• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
کلمه به کلمه این سخنان تایید میشه ! البته متاسفانه

ببینید ، در اصفهان حتی اگرپول هم خوب بدید ، سرویس خوب که بشه روش حساب کرد خبری نیست

صبا نت هم درسته که بعضی وقتا سرعتش میره رو 70 ، ولی چند ثانیه در اون حالت میمونه ؟
فکر نکنم به ثانيه هم برسه.
:D

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از جواب.
2 تا سوال:
یکی قضیه این خط pcm چیه؟ ما یه خط خونمون داشت یه خط هم یکی دو سال پیش خریدیم که اول میخواستم ADSL رو روی خط دومی بگذارم که این جهان آنلاینی ها هر کاری کردن نشد! نمیدونم مشکل از خط بود یا اونها! (یعنی چراغ مودم به جای اینکه ثابت روشن باشه چشمک میزد)

دوم اینکه شما هم مشکل این Cancellation سرویس از مخابرات رو دارین؟ اون سری که من میخواستم از جای دیگه سرویس بگیرم یه 10 روز علاف ِ این قضیه شدم.هر دفعه یک زنگ به جهان روی خط میزدم, یه زنگ به مخابرات و یه زنگ هم به اونجایی که قرار بود سرویس جدید بگذاره.جهان روی خط میگفت فکس ش رو فرستادیم! اونها میگفتن کنسل نشده! مخابرات م که اصلا جوابگو نبود!...آخرم هم کنسل کردن هم خط رو قطع کردن :)) انفدر تلفن کششون کردم تا کارم رو راه انداختن...

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ممنون از جواب.
2 تا سوال:
یکی قضیه این خط pcm چیه؟ ما یه خط خونمون داشت یه خط هم یکی دو سال پیش خریدیم که اول میخواستم ADSL رو روی خط دومی بگذارم که این جهان آنلاینی ها هر کاری کردن نشد! نمیدونم مشکل از خط بود یا اونها! (یعنی چراغ مودم به جای اینکه ثابت روشن باشه چشمک میزد)

دوم اینکه شما هم مشکل این Cancellation سرویس از مخابرات رو دارین؟ اون سری که من میخواستم از جای دیگه سرویس بگیرم یه 10 روز علاف ِ این قضیه شدم.هر دفعه یک زنگ به جهان روی خط میزدم, یه زنگ به مخابرات و یه زنگ هم به اونجایی که قرار بود سرویس جدید بگذاره.جهان روی خط میگفت فکس ش رو فرستادیم! اونها میگفتن کنسل نشده! مخابرات م که اصلا جوابگو نبود!...آخرم هم کنسل کردن هم خط رو قطع کردن :)) انفدر تلفن کششون کردم تا کارم رو راه انداختن...

مشکل از خطتون نبوده. منم بخاطر همین جهان روی خط 3 هفته طولش داد و آخرش گفت کاری نمیتونیم بکنیم. بعد رفتم سراغ ندا تونست رو همون خط وصل کنه.
مشکل کنسل کردنش هم زیر سر مخابراته. شما مدیرعامل مخابرات اصفهان را ندیدید. همین ADSLی را هم که داریم باید خدا را شکر کرد.

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
من هم کمکم دارم به این نتیجه می رسم که 100 رحمت به همون dial up راحت و بی درد سر

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
مشکل از خطتون نبوده. منم بخاطر همین جهان روی خط 3 هفته طولش داد و آخرش گفت کاری نمیتونیم بکنیم. بعد رفتم سراغ ندا تونست رو همون خط وصل کنه.
مشکل کنسل کردنش هم زیر سر مخابراته. شما مدیرعامل مخابرات اصفهان را ندیدید. همین ADSLی را هم که داریم باید خدا را شکر کرد.

یعنی واسه شما هم چراغ مودم چشمک میزد؟ خط رو جدید خریده بودین یا قدیمی بود؟...آخه شنیدم این خط هایی جدید بعضی هاشون مشکلاتی دارن.همین خطی هم که میگم با ADSL کار نمیکرد یه مشکلایی داره مثلا نمیشه باش 001 گرفت, اشغال میزنه!!

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
یعنی واسه شما هم چراغ مودم چشمک میزد؟ خط رو جدید خریده بودین یا قدیمی بود؟...آخه شنیدم این خط هایی جدید بعضی هاشون مشکلاتی دارن.همین خطی هم که میگم با ADSL کار نمیکرد یه مشکلایی داره مثلا نمیشه باش 001 گرفت, اشغال میزنه!!
اينها همه به دليل استفاده از تکنيک های فوق پيشرفته مخابرات در ايران و حتی اصفهان هست. من خط داشتم که با 021 هم مشکل داشته و داره.

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
اينها همه به دليل استفاده از تکنيک های فوق پيشرفته مخابرات در ايران و حتی اصفهان هست. من خط داشتم که با 021 هم مشکل داشته و داره.

یعنی حالا نمیشه روش ADSL گذاشت :( ؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
سلام. چند تا سوال داشتم.

كسي تا بحال از محدوده مخابرات چمران اقدام به گرفتن ADSL كرده؟ براي اون محدوده شركت خاصي پيشنهاد داريد؟

در ضمن يك سوال راجع به پهناي باند داشتم، ميخواستم بدونم اگر يك نفر در حدود 100Mb در ماه دانلود داشته باشه، براي ديدن 10 تا فروم و حدودا سه ساعت اينترنت گردي در روز چه پهناي باندي مناسبه.

ممنونم.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام. چند تا سوال داشتم.

كسي تا بحال از محدوده مخابرات چمران اقدام به گرفتن ADSL كرده؟ براي اون محدوده شركت خاصي پيشنهاد داريد؟

در ضمن يك سوال راجع به پهناي باند داشتم، ميخواستم بدونم اگر يك نفر در حدود 100Mb در ماه دانلود داشته باشه، براي ديدن 10 تا فروم و حدودا سه ساعت اينترنت گردي در روز چه پهناي باندي مناسبه.

ممنونم.
برای شما چون نيازی به حجم تبادل اطلاعات زياد ندارين اکانتهای ندا گستر مناسب به نظر ميرسه. البته نميدونم چمران رو پشتيبانی ميکنن يا نه. ميتونين تو يکی آيتهاشون ببينين، مثلاً http://www.farataz.com .

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.

دوستان من از هر ISP كه پرسيدم گفتن مخابرات منتظري تجهيزات نصب نميكنه.

من مي خوام يه استشهاد محلي با امضاء ISP ها و برخي از مشتريكن اين مخابرات جهت نصب تجهيزات جمع كنم، به نظرتون كار سازه؟ چون ايران گيت هم به من گفت اونا تجهيزات نصب كنن مابراي سرويس اقدام مي كنيم.

كسي مي تونه كمكم كنه؟
شما همه درباره كيفيت و از كدام شركت بگيرن حرف مي زنيد، اما هيچ كس درد منو نمي فهمه كه اصلا ما تحت پوشش نيستيم :(

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
برای شما چون نيازی به حجم تبادل اطلاعات زياد ندارين اکانتهای ندا گستر مناسب به نظر ميرسه. البته نميدونم چمران رو پشتيبانی ميکنن يا نه. ميتونين تو يکی آيتهاشون ببينين، مثلاً http://www.farataz.com .

ممنون. اما مثل اينكه پيش شماره 554 رو ساپورت نميكنه. :(

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
ندا گستر واقعا نسبت به قبل افتضاح شده

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
درباره مشکلات خط با مخابرات صحبت کنين مثل همون مشکل 001 !

آره اصلش همینه اما آخه اینا که...کلی آدم رو علاف میکنن و حرس میدن آخرشم هیچی :( حتما میگن کابل هامون ٌپره و همینه که هست و میخواهین بخواهین, نمیخواهین هم باید بخواهین!

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
آره اصلش همینه اما آخه اینا که...کلی آدم رو علاف میکنن و حرس میدن آخرشم هیچی :( حتما میگن کابل هامون ٌپره و همینه که هست و میخواهین بخواهین, نمیخواهین هم باید بخواهین!
يه دوستی دارم با موبايل خودش شماره خوشو ميگيره يه نفر ديگه گوشيو برميدره ميگه الو !!!

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
برای مرکز شهید قندی از کجا adsl بگیرم بهتره؟ کسی اطلاعی داره؟
اینم بگم من dialup‌ام زیر 4.0KB نمیاد فقط مشکلم اینه که تو فروم‌ها گشتن ساعت میمکه.

یه نظرسنجیم برا این thread بزارین

مگه همه ispها مودم asus ساپورت نمی‌کنن؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
اگه با محدوديت حجمی و سرعت در نوسان ندا گستر مشکلی نداری فکر کنم پشتيبانی کنن اون منطقه رو. ولی اگه ميخوای دانلود بکنی و سرعت نسبتاً تثبيت شده ميخوای بايد بيشتر پول بدی و از ParsOnline يا Datak يا Fanava بگيری. البته Fanava برای دانلود زياد مناسب نيست چون service حجمی دارن، ولی سرعت خوبی داره.
درباره Combo Router Asus AM602 هم من تا حالا ISP نديدم که اين دستگاه روش کار نده. ولی چون ISP ها سود خوبی از فروش اين تجهيزات نصيبشون ميشه سعی ميکنن با انواع حيله ها مشتری رو راضی کنن که از اونا بخره.
به هر حال من در صدد هستم که اگه امکانپذير شد تعدادی ADSL2+ Router رو با قيمت مناسب در اختيار بچه های فروم قرار بدم. اگه اين موضوع اتفاق افتاد همينجا اطلاع ميدم.

بالا