ازش service گرفتی که ميگی نميگيره ؟ شايد يه کار تبليغی باشه. امتحان کن ببين حاضره بدون هزينه setup خط رانژه کنه.نه . همه رو همون 10 تومن تبلیغ میکنن . اما اون 3600 تومن هزینه مخابرات و مالیات و ایناست ( نمیدونم ایران رایان چرا نمیگیره !)
ازش service گرفتی که ميگی نميگيره ؟ شايد يه کار تبليغی باشه. امتحان کن ببين حاضره بدون هزينه setup خط رانژه کنه.نه . همه رو همون 10 تومن تبلیغ میکنن . اما اون 3600 تومن هزینه مخابرات و مالیات و ایناست ( نمیدونم ایران رایان چرا نمیگیره !)
خوب من باهاشون کار نکردم، ولی بر عکس اين حرفو شنيده بودم، که گرونتر ميدن. قيمت service های ديگش چطوره ؟آره . حدودا 1 ماه پیش بنده خدایی گرفت ازشون ( یکی از دوستان )
لطف کنید ممنون می شماین نمایندگی های صبا هیچ کدمشون بدرد نمیخورن. بهتره بری مستقیم از خودشون بگیرید. همون وقت اکانت را میدن .
شمارشا خواستید بگید.![]()
لطف کنید ممنون می شم![]()
این همین آقای خاکپور هستن ؟
و همون شرکته که تو مجتمع پانژه است ؟
آره، همونه. ولی شمارت بره تو پنل خاکپور بعد گم و گور شد پای خودته ها ! گفته باشم. همين بلا سر عليرضا شيرازی هم اومد ! رو شماره يکی ديگه براش اکانت ساختيم. ضمناً گاهی مجبوری برای تماس با خاکپور به اندازه شارژ يکماه adsl هزينه موبايل بدی !!! به هر حال کار راه انداختنش بگير نگير داره.این همین آقای خاکپور هستن ؟
و همون شرکته که تو مجتمع پانژه است ؟
خوب مبارکه ! مودمو گرفتی ؟اره . البته دفترشون معمولا سریع و راحت جواب میده !
من که مشکلم حل شد و تا فردا راه میوفته !
خوب من که گفتم همون 29 ميدم که ! ضمناً asus مدل usb هم داشتم 45 فروششه من 40 ميدم. مهمترين حسنش اينه که قابليت Bridge داره. موقت ميخواستی که اين مودمو گرفتی ؟ممنون
آره همون dsl 200 گرفتم 31![]()
آخه گفتی صبح ميام ميگيرم، گفتم الان ندارم (يعنی بايد برات بگيرم).تو که گفتی ندارم !( تو اخرین sms )
نه . فعلا همینو دارم تا ببینم با پارس انلاین هم سازگاره یا نه . من احتیاجی به Bridge نداشتم !
نکته : البته مشکلش اینه که اگه VPI , VCI یا تنظیم دیگه رو استب بزنید باید یه بار پاکش کنید و دوباره نصب کنید !:|
بين 10-12 طبق گفته يکی از دوستام که از مخابرات رجايی گرفته بود.کسی از اینترت پرنیان نت اشتراک گرفته ؟ سرعتش چقدره ؟
می خوام سرعت 128 نامحدود بگیرم . سرعتش توی دانلود چقدره البته با برنامه هایی مثل flash get , idm , ... ؟
خواهش میکنم کمک کنید . ممنون .
هيچ فرقی نکرده.سلام من یه چند وقتی نبودم و اوضاع adsl رو پی گیری نکردم . میشه یه نفر به من بگه در حال حاضر وضع adsl در اصفهان چجوریه مثل قبل افتضاحه ؟