اگر کسی آریافون خواست من میتونم 1ماهه رایگان براش فعال کنم . ( با 1گیگ ترافیک )
روی خط های dlc هم سرویس میده . کل استان هم پوشش داره .
هر کی میخواد شماره اش رو بده تا من براش درخواست رانژه بزنم . معمولا 1 هفته طول میکشه رانژه بشه .
الان هم یه طرح رویایی داره 6 ماهه 24 گیگ با مودم رایگان رو میدم 44 تومن . به جای مودم رایگانش هم اگر نخواست میشه 10 گیگ ترافیک رایگان اضافه گرفت براش
تو این طرح رویایی هر گیگ ترافیکش هم 2000 تومنه .
سلام. آریافون سرویس میده روی dlc؟ کیفیت؟
والا من که نمیتونم بگم خیلی خوبه چون خودم ذینفع هستم . اما من خودم برای خونه خودمون گرفتم تو مرکز خاتم الانبیا ( که نداگستر سرعتش از 128 بالاتر نمیره اونجا به خاطر ترافیک زیاد ) خدایی از 2مگ پایین نمیومد .جشنواره رویایی تا کی هست ؟ 260 فعاله ؟
تو سایتش اینجور نوشته :
(با سرعت استثنایی 2 مگابیت در ثانیه )
1 ماهه 1 گیگ فقط 2000 تومان (ویژه مشترکین جدید)
1 ماهه 2 گیگ فقط 4000 تومان
3 ماهه 6 گیگ فقط 12000 تومان
6 ماهه 18 گیگ فقط 34000 تومان
6 ماهه 24 گیگ فقط 46000 تومان ( با مودم نیم بها )
12 ماهه 48 گیگ فقط 88000 تومان (با مودم رایگان)
کسی استفاده کرده ؟ تضمینی برای کیفیتش هست ؟
من اعصاب قطعی و سرعت لاک پشتی و ... ندارما ...
پارس آنلاین هنوز خوب هست یا اونم داغون شده ؟
پیشگامان هم این اواخری که داشتم جالب نبود .
شاتل چطوره ؟ یکی میگه خوبه یکی میگه بده ...
من روزی حدود 1 ساعت با نت کار دارم میخوام سرعت خوب و بدون قطعی داشته باشم . شبانه رایگان هم برام مهم نیست . چی پیشنهاد میکنید ؟
این آریا فون بد جور قیمتش خوبه ، 2 مگ 1 ساله با 48 گیگ ، 88 تومننگیریم خراب از آب در بیاد
.
مثل همیشه مخابرات ( بخونید رنگین کمان ) تو بعضی از مراکز dlc بهشون اخطار جمع آوری تجهیزات داده . شماره رو باید استعلام کنم .
معمولا راهکار dlc اینه . اول میری یه سرویس ریزه میزه از 2030 یا رنگین کمان میگیری بعد که سرویس ته کشید میتونی از هرجا دیگه خواستی بگیری ( یعنی خطت از dlc خارج میشه )
این روش رو من به چندتا مشتری پیشنهاد دادم و عملی بود 100%
حالا شماره ره پی ام کن تا درخواست استعلام بزنم ببینم میشه سرویس داد یا نه .
والا من که نمیتونم بگم خیلی خوبه چون خودم ذینفع هستم . اما من خودم برای خونه خودمون گرفتم تو مرکز خاتم الانبیا ( که نداگستر سرعتش از 128 بالاتر نمیره اونجا به خاطر ترافیک زیاد ) خدایی از 2مگ پایین نمیومد .
اون اسکرین شاتی هم که گذاشتم مال همون خاتم الانبیا بود . مرکز ردانی و مرکز فیض و مرکز شهید قندی و استقلال هم مشتری دارم . راضی بودند تا حالا .
این جشنواره رویایی هم تا آخر تابستون بود . اما هنوز هم دارن سرویس میدن .
ضمن این که الان برای سرویس هایی که هزینه اش بالای 46000 تومن بشه مودم رایگان میدن ( یا 10 گیگ ترافیک رایگان )
حالا اگر خواستین شماره رو بدید تا من استعلام کنم .
ضمن این که بگم چه شما خودتون مستقیم بخرید و چه من ثبت کنم هزینه اش یکی هست .
اقا من يه دو مگ بدون مود (ترافيك بهم بدن ) + شبانه رايگان مي خوام
قيمت شش ماهشو برام بفرست
قبلا هم شاتل داشتم دو سه ماهه برداشته شده
شهيد قندي
٦٢٥٢٣٤٠
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
پینگ هم من از speedtest که گرفتم تو کشورهای اطراف خلیج فارس تا 130ms و اروپا تا 160-170ms و آمریکا روی حدود 210-220 ms بود .من در ماه شاید 3-4 روز اصفهان باشم و نیازی به ترافیک و دانلود شبانه ندارم ولی خیلی برام مهمه که توی 1 ساعتی که از اینترنت استفاده میکنم ping time کمترین مقدار ممکن باشه چراکه تنها استفاده ای که از اینترنت در 90 درصد مواقع میبرم برای ***** رسیور است.الان از نداگستر استفاده میکنم و راضی هم هستم ولی فکر میکنم که قیمتی که می پردازم تناسبی با استفاده ای که میبرم نداره.
وضعیت ping آریافون چطوره؟
بازار ما رو خراب نکن :d برو دم PAP خودتون بازی کنکسی خواست از شاتل بگیره حتماً یه خبر به من بده
بازار ما رو خراب نکن :d برو دم PAP خودتون بازی کن
سلام
دوستان بهترین پینگ رو در حال حاضر چه شرکتی داره؟
فن آوا دارم، پینگش خیلی بد شده اخیرا
من یه ده صفحه از همین ترد رو گشتم ولی به جوابم نرسیدم!یه کم تاپیک هارو بخون دوست عزیز .
این سوال 1000 بار تکرار شده. به عنوان مثال پیشنهاد میکنم 20 صفحه آخر پارس آنلاین رو یه نگاهی بندازی.
من اريا فون ثبت نام زدم ٥٢ تومن شش ماهه ٢ مگ
اجازه بديد من خبرشو بهتون ميدم
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
کسی از مشترکین آریافون یا همون اسپادانا میتونه چند تا تست پینگ با سرورای خارجی بزاره؟
من یه ده صفحه از همین ترد رو گشتم ولی به جوابم نرسیدم!
یعنی پارس آنلاین خوبه؟