• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
شبدیز اگه قطعی شون زیاد باشه ازشون اکانت دایال آپ می گیرم و کلا اینکه اگه جواب بدن آدم مطمئن میشه که ایراد از کجا هست و حدودا چقدر معطل می مونه ولی اگه جواب ندن آدم سردرگم میشه...
ممنون بابت لینک. می بینمش

ASANWEB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها کسی قضیه u2u رو می دونیه تازه با این شرکت قرارداد بستم فقط خداکنه که خوب باشه

roham222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز

لطفا یه شرکت خوب رو برای عظیمیه معرفی کنید. ممنون

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
آقا من می خوام طرفای فردیس adsl بگیرم بین شاتل و دنیا نت موندم .
این هزینه شاتله :
http://www.shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR
این هم ماله دنیا نته :
http://www.donyanet.ir/ADSL.aspx

شاتل نوشته هزینه هر گیگ اضافی 3000 تومن . اما رفیقم که شاتل داره میگه من 10000 تومن دارم میدم . مال دنیا هم ده تومنه.
پشت خونه ما هم شاتل بیلبرد زده 128 رو 7300 قیمتشه . این قیمتا هیچکدوم با اونکه تو سایتشه نمی خونه .واحد فروش هم که فعلا نیستن تا فردا .
1-حالا کدوم یک از اینا به صرفه تره . با توجه به سرعتش و قطعی و این حرفا که واردین . شما بودین چه می کردین ؟
2-دنیا نت محدودیت 2 گیگ داره یعنی چی؟ یعنی ماهی فقط 2 گیگ میشه گرفت؟
3-در ضمن ، مودم خودم برم بگیرم یا بگم بیارن با خودشون ؟

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
رفقا حواستون باشه

صبانت نمایندگی شو از دنیانت گرفته و دنیانت دیگه اینترنتشو از صبانت نمی گیره و طیق گفته خودشون الآن اینترنتشون رو از آسیاتک می گیرن

بنابراین اگر می خواید که از اینترنت صبانت استفاده کنید باید با البرز نت شارژ کنید

تو سایت صبانت هم تو بخش نمایندگان شهرستان ها دنیانت حذف شده و البرز نت جایگزین شده

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
رفقا حواستون باشه

صبانت نمایندگی شو از دنیانت گرفته و دنیانت دیگه اینترنتشو از صبانت نمی گیره و طیق گفته خودشون الآن اینترنتشون رو از آسیاتک می گیرن

بنابراین اگر می خواید که از اینترنت صبانت استفاده کنید باید با البرز نت شارژ کنید

تو سایت صبانت هم تو بخش نمایندگان شهرستان ها دنیانت حذف شده و البرز نت جایگزین شده
آریاتک که میگفت اون میخواد نماینده آسیاتک باشه
بعد آسیاتک هنوز که در مرحله نصب تجهیزات هستش

پارسی نت هم فعلا قول داده کیفیتش این هفته برگرده

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
آقا من می خوام طرفای فردیس adsl بگیرم بین شاتل و دنیا نت موندم .
این هزینه شاتله :
http://www.shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR
این هم ماله دنیا نته :
http://www.donyanet.ir/ADSL.aspx

شاتل نوشته هزینه هر گیگ اضافی 3000 تومن . اما رفیقم که شاتل داره میگه من 10000 تومن دارم میدم . مال دنیا هم ده تومنه.
پشت خونه ما هم شاتل بیلبرد زده 128 رو 7300 قیمتشه . این قیمتا هیچکدوم با اونکه تو سایتشه نمی خونه .واحد فروش هم که فعلا نیستن تا فردا .
1-حالا کدوم یک از اینا به صرفه تره . با توجه به سرعتش و قطعی و این حرفا که واردین . شما بودین چه می کردین ؟
2-دنیا نت محدودیت 2 گیگ داره یعنی چی؟ یعنی ماهی فقط 2 گیگ میشه گرفت؟
3-در ضمن ، مودم خودم برم بگیرم یا بگم بیارن با خودشون ؟

مرسی از این همه راهنمایی .
حیف وقت که آدم بیاد اینجا یه سوال بنویسه

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
پارسی نت که بهتر شده والعان خوبه

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان :D
آقا یکی از دوستان من توی شهرک اندیشه کرج هستش ، می خواستم ببینم کدوم آی ای پی ساپورت اش می کنه ؟ کد اش 0262 هست ، شماره اش هم با 3555 شروع میشه .می گفت یه شرکت اومده ( اگه اشتباه نکنم اسمش حور بود ) می گفت که داره 64 رو با قمیت حدود 30 _ 40 تومان می ده ، که خیلی گرونه ، می گفت در اعتراض به قیمت زیاد ، گقتن که چون یوزر کمه ، باید خرج در بیاد دیگه ...

حالا شما جایی رو نمی شناسید ؟

مرسی

majid_cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز

لطفا یه شرکت خوب رو برای عظیمیه معرفی کنید. ممنون

سلام. من تو منطقه عظیمیه به ترتیب از شبدیز، آریاتک و شاتل سرویس گرفتم.
تا الان شاتل از همه بهتر بوده. مزیت اصلی شاتل اینه که ساپورت خوبی داره. شما اگه مشکلی براتون پیش بیاد میتونید مستقیما با پشتیبانی تهران تماس بگیرید، که بخوبی راهنمائیتون میکنه. نکته دیگه سایت قوی شاتل هست که نیاز به مراجعه حضوری رو برطرف میکنه تمام کارها ازجمله شارژ adsl ، تغییر نوع سرویس یا خرید گیگ اضافی رو میشه بصورت آنلاین و بی دردسر انجام داد. سرعت و کیفیت اتصال هم خوبه.

شبدیز اوایل کار شرکت خوبی بود ولی بتدریج کیفیت سرویس و پشتیبانی هر دو با هم افت کرد.

آریاتک خیلی شرکت کوچیکیه و قابل اعتماد نیست. پشتیبانی مودب و پاسخگو در عین حال کم سوادی داره.

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان :D
آقا یکی از دوستان من توی شهرک اندیشه کرج هستش ، می خواستم ببینم کدوم آی ای پی ساپورت اش می کنه ؟ کد اش 0262 هست ، شماره اش هم با 3555 شروع میشه .می گفت یه شرکت اومده ( اگه اشتباه نکنم اسمش حور بود ) می گفت که داره 64 رو با قمیت حدود 30 _ 40 تومان می ده ، که خیلی گرونه ، می گفت در اعتراض به قیمت زیاد ، گقتن که چون یوزر کمه ، باید خرج در بیاد دیگه ...

حالا شما جایی رو نمی شناسید ؟

مرسی

کسی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟
vahidrk.gif

مرسی و منتظرم
0453.gif

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
تا الان شاتل از همه بهتر بوده. مزیت اصلی شاتل اینه که ساپورت خوبی داره. شما اگه مشکلی براتون پیش بیاد میتونید مستقیما با پشتیبانی تهران تماس بگیرید، که بخوبی راهنمائیتون میکنه. نکته دیگه سایت قوی شاتل هست که نیاز به مراجعه حضوری رو برطرف میکنه تمام کارها ازجمله شارژ adsl ، تغییر نوع سرویس یا خرید گیگ اضافی رو میشه بصورت آنلاین و بی دردسر انجام داد. سرعت و کیفیت اتصال هم خوبه.

شبدیز اوایل کار شرکت خوبی بود ولی بتدریج کیفیت سرویس و پشتیبانی هر دو با هم افت کرد.

آریاتک خیلی شرکت کوچیکیه و قابل اعتماد نیست. پشتیبانی مودب و پاسخگو در عین حال کم سوادی داره.
البته با قسمت اولش مخالفم همچینم نمی شه گفت غیرقابل اعتماد شرکت خوبیه از اوناییه که آهسته و پیوسته می ره

آریاتک خیلی شرکت کوچیکیه و قابل اعتماد نیست. پشتیبانی مودب و پاسخگو در عین حال کم سوادی داره

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
البته با قسمت اولش مخالفم همچینم نمی شه گفت غیرقابل اعتماد شرکت خوبیه از اوناییه که آهسته و پیوسته می ره

آریاتک خیلی شرکت کوچیکیه و قابل اعتماد نیست. پشتیبانی مودب و پاسخگو در عین حال کم سوادی داره

آریاتک شرکت دروغگو و بیخودی هستش :hmm:
ما رو 10 روز علاف کرد و به دورغ میگفت که یک هفته دیگه با آسیاتک تمام کارها حله
ولی الان دو ماه میگذره و هنوز خبری نیست منم دیدم اینطوری همون موقع رفتم و با پارسی نت بستم و تموم

الانم که انگار آقا عیسی خانی از شبدیز بیرون اومده و نماینده لایزر در کرج شده

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟
vahidrk.gif

مرسی و منتظرم
0453.gif

خوب در سایت هر کدوم از شرکتهایی که در کرج هستند شمارتون رو چک کنید
یا اینکه به مخابرات منطقتون مراجعه کنید و ببنید کدوم شرکتها در مخابران تجهیزات دارن

roham222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام. خیلی ممنون از رهنماییت. :)

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
خوب در سایت هر کدوم از شرکتهایی که در کرج هستند شمارتون رو چک کنید
یا اینکه به مخابرات منطقتون مراجعه کنید و ببنید کدوم شرکتها در مخابران تجهیزات دارن

آخه مشکل اینجاست که نمی دونم کدوم شرکت ها کرج رو ساپورت می کنند ، در ضمن ، گفتم که دوستم انجاست ، من نیستم ، اون هم یک تنبل خانیه که دومی نداره ...
2mo5pow.gif

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
آخه مشکل اینجاست که نمی دونم کدوم شرکت ها کرج رو ساپورت می کنند ، در ضمن ، گفتم که دوستم انجاست ، من نیستم ، اون هم یک تنبل خانیه که دومی نداره ...
2mo5pow.gif

پارسی نت

شبدیز
اینم مال شهریاره که نماینده داتک هستش :
شهریار داده پردازان شهریار ترابی 0262-3242112 شهریار-بلوار رسول اکرم نبش خیابان قاضی طباطبائی ساختمان نادر طبقه دوم

دنیانت
و ....

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
به نظر من پارسی نت خیلی خوبه وتنها ضعفش نداشتن پشتیبانی هست
من العان سرویس 256 ذارم و وقتی ویندز XP رو از سایت اصلی دانلود میکردم سرعتم 40 تا 60 متغیر بود

بالا