helpmasteri
Registered User
تو این سیستم میتونی کسب درامدت رو غیر فعال کنی تا کاربرا اذیت نشن منم غیرفعال کردم تا یوزر بگیرم اولاین که نوشته در 24 ساعت گذشته 210 دانلود، درآمد 0$ !
تو این سیستم میتونی کسب درامدت رو غیر فعال کنی تا کاربرا اذیت نشن منم غیرفعال کردم تا یوزر بگیرم اولاین که نوشته در 24 ساعت گذشته 210 دانلود، درآمد 0$ !
درآمد این verystream که عکسش رو گذاشتید از پاپ آپهتو این سیستم میتونی کسب درامدت رو غیر فعال کنی تا کاربرا اذیت نشن منم غیرفعال کردم تا یوزر بگیرم اول
یه سوال برام پیش اومد اینکه بحث کپی رایت محصولات دانلودی اونجا چطوری هست ؟توی 24 ساعت فقط از یکی از اپلودسنترا 210 تا دانلود داشتیم اون سانسور شده ها هم فقط اسمه
درآمد این verystream که عکسش رو گذاشتید از پاپ آپه
که عملا اگه فعالش کنید برای سایت ضرر داره. مخصوصا توی سایت های انگلیسی
یه سوال برام پیش اومد اینکه بحث کپی رایت محصولات دانلودی اونجا چطوری هست ؟
مشکلی پیش نمیاد . همه چی سر جاشه یه سری قلق داره برای این کار که بعدا مفصل توضیح میدممحتوا کلا بحثش کنار خود این نرم افزارها بحث کپی رایت دارن خب اون چطوری میشه؟
داداش الان سایتای که برای تبلیغات باهاشون کار میکنی نسبت به گوگل ادسنز چطوری هستن؟یعنی درامدی که بهت میدن قابل مقایسه هست یا نه؟
تقریبا میشه گفت :general601:موضوع سایتتون دانلود نرم افزار و بازی هست؟
امیدوارم موفق باشی.فقط بنظرم بیشتر روی محتوایی کارکن که کپی رایت رو نقض نکنی چون احتمالش هست که از نتایج گوگل حذف بشی.
رکورد 12 آنلاین هم بعدش شکسته شد
بله ولی خب هر کاری سختی خودشو داره و حذف شدن از نتایج گوگل چیزی از ما کم نمی کنه چون یه سری کارهایی داریم می کنیم که وابستگی به سرچ گوگل کم شه و اپ موبایل هم باید بیاد بالاامیدوارم موفق باشی.فقط بنظرم بیشتر روی محتوایی کارکن که کپی رایت رو نقض نکنی چون احتمالش هست که از نتایج گوگل حذف بشی.
امیدوارم موفق باشی.
رکورد 12 آنلاین هم بعدش شکسته شد
پ ن: همیشه برام سوال بوده این افراد آنلاین در حال حاضری که گوگل آنالیز نشون میده واقعیه یا نه شکل کار خاصی داره؟! چون من یه سایت تازه ساختم و خودم 4 تا تب باز کردم که هر کدومش یه صفحه از سایت رو بازکرده و گوگل آنالیز زد 4 نفر در حال حاضر آنلاین هستند!!!
بلهبه نظرتون سایت کپی پیست نرم افزار میتونه +500 ای پی بگیره؟
در صورت امکان چند منبع برام معرفی کنید.
در صورت امکان چند منبع برام معرفی کنید.
آپلودر مناسب برای نرم افزار ها که گیر نداشته باشه به کپی رایت هم بی زحمت معرفی کنید که امکان کسب درآمد هم داشته باشه.
با وردپرس و افزونه گوگل مپ شروع کنم؟