• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبمستر ها ، هرکلیک 500 ریال ، و امکاناتی نوین - www.hothit.ir

abbas_m367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با سایت شما مشکلی ندارم ولی سوران هیچجوری باز نمیشه . یاهوشون هم جواب نمیده
نه با اپرا نه ff نه ie

پس مشکلتون حل نخواهد شد .
دوباره عضو بشین و این دفعه اولین بار با فایرفاکس لوگین کنید !
در سیستم ما هم همینتور ، ولی تاحالا موردی ندیدم با فایر فاکس مشکل داشته باشه ، کل سیستم از نو بازنویسی شده ، در ضمن هسته هات هیت 2 سال جدید تر از هسته برنامه نویسی سوران هست .

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لطفا این عکس رو ببینید :
واقعا اونقد کلیک تقلبی پشت سر هم داره که تو یه صفحه جا نمی شد عکس بگیره !

براش یه ایمیل هشداریه فرستادیم جواب جالبی داده می زارم !

بعد این آقا تمام سیستم های کلیکی رو می برن زیر سوال ! آخه من چی بگم فقط یک نگاه به این عکس بندازین :lol:

با سلام . بنده اصلا فکر نمیکردم ایشون اینجا پست بدن

در هر صورت الان تمامش روشن میشه

اولا به سایت بنده نگاهی بندازید با روزانه 3000 بازدید کاملا واقعی داره میگذرونه و رتبه بالا در الکسا . ببینید http://www.alexa.com/siteinfo/rap50.com

خوب بنده بعد از 3 روز گذاشتن تبلیغات این آقا مبلغ 4200 تومن در آوردم حالا چرا؟
لطفا اول ببینید سایت www.rap50.com
من تعداد 8 بنر 120*40 در تمامی صفحات سایتم از این سیستم گذاشتم و تعداد 10 تبلیغ مولتی از این سیسام رو در صفحه اول سایت و تعداد 3 بنر 728*90 در تمامی صفحات در بالای سایت گذاشتم علاوه بر این ها تعداد 8بنر 468*60 که در بین تمام پست ها نشون داده میشه گذاشتم و در صفحاتی که داخل پست میشن تعداد 20 تبلیغ مولتی گذاشتم

این در آمد من بوده
http://www.************/files/7iaa2dtvjkyawx9rbhog.jpg

خوب حالا ایشون میگن ما تقلب کردیم و تعداد 20 تا کلیک تقلبی بوده . من با ایشون در چت و ایمیل صحبت کردم که ایشون با کلی مسخره بازی و تیکه انداختن به من صحبت کردن

ایشون میگن چرا یک آی پی مثلا 15 تا کلیک داشته

1 -اولا شاید آی پی طرف استاتیک باشه و ثابت باشه

2 - وقتی یک بازدید کننده میاد تو سایت و در یک صفحه سایت من میره و تعداد حدود 40 بنر تبلیغاتی جذاب با لینک های مختلف و حدود 30 تبلیغ مولتی به صورت نوشته با عنوانین و موضوع های مختلف میبینه مطمئنا روی 10تاش کلیک میکنه خوب سایت من که روزی 3000 بازدید داره غیر معقول نیست این تعداد کلیک در 3 روز بخوره

3 - بنده بنر های 468*60 رو در سیستم بنر های نیوک گذاشتم که به صورت رندوم نشون بده

این هم آمارش و عکسش که نشون میده تعداد 12 کلیک بر روی کل بنر ها شده که دقیقا با تعداد کلیک های بنر 468*60 سیستم سایت هیت هات یکی میباشد
http://www.************/files/6pniu6fdwx5rq7jujpmj.jpg

لطفا به تعداد بازدید بنر ها و مجموع اعداد کلیک ها دقت کنید . این آمار برای کلا 10 ساعت هست که از صبح تا الان گذاشتم

حالا من نمیدونم مشکل این آقا کجاست ؟ مثلا اگر یک آی پی 15 بار کلیک کرده به علت اینه که در سایت من تعداد 50 تبلیغ مختلف و متنوع در هر صفحه از سایت شما گذاشتم و اینکه به غیر بنر های شما در سایتم حتی 1 بنر دیگر از سایت های دیگر قرار نداره

یه سئوال . اگه شما میبینید بنده روزی 1500 تومن در میارم و توان پرداختش رو ندارید بنویسید سایت هایی که روزی بیشتر از 1000 تومن در میارن ثبت نام نکنند . چرا دیگران رو زیر سئوال میبرید؟

پ.ن

البته از حق نگذریم . من برای اینکه تست کنم تمام تبلیغات کلیک میخوره یک بار روی هر تبلیغ کلیک کردم که ببینم همشون کونترش میندازه یا نه که حدود 10-12 تا کلیک برای بار اول که تو سایتم گذاشتم بنر هارو کلیک کردم

Last edited:

abbas_m367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سعید آقا چرا می خوای بپیچونی ؟ تعداد کلیک هایی که نو سیستم شما ثبت شده بایدم با سیستم ما یکی باشه ! این نشان از ثبت تعداد صحیح کلیک توسط سیستم ما هست !

دومن سیستم phpNukle شما آی پی و زمان کلیک ها رو نیشون نمیده ! نمی خواستم انقد وقتم رو به خاطره شما بزارم که اکلی داری شلوقش می کنی ؟

حدوده 50 تا کلیک تکراری و پشت سر هم دقیقا از یک آی پی داری ! دقیقا از یک آی پی که یک فقط در یک بازه زمانی ازش کلیک میاد و دیگه ازش یک کلیک نمیاد!

در ضمن ما به هیچ وجه حساب شما رو غیر فعال هم نکردیم ، فقط برات یک ایمیل هشدار فرستادیم که مشکلت رو رفع کنی

تو تصویر قبلی کاملا مشخصه تعداد کلیک هایی که کاملا تقلبی پشت سر هم تو یک بازه زمانی حتی در یک صفحه از سایتت ثبت شده

اصلا جای بحث نداره ، شما تخلف کردی عزیزم این کارو نکن ، مشکلش متوجه خودت میشه

در ضمن ما عضو با بازدید بالای 40000 در روز هم داریم ، نام میبرم : www.Movie24.ir برین ببینین ، کاملا هم صحیح داره کار میکنه ، به زودی به پولش هم خواهد رسید.

لطفا الکی شلوغ نکن ، الان چندیدن تا دیگه از تخلفاتت رو هم می زارم،

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سعید آقا چرا می خوای بپیچونی ؟ تعداد کلیک هایی که نو سیستم شما ثبت شده بایدم با سیستم ما یکی باشه ! این نشان از ثبت تعداد صحیح کلیک توسط سیستم ما هست !

دومن سیستم phpNukle شما آی پی و زمان کلیک ها رو نیشون نمیده ! نمی خواستم انقد وقتم رو به خاطره شما بزارم که اکلی داری شلوقش می کنی ؟

حدوده 50 تا کلیک تکراری و پشت سر هم دقیقا از یک آی پی داری ! دقیقا از یک آی پی که یک فقط در یک بازه زمانی ازش کلیک میاد و دیگه ازش یک کلیک نمیاد!

در ضمن ما به هیچ وجه حساب شما رو غیر فعال هم نکردیم ، فقط برات یک ایمیل هشدار فرستادیم که مشکلت رو رفع کنی

تو تصویر قبلی کاملا مشخصه تعداد کلیک هایی که کاملا تقلبی پشت سر هم تو یک بازه زمانی حتی در یک صفحه از سایتت ثبت شده

اصلا جای بحث نداره ، شما تخلف کردی عزیزم این کارو نکن ، مشکلش متوجه خودت میشه

در ضمن ما عضو با بازدید بالای 40000 در روز هم داریم ، نام میبرم : www.Movie24.ir برین ببینین ، کاملا هم صحیح داره کار میکنه ، به زودی به پولش هم خواهد رسید.

لطفا الکی شلوغ نکن ، الان چندیدن تا دیگه از تخلفاتت رو هم می زارم،

دوست عزیز من بهت ثابت کردم و اینکه من به هیچ عنوان برای 1 قرون 2 زار تقلب نمیکنم مطمئن باش

و اینکه من به خودم شک ندارم . دارم کاملا سالم کار میکنم . شما ایمیل دادید و منم جواب گو بودم ولی اومدم اسن جا دردیم پست دادید که تقلب سعید رو ببینید و من اینجا جواب دادم و گرنه اینجا نمیگفتم

منم اینجا رو شلوغ نکردم . شما داری شلوغ میکنی مه میگی چند تخلف دیگتم میذارم و میخواهی شلوغ کنی

دوست عزیزم اینم در جای خودش جالبه :

سایت movie24.ir که فرمودید روزانه 40 هزار بازدید به بالا داره در الکسا رتبه 1,101,571 که میشه 1 ملیون و خورده ای . اینم لینکش http://www.alexa.com/siteinfo/http://www.movie24.ir/
سایت rap50.com با رتبه اکسا 605,170 که دقیقا 2 برابر در الکسا بالاتر از سایت movie24 هست که سایت movie 24 عمرن نتونه 6 ماه دیگه هم به ما برسه :: اینم لینک الکسا سایت ما http://www.alexa.com/siteinfo/rap50.com

لطفا بیشتر دقت فرمایید

Last edited:

abbas_m367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من بهت ثابت کردم و اینکه من به هیچ عنوان برای 1 قرون 2 زار تقلب نمیکنم مطمئن باش

و اینکه من به خودم شک ندارم . دارم کاملا سالم کار میکنم . شما ایمیل دادید و منم جواب گو بودم ولی اومدم اسن جا دردیم پست دادید که تقلب سعید رو ببینید و من اینجا جواب دادم و گرنه اینجا نمیگفتم

منم اینجا رو شلوغ نکردم . شما داری شلوغ میکنی مه میگی چند تخلف دیگتم میذارم و میخواهی شلوغ کنی

سلام دوست دارم چند نفر بیان اینو ببینن :

تصویر زیر روببینید :

rap502.png

در این عکس دایره های قرمز کلیک های تکراریه ، که از سیستم ایشون ثبت شده ، اگه تمام این ها رو نادیده بگیریم در قسمت های آبی رنگ شده زمان کلیک هاست ! در این قسمت 48 تا کلیک در یک بازه زمانی از 8:42 بعد از ظهر تا 8:59 بعد از ظهر ثبت شده که همه از یک آی پی و فقط از 4 5 صفحه محدود ثبت شده !

در در کمتر از 20 دقیقه 48 کلیک پشت سر هم و تکراری از یک آی پی ثبت شده !

واقعا دیگه جای بحث نداره !

در حالی که ما فقط بابت این کلیک ها که بیش از 70% تکراری هستن پول خواهیم داد در صورتی که دیگه این کار رو تکرار نکنه ! یعنی فقط یک پیام هشدار فرستادیم

خودتون قضاوت کنید

abbas_m367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن آمار گیر وبگذر سایت movie24 رو ببینید ، مال خودش هست ، تعداد نمایش تبلیغاتش هم بالای 40 هزار در روز هست ، چون با لینک باکس آمار بازدیدش رو آورده بالا و مدت زیادی نگذشته هنوز در الکسا به رتبه واقعیش نرسیده ، حداقل 10 روز دیگه طول میکشه تا رتبش تو الکسا بکشه بالا ، باز هم این به بحث ما مربوط نمیشه !

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست دارم چند نفر بیان اینو ببینن :

تصویر زیر روببینید :

در این عکس دایره های قرمز کلیک های تکراریه ، که از سیستم ایشون ثبت شده ، اگه تمام این ها رو نادیده بگیریم در قسمت های آبی رنگ شده زمان کلیک هاست ! در این قسمت 48 تا کلیک در یک بازه زمانی از 8:42 بعد از ظهر تا 8:59 بعد از ظهر ثبت شده که همه از یک آی پی و فقط از 4 5 صفحه محدود ثبت شده !

در در کمتر از 20 دقیقه 48 کلیک پشت سر هم و تکراری از یک آی پی ثبت شده !

واقعا دیگه جای بحث نداره !

در حالی که ما فقط بابت این کلیک ها که بیش از 70% تکراری هستن پول خواهیم داد در صورتی که دیگه این کار رو تکرار نکنه ! یعنی فقط یک پیام هشدار فرستادیم

خودتون قضاوت کنید

خوب دوست عزیز من در پست اولی که دادم همه چیز رو توضیح دادم

شاید یک کاربر در یک صفحه من میره تعداد 80 تبلیغ از شماست که همه با هم فرق داره ممکنه رو 40تاش کلیک کنه.

خوب من این وسط چه گناهی دارم

ببینید من اگه ریگی تو کفشم بود اینقدر حرص نمیخوردم . در 3 پستیم که دادم همه چیز رو ثابت کردم . ولی فقط کافیه بامبولی از سمت شما در بیاد . اونوقت فکر نکنم حتی 1 دونه بتونید عضو بگیرید

در تمامی فروم ها مثل مجید آنلاین و پرشین تولز و بلک مایس و پی سی ورلد و هم میهن و .... همه چیز توضیح داده میشه و قضاوت هم با مردمه که دوباره مانند 200 سیستم کلیکی دیگه ضربه نخورند.

من 100 % دارم سالم کار میکنم . شما هم لطفا 100 % سالم کار کنید

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
البته من در مورد این سیستمها و ... اطلاعات زیادی ندارم ولی به هر حال کمی وبمستر هستم
خود این آقای سعید که حتی آیدیش هم نوشته کرج و تو تاپیکهایی که در مورد کرج هست هم شرکت میکنه و هم اینکه شما می تونید آیپی ورودیش رو تو سیستم خودتون چک کنید ببینید که whois که میگیرید چی مینویسه

اما این آیپی : http://www.ip-adress.com/ip_tracer/78.38.110.8
ظاهرا که مال (مرند) هست و آذربایجان شرقی
تا جاییکه من اطلاع دارم بر خلاف آیپی های خارجی که ریخته تو نت ، کسی آیپی ایرانی چه رایگان و چه پولی نمیفروشه
پس باید گفت آقای سعید به فامیلاشون در سراسر کشور یا بازدیدکنندگان سایتش گفته روزی 50 تا کلیک فراموش نشود :D

به هر حال چیزی که مشخصه اگر تقلب باشه بعد چند روز رنج آیپی ها دستتون میاد و اونموقع میتونین با اطمینان بیشتری دیگران رو متهم کنید

( من سعی کردم بی طرف باشم)

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
والا من بچه کرجم و کسی رو تو مرند ندارم . نمیدونم چه گناهی دارم یه پدر سوخته از مرند اومده کلیک کرده روی بنر های شما .

این دفعه کسی از مرند بیاد تو سایتم خودم با چک و لقد میندازمش بیرون . ( شوخی )

abbas_m367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جالبه بدونین تو ایران آی پی یک شخص آی اس پی (ISP) یک شخص رو مشخص می کنه ! این مورد رو هر کسی میدونه!

آی پی خود من از یزد هست ! ماله شرکت تراشه سبز تهران ! جالبه همه بازدیدکنندگان سایت ایشون علاقه دارن اینجوری رفتار کنن !

بزارید همه بیان ببینن ! دوست و رفیقاتون رو نیارید لطفا
تعداد کلیک های واقعی ایشون رو بشمارید ! تعجب میکنم چه جوری از رو هم نمیره !

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جالبه بدونین تو ایران آی پی یک شخص آی اس پی (ISP) یک شخص رو مشخص می کنه ! این مورد رو هر کسی میدونه!

آی پی خود من از یزد هست ! ماله شرکت تراشه سبز تهران ! جالبه همه بازدیدکنندگان سایت ایشون علاقه دارن اینجوری رفتار کنن !

بزارید همه بیان ببینن ! دوست و رفیقاتون رو نیارید لطفا
تعداد کلیک های واقعی ایشون رو بشمارید ! تعجب میکنم چه جوری از رو هم نمیره !

لطفا مودب باشید .صد آفرین

همه بازدید کننده های سایت من اینجوری رفتار نمیکنند من روزانه 3000 آی پی میاد تو سایتم .10 تا از اینا میان روی چند تا بنر کلیک میکنند. جرمه؟

مشکل شما چیه؟ مشکل شما اینه که من دارم خوب کلیک میدمو پول در میارم موندید توش ؟

چه بده یکی برای آدم بشه استخون راه گلو . نه راه پس داشته باشه نه راه پیش .

الان اگه برات مجانی کار میکردم بهترین آدم روی کره زمین بودم و تمام کلیک هامم واقعی بود

عجب داستانی ( این داستان واقعی هست )

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
آره فعال شده امیلش اومد یه لینک هم هست میده میری توش یوزر و پس را میزنی ریدایرکتت میشه توی صفحه اول سایت دوباره. بعد دوباره برگردی صفحه قبل دوباره یوزر و پس میخواد.
312jtp0.gif

عجب!:wacko:

ایمیل فعالسازی برام نیومده هنوز! :f34r:

.

abbas_m367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایمیل فعالسازی برام نیومده هنوز!

مطمئن هستید به عنوان نمایش دهنده عضو شدید ؟

اگر اینتوره ایمیلتون رو بزارید ایمیل فعال سازی رو خودم براتون می فرستم

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
کلیک هایی که گوگل کرده قبول نیست؟
crazy.gif

http://************/files/dhftokszbiccns5gb770_thumb.png

abbas_m367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاربر فعال مووبل تایپ

راستی شما کاربر فعال مووبل تایپ هستید ؟
می تونم چندتا سوال تخصصی در این مورد تو بخش مربوطش ازتون بپرسم ؟

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
راستی شما کاربر فعال مووبل تایپ هستید ؟
می تونم چندتا سوال تخصصی در این مورد تو بخش مربوطش ازتون بپرسم ؟
شما هرجا خواستی بپرس منم گه بلد بودم جواب میدم.
crazy.gif

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23

www.tafrihy.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان عضو شدم .

35 تومن یکمی ریسکش بالاست ولی برای من که :
وطن کلیک 52 تومن
رکلاملار 35 تومن
سی دی توپ 30 تومن
رو خورده ، دیگه عادت کردم!

ایشالله این یکی درسته ...

در ضمن آقای abbas_m367 ، بهتر نیست نرخ کلیک رو پایینتر بیارید؟ 50 باشه که به زودی ورشکست میشید! البته نمیدون شمارش کلیک هاتون چطوره ، اگر مثل اکسین ادز باشه ، همین خوبه .

در هر حال ، امیدوارم سیستم های کلیکی که به هر دلیلی از ادامه کار باز میمونند ، مثل برخی سیستم ها ، بیان و اعلام کنند که از فلان تاریخ دیگه نمیتونیم ادامه بدیم و تسویه کنند با همه تا مشکلی پیش نیاد .

خب من رفتم کدهای این رو هم قرار بدم .

:D

best20

Registered User
لایک‌ها
0
برادر من :D

چرا تاپيك رو اوردين بالا ؟؟

في الواقع الان همه مي رن عضو مي شن سرشون كلاه مي ره

اين www.hothit.ir كلا غير فعاله و كاملا كلاه بردار

اكانت كاربران رو حذف مي كنه اونا هم فكر مي كنن كه رمز رو اشتباه وارد مي كنن :(

Last edited: