تقریبا میتونم بگم با اکثر نوشته های vahidd عزیز موافقم !
در مورد رانژه شدن خط و آقایون پژمان و صمغآبادی ... موافقم که هیچ وقت تو دفتر/مغازهشون نیستند و خلاصه قبلا هم گفته بودم که برای رانژه شدن خطتتون یه اعصاب فولادی کنار بذارید ...
در مورد هزینه ها ... من یه ۱۲ تومن برای رانژه دادم ولی از اون ۲۰ تومن خبری ندارم ! یعنی نه کسی به من گفت که بدم ... نه من پولی دادم !
در مورد پشتیبانی هم کاملا با vahidd موافقم ! دقیقا همینهایی هست که میگن ... یعنی .... راحت بگم ... پارسی نت عملا پشتیبانی نداره ! ولی برای من یکی خیلی فرقی نداره ! حتی بهتر هم هست ! قبلا شبدیز پشتیبانی ۲۴ ساعته داشت ! ۳ شب هم زنگ میزدی یکی برمیداشت گوشی رو ! ولی چه برداشتنی ؟ به جرات میتونم بگم تو طول حدود ۶ ماه ... شاید هفتهای ۲،۳ بار زنگ میزدم ... به خاطر مسائل مختلف ... از قطعی سرویس به خاطر مشکل مالی ... تا مشکلات شبکه ... با مدرک ثابت میکنم که حتی ۱ بار هم هیچ کدوم از این تماس ها کمکی به من نکرد !
مثلا فرض کنید ساعت ۲ شبه ... سرویس شما تعطیل میشه !
خب ۳ تا مشکل میتونه باشه
۱. سمت شما مشکلی پیش اومده ( تنظیمات مودم ... یا هرچی )
۲. سمت سرویس دهنده مشکل پیش اومده
۳. مشکل مالی دارید. مثلا پرداخت شما ثبت نشده ... یا اصلا فاکتور این ماه دست شما نرسیده یا به هر دلیلی سرویس الان قطع شده.
تو شبدیز :
در مورد مورد اول به شما گفته میشه مودم رو ریست کنید و کانکشن جدید بسازید و ... حالا اصلا کار ندارند که شما کی هستی ... مشکل دقیقا کجاست ! خیلی حرفهای بخوان برخورد کنن میگن ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ رو پینگ کنید ! حالا میگی بابا من تو پنل مودم هستم ! میگه اشکال نداره شما پینگت رو بکن ... خلاصه آخرش میگه مشکل از شماست و کاری از دست ما بر نماید ...
در مورد مشکل دوم یکی از این دو جمله به طور پیش فرض شنیده میشه : « کدوم مخابرات هستید ؟ شما میگید فلان مخابرات ... میگه : مشکل از مخابرات شماست » یا اینکه « لینک اصلی از مخابرات قطع شده ... کلا از تهران قطع شده ... » بعد شما میگید خب کی درست میشه ؟ میگن دست ما نیست ... معلوم نیست !
در مورد قسمت سوم ... باز مهم نیست که شما کی هستید ...سابقه شما در شبدیز چه قدر هست ... مشکل شما چیه ! حتی اگر پول دادید و فراموش کردن که شارژ کنند ... به هیــــــــــچ وجه امکان اینکه حساب شما حداقل برای مدت چند ساعت ( تا فردا صبح که بخش حسابداری بیاد ) شارژ بشه ، وجود نداره ! میگن ما دسترسی نداریم ...
اینهایی که گفتم بحث ۱ بار ... دو بار ... ۱۰ بار نیست ! برای من شخصا شاید بیشتر از ۱۰۰ بار مجموع همه اینها تکرار شد !
برای همین الان از اینکه پارسی نت پشتیبانی نداره ، اصلا ناراحت نیستم ! چون اولا مشکل نداره که من به پشتیبانی احتیاج پیدا کنم ... دوما مشکل هم پیش بیاد ... حداقل خودم میدونم کسی نیست جواب های صد من یه غاز تحویل من بده ! سنگین و رنگین صبر میکنم تا فردا صبح که شرکتشون باز بشه !
فقط در یه بخش با نظر ایشون مخالفم ... اون هم این هست :
سرعت بالا در طول روز و در ساعتهای محدودیت حجمی نقطه قوت این ISP، شبها 2 تا 7 ، 5 ساعت بدون محدودیت، که البته روزهای پینجشنبه جمعه حدود باید کاملا قدیشو بزنید ودر روزهی عادی مثلا شب چهارشنبه اخیر که استثنا بیدار بودم در ساعت سه ونیم نصفه شب، سرعتم روی Megauplod ، rapid و سرور NVIDIA بین 3 تا 6 کیلوبایت یا 30 تا 50 کیلوبیت بود که نشون داد حدود 6 ساعت باید برای یک فایل 70 مگی باید معطل شم منم cancel کردم و رفتم خوابیدم ، خلاصه روی شبانه حساب چندانی باز نکنید، البته همیشه به این کندی نیست ولی چیزی حدود 5 تا بینهایت برابر کندترو در کل کاملا متفاوت در طول روز و یک مشکلش اینکه گاهی لحظات بقدری ترافیک بالا میره که سرعت دانلود هی کم میشه تا به صفر میرسه اینجا ممکن تا برگشتن سرعت به روال عادی کلا download قطع بشه که برای دریافت فایل های حجیم چندان خوشایند نیست،
اول اینکه من اصلا اطلاع نداشتم ۲ تا ۷ صبح دانلود بدون محدودیت هست ... حالا این مهم نیست ...
در مورد سرعت ... نمیدونم شما چه سرویسی دارید ... من ۲۵۶ با ۲۰ گیگ پهنای باند گرفتم ... حدود ۴۰ تومن شد ...
من تا بحال زیر ۳۰ تا ۳۵ کیلو بایت/ثانیه از هیچ سایتی دانلود نکردم ! البته بیشتر از ۵۳ هم دانلود نداشتم ... ساعت استفاده من هم همیشه بین ۹ ، ۱۰ شب تا حدود ۴ صبح هست ... حالا نمیدونم خارج از این بازه زمانی اوضاع چطور هست ... این استفاده تقریبا فکر کنم ۱۵ روز هست ... هر شب هم بدون استثنا دارم استفاده میکنم ... هیچ شبی اتفاقی غیر از این نیافتاده !