• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
یهو دیدی از بخلشون، کلیه سیگنالهای مبین نت رو هم DLC کردن که لج منو در بیارن! :D
حالا وقتی برقت DLC شد بت میگم!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
انگار همگی تعجب کردین؟باور نمی کنین!!!خیلی عادیه معمولآ آخر شب مردم می خوابن بعد اون موقع جون میده واسه دانلود

آدم جدا نمی دونه جواب شما رو چی بده. اصلا فرض کن خونه شما این طوریه که بعد از 2 سرعت دانلود می ره بالا. یا اصلا داری با سرعت گیزیلیون بر ثانیه دانلود می کنی.

سرعت ما چه برای دانلود از سایت های خاص و غیر خاص نه اون موقع 30 تا می ره روش که در بهترین حالت نصف چیزی که باید باشه می شه، نه می شه پیج باز کرد نه چیزی.

دلیلت هم اصلا منطقی نیست. اون موقع همه دارن دانلود می کنن، چون مجانیه. بنابراین سرعت نمی تونه بالا بره. حالا اگر برای شما می ره، خوش به حالت. در هر حال، ربطی به مشکل ما نداره، چون ما قطعا با مشکل کاهش سرعت روبرو هستیم.

Last edited:

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
آما حوصله داری کووت میکنی؟؟!
دیشب با وایمکس بیشتر از ADSL دانلود کردم!!!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
آخه از بس چشمام این طوری :blink: از پست های ایشون زد بیرون خسته شدم. البته احتمالا همه این توضیحات بی فایده است.

ادامه می دیم. :blink:

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
:specool::specool::specool:
:blink::blink::blink:

برای خالی نبودن عریضه .

وایمکس چطوره ؟‌هنوز اونقدر ازش بیگاری نکشیدی که بشه ریویو داد ؟‌: ))

تو هنوز css بازی میکنی ؟‌:D کدوم سرور ؟‌:D

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
آدم جدا نمی دونه جواب شما رو چی بده. اصلا فرض کن خونه شما این طوریه که بعد از 2 سرعت دانلود می ره بالا. یا اصلا داری با سرعت گیزیلیون بر ثانیه دانلود می کنی.

سرعت ما چه برای دانلود از سایت های خاص و غیر خاص نه اون موقع 30 تا می ره روش که در بهترین حالت نصف چیزی که باید باشه می شه، نه می شه پیج باز کرد نه چیزی.

دلیلت هم اصلا منطقی نیست. اون موقع همه دارن دانلود می کنن، چون مجانیه. بنابراین سرعت نمی تونه بالا بره. حالا اگر برای شما می ره، خوش به حالت. در هر حال، ربطی به مشکل ما نداره، چون ما قطعا با مشکل کاهش سرعت روبرو هستیم.
مثال 10تا دیگه کاربر مثل تو این سرعت داشته باشن همه که مثل شما فردای اون روز بیکار نیستن تا نیمه شب دانلود کنن!!!مردم صبح زود مثل امثال من و تعداد دیگه کاربران میرن سرکار.
اصلآ این بحث کنار می زاریم-اگه شما ها شبانه با سرعت 30kb بخواید دانلود کنید و تا صبح بیدار بمونید نمونه کم عقلیه البته منظوری ندارما...یه موقع ناراحت نشید.سرعت دانلود شبانه اگه کمتر از 60kb باشه واقعآ بی عقلیه بخواید تا صبح پشت کامپیوتر بیدار باشید یا بذارید تو ساعت اتوماتیک و کامپیوترتون تا صبح روشن باشه و با این گرانی پول برقش بی فایدست

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
:blink::blink::blink:

برای خالی نبودن عریضه .

وایمکس چطوره ؟‌هنوز اونقدر ازش بیگاری نکشیدی که بشه ریویو داد ؟‌: ))

تو هنوز css بازی میکنی ؟‌:D کدوم سرور ؟‌:D

من توضیحی نمیدم! :p اگه توضیح بود میدادم! (دیگه خودت باید بدونی چه جوریه! میترسم کلا مثبت صحبت کنم!) :lol:
بیگاری هم روز جمعه کشیدم! هر روز هم که اصولا مودمم به برق وصله! دیگه توضیح اضافه نمیدم! :lol:
فوبیا دارم جون محسن! :blush:

آره گاهی! اگه پایه پیدا بشه! سرور Shatel.
بیا بابا! تو که مثل خودم بیکاری! :p

راستی محسن الان اینا رو که میگم، Context Sensitive تفسیر کن!
خیلی بیکاری ها! خیلی اسکولی ها! مغرت خیلی مشکل داره ها! ولی کلا منظوری ندارم!

آما تو هم میتونی اینا رو تفسیر کنی! :blink::blink: همینطور جناب mahdi8063! ;)

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
من که همین جور دارم سیر تفت می دم. :blink: :blink:

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
منم همین جوری به مخابرات فحش میدم...

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
من متوجه یه چیزی شدم! این دوستان مخابرات ما، به اون دنیا و شستن گناه و اینا خیلی اعتقاد دارن برای همین سرویس اینطوری میدن که ما که فحش میدیم، از بار گناهای اونا کم شه! :D

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
الان ساعت 12:50 صبح هست و کلا بنده چراغی به اسم لینک ندارم!
خوب به جهنم که ندارم! :D
به قول معروف Like I give a damn!
فقط این چند روزه هم بگذره دیگه راحت شیم!
این جناب hamid_333333111111111 معلوم نیست کجا مخفی شده! جالبه هر موقع سرویسشون مثل آدم کار میکنه، این دور و بر پیداش میشه! فکر کنم دور وایساده ترکش بهش نخوره! :D
میبینم که نمودار سرعت رو هم از توی سایتشون کلا برداشتن! :D
نه خیلی مفید بود و معلوم میشد سرعت چه نوساناتی که نداره...؟

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
سرعت دانلود شبانه 1 Mbps الآن ۱۴ هست به افتخارشون....

hoseyn_iran2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
از كجا بايد برای اينترنت مخابرات حجم اضافه خريد :wacko: ؟ از تو خود پنلش ميشه ؟

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
اینترنت مخابرات اصفهان ، هر روز گند تر از دیروز !!!

دیروز زنگ زدم بهشون یه خانم گوشی رو برداشت ، میگم بابا چرا اینجوریه ، من 512 دارم ، شبا سرعت دانلودم 7 کیلوبایتم نیست ! عکسشم گرفتم تو نت گذاشتم ، میگه افت سرعت داریم ولی سرعت ها واقعی شده !!

گفتم استااااد سرعت 512 واقعیش میشه همون 7 کیلوبایت دیگه !!!

گفت این شانسی شده و هر شبی برای یک منطقه ای سرعت دانلود بالا میره و برای بقیه افت میکنه !!!

شما هم یکم صبر کنین ببینین برا شما هم میفته !!! گفتم به به ،...

آدم چی باید بگه از دست این حرفه ای ها !

بابا کار نت و پاسخگویی رو خداوکیلی بدید دست یک آدم کار بلد که مشتری رو به باد نده :(

hamid311 عزیز لطفا یه پیگیری بکنین خبر بدید ببینیم برا چی سرعت نت شبانه اینقدر کم میشه !!

آخه جالبه تماس که گرفتم ، میگم قبل ساعت 1 سرعت رو 200 هست بعد یهو میشه 7 ! این یعنی خرابی تجهیزات یا احتمالا خساست ... !!!

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
خرابی تجهیزات نیست .
یه موقعی صبانت تو مرکز خاتم 2مگ شیر کرده بود . 2 نفر بودن که این 2تا هر شب تو شبانه میزاشتن زیر دانلود و کل بندویث این مرکز رو میکشیدن . یعنی حتی اکانت عادی هم سرعتش در حد 2-3 کیلو بود . بعد درستش کردن و محدودیت شبانه گذاشتن که برای همه تفریبا یه جور باشه .
حالا اینام شیر کردن بین چند تا مرکز !! این دیگه آخر خساست هست !!

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
اینترنت مخابرات اصفهان ، هر روز گند تر از دیروز !!!

دیروز زنگ زدم بهشون یه خانم گوشی رو برداشت ، میگم بابا چرا اینجوریه ، من 512 دارم ، شبا سرعت دانلودم 7 کیلوبایتم نیست ! عکسشم گرفتم تو نت گذاشتم ، میگه افت سرعت داریم ولی سرعت ها واقعی شده !!

گفتم استااااد سرعت 512 واقعیش میشه همون 7 کیلوبایت دیگه !!!

گفت این شانسی شده و هر شبی برای یک منطقه ای سرعت دانلود بالا میره و برای بقیه افت میکنه !!!

شما هم یکم صبر کنین ببینین برا شما هم میفته !!! گفتم به به ،...

آدم چی باید بگه از دست این حرفه ای ها !

بابا کار نت و پاسخگویی رو خداوکیلی بدید دست یک آدم کار بلد که مشتری رو به باد نده :(

hamid311 عزیز لطفا یه پیگیری بکنین خبر بدید ببینیم برا چی سرعت نت شبانه اینقدر کم میشه !!

آخه جالبه تماس که گرفتم ، میگم قبل ساعت 1 سرعت رو 200 هست بعد یهو میشه 7 ! این یعنی خرابی تجهیزات یا احتمالا خساست ... !!!

جناب 311 به خواب زمستونی رفتن! ;)
من که دیگه شبا پول برق واسه این آشغال حروم نمیکنم!
فعلا که شرایط ویژه رو مخابرات اجرا کرده!

بالا