• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

payam_d2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بچه ها ! امیدوارم یه جوونمرد پیدا شه سریع جواب من رو بده !
من الان زنجانم از پیشگامان اینترنت گرفتم ! پینگ فوق العاده ... بدون قطعی بدون هیچ مشکلی ! بهتر از این یعنی نمیشه !
اما خونه مونه رو به کل فروخیتم اومدیم مهرشهر کرج! حالا یه جوون مرد به من بگه چه غلطی بکنم؟ زیاد در رفت و آمد خواهم بود ! یعنی مبین بگیرم؟ ولی آخه من زیاد بازی میکنم و پینگ برام مهمه و فکر کنم پینگ داغون وایمکس من رو اذیت کنه ! یکی راهنمایی کنه لطفا

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
اگر برای بازی اینترنتو می خوای 80 در صد قیدشو بزنی بهتره ولی اگر نتونستی بی خیالش شی، که در کت می کنم... فقط سراغ شاتل و پارس نرو... مبین بد نیست

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
چند روزی هست از مخابرات adsl گرفتم سرویس 512.با کارت فرهنگیان به قیمت 20000 تومان/
چون قبلا وایرلس داشتم خیلی رو کیفیتش حساس هستم.روی وایرلس پینگم 130 بود.این روی 240 هست.
خدا رو شکر این چند روز که فعال هست واقعا عالی کار میکنه و 24 ساعت شبانه روز دارم دانلود میکنم.ثابت روی 64 تا 66 دانلود میکنه و گهگاهی هم قاطی میکنه تا 70-80 میره!
توی این 4 روز یه کله وصل بوده و اصلا قطعی نداشتم.
این شماره 2828 هم دستشون درد نکنه واقعا پیگیر هستند / خطم یه مشکل کوچک داشت خودشون زنگ زدند و پرسیدند که مشکل حل شده با نه.
امیدوارم کیفیت و خدماتشون روز به روز بهتر بشه.

elfff

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
چند روزی هست از مخابرات adsl گرفتم سرویس 512.با کارت فرهنگیان به قیمت 20000 تومان/
چون قبلا وایرلس داشتم خیلی رو کیفیتش حساس هستم.روی وایرلس پینگم 130 بود.این روی 240 هست.
خدا رو شکر این چند روز که فعال هست واقعا عالی کار میکنه و 24 ساعت شبانه روز دارم دانلود میکنم.ثابت روی 64 تا 66 دانلود میکنه و گهگاهی هم قاطی میکنه تا 70-80 میره!
توی این 4 روز یه کله وصل بوده و اصلا قطعی نداشتم.
این شماره 2828 هم دستشون درد نکنه واقعا پیگیر هستند / خطم یه مشکل کوچک داشت خودشون زنگ زدند و پرسیدند که مشکل حل شده با نه.
امیدوارم کیفیت و خدماتشون روز به روز بهتر بشه.

سلام به همگی
دوست عزیز من شنیدم 512 مخابرات فقط به دفاتر روزنامه میدن-مادر من فرهنگی بازنشسته است یعنی منم می تونم 512 بگیرم؟

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
والا به ما که مثل آب خوردن دادند.
خط که به نام من بود و اونم تازه pcm .درخواست دادم ردیفش کردند و پدرم رفت دنبال کاراش و فقط کپی کارت فرهنگی پدرم رو ضمیمه کردند.
یه جورایی خیلی خیلی راحت میگرفتند.
شما هم یه سوالی بکن احتمال زیاد ردیف میشه

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
آسیاتک همه جا اینقدر مذخرفه یا فقط اینجا اینجوریه ؟

من از رپیدباز روی 170-180 دریافت داشتم ، الان روی 14-15 !! البته قبلن پارس بودم ، هم قبلن هم الان 512 .

اوضاع پارس تو کرج چطوره ؟؟

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
آسیاتک همه جا اینقدر مذخرفه یا فقط اینجا اینجوریه ؟

من از رپیدباز روی 170-180 دریافت داشتم ، الان روی 14-15 !! البته قبلن پارس بودم ، هم قبلن هم الان 512 .

اوضاع پارس تو کرج چطوره ؟؟

سبز شدیم !!

مبین با آنتن خارجی خوب جواب میده ؟

IIXL

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
دوستان عظیمیه کرج برای ADSL چه شرکتی پیشنهاد می دید
مخابرات بدرد می خوره
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ashkan_Crash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
پارس بگیر دوست من چون سرعت دانلود خوب و پینگ مناسب داره(البته اونم نسبت به سایر آی اس پی های کرج)
تحت هیچ شرایطی دور و بر دزد معروف شبدیز نرو مخابراتم که امروز سرویس 512 به ما داره سرعت دانلود 7تا14 می ده :lol:
آسیا هم در کرج رسما آشغاله

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
پارس بگیر دوست من چون سرعت دانلود خوب و پینگ مناسب داره(البته اونم نسبت به سایر آی اس پی های کرج)
تحت هیچ شرایطی دور و بر دزد معروف شبدیز نرو مخابراتم که امروز سرویس 512 به ما داره سرعت دانلود 7تا14 می ده :lol:

دزد و کلاهبردار بودن شبدیز که یه چیز ثابت شده در کرجه. ضمن اینکه سرویسهاش هم کیفیت افتضاحی دارن!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

احتمالا برای شما پینگ مناسب داره چون کرج هستید ! از تهران خبر ندارید مه.
در ضمن پینگ مناسی ( 250-260 ) رو همه دارن ! اونی برتره که زیر 200 پینگ مبده.

IIXL

Registered User
لایک‌ها
31
تشکر از اشکان و سایر دوستان
برای من پینگ زیاد مهم نیست
بیشتر استفادم برای دانلود هست

Ashkan_Crash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
احتمالا برای شما پینگ مناسب داره چون کرج هستید ! از تهران خبر ندارید مه.
در ضمن پینگ مناسی ( 250-260 ) رو همه دارن ! اونی برتره که زیر 200 پینگ مبده.
کوشای عزیز اینجا بنده 4ساله ADSL دارم هیچ کدوم ها هم پینگ مناسب نداشتن بهترینشون مخابرات بود که از بعد عاشورا پینگش به شدت دارای تایم اوت شده و کرج هم وضعیت سرویساش با تهران دقیقا یکیه و اصلا فرقی نداره اینطور نیستش که تو فکر کنی کرج مثل شهرستانهای دیگس مثلا شیراز و کیفیت خدمات مطلوبی داره حتی از تهران هم بدتره

تشکر از اشکان و سایر دوستان
برای من پینگ زیاد مهم نیست
بیشتر استفادم برای دانلود هست

اگه واقعا برات مهم نیستش و برای دانلود می خوای و می تونی هزینه ی دانلودشم پرداخت کنی من بهت شبدیز رو پیشنهاد می دم یا پارس آنلاین اما من با شبدیز 400 هم دانلود زدم :rolleyes:
اما اگه 1% هم پینگ برات مهم نیست شبدیز رو انتخاب کن در غیر اینصورت دور این شرکت دزد نرو دوست من

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
سلام.
دوستان اینجا فیبر نوری هست و Adsl نداریم.
مرکز مخابرات هم باید بری توو نوبت!!!
وایمکس هم افتضاحه!!!!!

میخوام وایرلس بگیرم.
کجا رو پیشنهاد میدین؟
سرعت دانلود مهم نیست. مهم پینگ هست.

ممنون...

rezaalex84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخوام توی کوی بنفشه که مربوط به مرکز مخابراتی ساسانی میشه یه کافی نت بزنم
دوستان چه شرکتی رو برای اینترنت گرفتن پیشنهاد میدن؟
سرعت و پینگ خوب و مهمتر از همه اینکه قطعی نداشته باشه
اصلا برای کافی نت چی بهتره؟ ADSL یا وایرلس؟

ebire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان سلام من شاهین ویلا هستم شبدیز پریمیوم دارم سرعت دانلود واقعا عالیه تا 300 ک.ب ولی چون کارم دانلوده واسم گرونه میخوام عوضش کنم نامحدود بگیرم.کسی هست بدونه کیفیت و سرعت نامحدود 384 شبدیز چه طوره؟چند گیگ روزانه میشه دان کرد؟

drx0x

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان سلام من شاهین ویلا هستم شبدیز پریمیوم دارم سرعت دانلود واقعا عالیه تا 300 ک.ب ولی چون کارم دانلوده واسم گرونه میخوام عوضش کنم نامحدود بگیرم.کسی هست بدونه کیفیت و سرعت نامحدود 384 شبدیز چه طوره؟چند گیگ روزانه میشه دان کرد؟

نامحدود نگير كه داغون ميكونه نميتوني يه سايت باز كني همينو كم حجم تر بگير

بالا