• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

ripek

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

این شبدیز کیفیت سرویسش چطوریه؟ از لحاظ سرعت و افت و قطعی و این جور موارد منظورم هست.

شبدیز: آری یا خیر؟ :D

به نظر من خوبه
من الان 512 دارم راضیم البته اگه این مخابرات اذیت نکنه والا خود شبدیز خوبه
شبا هم پهنای باند آزاد میشه
جات خالی روش *** می زنم سرعتم تا 500KB میره می دونی یعنی چی :D
4 Mb

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
به نظر من خوبه
4 Mb

آقا دمت گرم... ممنون. :D

v-p*n از این معمولی ها منظورتونه؟ که برای عبور از شیلتر هست؟ :D یا چیز خاصی؟

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
شبها سرعتش رو 4 مگ هست و به وی پی ان بستگی نداره.

ripek

Registered User
لایک‌ها
3
نه عزیز
منظورم همون *** معمولیه
سیناجان به گفته خودشون شبا 2Mb میشه البته شاید اینجوره که شما میگی ولی به هر حال خیلی فاز میده
فقط سمتش نرید که اعتیاد آوره عین من جغد میشید شبا پای نت روزا خواب:cool:

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
روز ها 2 مگ هست و شبها 4 مگ.
خیلی فاز میده، ولی آدم تند تند حجم تموم میکنه و باید مرتب حجم خرید.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
کدوم سرویس شبدیز روزا 2 مگ و شبا 4 مگه؟

قدیما یه سرویس ویژه داشت که هرچی استفاده میکردیم همونقدر حسابمونو بدهکار میکنه... روزا 512 بود و شبا 2 مگ. همون سرویس الآن روزا شده 2 مگ و شبا 4 مگ؟

PNC

Registered User
لایک‌ها
0
سرویس های شبدیز خوبه ولی پینگ تایمش زیاد خوب نیست
پینگ تایم شما معمولا چقدر هستش ؟

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
سرویس های شبدیز خوبه ولی پینگ تایمش زیاد خوب نیست
پینگ تایم شما معمولا چقدر هستش ؟

کمترین پینگ از ایران به خارج از کشور (یعنی اکثر Ping هایی که انجام میشه) در بهترین شرایط بین 150 تا 200 و برای سرورهای داخلی (الیته اگر یافتین)، یک دهم اون مقداره ، البته اگر بنزین گرونترشه پینگم میکشه بالا:p
برای ایران در حالت عادی زیر 500 به نظر من خوب، بین 500 تا 1000 قابل تحمل، بالای 1000 نشانگر کیفیت اسف بار شبکست.
البته میدونم منظور شما این بود که هر کی بیاد عدد خودش رو بگه ولی کلی گفتم که همه استفاده کنن مال منم مثل مال شما top secret :D

Last edited:

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
راستی به خدمت دوستان بی معرفت و کم پیدای کرجی عرض کنم که حواشون باشه اخیرا تو برخی مرکز مخابراتی منجمله رجایی شهر و عظیمیه و چند مرکز مخابراتی دیگر، مخابرات نیمه خصوصی شبه دولتی، رانژه برای شرکتهای خصوصی انجام نمیده میگن اینترنت شرکت خصوصی اخ !
خلاصه گفتم تا بعدا یک موقع نگین نگفتی :p:D :lol:

Last edited:

amper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

برای گرفتن سرویس وایرلس در کرج شرکتی هست که من از آنها سرویس گرفتم و خیلی هم راضی هستم کلا 1 ساعته برای من وصل کردند و 99000 تومان آنتن شد 20 تومان نصب و 256 هم دارم مشکلی هم ندارم خط تلفن هم نیاز ندارد آدرس سایت هم http://www.khorshidnet.com و پشتیبانی 24 ساعته هم داره 02613329262

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام

برای گرفتن سرویس وایرلس در کرج شرکتی هست که من از آنها سرویس گرفتم و خیلی هم راضی هستم کلا 1 ساعته برای من وصل کردند و 99000 تومان آنتن شد 20 تومان نصب و 256 هم دارم مشکلی هم ندارم خط تلفن هم نیاز ندارد آدرس سایت هم http://www.khorshidnet.com و پشتیبانی 24 ساعته هم داره 02613329262

خوب شد من گفتم برخی جاها رانژه نمیکنن، تا یک موقعیت واسه تبلیغات شما دوست عزیز فراهم شه، پورسانت مارم که یادتون رفت :p
البته سرویس مخابرات نامحدود ماهی 10 تومن همچنان در همه مراکز پابرجاست :happy:

Last edited:

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
به نظر من خوبه
4 Mb

این شبخیزم دیگه ترکونده، تو فورومهای دیگه تو قسمتایی که سرعت اینترنت همه شرکتها رو میزنن یک عده کنجکاوی میکنن که کجاست چه شزکتیه؟ منم نمیگم تا تو خماریش بمونن، نیست تو کرج سرعت گیر زیاده اگه بفهمن جلوی سرعت بالا رو فوری میگیرن:lol:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
vahidd
راستی به خدمت دوستان بی معرفت و کم پیدای کرجی عرض کنم که حواشون باشه اخیرا تو برخی مرکز مخابراتی منجمله رجایی شهر و عظیمیه و چند مرکز مخابراتی دیگر، مخابرات نیمه خصوصی شبه دولتی، رانژه برای شرکتهای خصوصی انجام نمیده میگن اینترنت شرکت خصوصی اخ !
متوجه نشدم چی میگی!
یعنی میخوان اینترنت ذغالی مخابراتو بهمون تحمیل کنن ؟ :D

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
سلام بر همه دوستان
ما در منطقه مخایراتی کوثر (کلاک) هستیم.تو منطقه ما شبدیز و پارس آنلاینو مطمئنم که adsl می دن.حالا به نظرتونکدوم از لحاظ سرعت و قیمت و. . .بهتره .در ضمن من تو سایت شبدیز رفتم قیمت پرمیومش چجوریه زده ماهی 4 هزارتومان 512 رو این درسته؟بعدش به کاربران خانگی هم این سرعتو میده؟

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
همانطور که شبدیز تو سایتش نوشته، هزینه ثابت ماهیانه سرویس پرمیومش 4000 تومان هست + هزینه ترافیک. که ترافیک روزانه گیگابایتی 5000 تومان و شبانه 2000 تومان هست. اگر در یک ماه مثلا 1 گیگ ترنسفر اینترنتت باشه، هزینه کلی پرداختی میشه 5000 + 4000 = 9000 تومان
به کاربرهای خانگی هم این سرعتو میده.

هر دو شرکت کیفیت و سرعت خوبی دارند، قیمت و شرایطشون را با هم مقایسه کن هرکدام بنظرت خوب اومد و برات مناسبتر بود، از اون سرویس بگیر.

Last edited:

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
همانطور که شبدیز تو سایتش نوشته، هزینه ثابت ماهیانه سرویس پرمیومش 4000 تومان هست + هزینه ترافیک. که ترافیک روزانه گیگابایتی 5000 تومان و شبانه 2000 تومان هست. اگر در یک ماه مثلا 1 گیگ ترنسفر اینترنتت باشه، هزینه کلی پرداختی میشه 5000 + 4000 = 9000 تومان
به کاربرهای خانگی هم این سرعتو میده.

هر دو شرکت کیفیت و سرعت خوبی دارند، قیمت و شرایطشون را با هم مقایسه کن هرکدام بنظرت خوب اومد و برات مناسبتر بود، از اون سرویس بگیر.

آقا sinaarian دستت درد نکنه.راهنمایی خوبی بود.فقط یک سوال اون 4000 تومنی که ماهانه میگیره بدون مالیات و هزینه آبونمان مخابراته؟

wild stormer

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
مرکز ساکن باغستان هستم و می خواستم از شبدیز سرویس بگیرم که به مرکز ما موقتا سرویس نمیدن!!!
حالا موندم از کجا سرویس بگیرم که برای بازی آنلاین تقریبا مناسب باشه
دوستان اگه راهنمائی کنن ممنون میشم:)

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
آقا sinaarian دستت درد نکنه.راهنمایی خوبی بود.فقط یک سوال اون 4000 تومنی که ماهانه میگیره بدون مالیات و هزینه آبونمان مخابراته؟
هزینه 4000 تومان با مالیات و آبونمان مخابرات هست.
شما هیچ مبلغ بیشتری پرداخت نمیکنید.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
تنظیمات ابتدایی مودم برای سرویس پریمیوم شبدیز رو لازم دارم.

خیلی خیلی زیاد ممنون میشم اگر یکی از دوستان لطف کنه و راهنماییم کنه... :)

بالا