• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

C.CryingEnemy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من منطقه عظیمیه (منطقه مخابراتی طالقانی فکر میکنم) هستم و از لایزر استفاده میکنم. کلا فکر میکنم چیزی که مهمه اینه که ISP باید زیاد شناخته شده نباشه تا سرعت و ایناش بالا باشه.
درهرحال...
من 128 نامحدود این شرکت رو با سرعت دانلود 22 انقدرا استفاده میکردم. هم کلا نامحدود داشت هم نامحدود شبانه. شماره تماسشون 2214132 هست تا اونجایی که یادمه. قیمتش اما 29 هزار تومان بود. کلا قیمتاشون یکم بالاست.
من 256 نامحدود گرفتم 75 هزارتومان. اما سرعت دانلودش حداکثر 34 هست. نمیدونم چرا...اما حدس میزدم 44 بشه که نشد متاسفانه
درهرحال این هم اندوخته های من بود ^_^

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
یعنی شما از پارسی نت سرویس دارید؟
خب چرا از شبانه استفاده نمیکنید؟ مزیتش به همین شبانه بودنشه وگرنه منم میدونم که بدون اون گرونه و به خاطر همینم هست میخوام شرکت رو عوض کنم
حالا اگر ممکن هست امشب یک تست بکنید ببینید آیا سرعت شبانه شما هم کاهش پیدا کرده؟
البته باید حتما با اکانت شبانه لاگین کنید

خوب معمولا شبها خواب هستم :D
سیستمها هم روزها همش روشند نمیخوام شب هم روشن باشند
من واسه اولین بار 10 گیگ گرفتم جمعه هاش رایگانه
معمولا بین 2-7 خواب هستم ولی اگه شد باشه میزارم

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
خوب معمولا شبها خواب هستم :D
سیستمها هم روزها همش روشند نمیخوام شب هم روشن باشند
من واسه اولین بار 10 گیگ گرفتم جمعه هاش رایگانه
معمولا بین 2-7 خواب هستم ولی اگه شد باشه میزارم
شما بالاخره از پارسی نت سرویس دارید یا نه؟ آخه جمعه ها رایگان نیست!!
ضمنا مگه قراره برای دانلود شبانه بیدار باشید؟ دانلود منیجر رو تنظیم کنید تا اتوماتیک سر ساعت کانکت بشه و دانلود کنه ...
هرچند بررسی کردم ظاهرا کلا فن آوا (ل.ع) به طور سراسری سرعت دانلود شبانه رو کاهش داده

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
ضمنا مگه قراره برای دانلود شبانه بیدار باشید؟ دانلود منیجر رو تنظیم کنید تا اتوماتیک سر ساعت کانکت بشه و دانلود کنه ...
هرچند بررسی کردم ظاهرا کلا فن آوا (ل.ع) به طور سراسری سرعت دانلود شبانه رو کاهش داده
کسی از صبانت توی کرج سرویس داره؟ چطوره؟
ظاهرا یکی دو تا نمایندگی داره تو کرج. کسی استفاده کرده؟

باید بین صبانت و پارس و شاتل یکی رو انتخاب کنم. نظر دوستان چیه؟ برای من دانلود شبانه با حداقل سرعت 512 مهمه

radium

Registered User
لایک‌ها
4
من از شاتل سرویس دارم بعضی وقتا واقعا افتضاح کسی هست از شاتل داشته باشه؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

من پارسی نتی هستم
فقط سرویس 10 گیگ اون جمعه ها رایگانه
اینو میدونم میشه تنظیم کرد روشن بشه و دانلود کنه
ولی اینطوری سیستمهام میشن 24 ساعته و نمیخوام شبها دیگه روشن باشن

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
دو سال پیش ( شاید هم بیشتر ) نقد تندی روی « شبدیز » کردم و به شدت به هرکسی که از این ISP سرویس داشت و یا میخواست بگیره توصیه میکردم در انتخابش تجدید نظر کنه. از کیفیت سرویس گرفته تا پشتیبانی و برخورد با مشتری.

چند ماه قبل، بعد از بیشتر از دو سال با اطلاعی که پیدا کرده بودم از مدیریت جدید شبدیز و سرویس ها تصمیم گرفتم دوباره این ISP رو امتحان کنم.

و حالا بعد از دو ماه استفاده بسیار زیاد و شدید، این ISP رو شدیدا به تمام کاربران توصیه میکنم. بدون استثنا ! اینطور میتونم بگم که مهم نیست از چه ISP استفاده میکنید و راضی هستید یا خیر . پیشنهاد میکنم سرویس خودتون رو به شبدیز تغییر بدید.

من تک تک مواردی که یک ISP باید داشته رو ، روی سرویس 512 شبدیز توضیح میدم :

کمیت سرعت : در طول روز شما با سرویس ۵۱۲، بین ۵۰ تا ۵۶ کیلوبایت دانلود دارید. بین این دو اعداد نوسان خواهید داشت. از ساعت ۲ شب تا ۷ صبح سرویس شما به طور خودکار و بدون اینکه لازم باشه username رو تغییر بدید یا کاری بکنید، به ۲ مگابیت افزایش خواهد یافت. در این حالت دانلود شما همیشه بیشتر از ۱۰۰ کیلوبایت تا ۲۳۰ کیلوبایت هم من دانلود کردم. البته من چون خیلی اهل دانلود نیستم، زیاد تست نمیکنم ولی احتمالا تا ۲۵۰ هم برسه.

کیفیت : پینگ شما در ۸۰ موارد ( روی سرورهای معروف مثل 4.2.2.4 ) زیر ۲۰۰ هست. بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ ولی در بدترین موارد و سایتهای دیگه هم بیشتر از ۴۰۰ تا بحال ندیدم. این مورد به شدت تست شده چون بدون استثنا همیشه یک یا دو پنجره پنیگ من باز هست.

قیمت : هزینه اولیه شما ۴۰۰۰ تومان برای یک ماه هست و برای هر گیگابایت مصرفی در طول روز ۵۰۰۰ تومان و شب‌ها ۲۰۰۰ تومان پرداخت میکنید.

نحوه پرداخت : فکر میکنم تنها ISP ایرانی هست ( یا حداقل من تاحالا ندیدم ) که همچین سیستمی داره. در شبدیز شما برای هیچ سرویسی پرداخت ماهانه انجام نمیدید. توضیح میدم یعنی چی. در سرویس حجمی ( که بالا مثال زدم ) برای یک ماه شما ۴۰۰۰ تومان باید بدید اما در اصل بهتره بگم شما روزانه ۱۳۰ تومان پرداخت میکنید. به این صورت که شما ۱۰۰۰ هزار تومان تو حساب خودتون واریز میکنید، هر روز ۱۳۰ تومان ازش کم میشه و بابت استفاده شما هم هرگیگ ۵ هزار تومان یا ۲ هزار تومان ( شبانه ) ازش کسر میشه و حتی برای سرویس های نامحدود فرض کنید شما برای سرویس 256 نامحدود که ماهانه ۴۵ هزار تومان هست، میتونید ۱۵ هزار تومان حسابتون رو شارژ کنید ... روزانه ۱۵۰۰ تومان از حساب شما کسر میشه !

از طرف دیگه شارژ حساب شما کاملا آنلاین، قابل انجام هست. حتی وقتی پول داخل حساب شما - صفر - میشه و اینترنت قطع میشه، صفحه پرداخت همچنان برای شما باز میشه و میتونید آنلاین پول واریز کنید.

از امکانات دیگه این سیستم این هست که شما خودتون میتونید سرویس خودتون رو تغییر بدید !!!

فرض کنید ۳۰ هزار تومان شارژ دارید. امروز دانلود شما زیاده ! حساب رو میذارید رو ۵۱۲ نامحدود. چند روز هم رو این سرویس هستید و روزانه از حساب شما کسر میشه ... بعد تصمیم میگیرید که برگردید رو سرویس ۵۱۲ حجمی ! این کار ها رو خودتون در پنل کاربری انجام میدید.

از طرف دیگه ! فرض کنید رو یک سرویسی هستید، به هردلیل حساب شما -صفر- میشه و شما هم دسترسی ندارید که حسابتون رو شارژ کنید. مثلا حساب آنلاین ندارید و غیره ... برای این موضوع هم میتونید تماس بگیرید با پشتیبانی، حسابتون رو مقداری شارژ میکنند ( مثلا ۱۰۰۰ تومان ) و برای شما اعتبار منفی میزنن به این شکل که بار آینده که حسابتون رو مثلا ۵۰۰۰ تومان شارژ کردید، اون ۱۰۰۰ تومان منفی کسر میشه و ۴۰۰۰ تومان اضافه میشه !

پشتبیانی : من تو این مدت به دلایل مختلف ( که اکثرا سوال بوده برای اشنایی با سیستم ... یا شارژ موقت و اینها ) بیشتر از ۱۰ بار به پشتیبانی زنگ زدم تو همه ساعت ها. صبح، ظهر ، عصر ، شب و نصفه شب ! حتی ۲ یا ۵ صبح. بدون استثنا، شما تو کمتر از ۱۰ ثانیه با پشتیبانی صحبت میکنید. تا بحال پشت خط نموندم یا جواب های عجیب و غریب نشندیدم.

و نتیجه گیری کلی اینکه من به شدت از سرویس اینترنت این شبکه راضی هستم و به شدت هم به شما توصیه میکنم.

مدیریت جدید شبکه شبدیز ( البته جدید منظور من از یکی دو سال قبل هست که سرویس این شبکه مشکلات اساسی داشت ) ، جناب آقای رابطی، رضایت مشتریان و کاربرانشون و همچنین کیفیت خدمات بسیار براشون مهم هست و به نظر من واقعا تو این کار موفق بودند و جای تبریک داره چون بین ISP های کرج ( که ۹۹ درصد اصلا ISP نیستند و ریسلر یک ISP تهرانی هستند ) که هیچ، بین ISP های تهران هم کار این شبکه جای تقدیر و تبریک داره و به نظر من یک سرو گردن از اونها هم بالاتره.

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
ممنون شایان جان خیلی خوب بود توضیحاتت
اما به نظر من همچنان با نداشتن اینترنت رایگان شبانه قیمت ها خیلی خیلی بالا هست. شما خودت گفتی زیاد اهل دانلود نیستی و نقدت رو بر همین اساس نوشتی اما اگر کسی بخواد با این سیستم حجمی دانلود بکنه مثلا هر دی وی دی که بهخواد دانلود کنه براش 20 هزار تومن در میاد.
البته این سیستم تغیر سرویس باید جالب باشه اینکه هروقت خواستی دانلود کنی بری روی نامحدود که البته اون هم یکم گیج کننده هست و احتمالا روزی میشه 3000 تومان؟ که اون هم یکم گرونه باز به نظرم
ضمنا یک سوال دارم در سرویس نامحدود هم مثل سرویس حجمی سرعت دانلود در شب به 2 مگ افزایش پیدا میکنه؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ممنون شایان جان خیلی خوب بود توضیحاتت
اما به نظر من همچنان با نداشتن اینترنت رایگان شبانه قیمت ها خیلی خیلی بالا هست. شما خودت گفتی زیاد اهل دانلود نیستی و نقدت رو بر همین اساس نوشتی اما اگر کسی بخواد با این سیستم حجمی دانلود بکنه مثلا هر دی وی دی که بهخواد دانلود کنه براش 20 هزار تومن در میاد.
البته این سیستم تغیر سرویس باید جالب باشه اینکه هروقت خواستی دانلود کنی بری روی نامحدود که البته اون هم یکم گیج کننده هست و احتمالا روزی میشه 3000 تومان؟ که اون هم یکم گرونه باز به نظرم
ضمنا یک سوال دارم در سرویس نامحدود هم مثل سرویس حجمی سرعت دانلود در شب به 2 مگ افزایش پیدا میکنه؟
خب ... راستش من خودم که سابقه خوبی از سرویس هایی که دانلود رایگان شبانه دارند ندارم و چون دانلود عجیب و غریب هم ندارم، سرعت ۲ مگ با هر گیگ دو هزار تومن برای من خیلی خوب هست.

اما در مورد اون مورد نامحدود. من ۲۵۶ رو مثال زدم .

سرویس های دیگه ، هر روز، این مقدار هست :

64Kbps = 633 Toman
128Kbps = 1000 Toman
192Kbps = 1200 Toman
256Kbps = 1500 Toman
384Kbps = 2200 Toman

البته ... این رو هم بگم. در هر ماه شما دو بار بیشتر نمیتونید سرویستون رو تو پنل تغییر بدید. حالا نمیدونم بیشتر از این رو تلفنی براتون تغییر میدن یا نه ... ولی فکر نمیکنم خیلی منطقی هم باشه یکی هر روز بخواد سرویسش رو عوض کنه :D

و یه نکته دیگه هم داره که احتمالا برای شما که دانلود زیاد دارید خیلی مهمه ! تو ۹۹٪ شبکه‌ها، سرویس های نامحدودشون هم ، محدودیت دارند. مثلا شاتل ... یا وایمکس ایرانسل ... یا یکی دو تا شرکت دیگه که دیدم سرویس نامحدود میدن تو این قیمت ها ... مثلا اگر شما ۳۰ گیگ دانلود بیشتر بکنید دسترسی شما رو میبندند و میگن زیاد مصرف دارید ! صحبتی که من با مدیریت شبدیز کردم تاکید میکردند که به هیچ وجه هیچ محدودیتی ندارند ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
لازم به توضیح هست که من الان از سرویس ۳۸۴ نامحدود استفاده میکنم ( چند روزی هست ) ...

تغییر سویس اینطور بود که من شب تغییر سرویس دادم تو پنل خودم و فردا صبح قبل از ساعت ۱۰ تغییر انجام شد به صورت خودکار.

سرعت دانلود روز اول اصلا مناسب نبود و بالاتر از ۲۰ نمیشد و میانگین هم رو ۱۵ بود ! بخش پشتیبانی البته همکاری خوبی در این زمینه نداشتند و گفتن مشکلی نیست ... و گفتن بررسی میکنن ... بعد گفتن فردا این کار رو میکنن ...

بهرحال نمیدونم اون روز سرویس مشکل داشت یا سرویس من مشکل داشت که حل کردن ... در هر صورت از فرداش سرویس نرمال شد و من زیر 30kb دانلود ندارم و البته بالاتر از ۴۲ یا ۴۴ هم ندیدم ... میانگین هم چیزی حدود ۳۷ یا ۳۹ هست ... که فکر میکنم عدد خوبی باشه ...

و در ضمن، مثل خیلی از ISP ها رو خیلی از پورت ها و سایت‌ها هم لیمیت وجود نداره. مثل تورنت ... یا ..... همه چیز عادی هست.

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
بهترین سرویس در کرج شاتله .. 128 میگیری ازش 512 بهت سرویس میده !!:blink::)

amir.teta

Registered User
لایک‌ها
0
سلام شایان جان .

مرسی از توضیحاتت .

من الان صبانت دارم و بین ساعت 3 تا 7:45 کمتر از 2 گیگ دانلود ندارم ! هر 3 ماه هم 40 تومن دارم میدم ( البته سرعت روزانه روی 32 هستش ) . حالا به نظرت بیام شبدیز و بخوام حداقل شبی 2 گیگ دانلود کنم چقدر باید هزینه کنم ؟ به نظرت میارزه ؟

مرسی.

ripek

Registered User
لایک‌ها
3
حرف های شایان خان تایید میشه
من از قبل عید دارم از شبدیز سرویس می گیرم .در طول عید در تمام ساعات سرعت 2 مگابیت و هزینه هر مگ دو تومن بود.یادش بخیر صبح تا شب کانتر آنلاین بازی می کردیم 20 30 نفری
اگه شرایط اینترنت کشور رو در نظر بگیرید مناسبه.

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
سلام شایان جان .

مرسی از توضیحاتت .

من الان صبانت دارم و بین ساعت 3 تا 7:45 کمتر از 2 گیگ دانلود ندارم ! هر 3 ماه هم 40 تومن دارم میدم ( البته سرعت روزانه روی 32 هستش ) . حالا به نظرت بیام شبدیز و بخوام حداقل شبی 2 گیگ دانلود کنم چقدر باید هزینه کنم ؟ به نظرت میارزه ؟

مرسی.
میشه بگید از کدوم نمایندگی توی کرج میگیرید؟ آدرس و شماره تلفن
من شنیدم ظاهرا صبانت هم سرعت شبانه اش رو کم کرده؟
من اگر جای شما باشم از اونجا تکون نمیخوردم
همون دو گیگ در شب توی شبدیز شبی حدود 4 هزار تومن براتون درمیاد

amir.teta

Registered User
لایک‌ها
0
سلام .

اوه چقدر زیاد !!!

من از فاوا شبکه البرز گرفتم (هیچی هم بلد نیستن ! )

من تا 1 ماه پیش روزانه سرعتم 120 بود و شبانه حدود 1 گیگ دانلود میکردم . ولی 1 ماهه برعکس شده ! یعنی روزانه شده 32 و شبی 2.5 گیگ دانلود میکنم .

کلا واسه من که دانلود زیاد دارم ، سرعت روزانه مهم نیست .

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
سلام .

اوه چقدر زیاد !!!

من از فاوا شبکه البرز گرفتم (هیچی هم بلد نیستن ! )

من تا 1 ماه پیش روزانه سرعتم 120 بود و شبانه حدود 1 گیگ دانلود میکردم . ولی 1 ماهه برعکس شده ! یعنی روزانه شده 32 و شبی 2.5 گیگ دانلود میکنم .

کلا واسه من که دانلود زیاد دارم ، سرعت روزانه مهم نیست .
شمارشون رو برام پخ میکنید؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
سلام شایان جان .

مرسی از توضیحاتت .

مرسی.
اگر سرویس ۵۱۲ بگیرید که شب ها ۲ مگ میشه، هزینه ش هم براتون ۴۰۰۰ تومان در میاد ( هرگیگ ۲ تومن )

اما ، اگر منظور شما دانلود روزانه ۲ گیگ هست، میتونید سرویس ۳۸۴ نامحدود بگیرید، ۲۴ ساعت دانلود بذارید ! در هر ۲۴ ساعت بیشتر از ۳ گیگ دانلود میکنید. این سرویس هم روزی ۲۲۰۰ تومن و ماهی ۶۶۰۰۰ تومان هست.

حالا اینکه میارزه یا خیر رو دیگه خودتون ببینید که براتون خوب هست یا خیر.

در کل ، من شبدیز رو برای کسانی که به قصد دانلودهای خیلی زیاد اینترنت میگیرن توصیه نمیکنم چون آنچنان ارزون در نمیاد ولی به کسانی که اینترنت خوب و بی دردسر و با امکانات و کیفیت بالا اهمیت میدن شدیدا توصیه میکنم.

pooyan2012

Registered User
لایک‌ها
24
آیا دوستانی که از پارسی نت سرویس میگیرن دانلود شبانه شون از 512 به 128 کاهش پیدا کرده؟

یکم راهنمایی کنید الان کدوم شرکت خوبه ... شبانه رایگان و سرعت خوبی هم داشته باشه
منم سرویس 512 پارسی نت دارم الان نزدیک 1 ماه هست سرعت دانلود شبانه شده 15کیلوبایت که اگه قرار باشه برای همیشه اینجوری باشه اصلا نسبت به قیمتش نمی ارزه.
اگه یکی آدرس و شماره تلفن صبانت تو کرج رو اینجا پست کنه ممنون می شم.از بچه های پی تی الان کسی هست که از صبانت سرویس بگیره؟ آیا از این سرویس راضی هست؟سرعت دانلود شبانه چه طوری هست؟

Last edited:
بالا