• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبلاگ رایگان با سیستم مووبل تایپ برای شما

ir-linux

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ننننههه ( فك كنم اون 250 مگ رو سراب ديدم شما هم ميبينين
blinksmiley.gif
wacsmiley.gif
) يه پيشنهاد دارم يه دفعه دومين هم وصل كن كه ديگه كلا يه هاست رايگان كامل شو ديگه ! كاشكي زودتر مي گفتي من ديگه هاست نميخريدم
sadsmiley.gif

nmd_master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قضيه 250mb كاملا جدي هستش !! اگر كسي باور نداره تا دوشنبه الي سه شنبه همين هفته صبر كنه !!
در ضمن من كه گفتم پشتم به سرورهام گرمه !!!

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
کار جالبیه موفق باشی سالار.:)

nmd_master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان !! سايت من فردا ( سه شنبه ) شروع به كار مي كنه ! احتمالا همون روز سيستم وبلاگ رو هم راه اندازي مي كنم و شما مي توانيد ثبت نام كنيد ! ولي به توصيه دوستان شايد من يك كمي ديگه قضيه رو كش بدم تا اينكه كار اصولي تر و بي اشكال تر بشه !! :cool:

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از nmd_master :
دوستان !! سايت من فردا ( سه شنبه ) شروع به كار مي كنه ! احتمالا همون روز سيستم وبلاگ رو هم راه اندازي مي كنم و شما مي توانيد ثبت نام كنيد ! ولي به توصيه دوستان شايد من يك كمي ديگه قضيه رو كش بدم تا اينكه كار اصولي تر و بي اشكال تر بشه !! :cool:
چه سرعتی!
عجب!

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از nmd_master :
قضيه 250mb كاملا جدي هستش !! اگر كسي باور نداره تا دوشنبه الي سه شنبه همين هفته صبر كنه !!
در ضمن من كه گفتم پشتم به سرورهام گرمه !!!
بابا ما گير يه دونه سروريم اون موقع اين آقا جمع مي بنده سرورهاشو اي خدا يه دونه هم به ما بده

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
نه بابا...اگر میخواستی که اینکار رو کنی که تموم بود کار شما و سرورت...از یک ام تی مرکزی باید ایتفاده کنی...در مورد ام تی اگر میخوای از ورژن پایین استفاده کنی مساله ای نداره ولی قبول کنی خیلی ها طرف دار ام تی 3 هستند ... ورژن جدیدش هم که داره میاد...به نظرم باید یه لیسانس براش بگیری...تا کارت رنگ قانونی تر پیدا کنه...امتی 2 برای این سرویس مجانی دردوسر زیاد داره...مثلا هیمن اسپم های که میاد و کامنتها رو میترکونه!

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از ITX :
نه بابا...اگر میخواستی که اینکار رو کنی که تموم بود کار شما و سرورت...از یک ام تی مرکزی باید ایتفاده کنی...در مورد ام تی اگر میخوای از ورژن پایین استفاده کنی مساله ای نداره ولی قبول کنی خیلی ها طرف دار ام تی 3 هستند ... ورژن جدیدش هم که داره میاد...به نظرم باید یه لیسانس براش بگیری...تا کارت رنگ قانونی تر پیدا کنه...امتی 2 برای این سرویس مجانی دردوسر زیاد داره...مثلا هیمن اسپم های که میاد و کامنتها رو میترکونه!
آقا نقل قول کن تا بفهمیم راجع به کدوم پست داری صحبت می‌کنی!
(البته من فهمیدم منظورت به کدوم پست بود!)

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اگه مشکلی با ام تی داشتی میتونی روی کمک من هم حساب کنی....

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
آقا نقل قول کن تا بفهمیم راجع به کدوم پست داری صحبت می‌کنی!
(البته من فهمیدم منظورت به کدوم پست بود!)
بابک خان شرمنده...مخم به این نقل قول قد نداد. شما به بزرگی خودت ببخش...منتها موقعی که من این پست رو فرستادم دقیقا زیر سوالی بود که جواب دادم... نمیدونم الان اینجا چی کار میکنه... اجیبن قریبا....!!!!! شایدم من دارم اشتباه میکنم :wacko: :wacko:

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از ITX :
فكر نكنم ليسانس نسبتا ارزون و درست و حسابي براي اينكار وجود داشته باشه.

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از ITX :
بابک خان شرمنده...مخم به این نقل قول قد نداد. شما به بزرگی خودت ببخش...منتها موقعی که من این پست رو فرستادم دقیقا زیر سوالی بود که جواب دادم... نمیدونم الان اینجا چی کار میکنه... اجیبن قریبا....!!!!! شایدم من دارم اشتباه میکنم :wacko: :wacko:
اوکی!
احتمالا زمانی که داشتی جواب رو می‌نوشتی یکی جواب داده.

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از ads :
فكر نكنم ليسانس نسبتا ارزون و درست و حسابي براي اينكار وجود داشته باشه.
نه نیستش!
می‌دونی حسین جان، مووبل تایپ یک نرم‌افزار برای وبلاگ شخصی هستش نه برای وبلاگ‌دهی عمومی... اون بریوبلاگز هم که علنا عمومی به ملت وبلاگ با ام‌تی می‌داد رو شکایت کردن ازش...
این یک مساله
اما فعلا کاسپین بلاگ هستش چون فارسی هستش و فقط تو جماعت فارسی زبان مطرحه بنابراین خبرش به گوش سیکس اپارت نرسیده.
در نتیجه چنین کارهایی فقط باید تو جامعه‌ی فارسی زبان مطرح بشه و بس!

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از babakweb :
نه نیستش!
می‌دونی حسین جان، مووبل تایپ یک نرم‌افزار برای وبلاگ شخصی هستش نه برای وبلاگ‌دهی عمومی... اون بریوبلاگز هم که علنا عمومی به ملت وبلاگ با ام‌تی می‌داد رو شکایت کردن ازش...
این یک مساله
اما فعلا کاسپین بلاگ هستش چون فارسی هستش و فقط تو جماعت فارسی زبان مطرحه بنابراین خبرش به گوش سیکس اپارت نرسیده.
در نتیجه چنین کارهایی فقط باید تو جامعه‌ی فارسی زبان مطرح بشه و بس!
گفتم چرا دیگه بریو بلاگز به رفت که دیگه بر نگشتا...اما در مورد این سرویس ... مشکوک میزنه ها ... یه جورای...

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از ITX :
گفتم چرا دیگه بریو بلاگز به رفت که دیگه بر نگشتا...اما در مورد این سرویس ... مشکوک میزنه ها ... یه جورای...
آره !
البته شايد طرف 1000 گيگ همين جور بلا استفاده داره و مي‌خواد چنين كاري بكنه.

nmd_master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان تاریخ قطعی ثبت نام روز شنبه است ! دو تا مساله رو بگم : اول اینکه به قول دوستمون اگر توی جامعه فارسی زبان این کارو بکنیم مشکلی پیش نمی یاد ! دوم اینکه : ما می تونیم لیسانس این کارو بخریم ! البته با قیمت پایین ! اگر از بین دوستان کسی می تونه نامه تنظیم کنه ( به زبان انگلیسی ) تا از سیکس اپارت درخواست کنیم ممنون می شم ! یک پیشنهاد دارم : دوستان اگر می خواهید که جدیدترین ورژن مووبل تایپ رو روی کار نصب کنیم و پشتیبانی کار قوی تر باشه من پیشنهاد می کنم : این سرویس رو یک هفته رایگان ( از شروع ثبت نام شما) در اختیارتون قرار بدم . بعد از اینکه رضایت داشتید ماهیانه با پرداخت فقط هزار تومان اشتراک وبلاگتون رو تمدید کنید !! اینجوری به سیکس اپارت هم یک چیزی می دیم !! ;)

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از nmd_master :
دوستان تاریخ قطعی ثبت نام روز شنبه است ! دو تا مساله رو بگم : اول اینکه به قول دوستمون اگر توی جامعه فارسی زبان این کارو بکنیم مشکلی پیش نمی یاد ! دوم اینکه : ما می تونیم لیسانس این کارو بخریم ! البته با قیمت پایین ! اگر از بین دوستان کسی می تونه نامه تنظیم کنه ( به زبان انگلیسی ) تا از سیکس اپارت درخواست کنیم ممنون می شم ! یک پیشنهاد دارم : دوستان اگر می خواهید که جدیدترین ورژن مووبل تایپ رو روی کار نصب کنیم و پشتیبانی کار قوی تر باشه من پیشنهاد می کنم : این سرویس رو یک هفته رایگان ( از شروع ثبت نام شما) در اختیارتون قرار بدم . بعد از اینکه رضایت داشتید ماهیانه با پرداخت فقط هزار تومان اشتراک وبلاگتون رو تمدید کنید !! اینجوری به سیکس اپارت هم یک چیزی می دیم !! ;)
مثلا چقدر به اين سيكس اپارتي ها مي خواهيد بديد؟ قيمتهاشو تو سايتش ديدي؟ به نظر من صداشو در نياري بهتره و اگر هم خواستي ازشون سئوال كني اسم سايتت رو نياري خيلي بهتره

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
مثلا چقدر به اين سيكس اپارتي ها مي خواهيد بديد؟ قيمتهاشو تو سايتش ديدي؟ به نظر من صداشو در نياري بهتره و اگر هم خواستي ازشون سئوال كني اسم سايتت رو نياري خيلي بهتره
ببینم شما چاه نفتی...چیزی..ارثی ...بهت رسیده اینقدر میخوای خرج کنی...حالا چقدر میشه اعتماد کرد یه دفه ملت نیان اونجا وبلاگ بنویسن بعد از یک ماه اصلا خبری دیگه نه از شما بشه و نه از سرویس وبلاگ دهیتون...

بالا