• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
مجید جان یه تبریک آبی ویژه تقدیم تو باد :دی

//

اوه اوه من تولد هستی رو تازه الان دیدم , یعنی خطریه الان تبریک بگم نه ؟ :( هستی جان تبریک میگم . همیشه شاد و سالم باشی (با ترس و لرز :دی)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
من هم تولدت رو تبریکات فراوون میگم استقلالی قدیمی.
10874690338409833902.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به همه فوتبال دوستان عزیز پی تی

یه چند تا نکته رو عرض کنم ، لطفا توجه داشته باشید و با حوصله مطالعه بفرمایید.

اولین نکته
اینکه بعد از پایان فصل فوتبال در ایران و اروپا تقریبا یه دو ماهی بخش از فعالیت معمول دور میشه ، تو این فاصله خب رقابتهای بین امللی برقرار هست که مشخص ترین اونها میتونه یورو 2012 باشه و رقابتهای مقدماتی برزیل 2014 که آغاز میشه / اون چیزی که مورد توجه هست اینکه در طول رقابتهای یورو مطمئنا شاهد حضور کاربران بیشتری در بخش خواهیم بود و این میتونه یه مقداری حال و هوای بخش رو دستخوش تغییر کنه، خواسته اولیه این هست که شما پایه ثابت های بخش توی حفظ روال و نظم بخش یاری رسان باشید .

دوم اینکه در کنار این باید عرض کنم که یه تصمیمات ویژه ای برای بوجود آوردن فضای تخصصی تر برای یورو در نظر گرفته شده که شامل ایجاد یک زیر بخش برای یورو خواهد بود مشابه کاری که در زمان جام جهانی شکل گرفت، یه سری تاپیک هایی که لازم باشه به اون بخش خواهد رفت (که البته بعد از اتمام یورو باز به شکل فعلی برخواهند گشت) و چند تا تاپیک جدید هم در اون زیر بخش ایجاد خواهد شد که هم جا برای همه موضوعات وجود داشته باشه و هم اینکه از ازدیاد تاپیک های بی مورد و خصوصا دور شدن از نظم جلوگیری بشه.

نکته سوم این هست که قصد داریم فضای تفریحی ای هم کنار این قضیه وجود داشته باشه. از مسابقه پیش بینی گرفته تا فانتزی یورو و همینطور ایجاد فضایی برای شیر کردن مدیا های مختلف از یورو . تاپیک های فانتزی و پیش بینی از جانب خود سایت یوفا ساپورت میشه ( این دو تاپیک از امروز فعال خواهد شد) و بقیه هم در زمان لازم بکار خواهند افتاد. توی قسمت اول حتما شرکت کنید که بسیار خوش خواهند گذشت و تیو قسمت دوم هم عنایت و همکاری شما لازمه اصلی خواهد بود. مرسی.

-لطفا از ایجاد تاپیکهایی برای نظر سنجی برای تک بازی ها خود داری بشه ، اخیرا این کار چند باری شکل گرفت. سعی میشه برای این کار یه راهکار خوبی در نظر گرفته بشه که هم این نظر سنجی ها وجود داشته باشه و هم اینکه چندین تاپیک مجزا برای هر بازی وجود نداشته باشه. مخصوصا توی یورو که بازیهای بزرگ هر روز وجود خواهد داشت خود داری از این کار دلایلش ملموس هست و فکر میکنم نیاز به توضیح نداشته باشه. مرسی.

- آخرین خواهش هم این هست که در جریان یورو هوای کل کل ها رو داشته باشید که مثل جام جهانی باعث دلخوری دوستان نشود. تاپیک کل کل جهانی برای این کار وجود داره و خب شرایطش رو همه میدونیم دیگه :دی ، میشه رعایت کرد و ازش لذت برد و برعکسش هم میتونه رخ بده که واضح هست که جالب نیست و ایشا... پیش نمیاد.

اینها بسیار ضروری بود که پیشاپیش خدمت همه عرض بشود و همه در جریان باشند تا بهتر بتونیم به هم یاری بدیم و در عین حال فضای دلچسب تری برای فعالیت همه بوجود بیاد.
یک نکته باقی میمونه که در ادامه عرض میشه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
نکته اخر هم به پیش روترین کار مربوط میشه و برای همین در پست جداگانه مطرح میکنم
در مورد تغییر نام تاپیک <<ناصر حجازی درگذشت>> ، قبلا قرار رو به این گذاشتیم که در سالگرد ایشون حالا یه روز اینور اونور تر این کار انجام بشه. خب همه میدونید که امروز سالگرد ایشون هست و احتمالا فردا شب یا امشب یا شاید هم پنج شنبه که مراسم ایشون هست این کار انجام خواهد شد.
دوست داشتم دوستانی که علاقمند هستند نظری اعلام کنند فضایی برای این کار رو داشته باشند، منظورم اسم جدید هست .

پیشنهاد خود بنده ناصر خان حجازی هست . // حالا دوستانی که با این نظر و اسم موافق هستند این پست رو لایک بفرمایند

و دوستانی که پیشنهاد دیگه ای دارند میتونند همینجا اعلام کنند یا اگر نمیخواهند اینجا اعلام کنند میتونند توی ویزیتور مسیج بنده نظرشون رو ثبت کنند و بعد اینها رو توی یه پست اینجا قرار میدیم که سایرین در موردشون نظر بدهند.

شاد و پیروز باشید.

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138
دوست داشتم دوستانی که علاقمند هستند نظری اعلام کنند فضایی برای این کار رو داشته باشند، منظورم اسم جدید هست .

پیشنهاد خود بنده ناصر خان حجازی هست . // حالا دوستانی که با این نظر و اسم موافق هستند این پست رو لایک بفرمایند
بد نیست ، ولی ناصرخان حجازی به نظرم یه جوریه ... اگر همون درگذشت آخرش برداشته بشه فکر کنم کفایت کنه .. یعنی همون "ناصر حجازی" یا "زنده یاد ناصر حجازی"

بازم هر جور خودتون صلاح می دونید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

یکسال از درگذشت زنده یاد ناصر حجازی گذشت و حتما اون الان روحش در آرامشه از اینکه هنوز هست و حداقل یادش حالا حالا ها در اذهان مردم باقی یه

خلاصه که ناصر خان روحت همیشه و همیشه و همیشه شاد ..

بچه ها یه تولد سمبلیک هم داریم ! تولد کسی بوده که بنوعی بعد از سالها تونست با رشادت هاش خاطرات ناصر خان رو دوباره به یاد مردم بیاره ، اینو بگم دیگه همه میشناسیدش ! یکی از حماسه سازان ملبورن !

درسته !

تولد احمد رضا عابدزاده عزیز مبارک

اون هم یکی از هزاران قهرمانی بوده که برامون خاطرات خوش زیادی ساخته ، امید که قدر اون و تمام افتخار آفرینان ایران رو تو وقت زنده بودنشون بدونن
امید که احمد رضا ی عزیز سالهای سال تندرست و سلامت باشه و بذارن ! باز هم به فوتبال کشور کمک کنه

(احمدر رضا عابدزاده متولد ۴ خرداد ۱۳۴۵ - آبادان )

578209_259259144181962_102530723188139_506685_253543360_n.jpg

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
درود

یکسال از درگذشت زنده یاد ناصر حجازی گذشت و حتما اون الان روحش در آرامشه از اینکه هنوز هست و حداقل یادش حالا حالا ها در اذهان مردم باقی یه

خلاصه که ناصر خان روحت همیشه و همیشه و همیشه شاد ..

بچه ها یه تولد سمبلیک هم داریم ! تولد کسی بوده که بنوعی بعد از سالها تونست با رشادت هاش خاطرات ناصر خان رو دوباره به یاد مردم بیاره ، اینو بگم دیگه همه میشناسیدش ! یکی از حماسه سازان ملبورن !

درسته !

تولد احمد رضا عابدزاده عزیز مبارک

اون هم یکی از هزاران قهرمانی بوده که برامون خاطرات خوش زیادی ساخته ، امید که قدر اون و تمام افتخار آفرینان ایران رو تو وقت زنده بودنشون بدونن
امید که احمد رضا ی عزیز سالهای سال تندرست و سلامت باشه و بذارن ! باز هم به فوتبال کشور کمک کنه

(احمدر رضا عابدزاده متولد ۴ خرداد ۱۳۴۵ - آبادان )

چه یاد جالبی کردی فرزاد جان

احمد رضا!!
همون کسی که خیلی ها اذیتش کردن

کاش روزی برسه که عزیزان را(چه عزیزان معروف و مشهور چه عزیزان خانوادگی و دوستی)قدر بدونیم و تا وقتی پیشمون هستن باهاشون خوب باشیم و محبت کنیم!

من اگر جمله ی "دوستت دارم" های امروزم را از تو دریغ کنم،به قلب خودم خنجر زده ام

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
تولدت مبارک سینای عزیز 367515j7kvch20u8.gif

به امید خدا فصل جدید ، فصل قرمزها خواهد بود :دی

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
تبریک میگم

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
سینا تولدت مبارک . انشالله از حالا تا هزار سال دیگه فقط برد بیاری .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

ممنون از مرجان عزیز برای یادآوری

آقا سینا تولدت مبارک

5_25.jpg

با بهترین آرزوها ..

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من هم تولد دوستمون رو تبریک می گم :)

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
تولدت مبارک سینای عزیز مشاهده پیوست 151888

به امید خدا فصل جدید ، فصل قرمزها خواهد بود :دی
ممنون از شما

ممنونم از شما و لطفتون

سینا تولدت مبارک . انشالله از حالا تا هزار سال دیگه فقط برد بیاری .
ممنون.من که نباید برد بیارم اون بازیکنای بووووق باید برد بیارن :دی

سلام و درود

ممنون از مرجان عزیز برای یادآوری

آقا سینا تولدت مبارک

مشاهده پیوست 151953

با بهترین آرزوها ..
ممنون آقا فرزاد از لطفتون.

بنده هم تولدتون رو تبریک میگم سینا خان.
cloversmileyb.gif
ممنون و تشکر بابت لطفتون.

سلام دوستان

من هم تولد دوستمون رو تبریک می گم :)
دوست عزیز بسیار ممنون.

از همه دوستانی که بنده رو مورد لطف قراردادن تشکر می کنم. امیدوارم موفق و پیروز و سربلند باشید.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
به به... من هم تبریک میگم... به امید دل شاد و تن سالم...

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
بنده هم تبریک می گم و براتون آرزوی موفقیت و کامیابی دارم

بالا