این دقیقا چی کار میکنه؟
این دقیقا چی کار میکنه؟
این دقیقا چی کار میکنه؟
@helpmasteri
سلام دوست عزیز
خوشحال شدم از اینکه وارد وب جهانی شدید.
امیدوارم موفق باشید
فقط یه سوالی داشتم ازتون
من یه برنامه نویس وب هستم که خیلی با وسواس پروژه قبول میکنم و همیشه سعی میکنم کاری که قبول میکنم دچار مشکل نشه و بدقول نشم واسه همینه که تعداد پروژه هایی که میگیرم خیلی کمه و همینطور که گفتی برنامه نویس های ایرانی مشکل دارند مشتری های ایرانی هم مشکل دارند و من هم دارم سعی میکنم بتونم مشتری های خارجی پیدا کنم بنابراین خوشحال میشم ایرادات برنامه نویس های ایرانی که باهاشون کار کردی رو بگی و همچنین نقاط مثبت برنامه نویس های خارجی رو که ما هم بتونیم نقاط ضعفی اگه داریم برطرف کنیم و از نقاط مثبت هم استفاده کنیم
ممنون
من فکر میکنم دید ما ایرانی ها یه دید محدود باشه و جهانی و حرفه ای به موضوعات فکر نمی کنیم و همین باعث بروز چنین مشکلاتی میشه.سلام خیلی ممنون همینطور .
ایراد 1 : اینکه کاری رو قبول میکنن که تقریبا نصفشو بلد نیستن و وقتی میرسن به وسطای کار یه پول اضافه ای میخوان و میگن مشکل پیش اومده بعد میدن یکی دیگه که براشون درست کنه
ایراد 2 : از نظر پشتیبانی بعد از طراحی یا سرویس کلا 0 یعنی انگار اعتقادی به پشتیبانی ندارن و مثلا میگن این کارو باید بکنی به جای اینکه خودش درست کنه
ایراد 3 : نسبت به برنامه نویس های خارجی از طرح پایین برخوردار هستن البته توهین نباشه توی همین پی تی برنامه نویسایی هستن که جزو بهترین ها هستن و من نسبت به خارجی ها بیشتر قبولشون دارم D:
ایراد 4 : ایده پردازی -2 هست مخصوصا فری لنسرهای پونیشا و اینجور سایتا انگار یه بچه 4 ساله رو گذاشتی پشت استک اور فلو
خارجی ها هم همه خوب نیستن مخصوصا هندی ها که سرطانن . ببخشید ولی موقع کار باهاشون فیریک میزنی اینقدر میرن رو مخ و هیچی بلد نیستن نمی دونم چطوری اینقدر اسمشون در رفته ( شاید یوتیوب )
ولی کلا فری لنسرهای خارجی اون ایرادای بالا رو ندارن و کارشونو تمیز انجام میدن هیچوقت وسط پروژه پول اضافی نمی خوان.
امروز دوباره یه موضوعی پیش اومد، درآمد متوسط adsense رو چک کردم.فکر میکنم هر هزار بازدیدکننده این قدر باشه
من قبلا سرچ کرده بودم در این مورد هر هزار آی پی از ادسنس، 3.5 - 4 دلاره که خوب خودت میدونی که میتونه بسته به موضوع و عوامل دیگه کمتر یا بیشتر بشهامروز دوباره یه موضوعی پیش اومد، درآمد متوسط adsense رو چک کردم.
پاسخ بالایی گفته متوسط درآمد هر 1000 بازدید us (آمریکا)، 1-2 دلاره.I have a blog with 500-1,000 pageviews per day. How much could I earn from AdSense on it and how can I get more traffic on it?
Answer (1 of 77): I was having a Tech blog before 1 year and I was earning like $10 a day. But due to some personal reasons and lack of time I have given up that blog and currently, my earning is $0 from Adsense. My blog was having 1500 return visitors a day and total 3500–4000 visitors a day I ...www.quora.com
اینم گفته بلاگ های خودش ، تو حوزه تکنولوژی هر 1000 بازدیدش حدود 3-4 دلاره، و تو حوزه food (آشپزی مثلا) حدود 1 دلار.I have a blog with 500-1,000 pageviews per day. How much could I earn from AdSense on it and how can I get more traffic on it?
Answer (1 of 77): I was having a Tech blog before 1 year and I was earning like $10 a day. But due to some personal reasons and lack of time I have given up that blog and currently, my earning is $0 from Adsense. My blog was having 1500 return visitors a day and total 3500–4000 visitors a day I ...www.quora.com
average adsense rpm
هم سرچ زدم، (rpm = درآمد بازای هر 1000 بازدید)، حدود 1-5 دلار نوشتن رنجش رو.
خلاصه درست گفتی، اشتباه گفتم متوسط 5 دلار. بنظر متوسطش 1-2 دلاره.
@helpmasteri ببخشید دوباره میپرسم، گفتم احتمالا سوالم رو ندیدید. پرسیده بودم سایت های جایگزین adsense رو متوسط درآمدشون رو اطلاع دارید؟
@helpmasteri ببخشید دوباره میپرسم، گفتم احتمالا سوالم رو ندیدید. پرسیده بودم سایت های جایگزین adsense رو متوسط درآمدشون رو اطلاع دارید؟
بهترین منبع تورنت هست اما توی گوگل سرچ کنی میاد همشون . ( انگلیسی )
rapidgator , nitroflare کوتاه کننده لینک shorte.st
با هر چی می تونی شروع کنی مهم نیست اون فقط خیلی باید فعال باشی چون حجم برنامه ها زیاد و هر روز آپدیت میشن مگه اینکه تخصصی تر کار کنی
سلام.هاستینگ خارجی خوب که پرداخت به ازای دانلود داشته باشه میشناسین معرفی کنین؟
پس چندتا سایت کوتاه کننده لینک خوب معرفی کنینپیشنهاد رو سرویس هاست های رایگان کارکنید با ماندگاری بالا (عدم حساسیت به کپی رایت )
و لینک هارا کوتاه کنید
سعی کن محصولی تولید کنی و توی codecanyon قرار بدی درآمد خوبی داره و لول کاریت کم کم بالا میره چون باید مشکلات خریدار حل کنی و امکاناتی که میخوان به محصولت اضافه کنی@helpmasteri
سلام دوست عزیز
خوشحال شدم از اینکه وارد وب جهانی شدید.
امیدوارم موفق باشید
فقط یه سوالی داشتم ازتون
من یه برنامه نویس وب هستم که خیلی با وسواس پروژه قبول میکنم و همیشه سعی میکنم کاری که قبول میکنم دچار مشکل نشه و بدقول نشم واسه همینه که تعداد پروژه هایی که میگیرم خیلی کمه و همینطور که گفتی برنامه نویس های ایرانی مشکل دارند مشتری های ایرانی هم مشکل دارند و من هم دارم سعی میکنم بتونم مشتری های خارجی پیدا کنم بنابراین خوشحال میشم ایرادات برنامه نویس های ایرانی که باهاشون کار کردی رو بگی و همچنین نقاط مثبت برنامه نویس های خارجی رو که ما هم بتونیم نقاط ضعفی اگه داریم برطرف کنیم و از نقاط مثبت هم استفاده کنیم
ممنون
من با cutwinپس چندتا سایت کوتاه کننده لینک خوب معرفی کنین
یه سوال داشتم با توجه به اینکه دانش زبانم پایینه از کجا باید بفهمم محتوی های که دارم میخرم از نویسنده از لحاظ خوانایی و ... کیفیت مناسبی دارن ؟ روش خاصی هست برای متوجه شدن ؟
پس الان زدی تو چه کار ؟سلام.چون سایت واگذار شد و به زودی تاپیک آپدیت میشه.
باید از انجمنا استفاده کنید و یکی بخرید و توی انجمنای خارجی بزارید و بقیه نظر بدن راجبش
به نظرم يوتوب ميتونه گزينه خوبي باشه ، بدون هزينه نگهداريپس الان زدی تو چه کار ؟