های وبسلام
اینترنت با مودم مجانی(!) که به صرفه باشه کسی سراغ داره؟
پیش شماره 3228 هست (228 در اصل!)
توی این مرکز از کجا بگیرم؟
اغلب مشکل از خودشونه. تو چند تا مرکز دیگه هم دیدم این موردو اخیرن. ولی محض اطمینان اسپلیترتم کنترل کن.با سلام
دوستان در مورد صبانت در مرکز خاتم خبر جدیدی هست یا نه؟ من منزل پدرم از 7سال پیش صبانت دارند (خودم گرفتم) و جدیدا از ساعت 7 - 7.5 شب تا 10-11 شب قطع میشه! جالبیش اینه که نمیتونه روی سرور لاگ این کنه. روی 4096/1024 هم آپ هست و نویز 13/15 برای داون و اپ هست. پشتیبانی هم میگه از نویز زیاده خطه! خط فقط مخصوص اینترنت هست و هیچ سیم کشی داخل منزل هم نداره. با 2 تا مودم هم تست کردم و باز همینجوره. میخواستم ببینم دوستان دیگه تجربه ای یا خبری چیزی دارند یا خیر؟
با سلام
دوستان در مورد صبانت در مرکز خاتم خبر جدیدی هست یا نه؟ من منزل پدرم از 7سال پیش صبانت دارند (خودم گرفتم) و جدیدا از ساعت 7 - 7.5 شب تا 10-11 شب قطع میشه! جالبیش اینه که نمیتونه روی سرور لاگ این کنه. روی 4096/1024 هم آپ هست و نویز 13/15 برای داون و اپ هست. پشتیبانی هم میگه از نویز زیاده خطه! خط فقط مخصوص اینترنت هست و هیچ سیم کشی داخل منزل هم نداره. با 2 تا مودم هم تست کردم و باز همینجوره. میخواستم ببینم دوستان دیگه تجربه ای یا خبری چیزی دارند یا خیر؟
Max rate 19672سلام خسته نباشید
به نظر دوستانی که واردن این خط تا چه سرعتی را جواب میده؟![]()
ممنون. بهشون پیله شدم رفتن فیوزش (که نمیدونم چی هست که اینا میگن فیوز) رو توی مرکز عوض کردن و از همونجا هم بهم زنگ زدن. مشکل فعلا حل شده.اغلب مشکل از خودشونه. تو چند تا مرکز دیگه هم دیدم این موردو اخیرن. ولی محض اطمینان اسپلیترتم کنترل کن.
فکر کنم گیگ ۸۰۰ تومنی فقط مال برخی از انواع فشفشهاش باشه نه ترافیک افزوده معمول!دوستان اصلا از مخابرات سرویس نگیرید
من شخصا های وب رو پیشنهاد می کنم
هر گیگ ترافیکش فقط 800 تومنه
سرعتش هم اگه سرور توی ایران باشه رویه یک مگه
بلهفکر کنم گیگ ۸۰۰ تومنی فقط مال برخی از انواع فشفشهاش باشه نه ترافیک افزوده معمول!
با سلاموضعیت فعلی صبانت چطوره دوستان راضی هستن؟