یه دست مریزاد هم به مدیرای فروم میگم. بقیه دوستان رو نمیدونم. اما من نه بی احترامی کردم نه کل کل. فقط بحث میکردیم با دوستان رئالی در مورد اینکه ایا این بازی خشن واقعا در ذات رئال بود یا نه. صحبت از این بود که زمان قبل از مورینیو مثلا دل بوسکه رئال اصلا اینطوری بازی نمیکرد. اما خب نمیدونم چرا اون همه توضیحات که نوشتیم پاک شده
تازه حتی از کاسیاس هم تمجید کرده بودم و اونو نمونه یه بازیکن کامل و اسطوره دونستم. اقلا اون یه قسمتشو پاک نمیکردید.
3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید. هواداران سایر تیمها در این تاپیکها فقط می توانند در بحث های فنی شرکت کنند و هر گونه دخالت ، بی احترامی به تیم و هواداران صاحب تاپیک و کل کل در این تاپیکها ممنوع می باشد. تاپیکهای طرفداران هم شامل این قوانین می شوند.
درود بر آقا مهرداد عزیز
شما فکر میکنید مورد دار پست دادن فقط اینه که بی احترامی کنید قبلا هم تو داربی های پایتخت نمونه این کار رو انجام داده بودید و من هم فکر کردم وقتی ببینید پستت هاتون پاک شده متوجه میشید که اینگونه پست دادن ها هم صحیح نیست
شما بعنوان یه قدیمی بخش قانون مهم بخش رو باید بدونید :
این که په په دست مسی رو له کرد یا نکرد بحث فنی یه ؟! و یا اصلا تو اون بحبوحه یه بعد از بازی وقت مناسبی یه که شما بیای تو تاپیک حریف و حتی بحث تمام فنی راه بندازی ؟!
خب یکی هم ممکنه اعصاب راحتی نداشته باشه بیاد تو تاپیک تیم خودش و با نوشته های شما روبرو بشه و به غلط بگه اصلا خوب کرده ، بعدش شما هم تشریف میبرید تو تاپییک هواداری خودتون و میگید : آهای ! دوستان میدونید چی شده ؟! من رفتم تو تاپیک رقیب گفتم چرا فلان شد یکی گفت خوب شد ! چهار نفر هم اونور جو زده میشن و چند تا پست تنش زای رنگارنگ دیگه در قبح عمل در تاپیک رقیب میدن و شایدم چند نفر از اون تاپیک بخوان بیان جواب اینور رو بدن و ... شما نخواسته در این پروسه نقش عزیز و شریف آتیش بیار معرکه رو ایفا میکنید !! فکر میکنید ذکر کاسیاس خوبه میتونه دلیل قانع کننده ای برای جبران بقیه جریانات باشه ؟
مهرداد عزیز ، اینکه توهین نکنید یا تو پست هاتون فیس لبخند بذارید یا چند تا تعریف هم از تیم رقیب بکنید تضمین درست و تنش زا نبودن پست هاتون تو تاپیک رقیب نیست
به شخصه من بعد از اینهمه مدت هم شما رو خیلی خوب میشناسم هم برای خودتون و پست هاتون خیلی احترام قائلم و شما رو یکی از منطقی ترین و باشخصیت ترین دوستان اینجا میدونم ولی شاید همه پست های شما رو با این پیش فرض نخونن یه لطفی بکن تو اینجور مواقع بحث های راجع به بازی رو تو تاپیک کارگاه آنالیز فوتبال که چند بار هم بالا آوردمش انجام بده
سپاس ..
3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید
بچه ها ! جائی نرین که تولد دیگه ای داریم
امروز تولد یکی از دوستان قدیمی یعنی امییر خان عزیزه ، امیدوارم هرجا هست خوب و خوش و سلامت باشه
امیر جان تولدت مبارک
امروز که کادوی خوبی هم از پرسپولیس گرفتی برادر :دی
پیروز و پاینده باشی ..
تولدت رو تبریک می گم هم تیمی
عمو مصطفی کادو خوبی بهت داد
فرزاد@
اواتورت کیه؟
امیر جان تولدت مبارک
امیدوارم بهترین اتفاقات برات بیفته در سال جدید زندگی ات![]()
تبریک به امیر عزیز
کم پیداست فقط
:دی میبینم که .... لو رفته قضیه ! :دی
====
خب ! تا بدن هاتون سرد نشده ! آماده تولدی دیگر باشید
امروز تولد " سعادت " عزیزه
سعادت جان تولدت مبارک
پیروز و پاینده باشی ..
دوستان بفرمائید کیک ! :
تبریکات پتاسیم![]()
سعادت جان تولدت مبارکمشاهده پیوست 99598
با آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما
سلام خدمت دوستان
سعادت عزیز من هم تولدتون رو تبریک میگم و آرزوی بهترین ها رو براتون دارم.
شاد و پیروز باشید
سلام
سعادت جان منم تبریک میگم
سلامت و موفق باشی عزیز.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام :blush:
مرسی جواد جان :heart::heart:
ایشالا قهرمانی یووه جبران کنم
من هم خدمت سعادت خان تبریک میگم تولدشون رو.![]()
ممنون از محبتت :wub:
آقا شما خودت گلی این کارا چیهمشاهده پیوست 100427
تبریک - یه دعا (نفرین)کنم - صد ساله بشی نقش جهان آماده نشده باشه هنوز![]()
عمو من ادبیاتم ضعیفه چرا منو تو این موقعیت قرار میدی ؟:f34r:
ممنون دوست من مشاهده پیوست 100428
درود ...
یه تبریک زرد طلایی هم از طرف من... به نرخ روز طلا...
پاینده باشید
نه خیلی با این تبریک حال کردم دمت گرم
ممنون از لطفت :heart::heart::heart:
تبریک میگمتبریک میگم
:happy:
ممنون دوست منچستری
ایشالا قهرمانی منچستر جبران کنم :cigar:
سعادت جان تولدت مبارک
با آرزوی موفقیت روز افزون
مرسی عمو مصطفی
خیلی مخلصیم مشاهده پیوست 100411
سلام دوستان
سعادت جان تبریک می گم , همیشه در کنار خانواده خوب و سلامت باشی:heart:
ممنون از لطف و محبتت مشاهده پیوست 100412
تنکس وری ماچ
این ماچ ایهام داره ها حواست باشه
سلام به همه
سعادت خان منم تولدتون رو تبریک میگم.امیدوارم موفق باشید...![]()
![]()
ای آقا ما خانمون کجا بود![]()
مرسی شرمنده کردی
داش سعادت تبریکات ویژه بابت تفلت. تبریکات پتاسیم برادر .
پ.ن : به خودم تبریک بابت بازگشت به تالار فوتبال بعد از چند ماه دوری ! دی: کلا پرسپولیس رو پا نباشه انگار نه تنها تالار نمیام بلکه تو فروم هم نمیرسم بیام! دی:
به داش امیر خیلی مخلصیم
مرسی امیر جون منم بازگشتتو تبریک میگم![]()
سلام
به نظرم این بند بهتره اصلاح بشه به این شکل که یه کلوپ تنها برای صحبت کردن برای همون تیم نباشه
البته تا همان مدت زمانی که با هم بازی دارند
اینطوری کسی مجبور نیست برای نظر دادن در مورد تیم حریف بره تو تاپیک دیگه
پ.ن : به خودم تبریک بابت بازگشت به تالار فوتبال بعد از چند ماه دوری ! دی: کلا پرسپولیس رو پا نباشه انگار نه تنها تالار نمیام بلکه تو فروم هم نمیرسم بیام! دی:
با درود
اگر کسی از نظر من ناراحت نمیشه
باید بگم
از دید من وقتی کسی رو به خاطر بودن در تاپیکی جریمه می کنید کاش بشه مدتی فعالیت در اون تاپیک هم براش ممنوع بشه!نمی دونم همچین امکانی باشه یا نه
اما من تو تاپیک کل کل غیر از توهین و مسخره بازی های شخصی چیزی مث کل کل شاید به ندرت ببینم
در مورد راه انداختن دوباره ش نظر ندادم چون دیدم کسانی که دوست دار اون تاپیک هستن استقبال کردن
اما مث روز روشنه روزهای حساس لیگ که برسه اون تاپیک جای فحش و فحش کاریه
و فقط کار اقا ساسان و اقا فرزاد زیاد میشه!
در هر صورت حتی دیگه ترجیح نمیدم تاپیک رو باز کنم
اوکی اقا ساسانسلام خدمت دوستان
مرجان عزیز در پاسخ به صحبت شما به نظر من صحیح نیست فعالیت کسی رو در تاپیکی ممنوع کنیم. هر کسی آزاده در هر تاپیکی فعالیت بکنه با رعایت قوانین .
اما درباره اوضاع تاپیک کل کل من با نظر شما مخالفم مرجان عزیز ، به هر حال جایی باید باشه که دوستانی که علاقمند هستند کمی کل کل کنند در اونجا فعالیت کنند ، اما اینکه در روزهای حساس لیگ اونجا جای فحش و فحش کاری میشه اگر چنین اتفاقی بیفته قطعا برخورد خواهد شد.
شاد و پیروز باشید