• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
قصد من تعريف از كسي نبود به معني كه شما فكر كردين

منظور من اين بود كه شركت هاي بزرگي همچون شاتل و پارس آنلاين به مصرف كننده احترام مي زارن. در مورد داتك و چند تا ديگه هم همينطوره.

ما که احترامی از پارس آنلاین ندیدیم من همین چند روز پیش بود که زنگ زدم پارس آنلاین تا چندتا سوال درباره ی ADSL شون بپرسم منشی اش انگار که از ما ارث باباش رو میخواست . گفتم من قبلا از جای دیگه سرویس میگرفتم و مودم و ... رو دارم حالا میخوام سرویس یکماهه 128 رو بگیرم منشی برگشت گفت شما که قبلا از سرویسهای یه شرکت دیگه استفاده کردی نمیتونی یکماهه بگیری و حداقل سه ماهه باید بگیری و ما فقط به user های خودمون یکماهه میدیم . از این بگذریم با اون قیمتهای بالاشون به نظرم پارس آنلاین هیچ جوره به صرفه نیست (حداقل تو کرج). هرچند من سرویس های دایل آپ پارس آنلاین رو تایید میکنم ولی ADSLش رو نه.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
میخوام بدونم این شاتل شبها هم که ترافیکش رایگان هست سرعت دانلودش همون قدر هست که تو روز هست ؟ مثلا سرویس 512 eco شبها سرعت دانلودش رو میارن پایین یا همون سرعت شبها هم دانلود میکنه؟شبها سرویس 512 Eco چه قدر دانلود میکنه ؟ به 50 تا 60 کیلوبایت میرسه یا نه ؟

karajDSL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخوام بدونم این شاتل شبها هم که ترافیکش رایگان هست سرعت دانلودش همون قدر هست که تو روز هست ؟ مثلا سرویس 512 eco شبها سرعت دانلودش رو میارن پایین یا همون سرعت شبها هم دانلود میکنه؟شبها سرویس 512 Eco چه قدر دانلود میکنه ؟ به 50 تا 60 کیلوبایت میرسه یا نه ؟

به نظر من شركت هاي بزرگ الان ديگه بازارشون رو با سرويس بد خراب نمي كنند و الان جا افتاده براشون كه مشتري چي مي خواهد. هم با پارس تماس بگير هم شاتل و هم ازشون سرويس بگير تست كن. مطمئن باش راضي مي شي و دغدغه كار با اين جوجه شركت هاي بي سواد رو نخواهي داشت :cool:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
شما تخصصی در مورد ADSL کرج پست میزنید ؟

خدای نکرده از یکی از این ISP ها که نیستید ؟ ;)

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
به نظر من شركت هاي بزرگ الان ديگه بازارشون رو با سرويس بد خراب نمي كنند و الان جا افتاده براشون كه مشتري چي مي خواهد. هم با پارس تماس بگير هم شاتل و هم ازشون سرويس بگير تست كن. مطمئن باش راضي مي شي و دغدغه كار با اين جوجه شركت هاي بي سواد رو نخواهي داشت :cool:

سلام دوست عزیز اولا این پستم رو بخون :

ما که احترامی از پارس آنلاین ندیدیم من همین چند روز پیش بود که زنگ زدم پارس آنلاین تا چندتا سوال درباره ی ADSL شون بپرسم منشی اش انگار که از ما ارث باباش رو میخواست . گفتم من قبلا از جای دیگه سرویس میگرفتم و مودم و ... رو دارم حالا میخوام سرویس یکماهه 128 رو بگیرم منشی برگشت گفت شما که قبلا از سرویسهای یه شرکت دیگه استفاده کردی نمیتونی یکماهه بگیری و حداقل سه ماهه باید بگیری و ما فقط به user های خودمون یکماهه میدیم . از این بگذریم با اون قیمتهای بالاشون به نظرم پارس آنلاین هیچ جوره به صرفه نیست (حداقل تو کرج). هرچند من سرویس های دایل آپ پارس آنلاین رو تایید میکنم ولی ADSLش رو نه.

دو سه روز هست که دائما دارم زنگ میزنم پشتیبانی شاتل چندتا سوال درباره سرویسهاشون بپرسم دائما خطها شون اشغاله .همین امروز هم حضورا رفتم شرکت شاتل یه سری سوال درباره ی ADSL شون پرسیدم . هیچ چیز خاصی من از شاتلی ها ندیدم اون طوری که شما از پارس و شاتل تعریف و تمجید میکنی .نکنه خودت تو پارس یا شاتل کار می کنی :Dای کلک راستش رو بگو .:f34r:

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
کسایی که بدون دلیل و منطق حرف میزنند خوب مشخصه از خود شرکت هستند :eek:

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
۳ ، ۴ تا نقد جدیدی که اضافه شده بود ، تو پست اول این تاپیک هم اضافه شد ... بقیه دوستان هم ( با قالبی که در پست اول هست ) میتونن نقد خودشون رو بنویسن ... به پست اول اضافه بشه .... ( بعد از نوشتن لطفا یه PM هم به من بدید که یادم نره )

به نظرم دوستان منطقه مخابراتیشون به همراه زمان نقد خودشون رو بنویسید خیلی کاملتر میشه

5rang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نقد من روی پارسی نت (چیزی که در این یکی دو هفته عملاً تجربه میکنم، به خرابی های قبلی شون کاری ندارم)

سرعت اتصال: سرویس 256 (عملاً 512)
سرعت دانلود : بین 30 تا 60
قیمت : مناسب (نسبت به ISPهای دیگه!!!)
پشتیبانی : تعطیل (فقط باید صلوات بفرستی تا مشکلات حل شه)
پینگ : متناوب
قطعی : در روز گهگاهی
سیستم پرداخت: شخصاً باید برید پول بدید!
محدودیت حجمی: آری
مدت رانژه: اول گفتند که 4 5 روزه، بعد شد 23 روز
نکات مهم قابل عرض: از ساعت 2 شب تا 8 صبح اگر بخواهید کانکت شوید اصلاً ممکن نیست!!! بدون استثناء در این دوهفته هرشب با ارور 734 مواجهم!!! یعنی اگر ساعت 3 شب حال کردی تو نت بچرخی نمیتوانی!!!

نتیجه شخصی: ماه آینده هم اگر وضع به همین روال باشد، تغییر ISP خواهم داد!

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
نقد من روی پارسی نت (چیزی که در این یکی دو هفته عملاً تجربه میکنم، به خرابی های قبلی شون کاری ندارم)

سرعت اتصال: سرویس 256 (عملاً 512)
سرعت دانلود : بین 30 تا 60
قیمت : مناسب (نسبت به ISPهای دیگه!!!)
پشتیبانی : تعطیل (فقط باید صلوات بفرستی تا مشکلات حل شه)
پینگ : متناوب
قطعی : در روز گهگاهی
سیستم پرداخت: شخصاً باید برید پول بدید!
محدودیت حجمی: آری
مدت رانژه: اول گفتند که 4 5 روزه، بعد شد 23 روز
نکات مهم قابل عرض: از ساعت 2 شب تا 8 صبح اگر بخواهید کانکت شوید اصلاً ممکن نیست!!! بدون استثناء در این دوهفته هرشب با ارور 734 مواجهم!!! یعنی اگر ساعت 3 شب حال کردی تو نت بچرخی نمیتوانی!!!

نتیجه شخصی: ماه آینده هم اگر وضع به همین روال باشد، تغییر ISP خواهم داد!

اگر ممکنه منطقه مخابراتی رو هم مشخص کنید

5rang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر ممکنه منطقه مخابراتی رو هم مشخص کنید

شهید رجایی

یک نکتم رو هم میگم که برای دوستان سوء تفاهم پیش نیاد؛ ممکنه بپرسید اگر 2 تا 8 نمیشه کانکت شد چه جوری تو این ساعت پست زدی؟؟؟ در جواب باید بگم از اول شب که کانکت میشم بعد از ساعت 12.5 و 1 دیگه دیسکانکت نمی شم! چون قطع شدن همان و وصل نشدن تا فردا همان!!!

این قصۀ دانلود رایگان شبانه هم که فقط واسه جذب مشتری بود و بس ...

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
مشترکان شاتلی کرج چرا پست نمیذارند ببینیم وضعیت شاتل کرج چطوره؟

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
شهید رجایی

یک نکتم رو هم میگم که برای دوستان سوء تفاهم پیش نیاد؛ ممکنه بپرسید اگر 2 تا 8 نمیشه کانکت شد چه جوری تو این ساعت پست زدی؟؟؟ در جواب باید بگم از اول شب که کانکت میشم بعد از ساعت 12.5 و 1 دیگه دیسکانکت نمی شم! چون قطع شدن همان و وصل نشدن تا فردا همان!!!

این قصۀ دانلود رایگان شبانه هم که فقط واسه جذب مشتری بود و بس ...
من هم شهید رجایی هستم با پیش شماره 443 .هاج و واج موندم که بالاخره از شاتل سرویس بگیرم یا از آسیاتک . شما که به پارسینت رای مخالف دادی. ببینم شارژت که تموم شد روی کدوم شرکت نظر داری؟ از آسیاتک (آریاتک)من زیاد تعریف شنیدم.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
من هم شهید رجایی هستم با پیش شماره 443 .هاج و واج موندم که بالاخره از شاتل سرویس بگیرم یا از آسیاتک . شما که به پارسینت رای مخالف دادی. ببینم شارژت که تموم شد روی کدوم شرکت نظر داری؟ از آسیاتک (آریاتک)من زیاد تعریف شنیدم.
شرکتی که بعد دو ماه هنوز سایتشو راه اندازی نکرده :
http://ariatech.ir/

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
شرکتی که بعد دو ماه هنوز سایتشو راه اندازی نکرده :
http://ariatech.ir/

بله من اتفاقا خودم داشتم تو گوگل سرچ میگرفتم اتفاقی سایت آریاتک رو پیدا کردم و دیدم که این سایت رو زده بود در دست احداث :blink:
ولی این رو دقت داشته باش که آریاتک در واقع نمایندگی آسیاتک تو کرج هستش و خود آسیاتک الان هم سایت داره و هم سیستم پرداخت آنلاین . شما سایت شاتل هم که بری(http://shatel.ir) و با سایت شاتل کرج مقایسه کنی (http://www.karaj.shatel.ir) میبینی هیچ تفاوتی نداره و مسئولان شاتل کرج فقط زحمت کشیدند و محتویات سایت شاتل تهران رو روی یه ساب دومین کپی کرده اند:happy: و حالا شما فکر میکنی که شاتل کرج عجب چیز خدایی هست که وب سایت داره در حالی که آریاتک هنوز سایتش راه نیوفتاده. البته من به هیچ عنوان تعریف آریاتک رو نمیکنم و نکردم چون خودم هم هنوز از سرویسهاش استفاده نکردم. در هر حال چیزی که شما ملاک قرار دادی درست نیست.و وب سایت آریاتک فعلا همون وبسایت آسیاتک هستش.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
بله من اتفاقا خودم داشتم تو گوگل سرچ میگرفتم اتفاقی سایت آریاتک رو پیدا کردم و دیدم که این سایت رو زده بود در دست احداث :blink:
ولی این رو دقت داشته باش که آریاتک در واقع نمایندگی آسیاتک تو کرج هستش و خود آسیاتک الان هم سایت داره و هم سیستم پرداخت آنلاین . شما سایت شاتل هم که بری(http://shatel.ir) و با سایت شاتل کرج مقایسه کنی (http://www.karaj.shatel.ir) میبینی هیچ تفاوتی نداره و مسئولان شاتل کرج فقط زحمت کشیدند و محتویات سایت شاتل تهران رو روی یه ساب دومین کپی کرده اند:happy: و حالا شما فکر میکنی که شاتل کرج عجب چیز خدایی هست که وب سایت داره در حالی که آریاتک هنوز سایتش راه نیوفتاده. البته من به هیچ عنوان تعریف آریاتک رو نمیکنم و نکردم چون خودم هم هنوز از سرویسهاش استفاده نکردم. در هر حال چیزی که شما ملاک قرار دادی درست نیست.و وب سایت آریاتک فعلا همون وبسایت آسیاتک هستش.
قبلا سایت داشت الان دو ماهه رفته در دست راه اندازی
سایت به کیفیت ربطی نداره- نمونش پارسی نت هست که اصلا سایت نداره
ولی آریاتک خیلی ها رو دو سه ماه سر کار گذاشت که میخواد سرویس آسیاتک بده
سر همین قضیه سر ماه کلاه رفت از شبدیز انصراف دادیم 10 روز هم منتظر آریاتک
که سر همین 10 روز 30 40 تومن پول تلفن دادیم که عملا از adsl واسم گرونتر دراومد به این خاطر بنده خیلی بهشون اطمینانی ندارم

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
از دوستان کرجی که در حال حاضر از سرویسهای شاتل استفاده میکنند لطف کنند نام و نام خانوادگیشون رو پیغام خصوصی بذارن یه کارت طلایی دارم اگه یکی پیدا شه که اسمشو برام بذاره دفعه بعد که خواست شارژ کنه هم خودش تخفیف میگیره و هم بنده 10 تومن میتونم تخفیف بگیرم .
ممنون

5rang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

فعلاً مناسب ترین گزینه رو پردیس می دونم.

البته من شارژم که تموم شه ماه بعد هم دوباره شارژ می کنم، چون فعلاً اصلاً حال و حوصله الافی رانژه دوباره و ... ندارم.

اگر ماه دیگرهم وضعیت سرویس دهی به همین وضعیت باشه، isp را عوض خواهم کرد.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
فعلاً مناسب ترین گزینه رو پردیس می دونم.

البته من شارژم که تموم شه ماه بعد هم دوباره شارژ می کنم، چون فعلاً اصلاً حال و حوصله الافی رانژه دوباره و ... ندارم.

اگر ماه دیگرهم وضعیت سرویس دهی به همین وضعیت باشه، isp را عوض خواهم کرد.

سلام
شما الان داری از سرویس کدوم شرکت استفاده میکنی؟ مطمئنی پردیس خوبه ؟ مگه تست کردی؟

بالا