• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
من 512 نامحدود برنزی دارم با ماهی 25 تومن سرعت دانلود 50 هست این 2 مگ نامحدود با 3 برابر قیمت دیگه بالای 100 باید بده
پیشگامان اصفهان هم یه سرویس نامحدود 2 مگ داره میده ماهی 90 تومن که سرعتش یک به ده هست یعنی 200 تا سرعت میده
یه تماس باهاشون بگیرید ببینید اگه مصرف منصفانه نداره انتخاب خوبیه ...
شرکت تعاونی پیشگامان نصف جهان
خوب وايمكس ايرانسل بگيره چه كاريه
سرعت يك مگ بگيره ٧٩ تومان ميشه
تازه اگه از همينجا شارژ ارزون بگيره كه ٦٥ تومان ميشه تقريبا
من خودم ميگرفتم تو ماه ٢٥٠ تا ٣٠٠ گيگ دانلود ميكردم
سرعت ٢ مگ هم رو ٢٥٠ دانلود ميكنه ارزون بگيرى با شارژ از اينجا تقريبا ١١٥ تومان در مياد
اون يك به ١٠ كه ميگه يعنى يه پرت هست برا ١٠ نفر ممكنه مثلا ساعت ٧ تا ١٢ شب بهت سرعت ٥٠ بده صبح ها ٢٠٠ و ... كه اصلا بدرد نميخوره و اعصاب خورديه

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
مخابرات اصفهان نه شبانه رایگان داره و نه اینترنت نامحدود میده فقط پینگش خوب هست که اگر پینگ مهم باشه صبانت انتخاب خیلی بهتری از مخابرات اصفهان
هست. کلا مخابرات اصفهان اصلا توصیه نمیشه مگه اینکه یه نفر هیچ راهی نداشته باشه و فقط بتونه از مخابرات در منطقش سرویس بگیره...
هر گیگ مخابرات 3500 هست یعنی 100 گیگ مصرف کنی 350000 باید بدی ...
اگر وضعیت اینترنت که الان واسه همه شرکت ها خراب هست درست بشه واسه شما که فقط برای دانلود میخوای همون 2 مگ نامحدود برنزی آسیاتک
که تو وضعیت عادی 120 تا میده بهترین انتخاب هست ...
یه سرویس نامحدود هم نداگستر (صبانت) داره به نام سرويس نقره يک ماهه نامحدود ماهی 84 تومن یه تماس بگیرید ببینید سرعت و ضریب اشتراک
به چه صورت هست
ADSL نداگستر اصفهان صبانت کاشان شهرضا نجف آباد شاهین شهر - فروش سرویس های اینترنت پرسرعت ADSL :: انتخاب نوع سرویس

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
خوب وايمكس ايرانسل بگيره چه كاريه
سرعت يك مگ بگيره ٧٩ تومان ميشه
تازه اگه از همينجا شارژ ارزون بگيره كه ٦٥ تومان ميشه تقريبا
من خودم ميگرفتم تو ماه ٢٥٠ تا ٣٠٠ گيگ دانلود ميكردم
سرعت ٢ مگ هم رو ٢٥٠ دانلود ميكنه ارزون بگيرى با شارژ از اينجا تقريبا ١١٥ تومان در مياد
اون يك به ١٠ كه ميگه يعنى يه پرت هست برا ١٠ نفر ممكنه مثلا ساعت ٧ تا ١٢ شب بهت سرعت ٥٠ بده صبح ها ٢٠٠ و ... كه اصلا بدرد نميخوره و اعصاب خورديه

چه راهنمایی خوبی! شما در مورد نوع مودم ایرانسل هم می تونید راهنمایی کنید؟ کدوم به نظر شما به صرفه تره بسته به میزان کاری که می شه ازش کشید؟ من راستش خیلی مقید به این نیستم که همیشه متصل باشم، بیشتر دانلود دارم.

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
چه راهنمایی خوبی! شما در مورد نوع مودم ایرانسل هم می تونید راهنمایی کنید؟ کدوم به نظر شما به صرفه تره بسته به میزان کاری که می شه ازش کشید؟ من راستش خیلی مقید به این نیستم که همیشه متصل باشم، بیشتر دانلود دارم.
من خودم مودم همراه دارم
باطرى در ميارم مستقيم به برق وصل ميكنم ٢٤ ساعت در حال دانلود
بيرون هم ميرم تو جيبمه برا دانلود
اگه پول دارى شك نكن كه مودم همراه فقط بگير
٩٠ درصد اصفهان هم انتن ميده

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
مخابرات اصفهان نه شبانه رایگان داره و نه اینترنت نامحدود میده فقط پینگش خوب هست که اگر پینگ مهم باشه صبانت انتخاب خیلی بهتری از مخابرات اصفهان
هست. کلا مخابرات اصفهان اصلا توصیه نمیشه مگه اینکه یه نفر هیچ راهی نداشته باشه و فقط بتونه از مخابرات در منطقش سرویس بگیره...
هر گیگ مخابرات 3500 هست یعنی 100 گیگ مصرف کنی 350000 باید بدی ...
اگر وضعیت اینترنت که الان واسه همه شرکت ها خراب هست درست بشه واسه شما که فقط برای دانلود میخوای همون 2 مگ نامحدود برنزی آسیاتک
که تو وضعیت عادی 120 تا میده بهترین انتخاب هست ...
یه سرویس نامحدود هم نداگستر (صبانت) داره به نام سرويس نقره يک ماهه نامحدود ماهی 84 تومن یه تماس بگیرید ببینید سرعت و ضریب اشتراک
به چه صورت هست
ADSL نداگستر اصفهان صبانت کاشان شهرضا نجف آباد شاهین شهر - فروش سرویس های اینترنت پرسرعت ADSL :: انتخاب نوع سرویس
١٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠ درصد درسته
adsl بهترين سرويس ندا گستر ميده كه همون صبا نت هست بدون افت سرعت و بدون قطعى و عالى

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
من خودم مودم همراه دارم
باطرى در ميارم مستقيم به برق وصل ميكنم ٢٤ ساعت در حال دانلود
بيرون هم ميرم تو جيبمه برا دانلود
اگه پول دارى شك نكن كه مودم همراه فقط بگير
٩٠ درصد اصفهان هم انتن ميده
هزینه برا یه ماهش با مودم چقد میشه؟
اون موقع که شما گرفتی هم این بود:
" در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود."
فرق اعتباری و دایمیش چیه؟؟؟

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
١٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠ درصد درسته
adsl بهترين سرويس ندا گستر ميده كه همون صبا نت هست بدون افت سرعت و بدون قطعى و عالى
شما تاحالا داشتی،یکم بیشتر توضیح میدی؟مثلا اینکه نوشته سرعت 512 به بالا فقط به ادارجات میده یا اینکه میتونم با 1 مگ نامحدودش یه ماه 200 گیگ دان کنم یا نه؟

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
با 260 گیگ خداییش هیچ غلطی نمیشه کرد ! سرویس نامحدود نگیر ! برو حجمی بگیر که برست داشته باشه. فعلا که وضعیت اینترنتا داغونه ( من الان به سرور بازی هم وصل نمیشم.. ) اما پارس آنلاین بگیر که رو 4 مگ هم بسته میشیو شبانه و سرور خارجیش هم محدود نمیکنه.
سرعت 100 موقعی که تازه ADSL به ایران اومده بود خوب بود اما الان..
سرعت شبانه پارس آنلاین تو سرویسا مختلفش فرق داره؟مثلا 2 مگش سرعت شبانش چنده؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
" در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود."

مودم رو از شرکت نگیر عزیزم. بپر برو بازار از فروشندگان محترم تهیه کن :) و زیر 150 مگابیت و 4 پورت لن هم نگیر.
سرعت شبانه پارس آنلاین تو سرویسا مختلفش فرق داره؟مثلا 2 مگش سرعت شبانش چنده؟

سرعت 2 مگ نداره تو تعرفه هاش.

خط ها رو 4 مگ بسته میشه. اما هرچی تعرفه بالاتر بخری کشش سرعت بالاتر میره ( فکر کنم واضح گفتم ) .

این سوال هم که شبانه ش چنده نادرسته ! فقط این رو بهتون بگم که مثل آسیاتک محدود نمیکنه. دیگه شبانه چنده به منطقه ربط داره.

فعلا 1 ماهه خیلی زیادی فروخته پینگم صبح رو 150 هست الان رو 450 . نه مشکلی دارند نه چیزی. کاملا مشخصه چند وقته زیادی فروختن. اما همچنان بهترین آی اس پی ایرانه.

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
مودم نميدونم الان اما ١ مگ ٧٩
من كه ٢٦٠ گيگ دانلود ميكردم همه چى هم گرفتم
دايمى مخصوص شركت و ... هست

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
شما تاحالا داشتی،یکم بیشتر توضیح میدی؟مثلا اینکه نوشته سرعت 512 به بالا فقط به ادارجات میده یا اینکه میتونم با 1 مگ نامحدودش یه ماه 200 گیگ دان کنم یا نه؟
نه بابا همش فيلمه
برو يك كامپيوترى بگو ١ مگ ميخوام يا ٢ مگ ميده بهت
هركى هم نداد بگه براش اوكى ميكنم خودم
بعدش من نامحدود صبا تا الان نگرفتم ببينم سرعتش چنده هجمى ميگرفتم

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
مودم رو از شرکت نگیر عزیزم. بپر برو بازار از فروشندگان محترم تهیه کن :) و زیر 150 مگابیت و 4 پورت لن هم نگیر.

خط ها رو 4 مگ بسته میشه. اما هرچی تعرفه بالاتر بخری کشش سرعت بالاتر میره ( فکر کنم واضح گفتم ) .

این سوال هم که شبانه ش چنده نادرسته ! فقط این رو بهتون بگم که مثل آسیاتک محدود نمیکنه. دیگه شبانه چنده به منطقه ربط داره.

فعلا 1 ماهه خیلی زیادی فروخته پینگم صبح رو 150 هست الان رو 450 . نه مشکلی دارند نه چیزی. کاملا مشخصه چند وقته زیادی فروختن. اما همچنان بهترین آی اس پی ایرانه.
منم همينو شنيدم كه پارس شبانه رايگانش افت سرعت نداره و همون سرعت بهت ميده اما كمتر مثلا ٢٥٠ تو روزه شب ١٧٠ ميده
اما خيلى از شركتا شبانه رايگانشون رو ٢٠ تا ٣٠ هست

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
منم همينو شنيدم كه پارس شبانه رايگانش افت سرعت نداره و همون سرعت بهت ميده اما كمتر مثلا ٢٥٠ تو روزه شب ١٧٠ ميده
اما خيلى از شركتا شبانه رايگانشون رو ٢٠ تا ٣٠ هست
بله منهای بخش پشتیبانی بهترین شرکت هست. و بین کورا یک چشم پادشاهه .

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755

چرا 2 مگ داره که
تعرفه عمومی ADSL
نه واضح نگفتین من هیچی نفهمیدم:wacko:
روز برام مهم نیست مهم دانلود شبانشه
منظورم این بود کمترین سرعت و بیشترین سرعت شبانه اش چقدره؟
راستی مودم وایمکس مگه 4 پورت لن داره؟

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
مودم نميدونم الان اما ١ مگ ٧٩
من كه ٢٦٠ گيگ دانلود ميكردم همه چى هم گرفتم
دايمى مخصوص شركت و ... هست
یادتون نیست مودم جیبی رو اونموقع چند گرفته بودین؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
چرا 2 مگ داره که
تعرفه عمومی ADSL
نه واضح نگفتین من هیچی نفهمیدم:wacko:
روز برام مهم نیست مهم دانلود شبانشه
راستی مودم وایمکس مگه 4 پورت لن داره؟

منظورم این بود که حق تقدم از 4 مگی که روش بسته شده بیشتر و کشش بیشتری داره.
مثکه تازه تعرفه ها رو عوض کرده تا چند هفته پیش نداشت.
مودم وایمکس چه ربطی داشت...
این سوال هم پاسخ نداره.

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
منظورم این بود که حق تقدم از 4 مگی که روش بسته شده بیشتر و کشش بیشتری داره.
مثکه تازه تعرفه ها رو عوض کرده تا چند هفته پیش نداشت.
مودم وایمکس چه ربطی داشت...

این سوال هم پاسخ نداره.
کلا سوالا راجع به شبانه رایگان پاسخ ندارن انگار؟؟؟:lol:

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
300 تومن یخده زیاده
بیخیال وایمکس
من تصمیم گرفتم یه ماه پارس آنلاین 2 مگ بگیرم با سرعت شبانه انشال... بالا 150.

آره گرفتن وایمکس به خاطر هزینه مودم واسه کسی که میتونه ADSL از همه شرکت ها بگیره درست نیست
پارس آنلاین هم انتخاب خوبیه .من خودم چون از ***** زیاد استفاده می کنم و دانلود در روز هم زیاد دارم دنبال نامحدود هستم
که همین 512 برنزی آسیاتک جواب کارمو میده کسیکه دنبال اینترنت محدود و شبانه رایگان باشه پارس آنلاین انتخاب درستی هست
فقط اگر پارس آنلاین گرفتید یه تست از شبانه رایگان 2 مگش حتما اینجا بزارید ...

بالا