مخابرات بدجوری افت سرعت داره(1 مگ سعت دانلود 30k)
یه رنگین کمان بود درست داشت خدمات میداد اونم زیرآبش رو زدن
حالا زورکی رو مخابراتم
میخوای آی اس پی رو عوض کنم
کجا رو پیشنهاد میکنید که سرعت دانلود 300ام رو داشته باشم
ترافیک گیگی 3700ام رو هم داشته باشم
3ماهه 18گیگ دانلود رو هم 60 تومن بگیرم؟؟؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخآقا این چه وضعشه؟
من طرح کمپین ماهی4 گیگ دارم، در تاریخ 8 آذر سرویسم شارژ و فعال شد. امروز 9 دی شارژم تموم شد تا امروز صبر کردم که شاید خودش شارژ بشه که نشد، زنگ زدم اپراتور گفتم گفتم شارژم تموم 4گیگ این ماه را بدین، گفت مودم را ریستارت کن، کردم رفتم تو پنل دیدم لامصعب 1گیگ حجم اضافه 4700 شارژ کرده
زنگ زدم گفتم من حجم اضافه نخواستم چرا اینجوری کردی؟!
گفت چون چون سرویست افتاد تو هشتم ماه نمیتونیم بهت بدیم! سرویس شما. اول بهمن شارژ میشه،فعلا با همین 1گیگ سر کن!!!
بحله همه جا بازن برو بازار میدون اماماگه پست بی ربطه ببخشید : ( چون همه اصفهانی هستن )
شما میدونید روز های جمعه با تعطیل رسمی مغازه تولید گز یا اجیل فروشی اصفهان باز است ؟؟؟
بیشتر کدوم خیابون هستند *اجیل فروشی *؟؟
بیشتر کدوم خیابون هستند *تولید گز ؟*؟؟
تو مخابرات بخور بخور راه انداختناینترنت و پهنای باند اصفهان از خرداد ماه مشکل داره
کسی هم گوش بده کار نیست
من چندین شرکت عوض کردم همشون مشکل دارند
اينجا تاپيك اينترنت پرسرعت (!!!) ADSL در بلاد اصفهان و حومه است و اينكه در صفحات اخير فقط بحث اَنتِرنت (!) مخابرات مطرح شده ناقض عنوان تاپيك نيست.اینجا تاپیک مخابرات هست،کسی شبکیه کار نکرده
سه چهار سال پيش كه مخابرات شروع كرد به انحصارى كردن واگذارى ADSL روى خطوط DLC ما اين حرفُ زديم، لكن كارى از كسى ساخته نبود يا نخواستند! در هر حال!تو مخابرات بخور بخور راه انداختن![]()
یه رنگین کمان بود درست داشت خدمات میداد اونم زیرآبش رو زدن
حالا زورکی رو مخابراتم
میخوای آی اس پی رو عوض کنم
کجا رو پیشنهاد میکنید که سرعت دانلود 300ام رو داشته باشم
ترافیک گیگی 3700ام رو هم داشته باشم
3ماهه 18گیگ دانلود رو هم 60 تومن بگیرم؟؟؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
دوستان همشهری من میخوام از شاتل کوچ کنم برم یه جا دیگه .کجا برم به نظر شما؟دانلود شبانه رایگان هم برام مهمه 1 گیگ هم دانلود تو شب بسمه.
شاتل بد نبود ولی خوب 11 تومن به خاطر شبانه اضاف کرد. که به نظر من به صرفه نیست.eco128 سه ماهه داشتم.3 ماهو 31 تومن میدم با 6 گیگ ترافیک.
منطقه فیض هستیم.