• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبلاگ رایگان با سیستم مووبل تایپ برای شما

nmd_master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز سلام
وبلاگ نویس هایی که علاقه دارن وبلاگ رایگانی با سیستم مووبل تایپ داشته باشند فقط چند روز دیگه صبر کنند.
سایت من تا دو الی سه روز دیگه راه اندازی می شه . از اونجایی که هاستینگ قدرتمندی با مقدار فضای بالا دارم
اینه که به فکر این افتادم که سرویس رایگان وبلاگ با مووبل تایپ بزنم .
البته بنده در این مورد مهارت و تجربه چندانی ندارم . به همین خاطر از کسانی که می تونند در راه اندازی این سیستم کمک کنند می خواهم که در اینجا اعلام آمادگی بکنند و حتما ایمیل بزارند .
در ضمن نظرتون رو هم در مورد کاری که می خوام بکنم بنویسید .. ممنون :blush:

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
عالي است من جزو اولين مشتيري هستم فقط اوليشو بده به من چون اولين نظز را دادم!!!!!

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
دوميش هم من!
فقط سعي كن هميشه آخرين باشي!(از نظر ورژن برنامه)

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من هم هستم ! :cool:

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
خسته نباشید.
اگر امکان داره یه مقدار بیشتر در مورد کار خودتون توضیح بدید.

nmd_master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معلومه كه اين كار طرفدارهاي زيادي داره ! اما دو تا مساله را بگم : اول اينكه من يك سيستم هاستينگ خيلي قوي با ظرفيت و ترافيك بالا دارم و از نظر سرور مشكلي ندارم .
مساله دوم: من مي خوام براي هر عضوي يك " ساب دومين " انجام بدم . يعني نام وبلاگ " دات " نام سايت من !!
يعني مثل سيستم هاي وبلاگ نويسي ديگر ( مثل بلاگر .. پرشين بلاگ .. ميهن بلاگ )

;) اما نكته خيلي مهم :eek: دوستان لطفا راهنمايي كنيد كه نحوه عضو گيري به چه شكل باشه و دوستاني كه با مووبل تايپ كار كردن به من بگن كه براي اين كار بهتره من چطور خدمات بدم و مووبل تايپ را چطوري با سيستم ساب دومين هماهنگ كنم بهتره ؟!!

( در ضمن دوستاني كه گفتند براي ما رزرو كن : چشم ! حتما ! ممنون كه نظر دادين )

nmd_master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز از اطلاعاتی که دادید ممنون . من این سایت رو دیدم . سایت هاست فور بلاگ رو هم دیدم .
:rolleyes: به هرحال در هر کاری رقبایی پیدا می شه . من هم آماده ام و رقابت می کنم !! :eek:

nmd_master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بابك درسته . اتفاقا منم همين فكرو دارم ! اينجوري اداره كردنش راحت تر مي شه . درسته كار حالت غير اتوماتيك مي گيره اما نظارت كردن روي كار يك كمي راحت تر ميشه !
:cool: در ضمن عزيزاني كه مي توانند از نظر فني كمك كنند خواهشا اعلام كنند ! از خجالتشون درميام ! :blush:

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
اگه روزی خواستی اتوماتیکش کنی می تونی رو من حساب کنی! (البته مجانی نه!) ;)

nmd_master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بلاخره يك روزي بايد اتوماتيك بشه ! چون وقتي درخواست زياد بشه نميشه كنترل كرد ! شما دوست عزيز هم لطفا يك برآورد قيمت بديد ! ;)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

mrmj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با امتي 2 كه مشكلي ندارن ... البته قديمي هست

nmd_master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سوالی که برای من پیش اومده اینه که : آیا من برای راه اندازی این سیستم باید برای هر کابری که عضو میشه یک مووبل تایپ جدید روی سی جی آی بین نصب کنم یا اینکه با همون مووبل تایپی که برای خودم نصب کرده ام برای اعضا وبلاگ جدید ایجاد کنم ؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از nmd_master :
دوستان سوالی که برای من پیش اومده اینه که : آیا من برای راه اندازی این سیستم باید برای هر کابری که عضو میشه یک مووبل تایپ جدید روی سی جی آی بین نصب کنم یا اینکه با همون مووبل تایپی که برای خودم نصب کرده ام برای اعضا وبلاگ جدید ایجاد کنم ؟
یک ام‌تی کافیه :)

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از nmd_master :
به هرحال در هر کاری رقبایی پیدا می شه . من هم آماده ام و رقابت می کنم !!
خوشحالم كه براي كاسپين بلاگ رقيب داره مياد و ما هم آماده رفاقتيم. ولي به شما پيشنهاد مي كنم تا عجله نكنيد و قبل از اينكه اين كار را شروع كنيد تمام جوانب كار را در نظر بگيريد و اطلاعات خود را در مورد مووبل تايپ افزايش دهيد و تمام زير و بم آن را ياد بگيريد تا بعدا دچار دردسر نشويد.

به نقل از nmd_master :
بلاخره يك روزي بايد اتوماتيك بشه ! چون وقتي درخواست زياد بشه نميشه كنترل كرد ! شما دوست عزيز هم لطفا يك برآورد قيمت بديد .
قبلا عزيز آقا يه جا ديگه قيمت داده بود يادم نيست يك ميليون ودويست بود يا دوازده ميليون.

به نقل از azemati :
يك نكته؛ طبيعتا اين كار شما از ديد سيكس‌آپارتي‌ها يك كار غيرقانوني به حساب مي‌ياد
به نقل از mrmj :
با امتي 2 كه مشكلي ندارن ... البته قديمي هست
فكر كنم اينا كلا با اين كار مشكل دارن.
راهي نداره كه به صورت قانوني اين كار رو كرد؟

nmd_master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من به هر كابر عضو 250mb رايگان با پهناي باند بالا مي دم . هر 40 عضو سايت من روي يك سرور 10 گيگا بايتي قرار مي گيرند !! چطوره ؟ :blush:

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از nmd_master :
آقا من به هر كابر عضو 250mb رايگان با پهناي باند بالا مي دم . هر 40 عضو سايت من روي يك سرور 10 گيگا بايتي قرار مي گيرند !! چطوره ؟ :blush:
پسر! اگه این کارو بکنی که ترکوندی !
نکنه تو گوگلی جایی دستت بنده!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از nmd_master :
آقا من به هر كابر عضو 250mb رايگان با پهناي باند بالا مي دم . هر 40 عضو سايت من روي يك سرور 10 گيگا بايتي قرار مي گيرند !! چطوره ؟
blushsmiley.gif
اوه !
ohno-smiley02.gif

چيز خاصي نخوردي؟
blinksmiley.gif

بالا