• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

1- 3- چرا مثلا فراتاز مدعی دادن پهنای باند 512 میشه در حالی که لیست قیمت خود صبا و پارسی نت و سایر نمایندگیها همچین ادعایی ندارند
4- وقتی از یه نمایندگی میخری که هیچ نقشی در کنترل اینترنت شما نداره و همه کار دست خود صبا است پس این

لطفا دوستانی که در اصفهان صبا نت دارند در مورد سرعت دانلود نظر بدهند ضمنا بگوند چه سرعتی را با چه قیمتی و از کدام نمایندگی خریدند

من تو نمایشگاه کامپیوتر از مسئولین غرفه نداگستر پرسیدم میگفت 512 . نمایندگی ها هم چون میترسن مخابرات بهشون گیر بده میگن 128. نداگستر به جز فراتاز نمایندگی های دیگه ای هم داره که مگن 512 هست:
NETP تلفن: 2334000
سرعت دانلود خیلی بده. در طول روز 6-7 و 1 تا 3 شب 40-50.

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
اینها همه رفتن بین 500 هزار تا یک میلیون دادن و امکان باز کردن رمز برای کاربرها گرفتن . خواستی تو هم میتونی در ضمن من سرویسی آشغال تر و دری وری تر از این نداگستر مخصوصا فراتاز ندیدم . فراتاز از بقیه هم بدتره .

ندا گستر همه چیز رو کش میکنه و مثلا یک آپلود 2 روز بعد جواب میده .

پیشنهاد میکنم هیچ کس از ندا نگیره

من هم همین پیشنهاد را دارم .

به خصوص بنده که مخابرات منطقه ما (رجایی) بسیار افتضاح است ، الان دایل آپ را شدیدا ترجیح میدهم به ADSL نداگستر

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
الان خواستم سرویس 128 از داتک بگیرم خانوم برخورد خوبی داشت.فکر کنم می خواست دون بپاشه
ولی خوشبختانه منطقه ما را ساپرت نمی کرد.جالبه که پرنیان هم داتک می ده هم ایران گیت
حالا یه سرویس 128 نا محدود دیگه جز داتک معرفی کنید
فکر کنم فقط ایران گیت موجود باشد؟!

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
راستی منم الان صبا نت از نمایندگی رایانو در سه راه حکیم نظامی دارم
قبلش از ققنوس داشتم 10 گیگ سه ماهه 128 را نزدیک 48 می داد
download.aspx

پارسال سرعت دانلودش در طول روز هم همون 48 و 55 بود ولی خوب یه سکته های کوتاه چند دقیقه ای لالوهایش داشت که آره عزیزم مشکل لینک داریم برو کمتر استفاده کن
ولی تازگی سرعت دانلودش خیلی کم شده
ولی دیشب و دیروز و امروز رسیده بالای 20 و خورده ای
برای منم اصلاً کش نداره.هر صفحه ای آپدیت بشه 3 سوت بازه
متاسفانه ADSL خوب در اصفهان گران است

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
من که دایل آپ رو ترجیح می دم چون اگه isp خوب نباشه مایش عوض کردن کارته !
ولی اگه سرویس adsl خوب نباشه ( که اکثرا خوب نیست ) یه پول مودم می ره تو پاچه آدم و رو دست آدم باد می کنه +
یه بیچارگی کامل برای اینکه قرار داد رو باهاشون بهم بزنی و بتونی از جای دیگه سرویس بگیری

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
الان خواستم سرویس 128 از داتک بگیرم خانوم برخورد خوبی داشت.فکر کنم می خواست دون بپاشه
ولی خوشبختانه منطقه ما را ساپرت نمی کرد.جالبه که پرنیان هم داتک می ده هم ایران گیت
حالا یه سرویس 128 نا محدود دیگه جز داتک معرفی کنید
فکر کنم فقط ایران گیت موجود باشد؟!

به غیر از پرنیان نت ( نمایندگی داتک) و ایران گیت ( نمایندگی پاس آنلاین ) فقط یه گزینه باقی می مونه اونم شرکت جلفا هست که نا محدود ADSL 128 رو میده 29900 ولی از کیفیتش خبر ندارم . بهترین گزینه برای اونهایی که می خوان نا محدود دانلود انجام بدن ایران گیت هست که کیفیتش رو هم تضمین می کنم فقط مشکلش قیمتش هست که زیاده ( البته برای من ) .:eek:

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
من که دایل آپ رو ترجیح می دم چون اگه isp خوب نباشه مایش عوض کردن کارته !
ولی اگه سرویس adsl خوب نباشه ( که اکثرا خوب نیست ) یه پول مودم می ره تو پاچه آدم و رو دست آدم باد می کنه +
یه بیچارگی کامل برای اینکه قرار داد رو باهاشون بهم بزنی و بتونی از جای دیگه سرویس بگیری

مودم رو که اول و آخر باید بخری فقط مشکلی که اینجاست هزینه راه اندازی هست که اکثر دزدی ها سر همین نصب و راه اندازی هست و هر شرکتی هر چقدر که خواست میگیره.

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
همه شما ها قبول دارید که ADSL در اصفهان وضعیتی خوبی نداره ( چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ کیفیت ) برای مثال adsl 128 نا محدود با پشتیبانی نرمال در تهران ماهیانه در حدود 20 تومن و در اصفهان 35 هزار تومن در میاد البته ممکنه این رقم برای کسی که adsl رو برای 1 ماه می خواد این تفاوت رقم کمی بشه ولی برای کسی که می خواد چندین ماه متوالی استفاده کنه رقم خیلی زیادی میشه همچنین هزینه نصب و راه اندازی هم در حدود 2 برابر تهران هست . من خودم در حدود 6 ماه صبر کردم گفتم شاید قیمت این جا هم پایین بیاد اما هیچ تغییری که مشاهده نکردم تازه کیفیتشون بدتر هم شد به نظر من ما نباید دست روی دست بزاریم که اونا هر کاری که می خوان ، به عبارت دیگه می خوام بگم که ما باید شکایت یا هر چیز دیگه ای که نشان از مخالفت ما با این قیمت های بالا داره برای اونا بفرستیم که این شرکت ها تصور نکنن ما راضی هستیم . همچنین می تونیم یه سایت بزنیم و امضا جمع کنیم مطمئن هستم که شما ها ناراضی هستید.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به غیر از پرنیان نت ( نمایندگی داتک) و ایران گیت ( نمایندگی پاس آنلاین ) فقط یه گزینه باقی می مونه اونم شرکت جلفا هست که نا محدود ADSL 128 رو میده 29900 ولی از کیفیتش خبر ندارم . بهترین گزینه برای اونهایی که می خوان نا محدود دانلود انجام بدن ایران گیت هست که کیفیتش رو هم تضمین می کنم فقط مشکلش قیمتش هست که زیاده ( البته برای من ) .:eek:

جهان آنلاین هم خوبه.
داتک سرویسهای اداری را به مصرف کننده ی خانگی نمیده؟ نمیدونید ip داتک Dynamic هست یا Static ؟ کیفیتش چطوره؟

Paparesta

Registered User
لایک‌ها
5
آقا یه نتیجه گیری کلی بکنید که الان کدومشون هم قیمتشون واقعا به صرفه است ( برای 3 ماه تابستون میخوام ) و هم سرعتش خوبه
ممنتون میشم
با تشکر

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
جهان آنلاین هم خوبه.
داتک سرویسهای اداری را به مصرف کننده ی خانگی نمیده؟ نمیدونید ip داتک Dynamic هست یا Static ؟ کیفیتش چطوره؟
من داشتم جهان آفلاين هم خوب نبوده برا من دست کم. اول که يک ماه ميدووندن تا رانژه کنن بعدشم که يه خط ديگه رو عوضی اشتباهی رانژه کردن سرعت 128 هم معمولاً روی 7-8 و در بهترين حالات 12 بود. ضمن اينکه مشکل کش همچنان پا برجاست. مثلاً از rapidshare يا مشابه اون نميتونی دانلود کنی چون ip هميشه in use ميباشد است.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من ندا گستر داشتم از منطقه مخابراتی خاتم الانبياء. سرعتش از 60 کيلو بايت (يعنی 480 کيلو بيت) پايينتر نمياد ضمن اينکه با فلشگت يا فايرفاکس يا اپرا که دانلود ميکنم اغلب سرعت بين 90 تا 105 کيلو بايت هست. الانم مجدداً تمديدش کردم.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
بله منطقه خاتم الانبیا ( رباط دوم . ملک شهر ) سرعت خوبی داشت . من هم چند ماه قبل داشتم که تا 120 کیلو ازش گرفتم . اما اونجا هم این روزا یوزرهاش دارن زیاد میشن و به زودی افت میکنه .

Paparesta

Registered User
لایک‌ها
5
آقا الان طرفایه ملک و شریف واقفی چه جوریه ؟
سرعتش خوبه اون طرفا یا کاربراش زیادن ؟

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
آقا یه نتیجه گیری کلی بکنید که الان کدومشون هم قیمتشون واقعا به صرفه است ( برای 3 ماه تابستون میخوام ) و هم سرعتش خوبه
ممنتون میشم
با تشکر

من خودم نتیجه گیریمو 6 ماه قبل انجام داده بودم و یه این نتیجه رسیدم که در حال حاضر هیچ شرکتی نیست که کیفیت بالارو به همراه قیمت پایین عرضه کنه یا به عبارت دیگه هم ون دایال آپ بهتر از adsl هست ( البته در اصفهان) باید منتظر بمونیم ببینیم کی قیماتاشونو میارن پایین .
زیاد بودن قیمت شرکت هایی که adsl رو به طور نا محدود عرضه می کنن به این دلیل هست که از تهران خط میگیرن و به ما می فروشن یعنی یه واسطه زیادتر شده اگه خودشون ارائه می کردن و نمایندگی نبودن مسلماً قیمت ها پایین تر بود.
من خودم هم برای 3 ماه تابستون می خوام adsl بگیرم ولی هنوز نمیدونم باید از چه شرکتی بگیرم . و اگه نظر منو بخواین در درجه اول ایران گیت :eek:

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
کسی از این شرکت فراتاز adsl گرفته وضعیتش چطوره؟

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
بالا