helpmasteri
Registered User
پس الان زدی تو چه کار ؟
دو تا پروژه دارم میبرم جلو یکیش برای وب ایران و یکیش خارج که اولای کار هنوز.ولی برای چند ماه دیگه یوتیوب و اینستاگرام | یه تیم 3 تایی جمع کردم و خودمم تو ویدیو نیستم
پس الان زدی تو چه کار ؟
سلام.هاستینگ خارجی خوب که پرداخت به ازای دانلود داشته باشه میشناسین معرفی کنین؟
برای فیلم اگه میخواید خیلی زود پاک میشن و اگر ترافیک بگیرید شاید هفته اول بپره مگه اینکه ربات طراحی کنید تا تومات جایگزین کنه. تماشای آنلاینم زیاد هست که به ازای بازدید پول میدن فقط کافیه سرچ کنید "Openload alternatives"
1- از تجربیاتت برامون بگو خیلی وقت آپدیت نکردی ؟دو تا پروژه دارم میبرم جلو یکیش برای وب ایران و یکیش خارج که اولای کار هنوز.ولی برای چند ماه دیگه یوتیوب و اینستاگرام | یه تیم 3 تایی جمع کردم و خودمم تو ویدیو نیستم
برای وریفای کردنشون از مدارک فیک یا واقعی استفاده کنید وقتی می تونید اکانت پی پال بخرید اینا که دیگه کاری ندارن!ولی قبل از شروع هر کاری بدونید میخواید چطوری پول در بیارید چون خیلیا هستن که میگن اقا ما 2 هزار تا ورودی داریم چیکار کنیم پول در بیاریم که این خیلی بدمنم برام سواله که همکاری در فروش خوب که با ایرانی ها کار کنه هست یا نه
حالا در هر زمینه ای باشه مهم نیست.
ولی بهتون بگم که چورن خیلی پول خوبی توشه!رقابت زیاد ولی یه قلقایی داره بدون کمترین هزینه می تونید پول خوبی در بیارید (اینجا نمیشه گفت)
اصلا توصیه نمیشه ! اصلا درامدی هم نیست
شما نیاز به یک فروم پورن داری بتونی لینک هاتو معرفی کنی !
حالا چطوری میخواهید ریلیز کنید ؟
از خود نهنگ های اونجا باید ری اپلود کنید که میبنده اکانتتون رو !
امیدوارم نتیجه بگیرهنه من یه روش دیگه ای دارم پیاده میکنم D: یعنی با همکاری دوستان
1- تا حالا در مورد سایتها فیلم و اهنگ چیزی ندیدم منتها دیدم از استریم فیلم ها در امد های خوبی بدست اورده بودن در حد ماهی 5 تا 10 هزار دلار1. تجربه به من نشون داده بهترین راه برای ایرانیا مخصوصا کسایی که انگلیسیشون در حد نوشتن نیست سایتای خدماتی و تفریحی مثل آهنگ و فیلم ایناس خیلی هم راحته سئوش میتونی در عرض 5 ماه کم کم به 2 تومن برسی
2.اولین توصیه اینکه اصلا تنها شروع نکنید که به مشکل میخورید قطعا.سعی کنید با خارجی ها یا ایرانی هایی که این کارو انجام دادن شریک شین نه کسی که هیچی بلد نیست.حتما درباره CPA بخونید
3.بستگی داره زمینه کاریتون چی باشه هر کی شروع کرده ولی نمیدونه باید چیکار بیاد بگه من دقیق راهنماییش می کنم.ولی از اینستاگرامم خوب می تونید دربیارید + یوتیوب + PPC + CPA + Sponser
4. من زیاد با همکاری در فروش ها کار نکردم چون علاقه ندارم ولی افیلیت ها Maxbounty و Clickbank عالیه
ولی بهتون بگم که چورن خیلی پول خوبی توشه!رقابت زیاد ولی یه قلقایی داره بدون کمترین هزینه می تونید پول خوبی در بیارید (اینجا نمیشه گفت)
1- تا حالا در مورد سایتها فیلم و اهنگ چیزی ندیدم منتها دیدم از استریم فیلم ها در امد های خوبی بدست اورده بودن در حد ماهی 5 تا 10 هزار دلار
2- cpa راه ساده ای برای درامد منتها یه وریفای کردن از طریق خود سایت داره که من اقدام نکردم و یه نوعی کلاه برداری هم که حساب میشه من به شخصه از نظر کسب چنین پولهایی مشکل دارم
3- بله واقعا الان کار تو جامعه های مجازی تو هر کدوم حرفه ای بشی عالیه و چیزی از سئو کم نداره مخصوصا اگر راه تبلیغ کردن رو یاد بگیری
4-گر سایتهای دیگه باشه بهتره
چورن که اصلا
شما نظرت رو چه متدیه؟استریم پایدار امکان پذیر نیست !
اگر میشد که درامد عالی میشد به جیب زد
شما نظرت رو چه متدیه؟
شریک اگر خوب بود خدا یکی برای خودش میگرفتیه تیم 3 تایی جمع کردم و خودمم تو ویدیو نیستم
یک هو آمازون پرایم و یوتیوب غول اخر پیداشون شد
این چیزی که میگم حاصل 5 سال تجربه ام است..
اما نیاز به سرمایه اولیه هست که توقف نزنی
هیچ ایده ای ندارم ! جز هزینه بالا برای راه اندازی سرور استریم !
اگر توان سرور خریدن دارید راه اندازی کنید و از توییتر به عنوان معرفی استریم ها کمک بگیرید
درمورد هزینه سرور استریم ! چیزی که من فهمیدم حتی سرورهای هلندم کم میارن ! روسیه سرورداره که به شدت گران خودتون سرچ کنیدچقدر سرمایه میخواد؟
استریم های فیلم سینمایی چطوریاست؟
اتفاقا شما که تجربه داری تو زمینه ادسنس خیلی مشتاقیم بیشتر از تجربه هات استفاده کنیماین چی نوشته یکی هم واسه ما تعریف کنه
نه من یه روش دیگه ای دارم پیاده میکنم D: یعنی با همکاری دوستان
من کاری با ادنسنس و تبلیغات پولی ندارماتفاقا شما که تجربه داری تو زمینه ادسنس خیلی مشتاقیم بیشتر از تجربه هات استفاده کنیم