بنداز،دیگه واردات ماشین هم نمیصرفه!!قرار نیست چون دکتری توی همه موارد متخصص باشی!!تخفیف جیلی و محصولات کیا و...این اواخر همون کاهش استقبال و از بین رفتن بازار دلالهای صفر فروش را نشون میداد،اگه هم آسان موتور و جیلیران و...را دلال میدونی ربطی به بحث نداره،واسطه برای فروش همیشه بوده و هست
مورد دیگه که از بعضیا میشنوم خنده داره،میشه بگین روی پراید به چه حسابی 2 میلیون میگید درمیاد و باید 2میلیون بهتون بفروشند؟پس لابدسال 90 باید پراید را 800 تومن میخریدین؟یک سرویس مبل آبرومند و ساده کارمندی به 2 میلیون تومن را همین بازاریهای مبل یافت آباد و...نمیدهند که طبق این موضوع خدا میدونه چند صددرصد روی هر سرویس میخورند حتما پای اونا هم 200 هزارتومن درمیاد،بعد شما چطور انتظار دارین فرقونی مثل پراید که موتور وکلی ملحقات بیشتر یک دست مبل چوبی داره را 2 میلیون بخرین؟CG125 پس باید50 هزار تومن باشه و سوناتا صفر15میلیون تومن و ارزانتر از بازار جهانی...بحث های خنده داری شکل گرفته،البته وقتی اظهار نظر کارشناسی یک پزشک مملکت این باشه دیگه از بقیه چه انتظار
هرکسی بخاد بخره،میخره!!!ملت راست میگفتن اونزمان که هرساعت گرون میشد و میرفتن توی صف دلار وسکه نمیخریدند،لیاقت مردم ایران همینه که هست،موقعی که حالا با وام فروختند ببنید همین ملت چه طوری استقبال میکنه،ته انبار فروقنساز را جارو میکنند میره....
بلی....شما هم حرف من رو تایید کردید....مطمئنا حرف من از گفتن تحریم خودروی وارداتی،طعنه زدن به این کمپینی های شور انقلابی بود(که البته شما تصور دیگه ای داشتید و بد متوجه شدید که مساله ای نیست و شما رو میبخشم)
خودمون میدونیم که مشکل نقدینگی علت اصلی رکود بازار خودرو هست..........
و اون دسته که خودروی وارداتی سوار میشن،مشکل نقدینگی ندارن

در مورد طرح تحولم باید بگم پول مفت نمیدم.....تازه آقایون پول ندارن حساب ها رو تصویه کنن......دو ماه پیش تازه تونستن حساب های ۹۳ رو تصفیه کنن؛همسن الان پول دوماه کارانه من رو ندادن!

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
قابل توجه آنهایی که میگن چرا خودروی صفر نخریم!!؟؟؟

"پژو" ایران را تهدید کرد
شناسه خبر: 896763سرویس: اقتصادی
۰۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۳
یک پایگاه فرانسوی مدعی شد شرکت پژو سیتروئن از مذاکرات بی پایان با ایران به ستوه آمده است و این خودروساز فرانسوی تصمیم گرفته است تا پانزده روز آینده پرونده مذاکرات را علنی کند.
به گزارشخبرگزاری تسنیم، پایگاه فرانسوی زبان چلنج طی گزارشی نوشت: شرکت پژو سیتروئن از مذاکرات بی پایان با ایران دیگر به ستوه آمده است، به این ترتیب، این خودروساز فرانسوی تصمیم گرفته است تا پانزده روز آینده این پرونده را به صورت علنی بر روی میز بگذارد.

شرکت پژو سیتروئن به طور رسمی مواضع و وضع مذاکرات را اعلام خواهد کرد تا طرف ایرانی خود را تحت فشار قرار دهد. در واقع شرکت پژو می خواهد به رجزخوانی ها و حتی اقدامات تحریک آمیز ایران پایان دهد. یا رومی رومی، یا زنگی زنگی. در واقع تاکنون هیچ توافقی حاصل نشده است. پژو سیتروئن بویژه با ایران خودرو، بزرگترین گروه خودروسازی ایرانی که شراکتی سی و پنج ساله با آن دارد مذاکره می کند.

تابستان گذشته، کارلو تاوارس، رئیس پژو سیتروئن به ما گفت: «من مشکلات را مشاهده می کنم. به ما حمله می شود چون (ایران را) ترک کردیم. مقالات بسیار تهاجمی علیه ما در مطبوعات منتشر می شود.»

ژان کریستوف کمار، مسئول منطقه ای پژو با هدف تلاش برای مذاکره برای تولید پژو دویست و هشت که در سال 2012 در فرانسه روانه بازار شد به طور مرتب به ایران سفر می کند. وی همچنین تولید پژو سیصد و یک را که آن هم در سال دو هزار و دوازده وارد بازار شد، به ایران پیشنهاد داه است. پژو سیتروئن پیشنهاد تاسیس یک شرکت مشترک به صورت پنجاه-پنجاه را مطرح کرده است. این طرح کلیدی این شرکت را مرکز تولید برای ایران و کل منطقه از جمله روسیه خواهد کرد.

پژو سیتروئن در اوایل سال دو هزار و دوازده به طور ناگهان به دستور متحد آمریکایی اش جنرال موتورز از بازار ایران خارج شد. جنرال موتورز درخواست کرده بود که پژو سیتروئن فورا خود را با خط مشی سیاسی واشنگتن در قبال ایران تطابق دهد. این چیزی است که ایرانی ها نبخشیده‌اند.

اوضاع به حدی پیچیده است که هر چند پژو سیتروئن به صورت رسمی هیچ قطعه ای را از سه سال پیش برای ایران خودرو تامین نکرده است ، این شرکت، بدون گواهینامه، همچنان به تولید پژو دویست و شش و چهارصد و پنج در نزدیک تهران ادامه می دهد. پژو چهارصد و پنج از مدتها قبل تقریبا به طور کامل و بیشتر قطعات دویست و شش در ایران تولید می شود.

یک کارشناس می گوید: «قطعات این خودروها بلافاصله و به راحتی با قطعات تقلبی ساخت چین جایگزین شد.» به این ترتیب است که ایران خودرو همچنان به تولید و فروش پژوهایی ادامه می دهد که پژو های واقعی نیستند. سال گذشته سیصد و هجده هزار و هفتصد دستگاه خودرو با نشان پژو در ایران تولید شد و به این ترتیب بر اساس اعلام انجمن خودروسازان ایران جایگاه اول تولید را در این کشور به خود اختصاص داده است. در سال دو هزار و چهارده نهصد هزار دستگاه خودرو روانه بازار ایران شد.

در حالی که پژو سیتروئن برای بازگشت به ایران وارد مذاکرات سختی با این کشور شده است، رنو نیز بیکار ننشسته است. این شرکت فرانسوی هرگز ارسال قطعات تندر و نوع پیکاپ آن به ایران را متوقف نکرد.

ژروم استول معاون بازرگانی مدیرکل رنو در نمایشگاه فرانکفورت که در اواسط ماه سپتامبر برگزار شد، به چلینج گفت: ما در اواخر سال تولید سندرو را در ایران شروع خواهیم کرد. ایران حتی برای رنو به اولویت تبدیل شده است.

وی افزود: امیدواریم در ایران در پایان دهه جاری میلادی، چهارصد هزار دستگاه بفروشیم.

به این ترتیب، ایران در کنار فرانسه و چین سومین بازار بزرگ رنو خواهد بود. در این راستا، خودرو رنو Kwid بسیار ارزانقیمت که بهار گذشته در هند معرفی شد، نقشی مهم ایفا خواهد کرد. رنو در سال گذشته سی و چهار هزار دستگاه خودرو را روانه بازار ایران کرد. رنو شرکتی مشترک در ایران دارد که از سال دو هزار و سه فعال است و پنجاه و یک درصد سهام آن را در اختیار دارد. ایران یکی از کشورهایی است که خودروهای فرانسوی در آن بازار خوبی دارند.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
از زمانی که رنو کوئید رسما معرفی شد، همه می‌دانستیم که قرار است به یکی از ارزان‌ترین محصولات جهان تبدیل شود تا جایی که حتی در مقطعی اعلام شد این خودرو جایگزین احتمالی پراید در ایران نیز خواهد شد. قیمت تقریبی این خودرو برای شروع حدود ۴۷۰۰ دلار است.

خب رنو در نظر دارد برای موفقیت بیشتر کوئید، آن را با قیمتی ارزان‌تر نیز در برخی کشورها عرضه کند. یکی از کشورهایی که توانسته این محصول را با قیمتی کم در اختیار بگیرد، هندوستان است. نسخه پایه کوئید با قیمت ۲۵۶.۹۶۸ روپیه هند معادل ۳۸۸۵ دلار در این کشور عرضه می‌شود(تقریبا حدود ۱۲ میلیون و پانصد هزار تومان). این قیمت با توجه به آپشن‌های مختلف نهایتا تا ۵۳۴۰ دلار می‌رسد (همچنان ارزان‌تر از پراید).

البته یکی از دلایل عرضه مناسب این خودرو در هند، همکاری مشترک رنو-نیسان در تولید محلی این خودرو است که حدود ۹۸ درصد آن را شامل می‌شود.

بر اساس پلتفرم CMF-A نیسان-رنو، کوئید یک خودروی شهری است که طول آن ۳۶۷۹ میلی‌متر بوده و عرضش ۱۵۷۹ میلی‌متر است. ارتفاع کوئید نیز برابر ۱.۴۷۸ میلی‌متر و نهایتا فاصله چرخ‌ها از هم ۲.۴۲۲ میلی‌متر است. فاصله رنو کوئید از زمین تنها ۱۸۰ میلی‌متر است که همین موضوع این خودرو را برای جاده‌های ضعیف و با کیفیت پایین نیز مناسب می‌سازد. ظرفیت باک بنزین این خودرو تنها ۲۸ لیتر است!

رنو کوئید از یک موتور ساده ۰.۸ لیتری سه سیلندر با توان تولید ۵۳ اسب بخار قدرت و گشتاور ۷۲ نیوتن بر متر برخوردار است. این پیشرانه با یک گیربکس ۵ دنده دستی ترکیب شده و مصرف سوخت تقریبی آن ۴ لیتر در هر صد کیلومتر است. البته رنو قول داده است که در آینده یک موتور قدرتمند ۱.۰ لیتری با گیربکس اتوماتیک را نیز برای کوئید عرضه کند.

بهترین مدل این خودرو دارای ویژگی‌هایی همچون قدرت فرمان پذیری بالا، سیستم تهویه مطبوع، شیشه بالابر برقی جلو، مه شکن، قفل مرکزی، سیستم ناوبری و مولتی مدیای ۷ اینچی لمسی همراه با بلوتوث، یو اس بی، AUX و البته ایربگ راننده به صورت اختیاری است!

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
این خبر مربوط به امروز صبح 2 آبان

بر اثر برخورد یک دستگاه پراید و یک دستگاه پژو 405 که صبح امروز رخ داد، 4 نفر کشته و 8 نفر مجروح شدند.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، ساعت 5 صبح امروز یک دستگاه پراید با یک دستگاه پژو 405 به شدت با یکدیگر برخورد کردند.

بر اثر این برخورد، 4 نفر کشته و 8 نفر مصدوم شدند؛ این سانحه در کیلومتر 75 جاده مسجدسلیمان به اهواز رخ داد.

سید مصطفی مرتضوی، سخنگوی سازمان امداد و نجات هلال احمر در این خصوص گفت: امدادگران بلافاصله در صحنه حادثه حاضر شده و خدمات لازم را به مصدومان ارائه کردند.
635759484935916939.jpg

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
عجب !!
با خودت چند چندی ؟
اینجا میگکی دفاع از هموطن
اونوقت من میام میگم نمیخوام هموطنم گول بخوره و چشماشو باز کنم که این وام رای فریب و دروغه میگی نه ؟
خداوکیلی دکتر هستی ؟ : )))))) سبزی فروش یا همون گوجه فروش سر کوچه احمدی .... بیشتر از تو درک و عاقل هست :)
میبینی.....باز هم زبانت زبان توهین هست
متاسفانه ادب نداری....که البته ناشی از فرهنگی هست که در اون بزرگ شدی

برات مدرک هم گذاشتم...باز هم باور نداری
قبلا هم گفتم...بعلت توهین هایی که کردی،تا عذرخواهی نکنی،حلالت نمیکنم
من از حق انتخاب یکنفر دفاع میکنم...معتقدم کسی رو نباید بخاطر انتخابش مورد توهین قرار داد....یعنی کاری که دارین انجام میدین

شما هم معلوم نیست با خودت چند چندی...یکبار میگی پراید بی کیفیته و قاتل.....یکبار میگی پراید بشه دوتومن میخرم
یکبار مرثیه میخونی و از بچه یتیم ها میگی و مسگی جوابتو نمیدم....اما دوباره توهین هات شذوع میشه

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
میبینی.....باز هم زبانت زبان توهین هست
متاسفانه ادب نداری....که البته ناشی از فرهنگی هست که در اون بزرگ شدی

برات مدرک هم گذاشتم...باز هم باور نداری

من از حق انتخاب یکنفر دفاع میکنم...معتقدم کسی رو نباید بخاطر انتخابش مورد توهین قرار داد....یعنی کاری که دارین انجام میدین

داداش شما فکر کن من کثیف ترین آدم دنیا شما فکر کن من بی ادب ترین آدم دنیا اما یه چیزو تو پست هام بهت گفتم بازم میگم :
مدرک داشتن مهم نیست خیلی چیزای دیگه مثل درک ، شعور ، فهم ، عقل و از همه بالاتر انسانیت و آدم بودن هست که هرکسی نمیتونه داشته باشه

بعد هم اگر از شرع بخوای حساب کنی امر به معروف و نهی از منکر میگه که اگر کسیداشت اشتباه میرفت و انتخاب اشتباه داشت راهنماییش کنی
اگر از انسانیت بخوای بگی و کاری با شرع نداشته باشی همون انسانیت میگه که نزار هموطنت گول چند تا حرف رو بخوره و انتخاب اشتباه کنه

البته بازم میگم با تو بحث کردن بزرگترین اشتباه دنیا بود چون فکر کردم دکتری شاید درک کنی اما ای دل غافل مثل اینکه زیادی جیبت داره پر میشه :)
اون موقع که از سایپا اخراج شدم میدونی برای چی بود ؟
چون به سرپرست بخشمون گفتم فلانی چرا مدیرمون خودش از محصولات ما استفاده نمیکنه و بنز سوار میشه ؟
گفت آخه بدبخت اینی که اسمشو گذاشتی محصول بزار خودت بخری میفهمی چیه :) ارابه مرگ رو نمیگن محصول
منم عصبی شدم یه چند تا حرف زدم به .... و اخراج کردن و الان خیلی خوشحالم که اخراج شدم چون خون خیلی ها به گردنم نیست :)
اینکه میگم هزینه پراید برای اینا میشه 2.800 چون خودم دونه دونه نشستم حساب کردم و دیدم چقدر آدمای ..... هستند :)

راستی اینا جواب نداشت یا طبق معمول جوابی نداشتی بدی ؟

هدف تاپیک بررسی وامه یا گول زدن یه سری ساده لوح برای استفاده از وام ؟
اگر راست میگن چرا وام برای خودرو دادن ؟
خوب وام رو همینطوری بدن :)
یا چرا وام خرید خودرو 25 میلیون وام ازدواج 4 میلیون :)

:)

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
چ اعصابی دارین شما مردم منتظر ارزون شدن هستن ک صف بکشن لگنارو بخرن قیمتها بذار پایین بیاد ببین چطور سایت سر چند دقیقه بسته میشه
اتحاد ایرانی=خواب و خیال از زمان مادها تا الان

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
صحبت هایی که دوستان میکنن بسیار عجیب!
یک کودک هفت ساله هم اطلاع داره که خودرو یک کالای مصرفی ضروری نیست که فرد به اون نیاز مبرم داشته باشه!
اگر هم به فرض تحت شرایطی قصد خرید داشته باشه با توجه به نظرات آحاد مردمی و کیفیت بد خودرو صفر که حتی وزیران هم در مجلس مطرح کردند اقدام به خرید خودرو کارکرده می کنند!
عمر مفید خودرو 206 فرانسه در بهترین شرایط فقط 5 سال و بازپرداخت وام طی 7 سال در حالیکه سود بانک ها هم رو به کاهش یعنی خرید خودرو بدون سند فرسوده صفر تا 7 سال!
در ضمن همین امروز خبر مرتبط خروج 405 از تولید و تولید پژو های جدید فرانسه تا 15 روز دیگه منتشر شده که در نهایت همه ترجیح میدن به جای حماقت کردن کمی صبر کنند و انتخاب منطقی انجام دهند.
در نتیجه از طرح دولت برای اعطای وام 25 میلیونی عملا استقبال نخواهد شد.

Last edited:

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
صحبت هایی که دوستان میکنن بسیار عجیب!
یک کودک هفت ساله هم اطلاع داره که خودرو یک کالای مصرفی ضروری نیست که فرد به اون نیاز مبرم داشته باشه!
اگر هم به فرض تحت شرایطی قصد خرید داشته باشه با توجه به نظرات آحاد مردمی و کیفیت بد خودرو صفر که حتی وزیران هم در مجلس مطرح کردند اقدام به خرید خودرو کارکرده می کنند!
عمر مفید خودرو 206 فرانسه در بهترین شرایط فقط 5 سال و بازپرداخت وام طی 7 سال در حالیکه سود بانک ها هم رو به کاهش یعنی خرید خودرو بدون سند فرسوده صفر تا 7 سال!
در ضمن همین امروز خبر مرتبط خروج 405 از تولید و تولید پژو های جدید فرانسه تا 15 روز دیگه منتشر شده که در نهایت همه ترجیح میدن به جای حماقت کردن کمی صبر کنند و انتخاب منطقی انجام دهند.
در نتیجه از طرح دولت برای اعطای وام 25 میلیونی عملا استقبال نخواهد شد.
همون 7 سال بعد که پراید برای وام گیرندگان 33 میلیون تموم شده ارزشش میشه نهایت 5 میلیون :)
اگر به فکر مردم هستند بیان وام ازدواج که با کلی دردسره 4 تومن رو بیشتر کنن ( مگه **** عزیزمون نمیگه افزایش جمعیت بدین خوب وام ماشین جمعیتو هر سال 20 هزار نفر کم میکنه نه زیاد )
بعد اینکه حتی کشورای تولید کننده این ماشینا دیگه رفتن سمت مدلای دیگه و اینا تولید نمیشه و کاملا از استاندارد خارج اما کشور غیور و ملت همیشه در صحنه ایران داره لذت میبره از این ارابه های مرگ :)
یه زمون با 33 تومن میشد مزدا تیپ 3 خرید :)
یا هیوندای کوپه
یا انواع کیا و تویوتا
اما الآن سلطان مرگ عزیزان ما = بله آفرین درست حدث زدید > پراید :)
هعی دنیا از چی بگم برات ... :)

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
همون 7 سال بعد که پراید برای وام گیرندگان 33 میلیون تموم شده ارزشش میشه نهایت 5 میلیون :)
اگر به فکر مردم هستند بیان وام ازدواج که با کلی دردسره 4 تومن رو بیشتر کنن ( مگه **** عزیزمون نمیگه افزایش جمعیت بدین خوب وام ماشین جمعیتو هر سال 20 هزار نفر کم میکنه نه زیاد )
بعد اینکه حتی کشورای تولید کننده این ماشینا دیگه رفتن سمت مدلای دیگه و اینا تولید نمیشه و کاملا از استاندارد خارج اما کشور غیور و ملت همیشه در صحنه ایران داره لذت میبره از این ارابه های مرگ :)

هعی دنیا از چی بگم برات ... :)
دقیقا نکته و سوال مهم اینه که چرا دقیقا این بسته در زمان بحران شدید و رکود فروش خودرو صفر بسته بندی شده؟! به نفع مردم بوده یا خودروساز؟!

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
دقیقا نکته و سوال مهم اینه که چرا دقیقا این بسته در زمان بحران شدید و رکود فروش خودرو صفر بسته بندی شده؟! به نفع مردم بوده یا خودروساز؟!
داداش مردم خودشون هم اینو میدونن برو ببین تو شبکه های اجتماعی چه خبره همه دارن همینو میگن
اینا فکر کردن مردم هنوز هم چشم و گوش بسته هستند ولی خدارو شکر مردم دارن کم کم حقایق رو میبینن
شعار افزایش جمعیت میدن بعد وام میدن مردم برن آشغالای تولید داخل بخرن که مثلا لنت ترمز جا بمونه تو کارخونه :) که هر سال 20 هزار نفر بر اثر نبود ایمنی خودرو برن بهشت
خوب حالا میگی به فکر مردم نیستند ؟ خوب به فکر هستند که مردم رو به سمت بهشت راهنمایی میکنن دیگه
بیچاره آقای روحانی گفت : به زور که نمیشه مردمو به بهشت برد

ولی خوب خبر نداشت تو ایران مثل اینکه زوریه بری بهشت :)

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
قیمت پراید 2.800 میشه بگین از کجا میاد؟
مگه دلار شده 1000 تومن؟یا ارزش افزوده و بیمه 0شده؟یک لیست قیمت از قطعات بگذار ما نصف قیمت بازار حساب میکنیم...کرایه بار قطعاتش هم که چینیه بازم بیشتر از اینا هست!!!اگر این میشه 2.800 حتما لیفان 620 هم که چینیه 4 میلیون درمیاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا