تشکر ویژه داداش.
قیمتاش دیگه مبنای خوبی هستند دیگه؟
بله.
تشکر ویژه داداش.
قیمتاش دیگه مبنای خوبی هستند دیگه؟
کاملا الکیه . دلار 3600 تومن هم قیمت گرین اینجوری الکی بالا نرفت که این سری رفته . گرین متاسفانه داره از شهرت ارزونیش سوء استفاده میکنه .وضعیت بازار خیلی خوب نیست. من هنوز نفهمیدم چرا گرین محصولاتش رو الکی گرون کرده.
عزیز از نظر من بازار الان 2 وجه داره . یکیش به دلار ربط داره ، یکی به بعضی بازاریهای و واردکنندگان @$$@$#@ .
کاملا الکیه . دلار 3600 تومن هم قیمت گرین اینجوری الکی بالا نرفت که این سری رفته . گرین متاسفانه داره از شهرت ارزونیش سوء استفاده میکنه .
لپ تاپ هم منظورتون هست؟بار جدید MSI اومد!
شرکت ماتریکس به خوبی تونسته ضعف ایسوس و گیگابایت رو در موجودی های نصف و نیمه ی این روزاشون با قیمت های بسیار مناسب و عالی پوشش بده!
بله: http://aria-computer.mihanblog.com/post/38لپ تاپ هم منظورتون هست؟
خوشبختانه در روزهای اخیر به ثبات نسبی رسیده و روز به روز هم وضعیت قیمت این پردازنده ها داره به سمت کاهش و منطقی بودن سیر می کنه.قیمت پردازنده های سوکت 1150 اینتل، افسانه ای شده
با دلار 4 هزار تومن هم حساب می کنم جور در نمیاد!
مگر واردات پردازنده انحصاری هست؟
فعلا وقت خرید نیست.:general503:این چه دنیایی همه چی باز گرون میشه که
امروز بازار بودم فقط مدلهای بدرد نخور با ویوانجل پایین مثل الجی مثل 2032 و 1933 و ایکس ویژن پر بازار بود انگار مادیران دیگه مدل خوب نمیزنهوضعیت بازار مانیتور بد نیست . نسبت به 2 3 ماهه گذشته تغییرات زیادی نداشته.
داره اما کمه .امروز بازار بودم فقط مدلهای بدرد نخور با ویوانجل پایین مثل الجی مثل 2032 و 1933 و ایکس ویژن پر بازار بود انگار مادیران دیگه مدل خوب نمیزنه