• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت بازار داخلی کامپیوتر...

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
قیمت لپ تاپ کاملا به نوسانات قیمت دلار بستگی داره. البته مدلهای جدید که بیاد هم مدلهای قبلی یه کم افت دارن. پس اگر بدونید قیمت دلار در آینده چگونه خواهد بود مطمئنا وضعیت بازار لپ تاپ هم مشخص میشه.

imanprjr

Registered User
لایک‌ها
153
آقا مادربورد و سی پی یو اوضاعش این روز ها چطوره ؟
میشه خرید کرد یا بازم صبــــــــر ؟

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
آقا مادربورد و سی پی یو اوضاعش این روز ها چطوره ؟
میشه خرید کرد یا بازم صبــــــــر ؟
دلار 200 تومن رفت بالا، قطعات هم کشید بالا ولی بدون حساب کتاب، مثلا پردازنده ی 4130 که 350 تومن بود الان به سختی 420 تومن میشه خرید.
همه ی قیمت ها وابسته به قیمت ارز هست، اگه می تونی آینده ی قیمت ارز رو پیشبینی کنین، پس میتونین قیمت قطعات رو هم در آینده پیشبینی کنین.
من فقط یک چیز رو می تونم پیشبینی کنم، اونم اینکه متاسفانه فرهنگ فروش و فرهنگ خرید تو کشور عزیزمون طوری شکل گرفته که بدون هیچ نظم و نظارتی با کوچکترین افزایش قیمت ارز و یا کمبود موجودی، قیمت قطعات به شکل حیرت آوری تغییر میکنه.
پاینده باشی

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
اکثر شرکتهای تولید کننده تو تعطیلات کریسمس هستند. به خاطر همین تا آغاز سال نو میلادی نمیشه توقع کاهش قیمت قطعات داشت
سلام
بازار هارد چطوره؟
صبر کنیم بعد کریسمس خرید کنیم؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
بازار هارد چطوره؟
صبر کنیم بعد کریسمس خرید کنیم؟
هارد هم بالا رفته . کلا تا پایان تعطیلات چون از داخل سفارش جدید نمیزنن .قیمتها پائین نمیاد

love over

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
227
خدا وکیلی این چه وضعی هست بازار ایران آماتور ترین بازار دنیا هست !

می خوای یک مدل قطعه پیدا کنه باید هزار مغازه بپرسی آخر هم پیدا نمی کنی باید بیای اینترنتی بخری

رفتم اس اس دی کینگستون بخرم طرف می گه گارانتی آواژنگ ولی گارانتی یک لیبلیل هست زنگ زدم آواژنگ می گه بدون کارت گارانتی معتبر نیست فروشنده می گه نه معتبره سه سال آواژنگ می گه فقط یک سال با کارت گارانتی

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
خدا وکیلی این چه وضعی هست بازار ایران آماتور ترین بازار دنیا هست !

می خوای یک مدل قطعه پیدا کنه باید هزار مغازه بپرسی آخر هم پیدا نمی کنی باید بیای اینترنتی بخری

رفتم اس اس دی کینگستون بخرم طرف می گه گارانتی آواژنگ ولی گارانتی یک لیبلیل هست زنگ زدم آواژنگ می گه بدون کارت گارانتی معتبر نیست فروشنده می گه نه معتبره سه سال آواژنگ می گه فقط یک سال با کارت گارانتی
عزيز شما فروشنده رو مجبور كنيد يه فاكتور معتبر با سريال SSD رو بهتون بده كه توش بنويسه گارانتي آواژنگ. اوني كه از آواژنگ بهتون اطلاع داده كه بدون كارت اعتبار نداره الكي گفته. برخي از محصولات گارانتي آواژنگ بدون كارت عرضه مي شن مصل Flash يا RAM و حتي اگر كارت گارانتي مادربورد گيگا گارانتي آواژنگ هم گم بشه ، بازم همون هولوگرام روي مادربورد با Barcode Reader چك ميشه و پذيرش ميشه. ضمنا بنده SSD Kingsotne با گارانتي آواژنگ توي بازار زياد ديدم. نگران نباشيد.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
هارد بدجوری قیمتش داره خراب میشه . فعلا برای خرید هارد تا میتونید صبر کنید:-/

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
به نظر من الان قیمتها بخاطر افزایش دلار گرون شدن. همه اجناس از هارددیسک گرفته تا مادرب.رد و پردازنده و .. همه گرون شدن. هیج تضمینی هم نیست که بعدا چی میشه. همه چیز به دلار بستگی داره.

250xdsr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام / من هفته پیش یه مادربرد اسوس با مشخصات z 97 a و سی پی یو i7 4790 k میخواستم بخرم که یه مسافرت پیش اومد.حالا سرم موند بی کلاه مادربرد تقرببا 100 تومن و سی پی یو 300 تومن گرون شد . به نظر شما اساتید چه کار کنم؟؟؟ این گرونی مقطعی هس ؟؟ یعنی ارزون میشه ؟ لطفا راهنمایی کنین:general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام / من هفته پیش یه مادربرد اسوس با مشخصات z 97 a و سی پی یو i7 4790 k میخواستم بخرم که یه مسافرت پیش اومد.حالا سرم موند بی کلاه مادربرد تقرببا 100 تومن و سی پی یو 300 تومن گرون شد . به نظر شما اساتید چه کار کنم؟؟؟ این گرونی مقطعی هس ؟؟ یعنی ارزون میشه ؟ لطفا راهنمایی کنین:general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:
سلام. هر چی به آخر سال نزدیکتر بشیم واردات جنس کمتر و بع تبع آن گرونتر میشن.

mohammad-pt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
الان وقت خوبی هست واسه خرید، سال دیگه خواه ناخواه دلار گرون میشه و هرچی به سمت تابستون بریم با خریدارها بیشتر میشن در نتیجه فروشنده ها هم گرون فروشی میکنن

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
فرمایشات دوستان رو جمع بندی کنم
اگر قطعات روتین که تو بازار فراوانه میخواهید بخرید بدون شک الان خرید بهتر از سال دیگست
..تورم احمدی نژادی از ورژن روحانی تو راهه...اما در مورد قطعات خاص به شرطی که نیاز مبرم نباشه
تا اخره فروردین بازار رو رصد کنید

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
به نظر من قیمت این ور سال و اون ور سال تفاوتی نخواهد کرد. قیمت دلار بعید می دونم دیگه به اون حدودا برسه. ضمنا قطعه جدید که بیاد قدیمیها ارزون میشن.

saba.nasim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
به نظر من قیمت این ور سال و اون ور سال تفاوتی نخواهد کرد. قیمت دلار بعید می دونم دیگه به اون حدودا برسه. ضمنا قطعه جدید که بیاد قدیمیها ارزون میشن.
فرمایشات دوست عزیزمون کاملا منطبق بر شرایط موجود و پیش بینی اینده است!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستانی که قصد خرید پردازنده های سوکت 1150 مخصوصا corei5-corei7 دارند . فعلا دست نگه دارند . یک مقدار وضعیت موجودیشون در بازار کم شده و قیمت ها بالا رفته .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
به نظر من اگر کسی نمی تونه تا دو ماه آینده (یعنی تا اواسط اردیبهشت 1394) واسه خرید کامپیوتر صبر کنه باید هر چه زودتر اقدام کنه. چون قطعه داره کم میشه و تا چند روز دیگه واردات جنس به علت تعطیلات عید کم میشه و قیمتها هر چه به عید نزدیکتر بشیم بالاتر میره. گرچه قیمت دلار که نسبت مستقیم با قیمت قطعات کامپوتر و لپ تاپ داره افزایش پیدا نکنه , اما افزایش قیمت قطعات کامپیوتر و لپ تاپ رو حتما شاهد خواهیم بود.

بالا