چه سرعتی!به نقل از nmd_master :دوستان !! سايت من فردا ( سه شنبه ) شروع به كار مي كنه ! احتمالا همون روز سيستم وبلاگ رو هم راه اندازي مي كنم و شما مي توانيد ثبت نام كنيد ! ولي به توصيه دوستان شايد من يك كمي ديگه قضيه رو كش بدم تا اينكه كار اصولي تر و بي اشكال تر بشه !!
بابا ما گير يه دونه سروريم اون موقع اين آقا جمع مي بنده سرورهاشو اي خدا يه دونه هم به ما بدهبه نقل از nmd_master :قضيه 250mb كاملا جدي هستش !! اگر كسي باور نداره تا دوشنبه الي سه شنبه همين هفته صبر كنه !!
در ضمن من كه گفتم پشتم به سرورهام گرمه !!!
آقا نقل قول کن تا بفهمیم راجع به کدوم پست داری صحبت میکنی!به نقل از ITX :نه بابا...اگر میخواستی که اینکار رو کنی که تموم بود کار شما و سرورت...از یک ام تی مرکزی باید ایتفاده کنی...در مورد ام تی اگر میخوای از ورژن پایین استفاده کنی مساله ای نداره ولی قبول کنی خیلی ها طرف دار ام تی 3 هستند ... ورژن جدیدش هم که داره میاد...به نظرم باید یه لیسانس براش بگیری...تا کارت رنگ قانونی تر پیدا کنه...امتی 2 برای این سرویس مجانی دردوسر زیاد داره...مثلا هیمن اسپم های که میاد و کامنتها رو میترکونه!
بابک خان شرمنده...مخم به این نقل قول قد نداد. شما به بزرگی خودت ببخش...منتها موقعی که من این پست رو فرستادم دقیقا زیر سوالی بود که جواب دادم... نمیدونم الان اینجا چی کار میکنه... اجیبن قریبا....!!!!! شایدم من دارم اشتباه میکنم :wacko: :wacko:آقا نقل قول کن تا بفهمیم راجع به کدوم پست داری صحبت میکنی!
(البته من فهمیدم منظورت به کدوم پست بود!)
فكر نكنم ليسانس نسبتا ارزون و درست و حسابي براي اينكار وجود داشته باشه.به نقل از ITX :نه بابا...اگر میخواستی که اینکار رو کنی که تموم بود کار شما و سرورت...از یک ام تی مرکزی باید ایتفاده کنی...در مورد ام تی اگر میخوای از ورژن پایین استفاده کنی مساله ای نداره ولی قبول کنی خیلی ها طرف دار ام تی 3 هستند ... ورژن جدیدش هم که داره میاد...به نظرم باید یه لیسانس براش بگیری...تا کارت رنگ قانونی تر پیدا کنه...امتی 2 برای این سرویس مجانی دردوسر زیاد داره...مثلا هیمن اسپم های که میاد و کامنتها رو میترکونه!
اوکی!به نقل از ITX :بابک خان شرمنده...مخم به این نقل قول قد نداد. شما به بزرگی خودت ببخش...منتها موقعی که من این پست رو فرستادم دقیقا زیر سوالی بود که جواب دادم... نمیدونم الان اینجا چی کار میکنه... اجیبن قریبا....!!!!! شایدم من دارم اشتباه میکنم :wacko: :wacko:
نه نیستش!به نقل از ads :فكر نكنم ليسانس نسبتا ارزون و درست و حسابي براي اينكار وجود داشته باشه.
گفتم چرا دیگه بریو بلاگز به رفت که دیگه بر نگشتا...اما در مورد این سرویس ... مشکوک میزنه ها ... یه جورای...به نقل از babakweb :نه نیستش!
میدونی حسین جان، مووبل تایپ یک نرمافزار برای وبلاگ شخصی هستش نه برای وبلاگدهی عمومی... اون بریوبلاگز هم که علنا عمومی به ملت وبلاگ با امتی میداد رو شکایت کردن ازش...
این یک مساله
اما فعلا کاسپین بلاگ هستش چون فارسی هستش و فقط تو جماعت فارسی زبان مطرحه بنابراین خبرش به گوش سیکس اپارت نرسیده.
در نتیجه چنین کارهایی فقط باید تو جامعهی فارسی زبان مطرح بشه و بس!
آره !به نقل از ITX :گفتم چرا دیگه بریو بلاگز به رفت که دیگه بر نگشتا...اما در مورد این سرویس ... مشکوک میزنه ها ... یه جورای...
مثلا چقدر به اين سيكس اپارتي ها مي خواهيد بديد؟ قيمتهاشو تو سايتش ديدي؟ به نظر من صداشو در نياري بهتره و اگر هم خواستي ازشون سئوال كني اسم سايتت رو نياري خيلي بهترهبه نقل از nmd_master :دوستان تاریخ قطعی ثبت نام روز شنبه است ! دو تا مساله رو بگم : اول اینکه به قول دوستمون اگر توی جامعه فارسی زبان این کارو بکنیم مشکلی پیش نمی یاد ! دوم اینکه : ما می تونیم لیسانس این کارو بخریم ! البته با قیمت پایین ! اگر از بین دوستان کسی می تونه نامه تنظیم کنه ( به زبان انگلیسی ) تا از سیکس اپارت درخواست کنیم ممنون می شم ! یک پیشنهاد دارم : دوستان اگر می خواهید که جدیدترین ورژن مووبل تایپ رو روی کار نصب کنیم و پشتیبانی کار قوی تر باشه من پیشنهاد می کنم : این سرویس رو یک هفته رایگان ( از شروع ثبت نام شما) در اختیارتون قرار بدم . بعد از اینکه رضایت داشتید ماهیانه با پرداخت فقط هزار تومان اشتراک وبلاگتون رو تمدید کنید !! اینجوری به سیکس اپارت هم یک چیزی می دیم !!
ببینم شما چاه نفتی...چیزی..ارثی ...بهت رسیده اینقدر میخوای خرج کنی...حالا چقدر میشه اعتماد کرد یه دفه ملت نیان اونجا وبلاگ بنویسن بعد از یک ماه اصلا خبری دیگه نه از شما بشه و نه از سرویس وبلاگ دهیتون...مثلا چقدر به اين سيكس اپارتي ها مي خواهيد بديد؟ قيمتهاشو تو سايتش ديدي؟ به نظر من صداشو در نياري بهتره و اگر هم خواستي ازشون سئوال كني اسم سايتت رو نياري خيلي بهتره