rizak
Registered User
- نوشتهها
- 855
- لایکها
- 704
فقط یک چیزیرو بگم امیدوارم بفهمی و خودتو نزنی به اون راه :صد بار گفتم....من تشویق نکردم
اما از کسی حق کسی که بخواد با انتخاب خودش این خودرو یا این وام رو انتخاب کنه،دفاع میکنم
چون من معتقدم هرکس باید برای خودش تصمیم بگیره و برعکس شما،به افراد چون خلاف عقیده من عمل میکنن توهین نمیکنم و اتهام نمیزنم
اینی که شما توهین میکنین،نشاندهنده فرهنگ و شعور شماست.....من با تواین به توهین های شما پاسخ نمیدم....همینطور که با افتخار از توهین کردن هات میگی معلومه که فقط فحش دادن بلدی و عرضه عمل کردن نداری......با توهین شما بمن از من هیچ کم نمیشه....خودت هم میدونی.........
حالا شما راضی هستی کسی که سوار موتور میشه چون نمیتونه پراید بخره،بچه اش یتیم بشه؟
میدونی من چند تا مرگ مغزی دیدم بعلت سوار شدن زن و بچه روی یک موتور؟
اینها رو نمیبینی....مطمئنا سوار شدن پرتید با سرعت ۶۰ کیلومتر در شهر کسی رو یتیم نمیکنه
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
یتیم شدن بچه خواهرت میدونی چقدر درد داره ؟
بدتر از اون میدونی چیه ؟
تقصیر بیفته گردن تولید کننده به خاطر نقص فنی خودرو ( خودرو 0 با وسایل خودرو 6 سال پیش )
بدتر از اون میدونی چیه ؟
دادگاه رای رو به خودرو ساز بده و بگه فقط فلان مبلغ تعلق میگیره برای خرید خودرو 0
بدتر از همه اینا میدونی چیه ؟
اینکه یتیم شدن یه بچه فقط براشون اندازه پول یه ماشین بوده و مقصر راحت داره ادامه تولید میده و پشت همدیگه وایسادن و همدیگرو حمایت میکنن
بدتر از همه اینا میدونی چیه ؟
یه پزشکی که ادعای تحصیلکرده بودن میکنه واقعیات رو نادیده میگیره و چون جیب خودش داره سود میبره تشویق به ادامه نادانی یه سری میکنه
مهمم نیست دیگه چی میگی امیدوارم چشماتو فقط باز کنی
خدانگهدار