انگار همگی تعجب کردین؟باور نمی کنین!!!خیلی عادیه معمولآ آخر شب مردم می خوابن بعد اون موقع جون میده واسه دانلود
:blink::blink::blink::specool::specool::specool:
مثال 10تا دیگه کاربر مثل تو این سرعت داشته باشن همه که مثل شما فردای اون روز بیکار نیستن تا نیمه شب دانلود کنن!!!مردم صبح زود مثل امثال من و تعداد دیگه کاربران میرن سرکار.آدم جدا نمی دونه جواب شما رو چی بده. اصلا فرض کن خونه شما این طوریه که بعد از 2 سرعت دانلود می ره بالا. یا اصلا داری با سرعت گیزیلیون بر ثانیه دانلود می کنی.
سرعت ما چه برای دانلود از سایت های خاص و غیر خاص نه اون موقع 30 تا می ره روش که در بهترین حالت نصف چیزی که باید باشه می شه، نه می شه پیج باز کرد نه چیزی.
دلیلت هم اصلا منطقی نیست. اون موقع همه دارن دانلود می کنن، چون مجانیه. بنابراین سرعت نمی تونه بالا بره. حالا اگر برای شما می ره، خوش به حالت. در هر حال، ربطی به مشکل ما نداره، چون ما قطعا با مشکل کاهش سرعت روبرو هستیم.
:blink::blink::blink:
برای خالی نبودن عریضه .
وایمکس چطوره ؟هنوز اونقدر ازش بیگاری نکشیدی که بشه ریویو داد ؟: ))
تو هنوز css بازی میکنی ؟کدوم سرور ؟
![]()
الان ساعت 12:50 صبح هست و کلا بنده چراغی به اسم لینک ندارم!
خوب به جهنم که ندارم!
من که همین جور دارم سیر تفت می دم. :blink: :blink:
شما کدوم مرکز هستین،منم امشب کلآ چراغ لینکم خاموش بود!
اینترنت مخابرات اصفهان ، هر روز گند تر از دیروز !!!
دیروز زنگ زدم بهشون یه خانم گوشی رو برداشت ، میگم بابا چرا اینجوریه ، من 512 دارم ، شبا سرعت دانلودم 7 کیلوبایتم نیست ! عکسشم گرفتم تو نت گذاشتم ، میگه افت سرعت داریم ولی سرعت ها واقعی شده !!
گفتم استااااد سرعت 512 واقعیش میشه همون 7 کیلوبایت دیگه !!!
گفت این شانسی شده و هر شبی برای یک منطقه ای سرعت دانلود بالا میره و برای بقیه افت میکنه !!!
شما هم یکم صبر کنین ببینین برا شما هم میفته !!! گفتم به به ،...
آدم چی باید بگه از دست این حرفه ای ها !
بابا کار نت و پاسخگویی رو خداوکیلی بدید دست یک آدم کار بلد که مشتری رو به باد نده
hamid311 عزیز لطفا یه پیگیری بکنین خبر بدید ببینیم برا چی سرعت نت شبانه اینقدر کم میشه !!
آخه جالبه تماس که گرفتم ، میگم قبل ساعت 1 سرعت رو 200 هست بعد یهو میشه 7 ! این یعنی خرابی تجهیزات یا احتمالا خساست ... !!!