بد نیست ، ولی ناصرخان حجازی به نظرم یه جوریه ... اگر همون درگذشت آخرش برداشته بشه فکر کنم کفایت کنه .. یعنی همون "ناصر حجازی" یا "زنده یاد ناصر حجازی"دوست داشتم دوستانی که علاقمند هستند نظری اعلام کنند فضایی برای این کار رو داشته باشند، منظورم اسم جدید هست .
پیشنهاد خود بنده ناصر خان حجازی هست . // حالا دوستانی که با این نظر و اسم موافق هستند این پست رو لایک بفرمایند
درود
یکسال از درگذشت زنده یاد ناصر حجازی گذشت و حتما اون الان روحش در آرامشه از اینکه هنوز هست و حداقل یادش حالا حالا ها در اذهان مردم باقی یه
خلاصه که ناصر خان روحت همیشه و همیشه و همیشه شاد ..
بچه ها یه تولد سمبلیک هم داریم ! تولد کسی بوده که بنوعی بعد از سالها تونست با رشادت هاش خاطرات ناصر خان رو دوباره به یاد مردم بیاره ، اینو بگم دیگه همه میشناسیدش ! یکی از حماسه سازان ملبورن !
درسته !
تولد احمد رضا عابدزاده عزیز مبارک
اون هم یکی از هزاران قهرمانی بوده که برامون خاطرات خوش زیادی ساخته ، امید که قدر اون و تمام افتخار آفرینان ایران رو تو وقت زنده بودنشون بدونن
امید که احمد رضا ی عزیز سالهای سال تندرست و سلامت باشه و بذارن ! باز هم به فوتبال کشور کمک کنه
(احمدر رضا عابدزاده متولد ۴ خرداد ۱۳۴۵ - آبادان )
بسیار ممنون از لطف شما.امروز تولد یکی از دوستان پرسپولیسی هستش
نمایش مشخصات: mohebali - PersianTools Forums
تولدشون مبارک باشه
تنت سلامت و دل خوش رفیق
کوچیک شما سینا هستم.تولدت مبارک محبعلی عزیز
مشاهده پیوست 151805
مشاهده پیوست 151806مشاهده پیوست 151806مشاهده پیوست 151806
ممنون از شما
ممنونم از شما و لطفتونتبریک میگم
ممنون.من که نباید برد بیارم اون بازیکنای بووووق باید برد بیارن :دیسینا تولدت مبارک . انشالله از حالا تا هزار سال دیگه فقط برد بیاری .
ممنون آقا فرزاد از لطفتون.سلام و درود
ممنون از مرجان عزیز برای یادآوری
آقا سینا تولدت مبارک
مشاهده پیوست 151953
با بهترین آرزوها ..
ممنون و تشکر بابت لطفتون.بنده هم تولدتون رو تبریک میگم سینا خان.![]()
دوست عزیز بسیار ممنون.سلام دوستان
من هم تولد دوستمون رو تبریک می گم![]()