• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
میشه دقیقا بفرمائید چطور مطمئن هستید ؟

از روی IP ها نگاه کنید، تمام IP ها به نام شبدیز ثبت شده.

از خودشون سوال کنید، مدیر فعلی شبدیز از دوستان بنده هستند و از این بابت که شبدیز نماینده جایی باشه اصلا مطمئن نباشید.

به همین دلیل هم هست که سرویس‌های عجیب و متنوعی دارند که تقریبا هیچ ISP دیگه‌ای همچین سرویسی نداره.

من به شما اطمینان میدم که اینطور نیست. اما برای اطمینان ، هم میتونید با شبدیز تماس بگیرید و سوال کنید و هم اون ISP که فرمودید ( پیشگامان ... ) و هر دو این موضوع رو رد خواهند کرد.

اتفاقا نکته جالب اینجاست که خیلی از ISP های فعلی کرج، بی سروصدا، نماینده خود شبدیز هستند. :D

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
شایان جان میشه بگی این سرویس های عجیبشون چیه؟ چون من که چیز خاصی ندیدم. اصلا قیمت هاشون هم جوری نیست که آدم سرسوزن بخواد وسوسه بشه!
128 30 هزار تومن مثلا کجاش متنوعه یا خوبه

bahmanav

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آدرس و شماره پارسی نت تغییر کرده لطفا در پست آن را تغییر دهید
آدرس: خ بهشتی - ابتدای خ فاطمیه - طبقه فوقانی نوین چرم
تلفن : 2269505 و 2229797

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
طبق قانون فقط شرکتهای PAP اجازه ارائه اینترنت پرسرعت را دارند و ISP ها به تنهایی چنین اجازه ای ندارند. و تمام Isp ها از مجوز یکی از شرکتهای PAP دارند استفاده میکنند. پس شبدیز نمیتونه نماینده هیچ شرکت PAP ی نباشه. اوایل نمایندگی داتک را داشت و الآن پیشگامان.
شرکت " پیشگامان توسعه ارتباطات " یکی از همین PAP ها هست. که الان تو دفتر تهران ازشون سرویس دارم.
اگه یک سری به مراکز مخابراتی بزنید بر روی رک های شبدیز نوشته " پیشگامان توسعه ارتباطات ".
از همون رئیس شبدیز که ادعا میکنه کاملا مستقل هستند، بپرسید که قانون تغییر کرده و یا شبدیز مجوز PAP گرفته؟
و اگر قاتون تغییر کرده و یا مجوز PAP دارند، پس چرا بر روی رک هاشون تو مراکز مخابراتی نوشته مربوط به " پیشگامان " ؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
شایان جان میشه بگی این سرویس های عجیبشون چیه؟ چون من که چیز خاصی ندیدم. اصلا قیمت هاشون هم جوری نیست که آدم سرسوزن بخواد وسوسه بشه!
128 30 هزار تومن مثلا کجاش متنوعه یا خوبه
یک نمونه اینکه ( در هیچ ISP دیگه ای ندیدم ) این هست که تمام سرویس ها روزانه هست و شما هم روزانه و در پنل خودتون میتونید سرویس رو عوض کنید.

مثلا ! شما امروز ۳۸۴ نامحدود دارید، ۲۲۰۰ تومان از حساب شما کم میشه، فردا تغییر میدید میکنید ۵۱۲ محدود ! ۴۰۰ تومن بابت یک روز و هر چه قدر مصرف کنید هر گیگ ۵ یا ۲۰۰۰ تومان کم میشه از حساب.

این تنوع در ارائه سرویس و محدود نکردن مشتری نیست ؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
طبق قانون فقط شرکتهای PAP اجازه ارائه اینترنت پرسرعت را دارند و ISP ها به تنهایی چنین اجازه ای ندارند. و تمام Isp ها از مجوز یکی از شرکتهای PAP دارند استفاده میکنند. پس شبدیز نمیتونه نماینده هیچ شرکت PAP ی نباشه. اوایل نمایندگی داتک را داشت و الآن پیشگامان.
شرکت " پیشگامان توسعه ارتباطات " یکی از همین PAP ها هست. که الان تو دفتر تهران ازشون سرویس دارم.
اگه یک سری به مراکز مخابراتی بزنید بر روی رک های شبدیز نوشته " پیشگامان توسعه ارتباطات ".
از همون رئیس شبدیز که ادعا میکنه کاملا مستقل هستند، بپرسید که قانون تغییر کرده و یا شبدیز مجوز PAP گرفته؟
و اگر قاتون تغییر کرده و یا مجوز PAP دارند، پس چرا بر روی رک هاشون تو مراکز مخابراتی نوشته مربوط به " پیشگامان " ؟
من خودم شخصا اطلاعات تکمیلی در این زمینه ندارم. ولی تا جایی که میدونم، ما سه نوع شرکت ارائه کننده اینترنت داریم. به ترتیب بزرگی، اول PAP ، بعد ISP و بعد نماینده‌های ISP ها !

تمام ISP ها هم از یکی از PAP ها سرویس میگیرند. بدون استثنا ! و نماینده PAP ها نیستند ! بلکه از اونها سرویس میگیرند. اگر اونطوری حساب کنیم که نماینده هستند، پس تمام PAP و تمام ISP ها نماینده مخابرات هستند ! چون خود PAP ها هم از طریق شرکت زیر ساخت و مخابرات پهنای باند میگیرن.

چیزی هم که من گفتم این بود که شبدیز یک ISP هست. حالا لینک‌های اینترنتش رو از کجا و از کدوم PAP ( ها ) میگیره رو اطلاع ندارم. اما میدونم که سه تا لینک مجزا دارند. در نتیجه نمیشه گفت نماینده جایی هستند.

اینکه روی rack ها چیزی نوشته شده، فکر نمیکنم دلیل خوبی برای اثبات نماینده بودن این شرکت باشه. به قول شما قبل‌ها این شرکت نماینده بوده و کلا با سیستم فعلی فرق داشته ... و شاید از اون زمان مونده باشه ... یا اصلا به قول شما از یک PAP داره سرویس میگیره ...

خود این شبکه هم ادعای PAP بودن نکرده. ادعای ISP بودن کرده که فکر میکنم هست !

در صورتی که تا جایی که من اطلاع دارم، توی کرج، به جز شبدیز هیچ کدوم از شرکت‌های دیگه حتی ISP مستقل هم نیستند و همه فقط و فقط نماینده یک ISP دیگه هستند. البته این موضوع رو مطمئن نیستم ولی من هر اسمی که شنیدم گفتن این نماینده فلان شرکت هست ... اون نماینده بهمان شرکت ...

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
یک نمونه اینکه ( در هیچ ISP دیگه ای ندیدم ) این هست که تمام سرویس ها روزانه هست و شما هم روزانه و در پنل خودتون میتونید سرویس رو عوض کنید.

مثلا ! شما امروز ۳۸۴ نامحدود دارید، ۲۲۰۰ تومان از حساب شما کم میشه، فردا تغییر میدید میکنید ۵۱۲ محدود ! ۴۰۰ تومن بابت یک روز و هر چه قدر مصرف کنید هر گیگ ۵ یا ۲۰۰۰ تومان کم میشه از حساب.

این تنوع در ارائه سرویس و محدود نکردن مشتری نیست ؟
یک بار روی این بحث شد و خودتون گفتید که این قابلیت رو فقط میشه یک یا دو بار در ماه استفاده کرد. هرچند که کلا مزیت خیلی خاصی هم نیست چون کلا قیمتش رو بالا میده.
اصلا کلا من دیگه از این سرویس دهنده ها واقعا خسته شدم. یه زمانی 10 تا بدی داشتن 2 تا مزیت ولی الان ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من خودم شخصا اطلاعات تکمیلی در این زمینه ندارم. ولی تا جایی که میدونم، ما سه نوع شرکت ارائه کننده اینترنت داریم. به ترتیب بزرگی، اول PAP ، بعد ISP و بعد نماینده‌های ISP ها !

تمام ISP ها هم از یکی از PAP ها سرویس میگیرند. بدون استثنا ! و نماینده PAP ها نیستند ! بلکه از اونها سرویس میگیرند. اگر اونطوری حساب کنیم که نماینده هستند، پس تمام PAP و تمام ISP ها نماینده مخابرات هستند ! چون خود PAP ها هم از طریق شرکت زیر ساخت و مخابرات پهنای باند میگیرن.

چیزی هم که من گفتم این بود که شبدیز یک ISP هست. حالا لینک‌های اینترنتش رو از کجا و از کدوم PAP ( ها ) میگیره رو اطلاع ندارم. اما میدونم که سه تا لینک مجزا دارند. در نتیجه نمیشه گفت نماینده جایی هستند.

اینکه روی rack ها چیزی نوشته شده، فکر نمیکنم دلیل خوبی برای اثبات نماینده بودن این شرکت باشه. به قول شما قبل‌ها این شرکت نماینده بوده و کلا با سیستم فعلی فرق داشته ... و شاید از اون زمان مونده باشه ... یا اصلا به قول شما از یک PAP داره سرویس میگیره ...

خود این شبکه هم ادعای PAP بودن نکرده. ادعای ISP بودن کرده که فکر میکنم هست !

در صورتی که تا جایی که من اطلاع دارم، توی کرج، به جز شبدیز هیچ کدوم از شرکت‌های دیگه حتی ISP مستقل هم نیستند و همه فقط و فقط نماینده یک ISP دیگه هستند. البته این موضوع رو مطمئن نیستم ولی من هر اسمی که شنیدم گفتن این نماینده فلان شرکت هست ... اون نماینده بهمان شرکت ...
برای اطمینان از این موضوع، این توضیح هم از طرف مدیریت شبدیز داده شده که :

همکاری با شرکت پیشگامان، مورد تایید این شرکت هست. این مورد در سایت بخش پشتیبانی بعنوان شرکت همکار پپ ذکر گردیده است.

ضمن اینکه این نکته باید در نظر گرفته بشه که :

تنها ۱۱ شرکت دارنده مجوز پپ قادر به نصب تجهیزات در مراکز مخابراتی هستند که شرکت پیشگامان یکی از آنها ست.

در نتیجه صدها ISP مستقلی که در ایران وجود دارند، همگی از سرویس یکی از این ۱۱ شرکت استفاده میکنند. حالا تفاوت یک ISP مستقل با یک شرکت که فقط نمایندگی هست، این هست که نماینده ، فقط نماینده فروش هست. یعنی قیمت گذاری به عهده ISP اصلی هست و شرکت نماینده یک درصدی تخفیف میگیره و به عنوان واسطه فروش، سرویس رو میفروشه. بیشتر نوعی بازاریابی هست تا کار فنی.

همچنین شبکه داخلی در کرج هم یا به اون معنی وجود نداره و یا اگر هم هست متعلق به شرکت اصلی هست و نماینده فروش دسترسی خاصی بهش نداره از نظر فنی.

و نکته آخر اینکه هیچ وقت نماینده فروش نمیتونه خودش به کسی نمایندگی بده ! وقتی شبدیز خودش نمایندگی داره ، پس نماینده فروش جایی نیست و ISP مستقل هست.

من پیشنهاد میکنم به جای بحث سر مسائلی که کاملا روشن و واضح هست، سر کیفیت یا مسائل دیگه بحث کنیم. مثلا یکی که الان سرویس شبدیز داره، بیاد بگه دانلود من فلان مشکل رو داره سرویس من مشکل داره پشتیبانی رسیدگی نمیکنه و ......

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
یک بار روی این بحث شد و خودتون گفتید که این قابلیت رو فقط میشه یک یا دو بار در ماه استفاده کرد. هرچند که کلا مزیت خیلی خاصی هم نیست چون کلا قیمتش رو بالا میده.
اصلا کلا من دیگه از این سرویس دهنده ها واقعا خسته شدم. یه زمانی 10 تا بدی داشتن 2 تا مزیت ولی الان ...
این موضوع ۳ بار در ماه هست. اما موضوع اصلی این هست که سرویس و هزینه شما روزانه هست. تغییر سرویس خیلی تاکید روش نیست، تاکید اصلی روی نحوه محاسبه و حساب و کتاب در سرویس‌های مختلف هست که البته دسترسی کامل آنلاین به این بخش هم خیلی کمک کرده و مسائل جانبی مثل شارژ موقت حساب و ...

سرویس دهنده‌ها هم به نظر من باید امتحان بشن در لحظه ! سرویس که شبدیز دو سال پیش داشت با الان قابل مقایسه نیست به نظر من ( بهبود چند صد در صدی ! ) سرویس یک شبکه دیگه هم افت داشته شاید !

اتفاقا تمام بحث من تو ماه اخیر همین بوده که کسانی که همین الان از شبدیز سرویس دارن، مشکلاتشون رو با دلیل و سند بگن ... چون من واقعا مشکلی با این شبکه ندارم الان.

شاید به قول شما قیمت کمی بالاتر باشه اما برای من شخصا مهم نیست. من ترجیح میدم سرویس خوبی داشته باشم، حالا با ۲۰ درصد قیمت بیشتر ... تا اینکه سرویس ارزونی باشه و هر روز یک جور اعصاب خوردی ... یک روز مشکل فنی ... یک روز مشکل مالی ... پشتیبانی پاسخگو نباشه ... ساعات مختلف بگن تا فردا صبر کن ... و ........ مسائلی که همه تجربه ش رو داشتن.

PNC

Registered User
لایک‌ها
0
من چند ماه پیش یادتون باشه در این تاپیک گفتم از پارسی نت جدا شدم و رفتم شبدیز ثبت نام کردم
تا روزی که شبدیز خطم رو رانژه نکره بود من به این شرکت زنگ میزدم تا زود فعال سازی کنن یک ماهی طول کشید من گفتم این شرکت عجب آدم های تنبلین رسیدگی نمیکنن تا اینکه دوستم از پارسی نت خواست بگیره 42 روز منتظر رانژه شدن خطش بود نتیجه میگیریم رانژه شدن ها ربطی به شرکت نداره
بعد از رانژه شدن من تا الان که فکر کنم نزدیک 9 ماه میگذره از ثبت نام من در شبدیز فقط یک بار زنگ زدم برای قطعی و تو این 9 ماه فقط 1 بار سرویس قطع شده
سرعت هم به نظرم خوب بوده فقط چیزی که بده این هستش که منی که نامحدود دارم نمیتونم از رپیدشر مثل کسی که محدود داره دانلود کنم به روش های دیگه میگیرم
تنها مشکل شبدیز پینگ تایم بدش هستش که در بازی آنلاین اذیت میکنه
در کل من از شبدیز راضی هستم کنترل پنلی هم که برای کاربرانش گزاشته خیلی جالبه

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
یکی از دوستان یه پینگ خواسته بودن از شبدیز، به جای pm اینجا گذاشتم که اگر کسی بعدا خواست در دسترس باشه.

فایل های ضمیمه

• Screen shot 2010-07-15 at 5.28.05 PM.png
    Screen shot 2010-07-15 at 5.28.05 PM.png
    238.1 KB · نمایش ها: 39

!!PoWeR!!

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان کسی کرج از پاس آنلاین داره؟ (مرکز شهید فهمیده)

تهران، دوستان 128 میگیرن از پارس آنلاین، بشون 1مگ یا بیشتر سرعت میده... این جریان تو کرج هم هست؟

radium

Registered User
لایک‌ها
4
من از شاتل استفاده می کنم اصلا راضی نیستم دائم قطع و وصل می شه

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان کسی کرج از پاس آنلاین داره؟ (مرکز شهید فهمیده)

تهران، دوستان 128 میگیرن از پارس آنلاین، بشون 1مگ یا بیشتر سرعت میده... این جریان تو کرج هم هست؟
بله دوست عزیز. تو کرج هم پارس آنلاین پورتاش بازه و تا 2 مگ سرعت به یوزراش میده.

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
بله، خیلی وقت هست که پورت ها را رو 2 مگ میبنده.

!!PoWeR!!

Registered User
لایک‌ها
2
دوستانی که پارس آنلاین کرج دارن، لطف میکنن بگت دفعه اول، یوزر و پسوردشون چی بوده؟ (یوزر که شماره تلفن هست... اما پسورد بر چه حسابی بود؟ کارت ملی، شناسنامه، شماره تلفن و ....)

چون الان تست کردم دیدم وصل شده، vci هم ست کردم، اما یوزر پس ندارم و فروش کرج هم رفتن صفا سیتی!

nilan

Registered User
لایک‌ها
2
اینجا کسی ساکن مرکز کرج نیست که یک سرویس نسبتاً درست و درمون داشته باشه و راضی باشه؟!

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
همشون مثل همن فکر کنم
اگه کسی به جز پارس آنلاین چیزی داره بگه چطوریه
مرسی

بالا