فنآوا الان وضعیت سرعتاش در طول روز چطوره؟ این چند وقت که داشتی نوسان مشهودی داشته؟ از kernel.org یه دانلود بذاری مثلاً چقدر میگیره.نامحدود فن آوا
محدود شبکیه
همچنان عالی با حداقل نوسان...اگر بقیه یوزرهایی که پهنای باند براشون شیر شده استفاده نکنند سر فلکه بازهفنآوا الان وضعیت سرعتاش در طول روز چطوره؟ این چند وقت که داشتی نوسان مشهودی داشته؟ از kernel.org یه دانلود بذاری مثلاً چقدر میگیره.
نامحدود؟ از کجا؟ چند؟سرعت من 120 تا راحت در جریانه اما هنوز ناراضیم
پارسال سرعت 230 تا رو داشتم
نامحدود نیست-ماله مخابراته-هر گیگ 2500تومننامحدود؟ از کجا؟ چند؟
مخابرات سرویس صلواتی هم بده من نمی گیرمنامحدود نیست-ماله مخابراته-هر گیگ 2500تومن
این سرویس های نامحدود صبانت چطوریه؟
الان 512 نامحدود را 25 و 600 می ده
اگر بیشتر از 50-60 کیلوبایت بده بهتر از فن آواست
بعد مسئله اصلی اینه ظاهراً Https اش هم بازه (واقعاً بازه؟ )
یکی دو ماهه یه دل سیر جیمیلو چک نکردم :|
سایتهای بانکها هم بد باز می شند...
دوستان خواهشا یه سرویس خوب که قیمتش حداکثر ماهی 45 باشه معرفی کنید واسه مندوستان من الان پارس دارم 256 با 20 گیگ ماهیانه همه چیش خوب بود ولی الان یه هفتس سرعت شبانم داغون شده رسیده رو 20!!!! لا مصبا پشتیبانشونم در حد صفره
حالا من یه سرویسی میخوام حدود 20گیگ ماهیانه ترافک داشته باشه قیمت ماهیانه رو 45 اینا شبانشم خوب باشه سپاسگذار میشم راهنمیی کنید اخه واسه کارام نیاز ذارم به چنین سرویسی ضمنا من تا حالا پارس2بار شاتل شبکیه و صبا داشتم پارس تو اینا بهتر از همه بود ولی حالا :wacko:
منم قبلآ شدید دنبال اینترنت نامحدودمی گشتم اما از چند نفر شنیدم تا مخابرات وصل دیگه اجازه نداری از یه شرکت دیگه اینترنت بگیری!مخابرات سرویس صلواتی هم بده من نمی گیرم
ذکر خیرش را زیاد شنیدم...تو همین تاپیک :\
دوستان خواهشا یه سرویس خوب که قیمتش حداکثر ماهی 45 باشه معرفی کنید واسه من
تستش به دردت نمیخوره خب. معلوم نیست برای تو هم همون باشه. من ۳ تا خط نامحدود صبا دارم ۳ مرکز متفاوت. یکی۲۰۰ کیلوبایت ثابت میده ۲۴ ساعت شبانه روز، ۲ تای دیگه هم ۲ تا ثابت میدن ۲۴ ساعت شبانهروز. این بود گزارش تست نامحدود صبانت.الان یکی نیست مث خودم تست از اسپید تست و تست دانلود از نامحدود صبا بگیره؟ :دی