senator@
Registered User
- نوشتهها
- 6,424
- لایکها
- 1,662
سرعت دانلود روی سرویس 128 پرسیدی و بعد درخواست سرویس دادی؟؟دوستان من یه طرح 128 برداشتم 9روز دیگه وصل میشه یه ریوایو براتون میزارم
SONY make.believe
سرعت دانلود روی سرویس 128 پرسیدی و بعد درخواست سرویس دادی؟؟دوستان من یه طرح 128 برداشتم 9روز دیگه وصل میشه یه ریوایو براتون میزارم
SONY make.believe
سرعت دانلود روی سرویس 128 پرسیدی و بعد درخواست سرویس دادی؟؟
من زنگ زدم پشتیبانی سرعت دقیق همه سرویس ها رو بهم گفتننه ولی گفت سرعتش همون زرینه،ولی زرین احتمال داره بعدا بیشتر بشه
SONY make.believe
من زنگ زدم پشتیبانی سرعت دقیق همه سرویس ها رو بهم گفتن
سرعت دانلود سرویس انتخابی شما 16k بر ثانیه هست
سرعتش خیلی پایینه
این سرویس زرینی که داری مخابرات 128 تا 1 مگ باز کرده که سرعت دانلودت تا 150k می رسهنه بابا راست میگی:-o
زرین چنده؟
یه سرچی زدم اونایی که داشتن میگفتن تا 100 هم میره
SONY make.believe
این سرویس زرینی که داری مخابرات 128 تا 1 مگ باز کرده که سرعت دانلودت تا 150k می رسه
اما سرویس کمپین با سرعت های واقعی خودشه
یعنی 128 سرعت 16 میشه
256 سرعت 32 و همینطور به روال بالا میره(هر چی پول میدی آش می خوری)
اگه مخابرات 128 کمپین تا 1 مگ باز می کرد دیگه امثال کاربر hossein2013 پول بیشتر بابت 1 مگ نمیدادن
متوجه شدی.
این سرویس زرینی که داری مخابرات 128 تا 1 مگ باز کرده که سرعت دانلودت تا 150k می رسه
اما سرویس کمپین با سرعت های واقعی خودشه
یعنی 128 سرعت 16 میشه
256 سرعت 32 و همینطور به روال بالا میره(هر چی پول میدی آش می خوری)
اگه مخابرات 128 کمپین تا 1 مگ باز می کرد دیگه امثال کاربر hossein2013 پول بیشتر بابت 1 مگ نمیدادن
متوجه شدی.
مگه قبلآ نگفتی رفیقت از طرح کمپین 1 مگ ثبت نام کرده و سرعت دانلودش رو 200 و ساعت شبانه رایگانش کمتر از 150 نمیاد؟؟آی گفتی....من اگه زرین شبانه داشت عمرا سراغ این طرح ها نمیرفتم....زرین سرعتش خدا بود....حالا خدا کنه با این یه مگ سرعت دانلودم رو 100 باشه حدااقل تا شبی دو گیگ دان کنم.باید دید چی میشه....
مگه قبلآ نگفتی رفیقت از طرح کمپین 1 مگ ثبت نام کرده و سرعت دانلودش رو 200 و ساعت شبانه رایگانش کمتر از 150 نمیاد؟؟
اگه رفیقت این سرعت دانلود می کنه پس چرا تو انقدر دو دلی!!
حرف حق زدی(موافقم)دادا مگه تو تا حالا دیدی که این مملکت کار توش روال منظمی و قاعده متدی داشته باشه؟همونطور که با 128 زرین میتونن سرعت 280 به من بدن به راحتی با 1 مگ کمپین پاییزی هم میتونن سرعت 100 هم بهم ندن.(خودمونیم ولی عجب جمله روشنفکرانه ای گفتما)بهرحال من شبی یه فیلم 1080 بگیرم دیگه کار به هیچی ندارم.
خب آقا امروز من سرویسم فعال شد.یه تست سرعت گرفتم.دوستان اهل فن سرویس قابل قبول هس یا نه؟
ظاهرا این طرح با سرعت زرین هیچ تفاوتی نداره.فقط مزیتی که داره شبانه رایگانشه+4گیگ ترافیکش+مودم رایگانش....گمون کنم ارزشش رو داشت 10 تومن بیشتر بدم و این مزیایا رو داشته باشم....برید بخرید گفت فقط تا فردا فرصت هست....
آره خوبه سرعتش فقط شبانه اش را هم تست بگیر ببینیم چطوره
اینم تست سرعت طرح زرین:
مشاهده پیوست 493468
ضمنا اینم بگم طرح های حجمی مخابرات دائمی هست محدودیت زمانی نداره ،توسایت مخابرات تهران و شهرهای دیگه هم هست
عزیز با نرم افزار IDM موقع دانلود یه اسکرین شات بذار(هم الان و هم ساعت رایگانش)خب آقا امروز من سرویسم فعال شد.یه تست سرعت گرفتم.دوستان اهل فن سرویس قابل قبول هس یا نه؟
مشاهده پیوست 493459
ظاهرا این طرح با سرعت زرین هیچ تفاوتی نداره.فقط مزیتی که داره شبانه رایگانشه+4گیگ ترافیکش+مودم رایگانش....گمون کنم ارزشش رو داشت 10 تومن بیشتر بدم و این مزیایا رو داشته باشم....برید بخرید گفت فقط تا فردا فرصت هست....
عزیز با نرم افزار IDM موقع دانلود یه اسکرین شات بذار(هم الان و هم ساعت رایگانش)
چند روز پیش زنگ زدم پشتیبانی گفتند حالا حالاها طرح کمپین ادامه داره!!؟؟
سرعت سرویس کاربر hossein2013 که خوبه(ناراحتی نداره)دوستان مخابرات بدبختم کرد!
طرح زرین را امروز جمع کرد کمپین را شنبه وصل میکنه...
الان باgprs وصلم:'(
خدایا مارا از یوغ بردگی مخابرات آزاد بفرما....
SONY make.believe