helpmasteri
Registered User
توی وب ایران میتونی 40 کا بازدید بگیری ؟رفتی دنبال وب خارج:android06::android30:
وب فارسی و انگلیسی اصلا قابل مقایسه با همدیگه نیستن . 10 کا بازدید خارجی میارزه به 40 50 کا بازدید فارسی
توی وب ایران میتونی 40 کا بازدید بگیری ؟رفتی دنبال وب خارج:android06::android30:
اصلا ارتباطی نداره دردسرهایی که وب فارسی داره یک دهمش تو وب انگلیسی نیستتوی وب ایران میتونی 40 کا بازدید بگیری ؟رفتی دنبال وب خارج:android06::android30:
اما به نظرم اشتباهاتی شما داشتید دوست من که می نویسم شاید براتون مفید باشه
1-زدن وب انگلیسی به این مفهوم نیست که شما تمام خدماتت مورد نیازت رو از همونجا تامین کنید و به دلار مثلا اپ موبایل و سئو داخلی و خارجیشو می تونستی از داخل استفاده کنی
2-شما اول باید با حرکت کوچکتری در این مورد تجربه انجام می دادید و کم کم توسعه می دادید در واقع اول سایتی میزدید و با هزینه های کوچکتر از اون روزی 4 دلار درآمد می داشتید و بعد که خبره شدید با استفاده از قدرت سرمایه کاهاتون رو توسعه می دادید فراموش نکنید کسی که هنوز شنا رو یاد نگرفته اگر به قسمت عمیق استخر بپره غرق میشه اینجا منظور از شنا فعالیت در اکوسیستم وب انگلیسی هست پس توصیه می کنم همین لحظه چنین سرمایه گذاری رو متوقف کنید و با تامل بیشتری حرکت کنید شما باید قدم به قدم حرکت کنید
سلام دوست عزیز1. متاسفانه اینقدر با فری لنسرهای ایرانی به مشکل برخوردم که دیگه اعتمادم رو از دست دادم ایرانم بی قانون یارو پولتو میخوره توام باید 1 تومن خرج کنی که پیداش کنی آخرشم هیچی ...
2. من یه سال بود داشتم مطالعه میکردم و خوبیش اینه برادرم هم هست که تجربه زیادی داره و خیلی کمکم کرده و اینکه بیشتر از 1 سال وقت ندارم تا سایت بگیر چون میخوام مهاجرت کنم یکم سخت میشه برام . بازم ممنون که راهنمایی کردی
آره ولی خب باز درصد اعتماد خارجی ها خیلی بالاتر هست اون روز یه شخصی برای من یه قالب طراحی کرد . نمیشه گفت قالب انگار یه باگ بود که سایتش کرده بودی بعدش میگه 600 تومن میگیرم دی باگ میکنم اخه من چی بیام بگم؟سلام دوست عزیز
متاسفانه ایرانیا در کل دنیا اعتبارشو از دست رفته چند وقت پیش گیتهاب ایرانی هارو تحریم کرد و متاسفانه پروژه ما هم که زحمت + پول زیادی رو صرفش کرده بودیم , کداشو بلاک کرد و الان دست ما مونده توی پوست گردو(حتی برنامه نویسمون به آلمان رفت ولی مسئله بازم حل نشد)
و هزاران خط کد رو دوباره دارن مینویسن و هروز ما داریم ضرر میدیم
نتیجه : شرکت ایرانی و خارجی نداره ذات بد کار خودشو میکنه حتی اگه یک شرکت معتبر مثل مایکروسافت باشه
چرا موضوع بهتری برای کار انتخاب نکردید؟ دانلود همیشه با خطرات کپی رایت مواجه هست
1. متاسفانه اینقدر با فری لنسرهای ایرانی به مشکل برخوردم که دیگه اعتمادم رو از دست دادم ایرانم بی قانون یارو پولتو میخوره توام باید 1 تومن خرج کنی که پیداش کنی آخرشم هیچی ...
2. من یه سال بود داشتم مطالعه میکردم و خوبیش اینه برادرم هم هست که تجربه زیادی داره و خیلی کمکم کرده و اینکه بیشتر از 1 سال وقت ندارم تا سایت بگیر چون میخوام مهاجرت کنم یکم سخت میشه برام . بازم ممنون که راهنمایی کردی
دوست من گیتاب کدها رو باز کرده و می تونید بک آپ بردارید خب اکثر بچه ها این کارو کردنسلام دوست عزیز
متاسفانه ایرانیا در کل دنیا اعتبارشو از دست رفته چند وقت پیش گیتهاب ایرانی هارو تحریم کرد و متاسفانه پروژه ما هم که زحمت + پول زیادی رو صرفش کرده بودیم , کداشو بلاک کرد و الان دست ما مونده توی پوست گردو(حتی برنامه نویسمون به آلمان رفت ولی مسئله بازم حل نشد)
نتیجه : شرکت ایرانی و خارجی نداره ذات بد کار خودشو میکنه حتی اگه یک شرکت معتبر مثل مایکروسافت باشه
دوست گرامی اون روز تو یه تاپیک گفتم اینجا هم میگم پیش از زدن سایت باید روش های درآمد اون رو آنالیز کرد و حتما سعی کرد تا حد امکان سمت هیچ سیستم واسطی نرفت چه ایرانی چه خارجی و با خود کاربر مستقیم در ارتباط بود و درآمد داشت شما اگر یک کار خدماتی رو برای کاربر انگلیسی زبان میزدید چه سایتش و چه اپش قطعا با این سرمایه نتایج قابل قبولتر می بود تا اینکه کاربر بیاد دانلشو بکنه بره اون دوستی که یک میلیون کاربر داره درسته 6000 هزار دلار هم کم نیست اما یه سایت یا سیستم پولی می داشت خودت حساب کن چند در میاوردآره ولی خب باز درصد اعتماد خارجی ها خیلی بالاتر هست اون روز یه شخصی برای من یه قالب طراحی کرد . نمیشه گفت قالب انگار یه باگ بود که سایتش کرده بودی بعدش میگه 600 تومن میگیرم دی باگ میکنم اخه من چی بیام بگم؟
آره ولی خب درامد سایت های دانلودی خیلی بیشتر هست و اینکه کپی رایت مشکلی نیست ما داریم روی برندینگ خودمون کار می کنیم با دامنه ای که گرفتیم راحت به یاد بمونه . و اینکه یه طیف خاصی رو میزاریم نه اینکه هر فایلی از همه جا بزاریم . هدف ما بیشتر روی اپلیکیشن هست که راه هایی دارم برای اینکه بالا بیارمش چون اگه اپ کاربر خودشو بگیره اتومات سایتم میگیره . توی هر زمینه ای سختی هست و اینکه سایت های بلاگی الان یه شخصی بود میگفت 1 میلیون ترافیک ماهانه دارم ولی 5000 - 6000 دلار درامد دارم از ادسنس . نمی دونم چرا اینقدر کم ولی خب خیلیا می گفتن ماهم اینطوری هستیم عادیه
جناب ما همه ی جوانب رو در نظر گرفتیم و همه ی هدف ها مشخص شده و می دونیم قرار هست از چه روش هایی درامد داشته باشیم و اینکه متاسفانه هیچ علاقه ای به سایت خدماتی نداریم و هیچوقت یه ایرانی نمی تونه بخاطر تحریم ها سایت خدماتی بزنه چون اگه یه امار بگیرید سایت خدماتی خیلی داستان داره چطور اینجا باید هزارتا مجوز بگیری برای یه سایت خدماتی یا فروشگاه اونجا هم دقیقا همینطور هست و باید شماره تماس و اینجور چیزا هم داشته باشید که متاسفانه فعلا امکانش نیستدوست گرامی اون روز تو یه تاپیک گفتم اینجا هم میگم پیش از زدن سایت باید روش های درآمد اون رو آنالیز کرد و حتما سعی کرد تا حد امکان سمت هیچ سیستم واسطی نرفت چه ایرانی چه خارجی و با خود کاربر مستقیم در ارتباط بود و درآمد داشت شما اگر یک کار خدماتی رو برای کاربر انگلیسی زبان میزدید چه سایتش و چه اپش قطعا با این سرمایه نتایج قابل قبولتر می بود تا اینکه کاربر بیاد دانلشو بکنه بره اون دوستی که یک میلیون کاربر داره درسته 6000 هزار دلار هم کم نیست اما یه سایت یا سیستم پولی می داشت خودت حساب کن چند در میاورد
بلهبه زبان انگلیسی تسلط دارید؟
خیر دوست گرامی همچنان کدای پروژمون گروگانهدوست من گیتاب کدها رو باز کرده و می تونید بک آپ بردارید خب اکثر بچه ها این کارو کردن
متاسفانه اکثر شرکت های خارجی برا خوشرقصی دارن برنامه نویسا رو تو تنگنا قرار میدن
بجز گوگل پلی چه مارکتایی هست مگه ؟ رایگان یا پولی ؟آپدیت ( ۱۳۹۸/۰۵/۲۲)
افزایش چشم گیری DA , PA سایت در این مدت کم
PA : 25
DA : 15
در حالی که دامین و پیج اتوریتی رقیب اصلی به ترتیب 36 و 13 می باشد . ( عمر سایت بیش از دو سال )
کارهای آینده :
قراردادن اپ در گوگل پلی و بیش از 20 مارکت اندروید
------------------------------------------------------
دقت داشته باشید که قبل از پابلیش کردن اپلیکیشن در گوگل پلی حتما َASO رو یاد بگیرید و اگر نمی دونید چطوری این کارو کنید بگید براتون توضیح بدم .
توی لوکال یعنی کسی کد نداشته که الان دارین مجدد مینویسین؟؟سلام دوست عزیز
https://www.amazon.com/mobile-apps/b?ie=UTF8&node=2350149011بجز گوگل پلی چه مارکتایی هست مگه ؟ رایگان یا پولی ؟
این ASO رو هم توضیح بده ممنون
استارتر به نظرم آدرس سایتت رو علنی نکنی بهتره.