خودتون راجع به شبدیز قضاوت کنید
حالا اینکه اسم اینکار را چی میشه گذاشت، همه جوابش را میدونیم.
ولی قبلا هم تو همین تاپیک گفتم که سیاست کلی شرکت مخابرات و شرکتهای PAP، عرضه اینترنت با محدودیت حجمی هست که خلق اله نتونند زیاد دانلود داشته باشند. تقریبا اکثر شرکتهایی که عنوان میکنند سرویس بدون محدودیت عرضه میکنند دارای این مشکلات و مشکلات زیاد دیگه ای در عرضه سرویس هستند.
بهتون پیشنهاد میکنم که دور سرویس نامحدود را خط بکشید و دانلودهاتون را بدید دوستان دانلودر در همین فروم انجام بدهند. باور کنید کلی بنفعتون هست. کاری که الآن خیلی ها دارند انجام میدهند.
شما الآن با این سرویستون در صورتیکه همه چیز ok باشه و 24 ساعته کامپیوترتون روشن باشه و دانلود کنید، بتونید در ماه 50-60 گیگ دانلود داشته باشید. در همین فروم هر گیگ را بین 500-600 تومان دانلود میکنند که میبینید خیلی ارزانتر از این میشه که شما خودتون دانلود کنید. تازه احتیاج نیست که کامپیوترتون یک ماه همش روشن باشه و کلی پول برق بابتش بدید. پول اکانت رپیدشیر را هم حساب کنید. و از همه مهمتر، هم فایلها زودتر به دستتون میرسه و هم اعصابتون خیلی راحت تر هست.
خودتونم برای وب گردی سرویس حجمی بگیرید و با کمترین مشکل از اینترنت پر سرعت استفاده کنید.
راستی چند وقتی هست که شبدیز هم تو سرویس حجمی، پورت هاشو آزاد کرده و ساعات کم بار، سرعت دانلود من به 150-200 کیلوبایت هم میرسه.