• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبلاگ رایگان با سیستم مووبل تایپ برای شما

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از ITX :
ببینم شما چاه نفتی...چیزی..ارثی ...بهت رسیده اینقدر میخوای خرج کنی...حالا چقدر میشه اعتماد کرد یه دفه ملت نیان اونجا وبلاگ بنویسن بعد از یک ماه اصلا خبری دیگه نه از شما بشه و نه از سرویس وبلاگ دهیتون...
الان شما به سیستم های دیگه چه اعتمادی داری؟ شماره تلفن و آدرس داری ازشون؟
حرفت رو نمیشه قبول کرد!

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
الان شما به سیستم های دیگه چه اعتمادی داری؟ شماره تلفن و آدرس داری ازشون؟
حرفت رو نمیشه قبول کرد!
منظورم رو نگرفتی...منظورم این بود که مثلا یه سیستم مثل همین کاسپین بلاگ یا پرشین بلاگ ...تو این مایه ها ... لااقل میتونی این اعتماد رو کنی که روشون کار کنی و مثلا چند روز دیگه صفحه اولش نمیزنه...در دست باز سازی...زودی برمیگردیم... ولی یه سیستم مثل همون بریو تولز که گفتی رو اینهمه ما روش برنامه ریختیم آخر رفت که دیگه بر نگشت... منظورم این بود.
الان این دوستمون هم اینجوری ...یه نمه مشکوک میزنه!!!!

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
آره خب.
ولی بهترین کار صبر هستش!

PersianPC

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
میدونید بچه ها ، من نمیخوام بگم که اینکار اشتباه ه ، اما چرا ما نباید به فکر نو اوری باشیم ؟ همش سرویس وبلاگ ! نگاه کنید الان چند تا سرویس دهنده وبلاگ داریم ؟ مطمین باشید تا چند ماه دیگه اینا 2برابر میشه ، چرا بازم باید بریم سراغ سرویس وبلاگ ؟ وقتی که تقریبا اشباع شده دیگه اینکار ؟

اگه ما یکم به فکر نواوری بودیم تو این زمینه خیلی بهتر میشد وضعمون ، اگه دقت کنید ما کارمون شده تقلید از این خارجیا ، هرکاری که اینا میکنن ، ما هم فرداش انجام میدیم...

اگه من میخواستم یه روز یه سرویس رایگان بدم به ملت ( که قصدش رو هم داشتم ) ، سرویس پادکست میدادم ، چون اگه دقت کنید ، هنوز پادکست های فارسی ، سرویس دهنده رایگان پیدا نکردن و جایی هم نیست که سرویسی به پادکست ها بده ، حالا این نظر من بود و یه پیشنهاد ...

3nobar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان اگر کسی واقعا بخواد با ام‌تی کار کنه روی هاست مجانی اونو می‍تونه نصب کنه. مابقی میان دو روز انگولکش می کنن بعدش هم هیچی. به نظر من تعداد کسانی که تو کشور ما از ام‌تی اونطور که باید و شاید استفاده می‌کنن کم نیست. اینها تکلیف خودشون رو می‌دونن. مابقی فقط میان یه تست می زنن و بعد هم...! به نظر من اگر هم می خوای بزنی بزن اما اون مقدار فضا و پهنای باند یه کمی نامتعارفه. همین!

nmd_master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز ! از نظرات ارزشمندتون متشكرم. حق با شماست ! اول اينكه نمي تونيد به كار من اعتماد كنيد ! دوم اينكه اين كار يك نوع تقليد هستش !
خيلي ها مشكلشون با سرور ماست !! يعني اينكه مي گن اين مقدار فضا نامتعارفه !.. بله اگر من هم جاي شما بودم تعجب مي كردم ... اينو بهتون بگم : اولا اين سيستمي كه من مي خواهم راه اندازي كنم تركيب سرورها به اين شكله كه يك سرور سايت منو ساپورت مي كنه ( در حدود 2 گيگ) به هر 50 نفر كه عضو سايت بشن يك سرور اختصاص مي دم كه 10 گيگ فضا داره با 50 گيگ ترانسفر كه البته قابل افزايشه !.. اين سرورها با توجه به ميزان تقاضا پشت سر هم چيده مي شن .. يعني اگر 150 تقاظا باشه من 3 تا سرور 10 گيگا بايتي رو پشت سر هم مي چينم ... كار چيدنشم من انجام نمي دم .. نقشه اين كارو به شركتي كه باهاش كار مي كنم دادم و اونا قراره اجراش كنن ! .. من هم به نوعي دلال و واسطه هستم .. به قولي رابط اين شركت با خريداران ايراني .. البته مي خواستم هاست بفروشم !.. اما فكر كردم اين سيستم رو اگه پياده كنم بهتره !!

ir-linux

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم با persianPC موافقم كه ديگه اين كار داره خز ميشه يكم ابتكار بد نيست

mrmj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما هم بيا به جاي امتي با وردپرس فارسي وبلاگ بده ... شايد دوسه نفر بيان ... ولي اونجور كه شما ميخواهيد فضا بديد ... احتمالا همه ميان اونجا فقط فتوبلاگ درست ميكنن تا وبلاگ ... 250 مگ كم نيست كه

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
اصلا ديگه اين همه سرويس وبلاگ...

nmd_master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تا وقتي كه در اينجا به اجماع نرسيم و مشخص نشه كه بايد چه كاري انجام بديم .. كاري رو شروع نمي كنم و فعلا همه چيز داوطلبانه به حالت تعليق در اومده !! من با قضيه نوآوري موافقم ! اگه برنامه هايي كه خود بچه هاي برنامه نويس تهيه كردن رو استفاده كنيم خيلي بهتره ! شايد يك روزي برسه كه برنامه هاي بچه هاي مارو ديگران هم به زبان هاي ديگر ترجمه كنند !!.. از همه شما عزيزان خواهشمندم تا پيشنهادات خود را در اينجا مطرح كنيد :

PersianPC

کاربر فعال
لایک‌ها
1
من که پادکست رو پیشنهاد دادم ...

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
می دونی چیه؟
وقتی پرشن بلاگ راه اندازی شد واقعا نیاز بهش بود... اما الان چی؟ بازم نیاز به سرویس وبلاگ نویسی داریم؟

PersianPC

کاربر فعال
لایک‌ها
1
منم همینو میگم دیگه !

nmd_master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوبه در مورد اين موضوع صحبت كنيم كه واقعا نياز امروز چيه ؟ :eek:

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از babakweb :
می دونی چیه؟
وقتی پرشن بلاگ راه اندازی شد واقعا نیاز بهش بود... اما الان چی؟ بازم نیاز به سرویس وبلاگ نویسی داریم؟
ببین بابک عزیز این که هی سرویس های جدید بیاد که خوبه باعث ایجاد بازار رقابتی در میان سرویس ها می شود و باعث می شود که برن فکر کنند و ببینند که چه چیز جدیدتری می تونن به کاربرانشان بدهند که کاربران دیگر سرویس ها را به خودشان جذب بکنند

PersianPC

کاربر فعال
لایک‌ها
1
اخه دیگه چقدر میخوان امکانات بدن ؟ فتوبلاگ ، فضای رایگان ، لینکدونی ، و ....

باید دنبال چیزه جدید تر بود

بالا