• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
بريد اينجا همه چيز مشخصه :
Fanava Ertebate Sepahan
جناب شما از این سرویس استفاده می کنی؟؟
سرعت دانلود در همه موارد 64-تا-1024Kbps به چه صورتیه؟؟
من الان با مخابرات کار می کنم می تونم با هر دو شرکت همزمان سرویس بگیرم؟؟

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
جناب شما از این سرویس استفاده می کنی؟؟
سرعت دانلود در همه موارد 64-تا-1024Kbps به چه صورتیه؟؟
من الان با مخابرات کار می کنم می تونم با هر دو شرکت همزمان سرویس بگیرم؟؟

سرويس های خليج فارس نامحدود هست . من سرويس PG2 دارم . تو جدول دوم مشخصه
اگه از مخابرات سرويس داری كه خط DLC داری و اصلا از فن آوا يا هيچ شركت ديگه به غير از مخابرات نمی تونی سرويس بگيری...!
در ضمن روی هر خط تلفن فقط ميشه از يه شركت سرويس گرفت

305500

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
از دوستان کسانی که از مخابرات سرویس دارن و خط هاشون dlc است کسی این چند وقته با گوگل و بعضی سایت ها برای ورود مشکل نداشته؟
سرعت دانلود گویا بالا رفته از شما چند میباشد؟
برای گوگل که باید خودمون را بکشیم تا باز کنه!

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
با سلام
از دوستان کسانی که از مخابرات سرویس دارن و خط هاشون dlc است کسی این چند وقته با گوگل و بعضی سایت ها برای ورود مشکل نداشته؟
برای گوگل که باید خودمون را بکشیم تا باز کنه!
از منم همینطور شد کلآ افتضاح بود
فقط گوگل مشکل داشت ولی سایتهای دیگه نه
دمت گرم اصلآ متوجه سرعت دانلود نشده بودم-سرعت دانلود من تا 140 می رسه
ولی ای کاش دوباره سرویس شبانه رایگان فعال می کردند:(

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سرويس های خليج فارس نامحدود هست . من سرويس PG2 دارم . تو جدول دوم مشخصه
اگه از مخابرات سرويس داری كه خط DLC داری و اصلا از فن آوا يا هيچ شركت ديگه به غير از مخابرات نمی تونی سرويس بگيری...!
در ضمن روی هر خط تلفن فقط ميشه از يه شركت سرويس گرفت
ممنون بابت راهنمایی
اگه مخابرات دوباره سرویس شبانه رایگان فعال می کرد اصلآ فکر نامحدود شدن ترافیک اینترنت نمی کردم

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
سلام
من 1 ماه شاتل را قطع كردم رنگين كمان بگيرم حالا مخابرات ميگه ما به شركتهاي ديگه فعلا رانژه نميديم و رنگين كمان هم چون داره آمار ميده به مخابرات رانژه حالا حالا بهتون نميديم:(
كلي اعصابم خورد شد من كه از مخابرات نت نمي گيرم÷نمي دانيد حالا چه شركتيADSL خوب براي مخابرات فيض ارائه ميده?
الان دقیقاً مشکلتون چیه؟ خطتتون که احیاناً فیبر نوری نیست؟

Delta Knight

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
الان دقیقاً مشکلتون چیه؟ خطتتون که احیاناً فیبر نوری نیست؟
سلام
مرسي بالاخره جوابم را داديد.من خطم مشكلي نداره از شركت شاتل و بهانه هاشون خسته شده بودم دنبال يك شركت خوب مي گشتم كه گفتند فعلا رنگين كمان خوب هست
اما متاسفانه پس از درخواست از شركت رنگين كمان براي رانژه خطم 3 هفته بعد به من گفتند مخابرات فيض به رنگين كمان فعلا رانژه نميده و من هم عصباني بودم چون هر روز دارن تبليغ مي كنن اينترنت پر سرعت رنگين كمان و ......... ولي بعدشم ميگن خط هامون پر هست و ....خب اگر خط هاتون پر هست چرا تبليغ مي كنند؟؟؟

چون 2 هفته پيش اين پست را زدم و بالاخره شما دوست عزيز daeialborz جوابم را داديد الان درخواست از شركت پرنيان نت دادم
واقعا نمي دونستم از كدوم شركت نت بگيرم ولي الان اقدام كردم
بازم ممنون

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
سلام
مرسي بالاخره جوابم را داديد.من خطم مشكلي نداره از شركت شاتل و بهانه هاشون خسته شده بودم دنبال يك شركت خوب مي گشتم كه گفتند فعلا رنگين كمان خوب هست
اما متاسفانه پس از درخواست از شركت رنگين كمان براي رانژه خطم 3 هفته بعد به من گفتند مخابرات فيض به رنگين كمان فعلا رانژه نميده و من هم عصباني بودم چون هر روز دارن تبليغ مي كنن اينترنت پر سرعت رنگين كمان و ......... ولي بعدشم ميگن خط هامون پر هست و ....خب اگر خط هاتون پر هست چرا تبليغ مي كنند؟؟؟

چون 2 هفته پيش اين پست را زدم و بالاخره شما دوست عزيز daeialborz جوابم را داديد الان درخواست از شركت پرنيان نت دادم
واقعا نمي دونستم از كدوم شركت نت بگيرم ولي الان اقدام كردم
بازم ممنون
خواهش می کنم من که کاری نکردم
در مورد الافی رانژه هم خوشبختانه هنوز به رکورد من نرسیدید
از نسل آینده نمایندگی لایزر توی نمایشگاه 2 سال پیش سرویس گرفتم...2 ماه طول کشید تا خطم رانژه بشه!
البته اون ماجرا خیلی حاد بود و حتی خودشون هم اومدند محل و خط و مودمم را چک کردند
امیدوارم پرنیان خیلی وقتتون را نگیره و با هم به توافق برسید
اگر نرسدید بگید تا یه شرکت دیگه معرفی کنم
موفق باشید

MRM

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
دوستانی که تو مرکز خاتم الانبیا adsl دارند بگن وضعیت سرعت روزانه و شبانه(رایگان) چطوره و شب ها(رایگان) حدودن چقدر دانلود می کنند؟
خواهشا دوستانی که از شرکت های مختلف(شاتل - پارس آنلاین - نداگسترصبا - پیشگامان و ...) اینترنت پرسرعت دارند بیان راهنمایی کنند

سلام

من خودم از صبانت دارم (معمولی 128) روزها سرعت دانلود اولش 200 کیلو هست ولی اگر فایلتون بزرگتر از 2 مگ باشه بعدش میاد روی حدود 60کیلو و ثابت میشه. شبها هم جدیدا امتحان نکردم ولی قبلا برای من خوب نبود حدود 5-6 کیلوبود.

برادرم توی همین مرکز فناوا نامحدود داره ماهی 23 تومن. حدودا سرعتش روی 40 کیلو هست همیشه البته کم و زیاد میشه ولی خوب نامحدوده دیگه.

R0oTkIT

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان اين 2030 من زنگ زدم واسه يه بابايي خطش رانژه شده فقط نميدونم چرا يوزر پسوردشو نميدن پشتيباني هم زنگ ميزتي ( 3 نصف شبم كه بزني ) ميگه كارشناسان در حال پاسخگويي هستند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
یه چیز جالب فهمیدم در مورد شارژ آنلاین فن آوا .
جدیدا داخل پنل های فن آوا امکان شارژ آنلاین هست . و من هم طبق عادت صبرکردم اکانتم اکسپایر بشه بعد شارژ کنم :D و یه نکته رو فهمیدم.
اگه با هر اینترنت دیگه غیر از خود فن آوا برید نمیزاره شارژ کنین ! access denied میده .
اگه مثل من نمیتونین به adsl متصل بشین با دیال آپ فن اوا که وصل بشید میزاره آنلاین شارژ کنید . دیگه نیازی نیست جریمه دیرکرد هم بدید یا پول رو بریزید و زنگ بزنین بهشون .

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
یه چیز جالب فهمیدم در مورد شارژ آنلاین فن آوا .
جدیدا داخل پنل های فن آوا امکان شارژ آنلاین هست . و من هم طبق عادت صبرکردم اکانتم اکسپایر بشه بعد شارژ کنم :D و یه نکته رو فهمیدم.
اگه با هر اینترنت دیگه غیر از خود فن آوا برید نمیزاره شارژ کنین ! access denied میده .
اگه مثل من نمیتونین به adsl متصل بشین با دیال آپ فن اوا که وصل بشید میزاره آنلاین شارژ کنید . دیگه نیازی نیست جریمه دیرکرد هم بدید یا پول رو بریزید و زنگ بزنین بهشون .

محسن تو یه دو سه دفعه دیگه از این کشفیات (کشکیات) کنی، میان میدزدنت ها! :D
میبینم که کسی غر غر نمیکنه و ظاهرا همه چیز خوبه. من این دو روزه قطعی هایی نیم ساعته الی یک ساعته داشتم که البته همه ش توی وبلاگ مبین نت اطلاع رسانی شده بود ولی پینگم به شدت افتضاحه...
دیگه هم شبانه هیچی ندارم دانلود کنم! دارم نا امید میشم! :(

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
دوستان كسی سرويس های نامحدود پارس آنلاين را كه به تازگی اضافه كرده تو اصفهان گرفته ؟؟
وضعيت سرعت چه طور هست ؟

50685901505617114185.jpg

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
این سرویسهای cra رو همه گذاشتند اما هیچ کس ارایه نمی کنه ! کلا دکوریه !

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
دوستان كسی سرويس های نامحدود پارس آنلاين را كه به تازگی اضافه كرده تو اصفهان گرفته ؟؟
وضعيت سرعت چه طور هست ؟

مشاهده پیوست 76495
قیمت ها و سرویس منصفانه هست
اما سرعت که به خاطر ایرانی بودن اینترنت باید 30الی40kb در نظر بگیریم:blink:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من یه مدته بد جوری با شاتل مشکل پیدا کردم . Art1 درواقع از وقتی اومد محدودیت رو برداشت سرعت رو داغون کرد.
گفتم برم یه Eco 512 بگیرم ماهی 3گیگ میده 3 گیگ هم بخرم از اون Art ارزونتر در میاد .

کسانی که کلا سرویس Eco دارند, سرعت دانلودشون چه قدره ؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
مبین نت کلا آنتن نمی ده امروز. از سر کار که برگشتم همین طوریه هنوز! :(

alfee2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی میدونه سرعت دانلود 1مگ پیشگامان چقدره

بالا