• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبمستر ها ، هرکلیک 500 ریال ، و امکاناتی نوین - www.hothit.ir

abbas_m367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به کلیه وبمستر های ایرانی

شرکت داده گستر ایلــا (شرق) اقدام به ایجاد سیستم مدیریت تبلیغات اینترنتی کلیکی هات هیت (www.HotHit.ir) با اهدافی جدید و روش هایی نوین برای درآمد از طریق اینترنت نموده است ، در این مجموعه با بهره گیری از طراحی حرفه ای ، اینترفس فوق العاده ، امکاناتی جدید ، ناحیه های تبلیغاتی متنوع ( برای اولین بار در ایران تبلیغات سراری 728*90 با میزان کلیک بسیار بالا ، تبلیغات مولتی آمیخته ای از طراحی متنی و گرافیک و ... ) نموده است

امید است به یاری پروردگار مدیریت تبلیغات هات هیت .آی آر (www.HotHit.ir) سهمی از خدمت به وبمستر ایرانی و افزایش رونق و توسعه تجارت الکترونیک در کشور و توسعه اهداف خود را داشته باشد ،

به کلیه وبسمتر های ایرانی پیشنهاد می کنیم تنها 1 بار از شبکه تبلیغاتی هات هیت دیدن کنند

Last edited:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
کلاه برداری هست

میبخشید
قصد دفاع یا و... ندارم
ولی شما کار کردید باهاشون
اگر اره اطلاعاتی دارید بگذارید خوبه تا دیگران هم خودشان قضاوت کنند که استفاده کنند یا نه!
اینجور که برمیاد نشان میدهد تازه اومده بالا ولی دومینش رنک 1 داره!!

abbas_m367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید

خوب باید بیشتر در مورد سیستم توضیح بدم ، بنده به عنوان یکی از اعضای پشتیبان این سیستم مجبورم از سیستم دفاع کنم !

اولا که کلا چند روز از افتتاح این سیستم میگزره که سیستم اصلا بتونه کلاه برداری کنه ! این آقا از یر راه ا.مده چون می خواد تبلیغاشو به نمایش بذاره یه پست همینجوری میده ؟!

دومن کلیه پرداخت ها توسط شرکت داده گستر ایــلا (شرق) تضمین شده ، اگه پول 2 نفرم بخوره به نام شرکتش بیچارش می کنن! پس اصلا فکر همچین چیزی رو نکنین !

سومن بابا اول یه نیگاه به سیستم هات هیت بندازین! از پولی که فقط واسه طراحیش خرج شده می شه فهمید اگه می خواستم کلاه برداری کنن اینقد خرج نمی کردن ! چه برسه به سیستم و کد نویسی و ...

اصلا جایز نبود من این بحث هارو بکنم چون مجاز نبودم ! ولی لازم بود

سیستم مدیریت تبلیغات هات هیت با چندیدن ناحیه تبلیغاتی جدید و شیوه های نوین تبلیغاتی سعی داره با شرایطی مناسب ، برتر و واقعا قابل رقابت تو بازار تبلیغاتی ایران سهمی داشته باشه

به زودی و به امید خدا با تبلیغات گسترده ویژگی های خاص سیستم معرفی میشه ! می تونید فقط 1 بار تست کنید

abbas_m367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این هم ثصویر یک نمونه از ناحیه های متنی گرافیکی جدید (مولتی) و زیبای تبلیغاتی با حجم کم :

tasvir.png

پیشنهاد می کنم فقط 1 بار امتحان کنید

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
به نظرتون بهتر نیست سقف کمتری برای به حد نصاب رسیدن و زمان پرداخت رو نیز کمتر کنن تا ارزش امتحان رو داشته باشه؟
این یکبار امتحان یکماه طول میکشه
امیدوارم موفق باشید
البته من با سیستم های دیگه ای که کار میکنم زمان پرداخت 3 دفعه در ماه یعنی هر ده روز یکدفعه پرداختی رو گذاشتن ولی خب اونها هم بازی در میارن و بهانه زیاد بودن تعداد درخواست ها و نمیدونم بهانه های دیگه ای میارن تا این پرداخت رو به تعویق بندازن ولی بالاخره پرداخت میکنن

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
به نظرتون بهتر نیست سقف کمتری برای به حد نصاب رسیدن و زمان پرداخت رو نیز کمتر کنن تا ارزش امتحان رو داشته باشه؟
امیدوارم موفق باشید
البته من با سیستم های دیگه ای که کار میکنم زمان پرداخت 3 دفعه در ماه یعنی هر ده روز یکدفعه پرداختی رو گذاشتن ولی خب اونها هم بازی در میارن و بهانه زیاد بودن تعداد درخواست ها و نمیدونم بهانه های دیگه ای میارن تا این پرداخت رو به تعویق بندازن ولی بالاخره پرداخت میکنن

سقفش چنده حسين جان؟

اين ادرس

http://www.hothit.ir/?section=doc&action=pubmenu

سقفي نزده .

در ادامه هم گفته " درآمد حاصل شده شما هر ماه محاسبه پس از درخاست شما در سیستم و به حسابتان واریز خواهد شد ، "

اين درخواست شما يعني چي دقيقا ؟

.

abbas_m367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیدوارم موفق باشید

سقف پرداخت زیاد نیست ، 35 تومنه

در ازای اینکه تمامیه کلیک ها شمارش میشه و قیمت کلیک تا 50 تومن هم داره این سقف پرداخت لازمه ،

بخش سوالات متداول و قوانین رو مطالعه کنید :

http://www.hothit.ir/?section=doc&action=faq
http://www.hothit.ir/?section=doc&action=terms

در ضمن خیلی چیزا هست که در یک سیستم کلیکی مطرح هست ، جذاب بودن تبلیغ ها ، ناحیه های متنوع ، شمرده شدن کلیک تمامی آی پی ها و ...

باز هم من فقط پشتیبانی هستم و اطلاعات دقیق تری ندارم ،

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
سقفش چنده حسين جان؟

اين ادرس

http://www.hothit.ir/?section=doc&action=pubmenu

سقفي نزده .

در ادامه هم گفته " درآمد حاصل شده شما هر ماه محاسبه پس از درخاست شما در سیستم و به حسابتان واریز خواهد شد ، "

اين درخواست شما يعني چي دقيقا ؟

.

درخواستشون رو که پشتیبانشون گفت

این سیستم هم همانند خیلی دیگر از سیستم ها حتما باید روی گزینه درخواست تو کنترل پنلت کلیک کنی تا واسه مدیرش ارسال بشه و رسیدگی کنن و بعدش بحسابت واریز بشه در غیر اینصورت میره ماه بعد و همینطور ادامه پیدا میکنه
تک و توکی هم هستن که بصورت اتوماتیک یا حد نصاب که رسید خودش واریز میکنه یا اینکه سر ماه که شد بصورت خودکار میره واسه کنترل و حسابرسی

simban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلا بازدید ما باید چقد باشه که این تبلیغ گرفتن بصرفه باشه

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینم مثل بقیه . اولش یکم حال میده به وبمسترا . بعد همچین حالشونو میگیره دیگه وبمسترا اصلا سایتشونو میبندن

بالای 50 تا سیستم کلیکی کار کردم همشون همین بوده

تا بوده همین بوده

Last edited:

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
اینم مثل بقیه . اولش یکم حال میده به وبمسترا . بعد همچین حالشونو میگیره دیگه وبمسترا اصلا سایتشونو میبندن

بالای 50 تا سیستم کلیکی کار کردم همشون همین بوده

تا بوده همین بوده

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
این درست نیست که چون بیشترشون درست کار نمی کنند بگیم این هم درست کار نمی کنه.
زمانی باید کسی رو متهم کرد که مرتکب جرمی شود / هنوز شما ایشون رو نمی شناسید چرا به اینها هم ... می زنید؟

بهتر نیست صبر کنید تا زمان همه چیز رو مشخص کنه؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
abbas_m367 جان عزیز
شما راهی دارین که کلیکای تقلبی رو بگیرین ؟!
مثلاً فقط آی پی ایرانی رو حساب میکنین یا ... ؟

abbas_m367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه ، خودم کلی سوال از مدیریت و ... پرسیدم ،

abbas_m367 جان عزیز
شما راهی دارین که کلیکای تقلبی رو بگیرین ؟!
مثلاً فقط آی پی ایرانی رو حساب میکنین یا ... ؟

فکر میکنم درست نباشه اینو بگم ولی لازمه بگم ،

کلا وظیفه من و یکی دیگه تو این سیستم همینه ! یک بخش تو سیستم به زودی راه اندازی میشه به نام وبلاگ با آدرس Blog.Hothit که من و این بنده خدا به صورت دوره ای کلیه آی پی ها رو چک میکنیم ، بر اساس چیزایی که بهمون آموزش دادن 2 با اختاریه واسه کاربر می فرستیم ، بعد تو بخش بلاگ هات هیت معرفیشون میکنیم و با دلیل و مدرک مجرمشون می کنیم ! حسابشون هم غیر فعال می شه !!
البته سیتم شناسایی اتوماتیک کاربر متخلف چندید نوع وجود داره ، تا جایی که میدونم ، یک بازدید کننده روی یک بنر یک جور با یک آی پی فقط یک کلیکش ثبت میشه تا 1 ساعت بگذره
ولی کلیه آی پی های خارجی و ... هم شمارش میشند ، مثل اوکسین ادز نیست!! جند تا سیستم ضد تقلب دیگه هم وجود داره که من اصلا سر در نمیارم!!! ولی در کل همیشه راه تقلب وجود داره که وضیفه ماست هشدار بدیم نذاریم اتفاق بیفته و در نهایت کاربر متخلف رو معرفی و حذف کنیم ! (تا الان و حالا حالا ها فقط ما 2 نفریم)

سلام
زمانی باید کسی رو متهم کرد که مرتکب جرمی شود / هنوز شما ایشون رو نمی شناسید چرا به اینها هم ... می زنید؟

واقعا ممنونم از شما ، بینید شما یک سیتم کلیکی که فقط پول یه اسکریپت رو روش دادن و راحت می تونه تقلب کنه رو با یک سیستم که داره پول روش خرج میشه ، پرسنل داره و ... رو راحت می تونید مقایسه کنید ،
مواردی از جمله پشتیبانی قوی ، پرداخت های به موقع ، شمارش دقیق کلیک ها!! و ... رو می تونید تست کنید کاری نداره ! براچی چند تا سیستم کلیکی که خودم سراق دارم و کلاه برداری کردن رو به پای بقیه خراب کنیم ؟!

راستی یک مورد دیگه ، با میهن دانلود هماهنگی کردن ، یه تبلیغی هست تو وبگذر با 120*120 با موضوع هاست و دامنه رایگان pdl.ir مشکی رنگه ! وقتی وارد پنلش بشین سیستم مدیریت تبلیغات هات هیت در یک منو جدا گونه معرفی شده و لینک مستقیم داره ! از اونجا دیگه خیلی شلوغ شده از دیشب تا الان حدود 60 کاربر نمایش دهنده جدید اضافه شده و کار ما هم در اومد !!

Last edited:

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببینید دقیقا همین حرف ها رو یادمه 2-3 سال پیش ادمین agpshop و امثال اینها اینجا میزدند . هر کی میاد اولش اینجوری صحبت میکنه بعدش که کارش گرفت هر چی میگیم اونم میگه همینی که هست

من که تو این چند سال برام تجربه شده همه سیستم های کلیکی کلاه بردار هستند . مطمئن باشید شما هم همین جوری میشید . شاید چند ماه اول منصف باشید ولی بعدش پدری از این وبمسترها در میارید که تو یاد و خاطرشون برای همیشه ثبت میشه

این خط اینم نشون : 2-3 ماه دیگه اول قیمت های کلیکش رو کاهش میده . حرف میزنیم میگه نمی صرفه بعدش کلیک ها یکم کار نمیکنه بعدش کم کم پول ها پرداخت نمیشه . بعدش میبینه چند سایتی که خوب دارن پول در میارن و الان در آمدشون شده مثلا 80 هزار تومن بن میکنن بعد میگن قوانین رو رعایت نکردید. بعدش یواش یواش پیچ رو بغل میکنند .

Last edited:

abbas_m367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
که گفته الان همه سیستم های کلیکی اینتورین ؟ سوران داره درست پرداخت میکنه ! این همه سال هم هست داره کار میکنه ، سیستمش هم با هات هیت شباهت زیادی داره ، پرسنل هم داره ،

بازهم من میگم شما بد بین هستید ! تا جایی که من میدونم تمام تلاش مدیران هات هیت برای رضایت کاربراشه ، تا حالا دیده بودین آدم بیارن تمام وبمستر های متخلف رو توش معرفی کنن ؟ خب اگه پول کسی رو ندن یا حتی دیر بخوان بدن طرف میاد تو همون بلاگ داد و قال میکنه مه بینهایت به ظرر سیستمه ! من دارم تا جایی که اطلاعات دارم براتون دلیل می یارم ، در ضمن وبمستری که آمار بازدیدش چندیدن ها هزار نیست چه طوری می تونه کسب درآمد به صورت نقدی بکنه ؟ شما ره بهتری داری ؟ اصلا می رم به مدیر سیستم میل می زنم بیاد از حقش دفاع کنه !

Last edited:

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

دوست عزیز زمان از این بیشتر . الان حدود 3-4 سالی هست این سیستم های کلیکی اومدن روی کار - حتی 1 دونه از این 100 تا سیستم کلیکی درست کار نکردند . دیگه زمان از این 4 سال بیشتر . ببخشید قصد توهین به شما ندارم ولی من تو این کار پیر شدم و اینقدر از این تاپیک ها تو فروم های سایت ها دیدم که همشون همین جوری گفتند ما خداد تا پرسنل داریم و فلان - حتی چند تا شون آدرسشون رو هم داده بودند و 4-5 تا خط ثابت تلفن ولی آیا کسی برای مثلا 40 هزار تومن میتونه کاری کنه به غیر دعوا و اعصاب خورد کنی و اینم بدونید اگه فکر میکنید میتونید شکایت کنید اولا مبلغ زیر 100 هزار تومن در دادگاه ها پیگیری نمیشه بعدش ثابت کردن این که من با سیستم کلیکی کار کردم در دادگاه های ایران که قاضی ها فرق ان رو از گوشت کوبیده تشخیص نمیدهند خیلی سخته و اینم بگم حداقل 2 سال باید برید داد گاه و بیاید تا 2000 تومن پولتونو بگیرید

راه دوم : قمه رو بر دارید همشون رو با قمه بزنید و آخرشم بگیرنتون و اعدامتون کنند و شما game over میشید .

این است سیستم کلیکی در ایران

abbas_m367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون یه مورد در مورد دادگاه های ایران و ... رو که راست می گین حق با شماست ، داغ دل من تازه شد!!

ولی شما یه راه بیار یه وبمستر با بازدید 200 تا در روز بتونه بابت تبلیغ پول کسب کنه
دومن ثابت کن سوران پولته خورده ! بعد حق با تو !
تقلب چندین تا سیستم کلیکی هیچ ربطی به ما نداره ! حالا گوش شما از هرچی پر هست به من چه ! شما یه شرکت بزن یه سیستم راه بنداز که اول پول بده بعد کلیک بگیره تا خیال خودت راحت باشه !

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سوران پول منو نخورده فقط سیستمشون گذاشتم تو سایتم و این که واقعا هر چند کلیک یه بار یه 1-2 تا کلیک رو حساب نمیکنه .

تقلب چندین سیستم هم به شما ربط داره چون شما هم داری دقیقا حرف های 2 سال پیش سیستم های دیگر رو میزنید .دقیقا همون ها رو

هیچ سیستمی هم نیست که اول پول بده بعد تعداد کلیک ها رو بشماره ولی لطفا شما هم نیا حرف های دیگران رو بزن . لطفا بیا اولش بگو آقا ما تازه این سیستم رو راه انداختیم 1-2 ماه درست کار میکنیم بعدش میخواییم کلاه برداری کنیم. نگو خداد تا پرسنل داریم چون در پست های قبل هم توضیح دادم همه رو

وبمستر هم با بزادید 200 تا در روز عمرا نتونه هر 7 ماه یه بار هم به سقف 35 هزار تای شما برسه بعدشم بعد از 7 ماه میاد پولو بگیره شما پیچیدیو رفتی ایشون میمونه و ... اسب حضرت عباس

ببخشید رک میگم ولی همینه

abbas_m367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا حرف هایی که خودت زدی رو دوباره بخون !

الان چی شد سوران هم دزده یا نه ؟

در مورد وبلاگ با بازدید 200 تا اگه هر کلیک 10 تومن باشه بله ، ولی اگه هر کلیک 50 تومن باشه خیلی زود تر از 7 ماه به حداقل پرداخت می رسه ، در مورد تقلب در شمارش کلیک ها هم اول هات هیت رو تست کن بعد حکم تقلب ببند !

اگه ممکنه هم حرف های سیستم های کلیکی قبلی رو بیار ببینیم چی میگفتن که من دارم میگم ؟ راستی شما به خودتم اعتماد نداری! چرا سیستم کلیکی با پیش پرداخت نمیسازی ؟ اگه وجود نداره شما بساز تا سیستم کلیکی در ایران جور دیگه ای بشه و آدم هایی مثل شما نتونن بگن اینا کلاه بردارن ! بدون هیچ سابقه ، هیچ دلیل و مدرک و .. داری به یک سیستم تهمت می زنی! سیستمی که حاصل تلاش خیلی از افراد بوده ، حتی شما عضو سیستم هم نشدی،

من چی بگم آخه !

بالا