الان روی 2plus خطت آپ شده یا G.dmt ؟آپدیت 2 :
امروز بدون خاموش کردن مودم دیگه اون مشکل قبل پیش نیومد. سرعت هم میانگین برای سرویس 1 مگ من در شبانه 84 کیلوبایت بوده است.
فعلا برش گردوندم همون ADSL2+.الان روی 2plus خطت آپ شده یا G.dmt ؟
دوستان آساتک موقع ثبت نام از سایتشون (1544) یه صفحه میاد که باید مدرک آپلود کنی ولی ننوشته چه مدرکی...
چی باید براشون بفرستم برای سرعت 10 مگ ؟!
نامه از شرکت یا از چرت و پرتا احتیاج داره برای بالای 128 یا همون کارت ملی کافیه ؟! تو سایتش که چیزی ننوشته....
کدوم مرکز میشه؟پارس آنلاین واسه سمت خ وحید زنگ زدم گفت پرت خالی نداریم.واسه دوستم خواستم بگیرم
کدوم مرکز میشه؟
با سلام
یک آپدیت جدید در مورد آسیا تک : من دیشب از داخل پنل سرعت رو به 2 مگ آپگرید کردم و هزینه اضافه دادم و توی پنل هم سرعت اشتراک رو زد که اپدیت شده. ولی سرعت دانلود رایگان از 84 الی 90 سرویس 1 مگ , امروز صبح که چک کردم تازه شده 115 تا 120 کیلو بایت!! یعنی تقریبا همون 1 مگ !
یوسر و پسورد ادمین رو بزنسلام دوستان
کیا از مخابرات مودم ودافون گرفتن
تنظیمات vcp/vpi واینا کجا باید وارد شه؟
مدل hg5556a
![]()
![]()
با رمز adminو یوزرadmin واردش شدمیوسر و پسورد ادمین رو بزن
البته با یه مرورگر دیگه باید بری
وقتی قطع میشه میذاری پنج دقیقه مودم خاموش باشه بعد امتحان کنی؟با سلام
دوستان عزیز این آسیا تک هم مارو بیچاره کرد! ماه اول خوب و استیبل بود و لی این ماه دوم برای خودش قطع میشه و یکی دوساعت وصل نمیشه! جالبیش هم اینه که ارورش یوزر و پسورد اشتباهه!!!
پریشب حدودا 25 دقیقه با ساپورت تهران تلفنی صحبت کردم , دو تا مودم هم داشتم (برندهای مختلف) و حتی کار به اینجا رسید که خط رو سرعتش رو آزاد بود بستن روی کمتر با این حال جلوی چشم ساپورت تلفنی روی سیستمش دید که مودم سینک شد و ارتباط برقرار شد ولی لاگ این نمیشه!!! بعد میگه مال نویز خط شماست! (SNR آپ 29 و داون 14 هست) میگم پس چرا شرکت قبلی با همین مودم و وضعیت خط مشکلی نداشته! آخرش هیچی به هیچی! گفت 15 دقیقه دیگه زنگ بزنید دوباره تا ببینم چی شده. بعد که زدم یکی دیگه میگه مشکل از طرف ماست و نیروی ما داره روش کار میکنه! حدودا 20 دقیقه بعد درست شد.
دوباره امشب از لحظه روشن شدن مودم 5 دقیقه وصل بود , 2.5 ساعت قطع , 2 ساعت وصل , 30 دقیقه قطع , وقتی هم که زنگ میزنم تهران میگه مودم رو ببرید روی حالت بریج و اکانت درست کنید! میگم یعنی هر دو تا مودم من مشکل داره؟؟؟ یعنی اصلا حاضر نیستند که مشکلات رو قبول بکنند.
والا صبانت قطعی داشت ولی بلافاصله خودش وصل میشد این یکی هی ارور یوزر و پسورد اشتباه میده!
با سلاموقتی قطع میشه میذاری پنج دقیقه مودم خاموش باشه بعد امتحان کنی؟