• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

hossein2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوسِتان:
این اریافون چیکارس؟پسر عموم سرعت سه مگ رو با 6 گیگ ترافیک دوماهه و شبانه 2 تا 6 رایگان رو داره میده 26 تومن!!!!!!:wacko:من چیج شدم واقعا طرح خوبیه.رفتم خونشون ببینم قضیه از چه قراره که مخم سوت کشید....دیدم که سرعت دانلود رو 400 بود.
blinksmiley.gif
یه لحظه احساس کره جنوبی ای بودن بهم دست داد...حالا کسی از آریافون استفاده نمیکنه؟اگه کسی هست بگه سرعت شبانه هاش در حد متوسط هستند یا نه؟اگه خوبه دیگه از این 2020 نامرد دل بکنیم...جونمون رو آورد تو حلقمون....هزار تا قرو فر میان با یه طرح دادنشون....تازه همشون هم دروغ میگن....:lol:

مرسی

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
آقا همون مخابرات را بگیرید . باز اقلا فقط بد هستند ، اما دزد نیستن !.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
آقا همون مخابرات را بگیرید . باز اقلا فقط بد هستند ، اما دزد نیستن !.
مخابرات بدرد نمی خوره(قبلآ خوب بود به خاطر ارزونی ترافیک حجمی 2500 تومنی و شبانه رایگان)الان مفتش نمی ارزه
من اگه خطوط آشغال فیبر نوری نداشتم از مخابرات سرویس نمی گرفتم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
در پی دزدی های علنی و مکرر شرکت محترم آریا فون از حجم بنده عطایش بر لقایش بخشیده شد و در خواست تخلیه دادم .

شاتل هنوز شبانه ها رو محدود میکنه ؟
جریان کارت طلایی شاتل چیه ؟

.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
در پی دزدی های علنی و مکرر شرکت محترم آریا فون از حجم بنده عطایش بر لقایش بخشیده شد و در خواست تخلیه دادم .

شاتل هنوز شبانه ها رو محدود میکنه ؟
جریان کارت طلایی شاتل چیه ؟

.

محدود می کنه هزینه هم میگیره
کارت طلایی داشته باشی 10 تومن تخفیف میده
خواستی من کارت طلایی دارم بهت بدم

matin_sa

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

از دوستان اصفهانی و به خصوص سپاهانشهری می خواستم بپرسم که آیا در چند روز گذشته و یا همین الان آیا با پورت UDP مشکل داشتند؟ من خودم با پارس آنلاین الان چند روزی هست که هر 10 دقیقه روی پورت
UDP قطعی دارم ، هم با کریو و هم با بازی آنلاین.

با تشکر

hossein2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خب دوستان ما هم رفتیم با مخابرات یه قرارداد بستیم.البته به اصرار بابام(به کسی نگینا ولی با پنبه سرش رو بریدم:rolleyes:).طرحه اینه سرعت 1 مگ،ماهانه 4 گیگ ترافیک،شبانه هم از 1 تا 7 رایگان،یه مودم وایرلس رایگانم میدن(ورای داغون بودند مودماشون)ماهانه 17500 میگیرن.طرح ظاهر خوبی داره اما آیا باطنش خوبه؟با یه مگ من انتظار دارم حداقل شبی یه گیگ رو بتونم دان کنم.یعنی میشه؟:wacko::lol:
راستی کسی میدونه مخابرات با سرعت 1 مگ شبانه چه سرعتی میده؟رو 100 میچرخه یا نه؟با تورنت چی؟میگن این طرح کمپین هم با تورنت مشکل داره.این موضوع حقیقت داره؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
خب دوستان ما هم رفتیم با مخابرات یه قرارداد بستیم.البته به اصرار بابام(به کسی نگینا ولی با پنبه سرش رو بریدم:rolleyes:).طرحه اینه سرعت 1 مگ،ماهانه 4 گیگ ترافیک،شبانه هم از 1 تا 7 رایگان،یه مودم وایرلس رایگانم میدن(ورای داغون بودند مودماشون)ماهانه 17500 میگیرن.طرح ظاهر خوبی داره اما آیا باطنش خوبه؟با یه مگ من انتظار دارم حداقل شبی یه گیگ رو بتونم دان کنم.یعنی میشه؟:wacko::lol:
راستی کسی میدونه مخابرات با سرعت 1 مگ شبانه چه سرعتی میده؟رو 100 میچرخه یا نه؟با تورنت چی؟میگن این طرح کمپین هم با تورنت مشکل داره.این موضوع حقیقت داره؟

کدوم مرکز رفتی؟
طرح خوبیه همه هزینه هاش را بگو ببینم میصرفه
چراتوسایتش چیزی نگفتن؟!

SONY make.believe

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
دوسِتان:
این اریافون چیکارس؟پسر عموم سرعت سه مگ رو با 6 گیگ ترافیک دوماهه و شبانه 2 تا 6 رایگان رو داره میده 26 تومن!!!!!!:wacko:من چیج شدم واقعا طرح خوبیه.رفتم خونشون ببینم قضیه از چه قراره که مخم سوت کشید....دیدم که سرعت دانلود رو 400 بود.
blinksmiley.gif
یه لحظه احساس کره جنوبی ای بودن بهم دست داد...حالا کسی از آریافون استفاده نمیکنه؟اگه کسی هست بگه سرعت شبانه هاش در حد متوسط هستند یا نه؟اگه خوبه دیگه از این 2020 نامرد دل بکنیم...جونمون رو آورد تو حلقمون....هزار تا قرو فر میان با یه طرح دادنشون....تازه همشون هم دروغ میگن....:lol:

مرسی

دادا آریافون دزد شده.خدا لعنت کنه مدیر بی وجدانش رو که این همه پول حروم سر سفره خودش و کارمنداش میبره.من از پارسال تا حالا دارم از این اریا فون استفاده میکنم همینطور ماهانه داره تعرفه هاش رو زیاد میکنه. پارسال خیلی خوب بود 1 گیگ شارژ میکردی ولی 2 گیگ بهت میداد روزا.تا این که اول تابستون برای بازاریابی گفت ترافیک شبانه از 2 تا 6 رایگان که خب سرعتش خوب بود ولی ترافیک روزانه کاملا واضح بود که به صورت دوبله کم میشه.یعنی کم فروشی و کلاه برداری تا این که اول مهر ترافیک نامحدود رو حذف کردند و تخفیف مثلا 60 درصدی دادند چون خوب مشتری جمع کرده بودند و حالا هم سرعتش اکثر وقتا افتضاح هست ولی شبا سرعتش حدود 150 تا 220 هست
ولی منم کم کم میخوام بگم تخلیه کنند.ظاهرا های وب هم بد نیست ولی دنبال ترافیک رایگان شبانه هستم با سرعت مناسب.کسی سراغ نداره شرکت خوبی؟

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
مگه مخابرات دوباره طرح جدید داده بیرون و شبانه رایگان فعال کرده؟
تو سایتش چیزی ننوشته!!

hossein2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

این لینک سایت مخابراته:D
یه سر بزنین.اون بالا سمت راست تصویر میبینین زده آشنای اول(+ADSL2)این همون طرحیه که من گفتم.آخرین تاریخی که گفتن میشه مراجعه کرد 25 آبان بود(منم دیقه 90 رفتم).ولی شایعاتی هست که میگه تا 4-5 روز بعد هم میتینین طرحاشون رو بخرین.یکی از دوستای من یه مگ مخابرات گرفته بود(طرفای خ پروین میشینه)میگفت شبی 3 گیگ دان میکنه.:wacko::blink: منم همون یه مگ رو گرفتم اما حالا به من هم شبی سه گیگ میده؟الله اعلم:lol:البته 2 گیگ بهم بده کلاه از سر بر میدارم:rolleyes:

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221

یه سر بزنین.اون بالا سمت راست تصویر میبینین زده آشنای اول(+ADSL2)این همون طرحیه که من گفتم.آخرین تاریخی که گفتن میشه مراجعه کرد 25 آبان بود(منم دیقه 90 رفتم).ولی شایعاتی هست که میگه تا 4-5 روز بعد هم میتینین طرحاشون رو بخرین.یکی از دوستای من یه مگ مخابرات گرفته بود(طرفای خ پروین میشینه)میگفت شبی 3 گیگ دان میکنه.:wacko::blink: منم همون یه مگ رو گرفتم اما حالا به من هم شبی سه گیگ میده؟الله اعلم:lol:البته 2 گیگ بهم بده کلاه از سر بر میدارم:rolleyes:

باووو زودتر میگفتی
اگه باشه من میرم تغییر میدم
الان با طرح زرین ماهی 20 تومن دارم میریزم توحلق مخابرات:-D

SONY make.believe

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

عزیز از دوستت بپرس 1 مگی که از طرح کمپین گرفته سرعت دانلود در روز و در ساعات رایگان شبانه چقدره؟
زود بیا اطلاع بده
ممنون

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان ناگفته نمونه که من باطرح زرین که به قول خودشون محدودیت سرعت نداره، فایل 800مگی را تو 2.5الی3 ساعت دانلود کردمo_O
حالا 1مگشون دیگه جای خود داره!!!

SONY make.believe

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
دوستان ناگفته نمونه که من باطرح زرین که به قول خودشون محدودیت سرعت نداره، فایل 800مگی را تو 2.5الی3 ساعت دانلود کردمo_O
حالا 1مگشون دیگه جای خود داره!!!

SONY make.believe
سرعت دانلودت تو طرح زرین چقدر بوده؟
سرویست چی بود؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سرعت دانلود با نرم افزار IDM چقدره؟

تا حالا دقت نکردم
ولی دیدی که 800مگ تو 3ساعت دان شد
امروز زنگ زدم مخابرات این طرح ها دائمی هست مخابرات تهران هم همین طرح را میده
الان دو ماه 5،6گیگ مصرف میکنم 20تا30میاد توقبض
این طرح ها که داده هزینش ماهیانست مثلا طرح یه مگی برا دوماه میشه34ت

SONY make.believe

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
تا حالا دقت نکردم
ولی دیدی که 800مگ تو 3ساعت دان شد
امروز زنگ زدم مخابرات این طرح ها دائمی هست مخابرات تهران هم همین طرح را میده
الان دو ماه 5،6گیگ مصرف میکنم 20تا30میاد توقبض
این طرح ها که داده هزینش ماهیانست مثلا طرح یه مگی برا دوماه میشه34ت

SONY make.believe
عزیز چرا اطلاعات غلط میدی!!!
الان زنگ زدم پشتیبانی می گفت این هزینه تعرفه ها تو قبض میاد و اینجوری نیست که هر ماه باید فلان قیمت بپردازی
به طور مثال سرویس 1 مگی که این دوستمون hossein2013 ثبت نام کرده 17500 برای هر دو سری و فقط 17500 داخل قبض میاد

بالا