• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
تبریک - یه دعا (نفرین)کنم - صد ساله بشی نقش جهان آماده نشده باشه هنوز :p

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود ...

یه تبریک زرد طلایی هم از طرف من... به نرخ روز طلا...

پاینده باشید

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
سعادت جان تولدت مبارک
با آرزوی موفقیت روز افزون

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

سعادت جان تبریک می گم , همیشه در کنار خانواده خوب و سلامت باشی:heart:

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام به همه

سعادت خان منم تولدتون رو تبریک میگم.امیدوارم موفق باشید...
tulips.gif
balloons.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
یه دست مریزاد هم به مدیرای فروم میگم. بقیه دوستان رو نمیدونم. اما من نه بی احترامی کردم نه کل کل. فقط بحث میکردیم با دوستان رئالی در مورد اینکه ایا این بازی خشن واقعا در ذات رئال بود یا نه. صحبت از این بود که زمان قبل از مورینیو مثلا دل بوسکه رئال اصلا اینطوری بازی نمیکرد. اما خب نمیدونم چرا اون همه توضیحات که نوشتیم پاک شده :)

تازه حتی از کاسیاس هم تمجید کرده بودم و اونو نمونه یه بازیکن کامل و اسطوره دونستم. اقلا اون یه قسمتشو پاک نمیکردید.

درود بر آقا مهرداد عزیز

شما فکر میکنید مورد دار پست دادن فقط اینه که بی احترامی کنید قبلا هم تو داربی های پایتخت نمونه این کار رو انجام داده بودید و من هم فکر کردم وقتی ببینید پستت هاتون پاک شده متوجه میشید که اینگونه پست دادن ها هم صحیح نیست

شما بعنوان یه قدیمی بخش قانون مهم بخش رو باید بدونید :

3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید. هواداران سایر تیمها در این تاپیکها فقط می توانند در بحث های فنی شرکت کنند و هر گونه دخالت ، بی احترامی به تیم و هواداران صاحب تاپیک و کل کل در این تاپیکها ممنوع می باشد. تاپیکهای طرفداران هم شامل این قوانین می شوند.

این که په په دست مسی رو له کرد یا نکرد بحث فنی یه ؟! و یا اصلا تو اون بحبوحه یه بعد از بازی وقت مناسبی یه که شما بیای تو تاپیک حریف و حتی بحث تمام فنی راه بندازی ؟!

خب یکی هم ممکنه اعصاب راحتی نداشته باشه بیاد تو تاپیک تیم خودش و با نوشته های شما روبرو بشه و به غلط بگه اصلا خوب کرده ، بعدش شما هم تشریف میبرید تو تاپییک هواداری خودتون و میگید : آهای ! دوستان میدونید چی شده ؟! من رفتم تو تاپیک رقیب گفتم چرا فلان شد یکی گفت خوب شد ! چهار نفر هم اونور جو زده میشن و چند تا پست تنش زای رنگارنگ دیگه در قبح عمل در تاپیک رقیب میدن و شایدم چند نفر از اون تاپیک بخوان بیان جواب اینور رو بدن و ... شما نخواسته در این پروسه نقش عزیز و شریف آتیش بیار معرکه رو ایفا میکنید !! فکر میکنید ذکر کاسیاس خوبه میتونه دلیل قانع کننده ای برای جبران بقیه جریانات باشه ؟

مهرداد عزیز ، اینکه توهین نکنید یا تو پست هاتون فیس لبخند بذارید یا چند تا تعریف هم از تیم رقیب بکنید تضمین درست و تنش زا نبودن پست هاتون تو تاپیک رقیب نیست

به شخصه من بعد از اینهمه مدت هم شما رو خیلی خوب میشناسم هم برای خودتون و پست هاتون خیلی احترام قائلم و شما رو یکی از منطقی ترین و باشخصیت ترین دوستان اینجا میدونم ولی شاید همه پست های شما رو با این پیش فرض نخونن یه لطفی بکن تو اینجور مواقع بحث های راجع به بازی رو تو تاپیک کارگاه آنالیز فوتبال که چند بار هم بالا آوردمش انجام بده

سپاس ..

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
درود بر آقا مهرداد عزیز

شما فکر میکنید مورد دار پست دادن فقط اینه که بی احترامی کنید قبلا هم تو داربی های پایتخت نمونه این کار رو انجام داده بودید و من هم فکر کردم وقتی ببینید پستت هاتون پاک شده متوجه میشید که اینگونه پست دادن ها هم صحیح نیست

شما بعنوان یه قدیمی بخش قانون مهم بخش رو باید بدونید :

این که په په دست مسی رو له کرد یا نکرد بحث فنی یه ؟! و یا اصلا تو اون بحبوحه یه بعد از بازی وقت مناسبی یه که شما بیای تو تاپیک حریف و حتی بحث تمام فنی راه بندازی ؟!

خب یکی هم ممکنه اعصاب راحتی نداشته باشه بیاد تو تاپیک تیم خودش و با نوشته های شما روبرو بشه و به غلط بگه اصلا خوب کرده ، بعدش شما هم تشریف میبرید تو تاپییک هواداری خودتون و میگید : آهای ! دوستان میدونید چی شده ؟! من رفتم تو تاپیک رقیب گفتم چرا فلان شد یکی گفت خوب شد ! چهار نفر هم اونور جو زده میشن و چند تا پست تنش زای رنگارنگ دیگه در قبح عمل در تاپیک رقیب میدن و شایدم چند نفر از اون تاپیک بخوان بیان جواب اینور رو بدن و ... شما نخواسته در این پروسه نقش عزیز و شریف آتیش بیار معرکه رو ایفا میکنید !! فکر میکنید ذکر کاسیاس خوبه میتونه دلیل قانع کننده ای برای جبران بقیه جریانات باشه ؟

مهرداد عزیز ، اینکه توهین نکنید یا تو پست هاتون فیس لبخند بذارید یا چند تا تعریف هم از تیم رقیب بکنید تضمین درست و تنش زا نبودن پست هاتون تو تاپیک رقیب نیست

به شخصه من بعد از اینهمه مدت هم شما رو خیلی خوب میشناسم هم برای خودتون و پست هاتون خیلی احترام قائلم و شما رو یکی از منطقی ترین و باشخصیت ترین دوستان اینجا میدونم ولی شاید همه پست های شما رو با این پیش فرض نخونن یه لطفی بکن تو اینجور مواقع بحث های راجع به بازی رو تو تاپیک کارگاه آنالیز فوتبال که چند بار هم بالا آوردمش انجام بده

سپاس ..

Facebook_Like_thumbs_up_small.png

اره خدایی دیشب تاپیک رو چک میکردم این حرکت خیلی رو اعصاب بود

نه این که بخوام بد بگم کلا حرکت جالب نبود که بیان بگن نیمه اول رو فلان جور بردین نیمه دوم فلان

یعنی در موقع درستش این حرف ها زده نمیشد

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید

سلام

به نظرم این بند بهتره اصلاح بشه به این شکل که یه کلوپ تنها برای صحبت کردن برای همون تیم نباشه
البته تا همان مدت زمانی که با هم بازی دارند

اینطوری کسی مجبور نیست برای نظر دادن در مورد تیم حریف بره تو تاپیک دیگه

Last edited:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
داش سعادت تبریکات ویژه بابت تفلت. تبریکات پتاسیم برادر .

پ.ن : به خودم تبریک بابت بازگشت به تالار فوتبال بعد از چند ماه دوری ! دی: کلا پرسپولیس رو پا نباشه انگار نه تنها تالار نمیام بلکه تو فروم هم نمیرسم بیام! دی:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
بچه ها ! جائی نرین که تولد دیگه ای داریم

امروز تولد یکی از دوستان قدیمی یعنی امییر خان عزیزه ، امیدوارم هرجا هست خوب و خوش و سلامت باشه

امیر جان تولدت مبارک

امروز که کادوی خوبی هم از پرسپولیس گرفتی برادر :دی

پیروز و پاینده باشی ..

تشکر برادر فرزاد . ممنون که در نبودنم بیادم بودین . اره امسال کادو هام حرف نداشت و مال پزسپولیس هم همینطور. گرچه تعداد تبریکات و کادوها سال به سال کمتر میشه ولی کیفیتشون حسابی رفت بالا امسال ! دی: دیگه گذشته اون دوران که دویست تا دویست تا از دخترای دانشگاه کادوی تولد می گرفتم همه اش هم شکلات و خرس و کیف پول و زنجیر مجیر ! دی:

پ.ن : ولی دیگه پیر شدیم رفت ها . رفتیم تو 30 درشششششت ! احساس بازنشستگی می کنم !! دی:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
تولدت رو تبریک می گم هم تیمی
عمو مصطفی کادو خوبی بهت داد:)

فرزاد@
اواتورت کیه؟

مرسی هم تیمی قدیمی که بیادم بودین

آره اتفاقا همه دوستان میگفتن . جالبه که گل علی کریمی درست در لحظه سالگرد تولد من به ثمر رسید ! دی:

امیر جان تولدت مبارک :)
امیدوارم بهترین اتفاقات برات بیفته در سال جدید زندگی ات :)

تشکر بیکران داش فرامرز

خدا از دهنت بشنوه ! دی:

تبریک به امیر عزیز
کم پیداست فقط

قربونت یوسف جان . سعی می کنم بیشتر پیدا بشم حتما . دی:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
:دی میبینم که .... لو رفته قضیه ! :دی

====

خب ! تا بدن هاتون سرد نشده ! آماده تولدی دیگر باشید

امروز تولد " سعادت " عزیزه

سعادت جان تولدت مبارک

پیروز و پاینده باشی ..

دوستان بفرمائید کیک ! :

سلام دوستان ببخشید دیر پاسخ دادم خیلی خیلی ممنون :blush:

فرزاد جان تشکر میکنم واقعا شرمنده کردین :blush: :wub:

اصلا فکرشم نمیکردم مشاهده پیوست 100422

ممنون بچه ها

تبریکات پتاسیم
love070.gif

مرسی عمو مشاهده پیوست 100421
من عااااشق پتاسیمم :wub::D

سعادت جان تولدت مبارکمشاهده پیوست 99598
با آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما

ممنون از لطفت 4210.gif
راکستار جان تولد شما هم مبارک شرمنده من اول باید تولد شما رو تبریک میگفتم ببخشید دیر تبریک گفتم :blush:
راستش من اصلا پرتم در جریان اتفاقات پیرامون خودم نیستم :D

سلام خدمت دوستان
سعادت عزیز من هم تولدتون رو تبریک میگم و آرزوی بهترین ها رو براتون دارم. :)

شاد و پیروز باشید

سلام ممنون ساسان خان 468116_wubgreen.gif
شرمنده کردین مرسی :blush: :heart:

سلام

سعادت جان منم تبریک میگم
سلامت و موفق باشی عزیز.
gif_7.gif
gif_2.gif
gif_12.gif
gif_0.gif
gif_1.gif
gif_12.gif
gif_0.gif
gif_9.gif

bluegrin.gif

سلام :blush:
مرسی جواد جان :heart::heart:
ایشالا قهرمانی یووه جبران کنم 87962_cup.gif

من هم خدمت سعادت خان تبریک میگم تولدشون رو.
congratualtions.gif

ممنون از محبتت :wub:
آقا شما خودت گلی این کارا چیه :D مشاهده پیوست 100427

تبریک - یه دعا (نفرین)کنم - صد ساله بشی نقش جهان آماده نشده باشه هنوز :p

عمو من ادبیاتم ضعیفه چرا منو تو این موقعیت قرار میدی ؟ :D:f34r:

ممنون دوست من مشاهده پیوست 100428

درود ...

یه تبریک زرد طلایی هم از طرف من... به نرخ روز طلا...

پاینده باشید

نه خیلی با این تبریک حال کردم دمت گرم :D
ممنون از لطفت :heart::heart::heart:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
تبریک میگم
تبریک میگم
:happy:

ممنون دوست منچستری 778416_rev.gif

ایشالا قهرمانی منچستر جبران کنم :cigar: :D

سعادت جان تولدت مبارک
با آرزوی موفقیت روز افزون

مرسی عمو مصطفی

خیلی مخلصیم مشاهده پیوست 100411

سلام دوستان

سعادت جان تبریک می گم , همیشه در کنار خانواده خوب و سلامت باشی:heart:

ممنون از لطف و محبتت مشاهده پیوست 100412
تنکس وری ماچ
این ماچ ایهام داره ها حواست باشه :D

سلام به همه

سعادت خان منم تولدتون رو تبریک میگم.امیدوارم موفق باشید...
tulips.gif
balloons.gif

ای آقا ما خانمون کجا بود :D
مرسی شرمنده کردی

831216_smilie_love_001.gif

داش سعادت تبریکات ویژه بابت تفلت. تبریکات پتاسیم برادر .

پ.ن : به خودم تبریک بابت بازگشت به تالار فوتبال بعد از چند ماه دوری ! دی: کلا پرسپولیس رو پا نباشه انگار نه تنها تالار نمیام بلکه تو فروم هم نمیرسم بیام! دی:

به داش امیر خیلی مخلصیم 749816_smily_bahal_36.gif
مرسی امیر جون منم بازگشتتو تبریک میگم :D

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
راستی در کل تولد همه بچه هایی که تو این چند ماهی که نبودم تفلتشون بود رو تبریک بگم . پای بی معرفتی من نذارین . واقعا تو انجمن نمیومدم

همچنین تولد داش علی جاگوار سرخ و داش علی armf سرخ که همین چند روز پیش متولد شدذن ! دی: شدیدن تبریکات وانادیوم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

به نظرم این بند بهتره اصلاح بشه به این شکل که یه کلوپ تنها برای صحبت کردن برای همون تیم نباشه
البته تا همان مدت زمانی که با هم بازی دارند

اینطوری کسی مجبور نیست برای نظر دادن در مورد تیم حریف بره تو تاپیک دیگه

سلام و درود

من که به شخصه مخالفم !
چون همونطور که تو همون بند هم ذکر شده هدف اصلی حفظ آرامش و نظم تو تاپیک های هواداری و دغدغه اصلی ما هم همینه .

درود بر امیرخان عزیز

خوش برگشتی برادر ، ایشالا که دیگه دارای غیبت ضغری و کبری نباشی و مثه قدیما اوقات خوبی داشته باشیم ..

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
با درود

اگر کسی از نظر من ناراحت نمیشه
باید بگم
از دید من وقتی کسی رو به خاطر بودن در تاپیکی جریمه می کنید کاش بشه مدتی فعالیت در اون تاپیک هم براش ممنوع بشه!نمی دونم همچین امکانی باشه یا نه

اما من تو تاپیک کل کل غیر از توهین و مسخره بازی های شخصی چیزی مث کل کل شاید به ندرت ببینم
در مورد راه انداختن دوباره ش نظر ندادم چون دیدم کسانی که دوست دار اون تاپیک هستن استقبال کردن
اما مث روز روشنه روزهای حساس لیگ که برسه اون تاپیک جای فحش و فحش کاریه
و فقط کار اقا ساسان و اقا فرزاد زیاد میشه!
در هر صورت حتی دیگه ترجیح نمیدم تاپیک رو باز کنم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

با درود

اگر کسی از نظر من ناراحت نمیشه
باید بگم
از دید من وقتی کسی رو به خاطر بودن در تاپیکی جریمه می کنید کاش بشه مدتی فعالیت در اون تاپیک هم براش ممنوع بشه!نمی دونم همچین امکانی باشه یا نه

اما من تو تاپیک کل کل غیر از توهین و مسخره بازی های شخصی چیزی مث کل کل شاید به ندرت ببینم
در مورد راه انداختن دوباره ش نظر ندادم چون دیدم کسانی که دوست دار اون تاپیک هستن استقبال کردن
اما مث روز روشنه روزهای حساس لیگ که برسه اون تاپیک جای فحش و فحش کاریه
و فقط کار اقا ساسان و اقا فرزاد زیاد میشه!
در هر صورت حتی دیگه ترجیح نمیدم تاپیک رو باز کنم

مرجان عزیز در پاسخ به صحبت شما به نظر من صحیح نیست فعالیت کسی رو در تاپیکی ممنوع کنیم. هر کسی آزاده در هر تاپیکی فعالیت بکنه با رعایت قوانین .
اما درباره اوضاع تاپیک کل کل من با نظر شما مخالفم مرجان عزیز ، به هر حال جایی باید باشه که دوستانی که علاقمند هستند کمی کل کل کنند در اونجا فعالیت کنند ، اما اینکه در روزهای حساس لیگ اونجا جای فحش و فحش کاری میشه اگر چنین اتفاقی بیفته قطعا برخورد خواهد شد.

شاد و پیروز باشید

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام خدمت دوستان

مرجان عزیز در پاسخ به صحبت شما به نظر من صحیح نیست فعالیت کسی رو در تاپیکی ممنوع کنیم. هر کسی آزاده در هر تاپیکی فعالیت بکنه با رعایت قوانین .
اما درباره اوضاع تاپیک کل کل من با نظر شما مخالفم مرجان عزیز ، به هر حال جایی باید باشه که دوستانی که علاقمند هستند کمی کل کل کنند در اونجا فعالیت کنند ، اما اینکه در روزهای حساس لیگ اونجا جای فحش و فحش کاری میشه اگر چنین اتفاقی بیفته قطعا برخورد خواهد شد.

شاد و پیروز باشید
اوکی اقا ساسان
شما بهتر می دونید
اما چیزی که حداقل من اونجا دیدم زیاد شبیه کل کل فوتبال نبود!

موفق باشید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

تولد داریم در این مقال ! همینک بشتابید که Benyaminj متولد گشته ..

بنیامین جان تولدت مبارک

آبی ترین آرزوها رو برات آرزو میکنم :)

JJ%20(4).jpg

بچه ها ! کیک رو از دست ندید که ارژیناله :happy:

بالا