• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

overdose666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام!
الان 1هفته می شه که از پارس 512 گرفتم 3ماهه 39000!تو روز سرعتم به 250k هم می رسه اما شب ریر 50K می زنم!چند بار هم زنگ زدم به پشتیبانیش اما می گن سراسری اینجوریه...از همین مضخرفات!یادش بخیر پارسال که پارس بهترین isp شناخته شد تو عید ترافیک کلا مجانی بود با 200k صبحو شب dl میکردیم اما امسال شبانش خیلی بد شده!مرکز مخابراتی ما هم صدریه!من واسم دانلود شبانه خیلی مهمه!به نظرتون عوض کنم پارس یا وضع همه همینه؟کلا از پارس خیلی کم صحبت می شه!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بعیده DLC رُ معمولی کنن. اگه مطمئنی معمولی‌ه که خوب همه می‌دن. اما اگه هنوز DLC باشه فقط خود مخابرات.

بازم چک کردم میگه DSLAM. نمیدونم والا. من که از کارهای این مخابرات سر در نمیارم :worried:

cas11

Registered User
لایک‌ها
10
کسی نیست جواب بده اینترنت شبکیه اصفهان چطوره

کنترل پنل ندارند که بتونی اکونتتو چک کنی . یعنی مهمترین مساله برای مشترک ندارند
تماس گرفتم 7 گیگ میگن توی اک.نتم پریده . وقتی نتونی بفهمی چه اتفاقی داره توی اکونتت میفته 2 زار ارزش نداره

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
سلام عزیز
چی کار کردی آخر؟من پیشنهاد میدم از شاتل نگیر،چون هنوز خیلی مزخرفه
این پرنیان هم 2 روزه خیلی قطعی میده مخصوصا شبها موقع دانلود
سلام
هنوز هیچی اما مخوام از پارس آنلاین بگیرم
الان نداگسترم اما خیلی زود حجمم تموم میشه با این که مصرفم کمه

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
سلام من از نداگسترصبانت ای دی اس ال دارم یه چند ماه latency یم خیلی زیاد شده ( قبلا این طور نبود ) به صورتی که اصلا نمی تونم بازی هایی مثل wow یا EveOnline بازی کنم برای شما هم همینطور شده ؟

Delta Knight

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام
هنوز هیچی اما مخوام از پارس آنلاین بگیرم
الان نداگسترم اما خیلی زود حجمم تموم میشه با این که مصرفم کمه
پارس خوبه؟
فکر نکنم زودتر از پرنیان هیچ شرکتی حجم مصرف کنه،خیلی سریع شارژم همیشه تمام میشه ،همیشه قراردادم تمام نشده باید پول بدم
3 ماهه میگیرم 1.5 یا 2 ماه که میشه تمام میشه:(

bene

Registered User
لایک‌ها
481
کسی از رنگین کمان سرویس گرفته
ادعا می کنه سرویسهاش 2 مگ هست و ماه اول مجانی و هر گیگ 2500
اگر کسی استفاده می کنه بگه سرویس هاش خوبه یا نه تا سریع از شاتل نقل مکان کنیم
اطلاعاتش به نقل از سایتشون (فقط شبانه مجانی نداره )
1.قیمت سرویس های رنگین کمان بر اساس گیگ ( هر گیگ 2500 تومان و کمتر) محاسبه شده است.
2.سرویس های رنگین کمان محدودیت سرعت ندارند و سرعت واقعی +ADSL2 تا 2 مگابیت را به شما ارایه می کنند.
3.سرویس های رنگین کمان شبانه رایگان ندارند لذا هیچ گونه افت سرعتی در ساعت های شبانه سرویس های اینترنت پرسرعت رنگین کمان وجود ندارد.
4.هزینه هر گیگ اضافه 2500 تومان می باشد.
5.تحویل سرویس های اینترنت پرسرعت رنگین کمان در زمان تقریبی 2 روز انجام می شود.
6.ثبت نام به صورت تلفنی و اینترنتی می باشد و نیازی به مراجعه به دفتر رنگین کمان نمی باشد.
7.تغییر سرویس از شرکت های دیگر اینترنت اصفهان بدون دریافت هزینه راه اندازی مجدد صورت می گیرد.
8.برگشت کامل وجه پرداختی در صورت عدم رضایت از سرویس اینترنت رنگین کمان
9.جابجایی رایگان سرویس در صورت تغییر آدرس مشترک
10.پوشش ارایه ی سرویس های اینترنت پرسرعت رنگین کمان تمامی شهرهای استان اصفهان می باشد.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ای بابا! دوستان مگه این 2030 بدون هزینه نصب نبود؟! این فامیلمون میخواست بگیره سر هزینه نصبش معطل بود گفتم بزنگ 2030 یه روزه و بدون هزینه نصب برات راه میندازن. اولا که یه روزشون شد یه ماه (بماند که خطش همون موقع رانژه شد :eek: ولی هر چی زنگ زدیم گفتن نمیشه یوزر و پس بدیم و خودشون میان نصب می کنن :eek: )! امروز هم که اومدن راه بندازن 10 تومن هزینه نصب گرفتن. من که خودم چند ماه پیش گرفتم هزینه نصب نداشت و تو این بنرهاشون تو سطح شهر هم نوشتن بدون هزینه نصب و ... این چه مسخره بازی ایه راه انداختن اینا آخه؟ :jealous: کسی جدیدا سرویس گرفته ازشون؟... واقعا لعنت به هر چی شرکت دولتیه که همه جوره گند میزنن به بازار و مفهوم سرویس دهی و ...

راستی عیدتون هم مبارک :)

پ.ن: میگن که چون مودم وایرلس بوده طبق مصوبه 10 تومن هزینه نصب داره! مودمی که همه چیشو خودم setup کرده بودم (حتی vpi و vciش هم درست بود چون که downstream و upstream هم بهم داد) و طرف اومده یه یوزر و پس وارد کرده و رفته... سر گردنه است به خدا. از اون بالا گرفته تا کوچکترین جزءشون همه مثل همن. ای تف!

پ.ن: کسی این بلا سرش اومده؟ :D جایی نیست زنگ بزنیم داد و قال کنیم 10 تومنه زنده بشه؟ :D خیلی ضایع شدم خداوکیلی!

Last edited:

musicbox

Registered User
لایک‌ها
4
3 هفته‌اس که شبانه صبانت بیشتر از 60 کیلوبایت به ما سرعت دانلود نمیده؛ حسابی گندش رو در آوردن؛ میگن اشکال از مخابراته خوب اگه اینجوریه چرا پیگیری نمیکنن
ایام تعطیل حسابی حالمون رو گرفتن :(
کسی با این مشکل مواجه نیست؟

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
3 هفته‌اس که شبانه صبانت بیشتر از 60 کیلوبایت به ما سرعت دانلود نمیده؛ حسابی گندش رو در آوردن؛ میگن اشکال از مخابراته خوب اگه اینجوریه چرا پیگیری نمیکنن
ایام تعطیل حسابی حالمون رو گرفتن :(
کسی با این مشکل مواجه نیست؟
به به ببین کی اومده اینجا...کجایی فسیل؟
4chsmu1.gif

من ای اس پی از صبا نت بی نظم تر ندیدم
چند سال پیش خودم مرکز استقلال بودم هیچ وقت بیشتر از 60 سرعتم نبود...مراکز مخابراتی دیگه 100 هم داشتند
164.gif

الان بازار طالقانی سرویس نامحدود یکی داره 50-60 کیلوبایت سرعت داره (مثل همین نامحدود فن آوا که خودم دارم) چند تا مغازه اون طرف ترش یکی نمایندگی صبا نتو داره همین سرویس راحت 1-2 مگ و حتی بیشتر می گیره
20.gif

طرف صبح تا شب داره فیلم دانلود می کنه...سرعتش به شدت بالاست
17.gif

شما سرعت قبلیت چند بوده؟ چه سرویسی داری؟
au.gif

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
پیرو پست قبلیم... امروز هم کلا قطع شد سرویس. زنگ میزنیم پشتیبانه میگه که ما اصلا خط شما را باز نکردیم! بهش میگم یعنی چی آقا ۲ روز پیش نصابتون اومده راه انداخته سرویسو ۱۰ تومنم گرفته که نفهمیدم برای چی گرفت و دیروز هم استفاده می کردن ازش٫ مردک بیشعور میگه مگه من با شما شوخی دارم٫ برید ببینید این کی بوده اومده برای شما سرویس را راه انداخته :blink: شما بگید من چیکار کنم با اینا؟! :mad: کجا باید برم برای اعتراض؟ ما هم با این بابا رودروایستی داریم٫ حسابی ضایعمون کرد پیشش!

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
پیرو پست قبلیم... امروز هم کلا قطع شد سرویس. زنگ میزنیم پشتیبانه میگه که ما اصلا خط شما را باز نکردیم! بهش میگم یعنی چی آقا ۲ روز پیش نصابتون اومده راه انداخته سرویسو ۱۰ تومنم گرفته که نفهمیدم برای چی گرفت و دیروز هم استفاده می کردن ازش٫ مردک بیشعور میگه مگه من با شما شوخی دارم٫ برید ببینید این کی بوده اومده برای شما سرویس را راه انداخته :blink: شما بگید من چیکار کنم با اینا؟! :mad: کجا باید برم برای اعتراض؟ ما هم با این بابا رودروایستی داریم٫ حسابی ضایعمون کرد پیشش!

اوه اوه از مخابرات سرویس گرفتی
منم از اینا سرویس دارم روانی هستند اون از پنلشون که حجم خوره :دی ساپورتراشون هم فقط بلدند بگند مودمو خاموش روشن کن :lol: من تا حالا برا هرچی بهشون زنگ زدم بهم گفتند مودمو خاموش روشن کن درست میشه:blink: چند روز پیش خواستم انلاین شارژ کنم پول از حسابم کم شد ولی شارژ اضافه نشد زنگ زدم بهشون گفت مودمو خاموش روشن کن درست میشه :blink:
برو خیابون ولی عصر حضوری بهتر جواب میدهند

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اوه اوه از مخابرات سرویس گرفتی
منم از اینا سرویس دارم روانی هستند اون از پنلشون که حجم خوره :دی ساپورتراشون هم فقط بلدند بگند مودمو خاموش روشن کن :lol: من تا حالا برا هرچی بهشون زنگ زدم بهم گفتند مودمو خاموش روشن کن درست میشه:blink: چند روز پیش خواستم انلاین شارژ کنم پول از حسابم کم شد ولی شارژ اضافه نشد زنگ زدم بهشون گفت مودمو خاموش روشن کن درست میشه :blink:
برو خیابون ولی عصر حضوری بهتر جواب میدهند

خیابون ولیعصر کجاست؟ نداشتیم! شهرک ولیعصر منظورته یا خیابون ولیعصر تهران؟ :D البته امروز خود به خود درست شد :eek:

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
خیابون ولیعصر کجاست؟ نداشتیم! شهرک ولیعصر منظورته یا خیابون ولیعصر تهران؟ :D البته امروز خود به خود درست شد :eek:

به این قطعی ها باید عادت کنی:D
ولی عصر همونه که به میدان احمد اباد میخوره و از این طرف اگه اشتباه نکنم به میدان امام علی میخوره

overdose666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام!
الان 1هفته می شه که از پارس 512 گرفتم 3ماهه 39000!تو روز سرعتم به 250k هم می رسه اما شب ریر 50K می زنم!چند بار هم زنگ زدم به پشتیبانیش اما می گن سراسری اینجوریه...از همین مضخرفات!یادش بخیر پارسال که پارس بهترین isp شناخته شد تو عید ترافیک کلا مجانی بود با 200k صبحو شب dl میکردیم اما امسال شبانش خیلی بد شده!مرکز مخابراتی ما هم صدریه!من واسم دانلود شبانه خیلی مهمه!به نظرتون عوض کنم پارس یا وضع همه همینه؟کلا از پارس خیلی کم صحبت می شه!

کسی نیست جواب ما رو بده؟

dss

Registered User
لایک‌ها
198
من تو شهرستان از پیشگامان دارم 128kb گرفتم ولی گاهی سرعت دانلودم به 1MB هم میرسه. البته تو عید سرعت بالا 200 تو شب نداشتم. اصفهان وضعیتش چطوره؟
الان اصفهان می خوام ازشون سرویس بگیرم.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
بالا