بد بود، بدتر شده.په این مخابرات چرا انقدر افتضاح شده :jealous: 6 ماه پیش که سرویس داشتم ازش خوب بودا! برای شما هم همینطوریه الان؟
بد بود، بدتر شده.
///
در کمال ناامیدی یه سوال کنم، شاید یکی یه سرویس داشت که ما خبر نداشتیم.
این مبین نت که سرعت شبانه اش رو آورده پایین و حجم دانلود اسمی که باید داشته باشه نصف شده در بهترین حالت. خط ما هم فیبر نوری هست و تنها کسی که سرویس می ده مخابراته (مگر این که عکسش ثابت بشه!) ایرانسل هم که وایمکسش شبانه رایگان نداره، خودش هم خیلی گرونه. گل دیگه ای هست که به سر بگیریم؟
خوشحال باش که همین آپشنارو داری الان. من ۶ ماه اینترنت نداشتم، ۶ ماه
من الان وضعیتم دقیقا مثل شماست. شما که تجربه هر دوشو داری به نظرت ول کنم مخابراتو برم سراغ مبین نت؟ دانلود شبانه که نداره، ۱ ساعت خوبه، ۴ ساعت به زور ۴ کیلوبایت دانلود میده :jealous: دارم بالا میارم وژدانا بس که پایینه سرعتشهمه پهنای باند که دست خودشونه، خطهارم که رو ۴ بستن، دیگه چه مرگشونه سرویس خوب نمیدن دست مردم؟ :jealous:
په این مخابرات چرا انقدر افتضاح شده :jealous: 6 ماه پیش که سرویس داشتم ازش خوب بودا! برای شما هم همینطوریه الان؟
بد بود، بدتر شده.
///
در کمال ناامیدی یه سوال کنم، شاید یکی یه سرویس داشت که ما خبر نداشتیم.
این مبین نت که سرعت شبانه اش رو آورده پایین و حجم دانلود اسمی که باید داشته باشه نصف شده در بهترین حالت. خط ما هم فیبر نوری هست و تنها کسی که سرویس می ده مخابراته (مگر این که عکسش ثابت بشه!) ایرانسل هم که وایمکسش شبانه رایگان نداره، خودش هم خیلی گرونه. گل دیگه ای هست که به سر بگیریم؟
آره عزیزم! هست! یکم بسلف همه مشکلاتت حل میشه.
من ایرانسل گرفتم از بهمن تا حالا، فقط ماه قبل 470 گیگ مصرف داشتم. دستمو هم مجبور نشدم زیر ک**ن مخابرات و مبین بگیرم واسه 4 گیگ ترافیک آشغالی یا سرویس نکبت.(هرچند با مبین مشکلی نداشتم هیچ وقت ولی کلا تنوع سرویس نداره)
الان یه 256 نا محدود ایرانسل مگه چنده؟ هم براوز میکنی و هم دانلود... خیالت هم راحته هیچ وقت سرعت الکی کم نمیشه (مگه اینکه شبکه واقعا اختلال داشته باشه، مثل دو هفته پیش) هیچ وقت هم نگران نیستی داره تموم میشه و وای چرا قطعه و چه گلی به سرم بگیرم.
باور کن روی کاغذ فکر میکنی زیاده قیمتش، ولی وقتی عادت کردی و دیدی جونت راحت شده، میفهمی ارزشش رو داشت.
البته اینطوری که گفتی، استنباط من این بود که مصرفت بالاس. اگه مصرفت در حد ماهی 4-5 گیگه که اصلا صرفه نداره.
با 256 آدم پیر می شه چیزی دانلود شه. تازه قیمتش هم که واویلاست. :wacko: ماهی 50 تومن! :blink:
مرد حسابی من ماهی 400 حقوق میگیرم، ماهی 130 تومن پول اینترنت 2 مگ میدم! چی میگی واسه خودت؟!)
مرد حسابی من ماهی 400 حقوق میگیرم، ماهی 130 تومن پول اینترنت 2 مگ میدم! چی میگی واسه خودت؟!)
اگر کسی آریافون خواست من میتونم 1ماهه رایگان براش فعال کنم . ( با 1گیگ ترافیک )
روی خط های dlc هم سرویس میده . کل استان هم پوشش داره .
هر کی میخواد شماره اش رو بده تا من براش درخواست رانژه بزنم . معمولا 1 هفته طول میکشه رانژه بشه .
الان هم یه طرح رویایی داره 6 ماهه 24 گیگ با مودم رایگان رو میدم 44 تومن . به جای مودم رایگانش هم اگر نخواست میشه 10 گیگ ترافیک رایگان اضافه گرفت براش
تو این طرح رویایی هر گیگ ترافیکش هم 2000 تومنه .
روی همه خط های dlc جواب میده؟ پیش شماره 786 رو چک می کنید؟
لطفا شما هم شماره رو به صورت کامل ارسال کنید تا استعلام کنم .اگه نمیگی پیش شماره 765 جزو اصفهان نیست!!
برای من فعال کن یه تراول 100 ی جایزه داری