پس بازم که شد "نه هميشه" ؟GPRS ایرانسل شرف داره به ADSL نداگستر.
(البته نه همیشه)
پس بازم که شد "نه هميشه" ؟GPRS ایرانسل شرف داره به ADSL نداگستر.
(البته نه همیشه)
فکر نکنم به ثانيه هم برسه.کلمه به کلمه این سخنان تایید میشه ! البته متاسفانه
ببینید ، در اصفهان حتی اگرپول هم خوب بدید ، سرویس خوب که بشه روش حساب کرد خبری نیست
صبا نت هم درسته که بعضی وقتا سرعتش میره رو 70 ، ولی چند ثانیه در اون حالت میمونه ؟
ممنون از جواب.
2 تا سوال:
یکی قضیه این خط pcm چیه؟ ما یه خط خونمون داشت یه خط هم یکی دو سال پیش خریدیم که اول میخواستم ADSL رو روی خط دومی بگذارم که این جهان آنلاینی ها هر کاری کردن نشد! نمیدونم مشکل از خط بود یا اونها! (یعنی چراغ مودم به جای اینکه ثابت روشن باشه چشمک میزد)
دوم اینکه شما هم مشکل این Cancellation سرویس از مخابرات رو دارین؟ اون سری که من میخواستم از جای دیگه سرویس بگیرم یه 10 روز علاف ِ این قضیه شدم.هر دفعه یک زنگ به جهان روی خط میزدم, یه زنگ به مخابرات و یه زنگ هم به اونجایی که قرار بود سرویس جدید بگذاره.جهان روی خط میگفت فکس ش رو فرستادیم! اونها میگفتن کنسل نشده! مخابرات م که اصلا جوابگو نبود!...آخرم هم کنسل کردن هم خط رو قطع کردن) انفدر تلفن کششون کردم تا کارم رو راه انداختن...
پس بازم که شد "نه هميشه" ؟
مشکل از خطتون نبوده. منم بخاطر همین جهان روی خط 3 هفته طولش داد و آخرش گفت کاری نمیتونیم بکنیم. بعد رفتم سراغ ندا تونست رو همون خط وصل کنه.
مشکل کنسل کردنش هم زیر سر مخابراته. شما مدیرعامل مخابرات اصفهان را ندیدید. همین ADSLی را هم که داریم باید خدا را شکر کرد.
اينها همه به دليل استفاده از تکنيک های فوق پيشرفته مخابرات در ايران و حتی اصفهان هست. من خط داشتم که با 021 هم مشکل داشته و داره.یعنی واسه شما هم چراغ مودم چشمک میزد؟ خط رو جدید خریده بودین یا قدیمی بود؟...آخه شنیدم این خط هایی جدید بعضی هاشون مشکلاتی دارن.همین خطی هم که میگم با ADSL کار نمیکرد یه مشکلایی داره مثلا نمیشه باش 001 گرفت, اشغال میزنه!!
اينها همه به دليل استفاده از تکنيک های فوق پيشرفته مخابرات در ايران و حتی اصفهان هست. من خط داشتم که با 021 هم مشکل داشته و داره.
برای شما چون نيازی به حجم تبادل اطلاعات زياد ندارين اکانتهای ندا گستر مناسب به نظر ميرسه. البته نميدونم چمران رو پشتيبانی ميکنن يا نه. ميتونين تو يکی آيتهاشون ببينين، مثلاً http://www.farataz.com .سلام. چند تا سوال داشتم.
كسي تا بحال از محدوده مخابرات چمران اقدام به گرفتن ADSL كرده؟ براي اون محدوده شركت خاصي پيشنهاد داريد؟
در ضمن يك سوال راجع به پهناي باند داشتم، ميخواستم بدونم اگر يك نفر در حدود 100Mb در ماه دانلود داشته باشه، براي ديدن 10 تا فروم و حدودا سه ساعت اينترنت گردي در روز چه پهناي باندي مناسبه.
ممنونم.
شما همه درباره كيفيت و از كدام شركت بگيرن حرف مي زنيد، اما هيچ كس درد منو نمي فهمه كه اصلا ما تحت پوشش نيستيمسلام.
دوستان من از هر ISP كه پرسيدم گفتن مخابرات منتظري تجهيزات نصب نميكنه.
من مي خوام يه استشهاد محلي با امضاء ISP ها و برخي از مشتريكن اين مخابرات جهت نصب تجهيزات جمع كنم، به نظرتون كار سازه؟ چون ايران گيت هم به من گفت اونا تجهيزات نصب كنن مابراي سرويس اقدام مي كنيم.
كسي مي تونه كمكم كنه؟
برای شما چون نيازی به حجم تبادل اطلاعات زياد ندارين اکانتهای ندا گستر مناسب به نظر ميرسه. البته نميدونم چمران رو پشتيبانی ميکنن يا نه. ميتونين تو يکی آيتهاشون ببينين، مثلاً http://www.farataz.com .
درباره مشکلات خط با مخابرات صحبت کنين مثل همون مشکل 001 !به نقل از plus :یعنی حالا نمیشه روش ADSL گذاشت؟
درباره مشکلات خط با مخابرات صحبت کنين مثل همون مشکل 001 !
درباره مشکلات خط با مخابرات صحبت کنين مثل همون مشکل 001 !
يه دوستی دارم با موبايل خودش شماره خوشو ميگيره يه نفر ديگه گوشيو برميدره ميگه الو !!!آره اصلش همینه اما آخه اینا که...کلی آدم رو علاف میکنن و حرس میدن آخرشم هیچیحتما میگن کابل هامون ٌپره و همینه که هست و میخواهین بخواهین, نمیخواهین هم باید بخواهین!