• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

hossein2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
عزیز چرا اطلاعات غلط میدی!!!
الان زنگ زدم پشتیبانی می گفت این هزینه تعرفه ها تو قبض میاد و اینجوری نیست که هر ماه باید فلان قیمت بپردازی
به طور مثال سرویس 1 مگی که این دوستمون hossein2013 ثبت نام کرده 17500 برای هر دو سری و فقط 17500 داخل قبض میاد

نه دادا...اطلاعات درست داد اتفاقا...مگه اصلا همچین چیزی ممکنه؟8 گیگ ترافیک ببهت بدن و یه مودم رایگان 110 تومنی بهت بدن و شبانه هم از 1 تا 7 رایگان باشه و سرعتت هم یه مگ و دوماه رو 17500 بگیرن؟عملا اگه همچین اتفاقی رخ داد شک نکنید فرداش نبرد امام زمان و دجال خواهد بود...
من گفتم ماهانه 17500 که هر قبض ماله دو ماهه که میشه 35000.البته 6 درصد مالیات بر ارزش افزوده رو هم نباید از قلم بندازی...در کل هر قبض حدود 40 تومن در میاد در واقع ماهی 20 تومن.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
نه دادا...اطلاعات درست داد اتفاقا...مگه اصلا همچین چیزی ممکنه؟8 گیگ ترافیک ببهت بدن و یه مودم رایگان 110 تومنی بهت بدن و شبانه هم از 1 تا 7 رایگان باشه و سرعتت هم یه مگ و دوماه رو 17500 بگیرن؟عملا اگه همچین اتفاقی رخ داد شک نکنید فرداش نبرد امام زمان و دجال خواهد بود...
من گفتم ماهانه 17500 که هر قبض ماله دو ماهه که میشه 35000.البته 6 درصد مالیات بر ارزش افزوده رو هم نباید از قلم بندازی...در کل هر قبض حدود 40 تومن در میاد در واقع ماهی 20 تومن.

نبرد امام زمان را خوب اومدی:D

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
یه زنگ بزن بپرس
من پرسیدم که اطلاع دادم
4 گیگ ترافیک شما برای 2 سری و هزینه داخل قبض میاد
برای مودم رایگان باید قرار داد 1 ساله ببندی وگرنه رایگان نمیدن

hossein2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یه زنگ بزن بپرس
من پرسیدم که اطلاع دادم
4 گیگ ترافیک شما برای 2 سری و هزینه داخل قبض میاد
برای مودم رایگان باید قرار داد 1 ساله ببندی وگرنه رایگان نمیدن

من قرارداد بستم که اینارو میگم....روی هر قبض 40 تومن میاد...ضمنا من یه ساله هم بستم و رایگانم بهم میدن:lol:

pars207 عزیز من الان 128 زرین مخابرات رو دارم از همون 3710 تومنی ها.یک به هشته اما به من سرعتی زیر 150 نمیده(تو دانلود منیجر).تو تورنت حتی به 250 هم میرسه:Dطرحه سرعتش خوب بود اگه شبانه داشت دیگه خدا بود....

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
من الان چند وقته از رنگین کمان سرویس دارم. سرعت دانلودم بالای 300 بود و 3 ماهه 10 گیگ را 33500 میدم!
الان چند هفته ست خیلی افتضاح شده! جتی گوگل هم بعضی وقت ها باز نمیشه!
میخوام عوض کنم. استفادم در حد همون 3 4 گیگ در ماه هست. اگر شبانه مجانی داشته باشه که عالیه!
مخابرات توی ردنی پور اوضاش چطوره؟! طرح زرینش برام خیلی خوبه! 4 گیگ 1 مگ 17500 +مودم! البته با قرارداد 1 ساله!!!
قطعیش و افت سرعتش و شبانش و ...!!!
مودمش را احتیاج دارم!
کسی هست توی ردانی پور از مخابرات سرویس داشته باشه؟!
ممنون

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
من قرارداد بستم که اینارو میگم....روی هر قبض 40 تومن میاد...ضمنا من یه ساله هم بستم و رایگانم بهم میدن:lol:

pars207 عزیز من الان 128 زرین مخابرات رو دارم از همون 3710 تومنی ها.یک به هشته اما به من سرعتی زیر 150 نمیده(تو دانلود منیجر).تو تورنت حتی به 250 هم میرسه:Dطرحه سرعتش خوب بود اگه شبانه داشت دیگه خدا بود....
امروز ساعت 4 یه زنگ زدم طرف گفته شما رو تایید کرد هر قبض 40 تومن
اما نمی دونم چرا کارمند دیشبی یه نظر دیگه داشت
کلآ پشتیبانی پرت و پلا میگه(نظراتشون با هم متفاوت)

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

طرح زرین به طرح کمپین تغییر دادی په مدارکی ازت خواستند؟
تو سرویس زرین ترافیک باقیمانده داشتی؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان
مخابرات چقدر زود 1گیگش تموم میشه قبلا اینطوری نبود!!!!
کاسه زیر نیم کاسست!

SONY make.believe

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
دادا آریافون دزد شده.خدا لعنت کنه مدیر بی وجدانش رو که این همه پول حروم سر سفره خودش و کارمنداش میبره.من از پارسال تا حالا دارم از این اریا فون استفاده میکنم همینطور ماهانه داره تعرفه هاش رو زیاد میکنه. پارسال خیلی خوب بود 1 گیگ شارژ میکردی ولی 2 گیگ بهت میداد روزا.تا این که اول تابستون برای بازاریابی گفت ترافیک شبانه از 2 تا 6 رایگان که خب سرعتش خوب بود ولی ترافیک روزانه کاملا واضح بود که به صورت دوبله کم میشه.یعنی کم فروشی و کلاه برداری تا این که اول مهر ترافیک نامحدود رو حذف کردند و تخفیف مثلا 60 درصدی دادند چون خوب مشتری جمع کرده بودند و حالا هم سرعتش اکثر وقتا افتضاح هست ولی شبا سرعتش حدود 150 تا 220 هست
ولی منم کم کم میخوام بگم تخلیه کنند.ظاهرا های وب هم بد نیست ولی دنبال ترافیک رایگان شبانه هستم با سرعت مناسب.کسی سراغ نداره شرکت خوبی؟

فکر میکنم صبا نت و پیشگامان انتخاب های خوبی باشن .
من هم 1 سال آریا فون داشتم و این اواخر بدجور تابلو دزدی میکرد (1 گیگ شارژ میکردی ، 400 تا دان میکردی تموم میشد :goatee: )
پیشگامان 2 سال قبل داشتم خوب بود ، شبانش عالی نبود ولی بد هم نبود .

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

سرویس جدیدت هنوز وصل نشده؟

hossein2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
نه دادا....از روز ثبت نام 15 روز باید صبر کرد تا از مخابرات بیان و مودم رو بهم بدن.ولی چیزی که مشخصه در کنار حساب کاربری طرح زرین من این طرح اضافه شده و فقط نوشته شده که راه اندازی نشده.منتظرمبیان راش بندازن تا برم زرینم رو قطع کنم.البته میشه یوزر و پسورد حسابت رو از 2020 بگیری.ولی میگن بعدش دردسر میشه.منم صبر کردم تا بیان.تو این هفته قراره بیان.ایشالا اومدن و من امتحان کردم نتیبجش رو بهت میگم....

hossein2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
طرح زرین به طرح کمپین تغییر دادی په مدارکی ازت خواستند؟
تو سرویس زرین ترافیک باقیمانده داشتی؟

در مورد مدارک هم هیچی نمیخواد جز امضا و اثر انگشت صاحب خط تلفنت.البته کپی کارت ملی صاحب خط رو هم میخواد....

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
در مورد مدارک هم هیچی نمیخواد جز امضا و اثر انگشت صاحب خط تلفنت.البته کپی کارت ملی صاحب خط رو هم میخواد....
بعد تغییر سرویس حجم ترافیک باقیمانده می سوزه
سریع استفاده کن

sepehrkarimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان نیاز به کمک دارم.
من اینترنت 512 نامحدود پیشگامان استفاده میکنم ولی تازگیا سرعتش افتضاح شده و سرعت با idm به زور به 30 میرسه.
حالا هم میخوام اینترنتم رو عوض کنم و میخواستم بدونم چه شرکتی رو پیشنهاد میدین که سرعتش کم نباشه ، قطع و وصلی هم نداشته باشه ، چون من خیلی دانلود میکنم و باید نامحدود داشته باشم.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان من یه طرح 128 برداشتم 9روز دیگه وصل میشه یه ریوایو براتون میزارم

SONY make.believe

بالا