• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبمستر ها ، هرکلیک 500 ریال ، و امکاناتی نوین - www.hothit.ir

www.tafrihy.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر من :D

چرا تاپيك رو اوردين بالا ؟؟

في الواقع الان همه مي رن عضو مي شن سرشون كلاه مي ره

اين www.hothit.ir كلا غير فعاله و كاملا كلاه بردار

اكانت كاربران رو حذف مي كنه اونا هم فكر مي كنن كه رمز رو اشتباه وارد مي كنن :(

جدا؟؟؟

ولی بنرهای خیلی زیادی داره و احتمالا محصولات زیاد . بعید میدونم حالا حالا مشکلی براش پیش بیاد . درباره نام کاربری و حذف کردن هم باید حتما با فایرفاکس وارد بشی وگرنه ارور میده .

اسکریپتش برای سوران قدیم و رکلاملاره و کلیه کلیک ها رو محاسبه میکنه . اما در مقابل تقلب زیاد مقاوم نیست و البته آمار کامل رو ارائه میده و اگر هم تقلبی بشه ، مشخصه تقریبا اما قابلیت قفل آیپی رو نداره .

در هر حال من فعلا عضوم ...

www.tafrihy.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط یکی دوتا انتقاد از لینک باکس و بنر ها:

مشکل خیلی مهم لینک باکس اینه که لینک ها در همون صفحه باز میشن در حالیکه باید در صفحه جدید باز بشن ، چون معمولا لینک باکس در بالای سایت قرار میگیره و اینطوری با کلیک ، بجای لود شدن بقیه سایت .بلافاصله به سایت هات هیت میره . من مجبور شدم فعلا لینک باکس رو حذف کنم.

قابلیت انتخاب جداگانه بنر رو نداره . البته بنرهاش جذاب هستن به اندازه کافی ولی بهتر بود بشه تبلیغات رو جداگانه و متناسب با سایت انتخاب کرد تا هم تعداد کمتری بنر نیاز باشه و هم پهنای باندتون کمتر مصرف بشه و سرعت لود سایت و تبلیغات بالاتر بره .

Last edited:

parsintak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز من تو گوگل سرج می کردم که سر تو این سایت در اوردم اره درسته متا سفانه 90 در صد سایت های کلیکی کلاهبردارند تو صیه می کنم به هیچ عنوان با همچین سایت های کار نکنید
من بیشتر این سایت ها ی کلاهبردار را در سایت خودم عنوان کردم که در اینجا هم اسمشونو میارم امکیدوارم از تجربه تلخ من استفاده کنید
اسم سایت های کلاهبردار ایرانی
1.میونبر 2.همیان 3 میهن هیتس 4.کلیک ایران 5. نوین کلیک 6.کلیک فا 7.فارسی پول 8.سوران 9.پرشین هیت 10.وب کلیک 11.ام ال ام 12.سیستم کلیکی ابزاروب پارسی13.کلیک آگهی 14.طوفان آدز و ...
با تشکر پارسین تکparsintak.ir
http://parsintak.ir

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
اولا مياي تاپيك رو از 2 سال پيش مي كشي بيرون كه اينو بگي !
دوما نخير همه سايت ها كلاه بردار نيستن ، يه سري سايت ها مثل ادز سنتر 24 كه تاپيكش تو همين بخش هست خوب هستن و مورد اعتماد !

بالا