• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

کلا یکی از کارکردهای تاپیکهای هواداری، انعکاس اخبار باشگاههاست. فقط برای جلوگیری از اسپم شدن پستها توصیه میشه که پست تکراری گذاشته نشه یا پست تک خطی نذارید. اگر هم فقط تیتر یا لینک اخبار رو میذارید در هر پست از بیش از یک لینک یا تیتر استفاده کنید..

پاینده باشید

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
با عرض خسته نباشید خدمت مدیران : اقا فرزاد و علی اقا و همکاران نسبتا جدید اقا مرتضی و جناب matgogia که اسمشونو نمیدونم تمامی کاربران بخش ورزش بر این امر واقف هستند که تلاش تیم مدیریتی بخش ورزش و مخصوصا بخش فوتبال اجرای هر چه بهتر قوانین در تاپیک ها و همچنین برخورد منصفانه و همراه با عدالت با کاربران بدون در نظر گرفتن هیچ گونه تعصب رنگی یا رفاقتی هستش و در این راه از هیچ گونه سعی و تلاشی مضایقه نمیکنند ولی متاسفانه اخیرا عدهای فرصت طلب از حضور کمرنگ مدیران و همکاران سوء استفاده کرده و قبل دربی و بعد دربی تاپیک های هواداری - تاپیک بحث در مورد داوری - تاپیک نود رو تبدیل به تاپیک کل کل نموده اند لذا جو صمیمی که قبل از دربی در این تاپیکها بود از بین رفته به عنوان مثال طرفدار یک تیم در تاپیک مقابل انتقادی یا مواردی رو مطرح میکنه که با واکنش طرفداران مقابل روبرو میشه و سراغاز بحثی طولانی و یا موارد متعدد دیگه که در این مدت بسیار زیاد شده و اما انتقاد اصلی هدف از انتخاب همکار چیست ؟ در این که انتخابات شما شایسته بوده و حاصل خرد جمعی و مشورتهای طولانی بوده هیچ شکی نیست و سالم بودن دو عزیز نیز هیچ شکی نیست ولی ملاک مدت زمان حضور این دو عزیز هستش که متاسفانه الان یک هفته ای میشه نه تنها بنده که دیگر کاربران خبری از این دو عزیز ندارند بله میدانیم این شغل اصلی شما و همکارانتان نیست و علاقه شخصی شما میباشد ولی همین علاقه توامان با مسئولیتی بسیار سنگین هست واقف هستیم نمیشود 24 ساعته مدیری اینجا باشد. ولی از همکار انتظار میرود در قبال مسئولیتی که قبول کرده مدت زمان بیشتری را صرف امور کرده و مدیران حالت ناظر بر کار همکار رو داشته باشند متاسفانه روال کاملا بر عکس شده و بیشتر شاهد حضور مدیران ( علی اقا و اقا فرزاد ) هستیم چه بسا اگر در این مدت ( زمان قبل دربی و بعد ان ) همکاران حضوری فعال تر در کل مجموعه فوتبال پرشین تولز داشتند هم اینک شاهد به حاشیه کشیده شدن تاپیک های متعدد نبودیم که باعت دوباره کاری و تذکر مدیران به کاربران باشند . البته ناگفته ها ی بسیاری در این زمینه وجود دارد که به زمان بهتری موکول میکنیم
( ضمنان این حق رو به همکارانی که در اینجا حضور نداشتند میدیم که اگه مطالبی داشتند عنوان کنند )
پاینده باشید

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
بنده حرف tritz عزیز رو قبول دارم

ولی خب دقیقا تو دوازده ماه سال پیش میاد که طرف 1 ماه براش یه مشکل به وجود میاد و نمیتونه اونطور که باید و شاید تو پی تی باشه

یه وقت دیدی این یه ماه خورد دقیقا تو هفته های حساس که حضور مدیران و همکاران باید بیشتر به چشم بیاد

یه وقت دیدی خورد تو تعطیلات لیگ

بلاخره کار و مشکلات امروزه زیاده ما هم متوجهیم

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
بنده حرف tritz عزیز رو قبول دارم

ولی خب دقیقا تو دوازده ماه سال پیش میاد که طرف 1 ماه براش یه مشکل به وجود میاد و نمیتونه اونطور که باید و شاید تو پی تی باشه

یه وقت دیدی این یه ماه خورد دقیقا تو هفته های حساس که حضور مدیران و همکاران باید بیشتر به چشم بیاد

یه وقت دیدی خورد تو تعطیلات لیگ

بلاخره کار و مشکلات امروزه زیاده ما هم متوجهیم

بله بله 100 % اتفاقا خودم هم به این مورد اشاره کردم که نمیشه 24 ساعته انلاین بود و تمامی مواردی که از طرف شما گفته شد قبول دارم . درد دلی بود دوستانه با تیم مدیریتی ولا غیر .

اتفاقا یکی از نفراتی که مدت زمان زیادی در فروم حضور دارید شما هستید در ضمن پست هایی که میزارید در کمال ادب و احترام هستش طوری که طرفداران پرسپولیس هم احترام شما رو نگه میدارن و به نسبت حضورتون به نظر من یکی از افراد شایسته جهت همکار شدن در بخش فوتبال بودین

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
بله بله 100 % اتفاقا خودم هم به این مورد اشاره کردم که نمیشه 24 ساعته انلاین بود و تمامی مواردی که از طرف شما گفته شد قبول دارم . درد دلی بود دوستانه با تیم مدیریتی ولا غیر .

اتفاقا یکی از نفراتی که مدت زمان زیادی در فروم حضور دارید شما هستید در ضمن پست هایی که میزارید در کمال ادب و احترام هستش طوری که طرفداران پرسپولیس هم احترام شما رو نگه میدارن و به نسبت حضورتون به نظر من یکی از افراد شایسته جهت همکار شدن در بخش فوتبال بودین

ای بابا ! ما کوچیک همه هستیم

من تفریحم اینترنته چه تو کارگاهم چه تو خونم

طرفداران پرسپولیسم آقان بعضی وقتا شوخی میکنیم ولی دوسشون داریم

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با عرض خسته نباشید خدمت مدیران : اقا فرزاد و علی اقا و همکاران نسبتا جدید اقا مرتضی و جناب matgogia که اسمشونو نمیدونم تمامی کاربران بخش ورزش بر این امر واقف هستند که تلاش تیم مدیریتی بخش ورزش و مخصوصا بخش فوتبال اجرای هر چه بهتر قوانین در تاپیک ها و همچنین برخورد منصفانه و همراه با عدالت با کاربران بدون در نظر گرفتن هیچ گونه تعصب رنگی یا رفاقتی هستش و در این راه از هیچ گونه سعی و تلاشی مضایقه نمیکنند ولی متاسفانه اخیرا عدهای فرصت طلب از حضور کمرنگ مدیران و همکاران سوء استفاده کرده و قبل دربی و بعد دربی تاپیک های هواداری - تاپیک بحث در مورد داوری - تاپیک نود رو تبدیل به تاپیک کل کل نموده اند لذا جو صمیمی که قبل از دربی در این تاپیکها بود از بین رفته به عنوان مثال طرفدار یک تیم در تاپیک مقابل انتقادی یا مواردی رو مطرح میکنه که با واکنش طرفداران مقابل روبرو میشه و سراغاز بحثی طولانی و یا موارد متعدد دیگه که در این مدت بسیار زیاد شده و اما انتقاد اصلی هدف از انتخاب همکار چیست ؟ در این که انتخابات شما شایسته بوده و حاصل خرد جمعی و مشورتهای طولانی بوده هیچ شکی نیست و سالم بودن دو عزیز نیز هیچ شکی نیست ولی ملاک مدت زمان حضور این دو عزیز هستش که متاسفانه الان یک هفته ای میشه نه تنها بنده که دیگر کاربران خبری از این دو عزیز ندارند بله میدانیم این شغل اصلی شما و همکارانتان نیست و علاقه شخصی شما میباشد ولی همین علاقه توامان با مسئولیتی بسیار سنگین هست واقف هستیم نمیشود 24 ساعته مدیری اینجا باشد. ولی از همکار انتظار میرود در قبال مسئولیتی که قبول کرده مدت زمان بیشتری را صرف امور کرده و مدیران حالت ناظر بر کار همکار رو داشته باشند متاسفانه روال کاملا بر عکس شده و بیشتر شاهد حضور مدیران ( علی اقا و اقا فرزاد ) هستیم چه بسا اگر در این مدت ( زمان قبل دربی و بعد ان ) همکاران حضوری فعال تر در کل مجموعه فوتبال پرشین تولز داشتند هم اینک شاهد به حاشیه کشیده شدن تاپیک های متعدد نبودیم که باعت دوباره کاری و تذکر مدیران به کاربران باشند . البته ناگفته ها ی بسیاری در این زمینه وجود دارد که به زمان بهتری موکول میکنیم
( ضمنان این حق رو به همکارانی که در اینجا حضور نداشتند میدیم که اگه مطالبی داشتند عنوان کنند )
پاینده باشید

سلام

قبل از چیز از این که انتقادتون رو اینجا مطرح می کنید ممنونم.

همونطور که خودتون هم اشاره کردید گاهی برای هر کسی شرایطی پیش می اید که زمان گذاشتن در همین محیط که دوستش داریم هم سخت می شود.

حالا من در مورد خودم صحبت می کنم، دوستان عزیز دیگر یعنی فرزاد و علی خوشبختانه هر دو کاملا اکتیو هستند و مماشاتی در کار آنها نیست (یعنی من مورد خاصی ندیده ام)؛ آقا مهدی رو البته کمتر در این دو سه هفته دیده ایم که ایشان هم ظاهرا گرفتاری های شخصی داشته اند.

اما برسیم به بحث شما:

شما به مدت زمان حضور همکاران بخش اشاره کردید که باید حضورشان حس شود.

من می پذیرم این انتقاد رو؛ البته من خیلی وقت ها در بخش حضور داشته و پست های مورد دار در تاپیک های مختلف رو تحت نظر داشته و آنهایی که لازم بوده رو حذف کرده ام ولی طبیعتا شما متوجه نشده اید! فقط نکته ای که این وسط می ماند، این هست که خودم هم بیشتر در بحث ها شرکت کنم که این متاسفانه جزء اشکالات من هست، من عمدتا خواننده پست ها هستم و کمتر وارد بحث می شوم، آن هم معمولا زمانی است که هم وقت کافی داشته باشم هم فراغ بال و فکر آسوده!

به هر حال اگر چه من کم پست می زنم، ولی آدم بی توجهی نیستم و بر اساس قوانین موجود عمل می کنم، در اجرای قوانین هم با احدی تعارف ندارم خیالتان کاملا راحت باشه، من آدمی جدی ام که در اجرای مقررات سهل انگارانه رفتار نمی کنم.

در ارتباط با برخی پست هایی که دوستان پرسپولیسی و استقلالی ارسال می کنند و مشخصا به هر دو باشگاه اهانت هایی می شود، نمی توانم بی تفاوت باشم و بر اساس قوانین ناچار به حذف کردن پست هایی که تشخیص داده ام مورد داشته اند، شده ام؛ اما همین جا از همه کسانی که نوشته بنده را الان می خوانند تقاضا دارم که محیط فوروم رو به میدان جنگ و به هر ترتیبی به خاک مالیدن پشت رقیب تبدیل نکنند، تماشای فوتبال و هیجان اون بد نیست، همه ما از هیجان مثبت خوشمان می آید، اما این روزها خیلی از صحبت های کاربران اینجا رنگ و بوی دوستی ندارد، به نظر من علاقه به یک باشگاه نباید منجر به این شود که به بقیه بی احترامی کنیم و یا موفقیت های آنها رو زیر سوال ببریم و یا بالکل نقاط مثبت شان رو انکار کنیم و در نتیجه به شیوع کدورت ها و ناراحتی های طرفین هواداران رنگی کمک کنیم. یک مقدار خویشتن داری اگر چاشنی صحبت ها بشه و منطقی و فوتبالی حرف بزنیم همه چیز حل خواهد شد. من از همه رفقایی که اینجا فعال هستند و سابقه بیشتری دارند، بیشتر توقع دارم که کمک کنند که فضای فوروم آرام بماند. این آرامش و فضای مثبت رو نیاز داریم، اما گاهی بعضی دوستان جوان تر و نیو یوزر که شاید چون با جو اینجا کمتر آشما هستند، خودآگاه یا ناخودآگاه فضا را ملتهب می کنند ...

به هر ترتیب این یک جامعه مجازی است که در اون با هم آشنا شده ایم و یک نوع زندگی ویژه را تجربه می کنیم. باید به قواعدش احترام بگذاریم تا دست کم از حضورمان در اینجا سوای اتلاف وقت! احساس بیچارگی نکنیم!

از توجه و انتقادتون ممنونم، همیشه همین جا در مورد وضعیت فوروم و تالار ورزش و فوتبال با هم صحبت می کنیم تا احیانا اگر سوالاتی در ذهن دوستان باقی مونده پاسخ بدهیم.

باز هم یادآوری می کنم، فوروم های خوب را کاربرهای اونها ساخته اند، از نقش پررنگی که دارید و داریم نباید غافل شد.

موفق باشید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

چند روز درگیر صندلی ولرم بودم :دی این پستها رو تازه دیدم

اول راجع به پستهای خبری در تکمیل فرمایش علی عزیز باید عرض کنم که ما نمیتونیم قانون بذاریم که کسی حق گذاشتن خبر رو در تاپیک نداره ولی همیشه از دوستان خواستیم خبرهائی رو انعکاس بدن که ارزش خوندن داشته باشه از مراجعی معتبر و رسمی عنوان شده باشه ، تو پست زدن سلیقه به خرج بدن نه اینکه کیلوئی کپی پیست کنن و از همه مهمتر در جریان صفحات تاپیک باشن تا اخبارشون تکراری نباشه ، اتفاقا روی این آخری شدید هم تکیه دارم و به شخصه هر پست خبری تکراری که ببینم پاک میکنم . بقیش هم برمیگرده به لطف و دقت دوستان که توجه بیشتری به خرج بدن و جوری فعالیت کنن تا اسباب رضایت همه تو تاپیک های هواداری برقرار باشه .

و اما راجع به دوستان فعال در بخش مدیریت اول اینکه ما تمام موارد رو با هم هماهنگ میکنیم و بقول فرمایش مرتضی ی عزیز شاید دوستان اصلا متوجه حضور نباشن ولی اون کاری که باید انجام بشه انجام میشه ، در ضمن به جرأت عنوان میکنم که تو این مدت سابقه نداشته که یکروز هیچ کدوم از ما نبوده باشیم و در پرکارترین روزها مون هم قطعا در طول روز بدریپورت ها چک و رسیدگی شدن

تو روزهای نزدیک داربی هم حضور ما کمرنگ نبود ، حضور عزیزان اسپمر و اخلال گر بیش از حد تصور پر رنگ بود ! که بهر صورت حالا با دو ساعت اینور اونور در نهایت قضیه جمع و جور شد .

راجع به مهدی یا مت عزیز هم متأسفانه یکی از اقوام نزدیکشون فوت کرده و مدتی نخواهند بود که این هم موردی بوده که دست هیچکی نمیتونسته باشه ولی مهم اینه که جاشون خالی نبوده

ممنون از توجه و پیگیری تون

پیروز و پاینده باشید .

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

و البته تولد دوتا از قدیمیهایی تی که بسیار کم سر میزنن به بخش :

CP-YOU و ManUtd1998 عزیز ... :happy:

به نوید گل و بقیه دوستان تبریک میگم و امیدوارم تندرستی و کامیابی همراهشون باشه... :rolleyes:

پاینده باشید

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من هم تولد نوید جان داداش گلم و CP-YOU و ManUtd1998 عزیز رو تبریک می گم :happy:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
با عرض سلام
تشکر از تمام دوستان و به دو عزیز دیگه تولدشونو تبریک میگم مبارک باشه:happy:

تولد نبیته همه بریزین وسط :دی

نبیت جون تبریک میگم امیدوارم همیشه سلامت باشی:guitar::heart:

نمایش مشخصات: navid69 - PersianTools Forums

مشاهده پیوست 449202

نوکرتم اپشین جون
046.gif

کیک بخوریم یا خجالت؟
092.gif

درود

به نوید گل و بقیه دوستان تبریک میگم و امیدوارم تندرستی و کامیابی همراهشون باشه... :rolleyes:

پاینده باشید
ممنون علی اقا
143.gif

سلام دوستان

من هم تولد نوید جان داداش گلم و CP-YOU و ManUtd1998 عزیز رو تبریک می گم :happy:
تشکر فراوان داش جواد
نوکرتم
143.gif
039.gif

تولد هر عزیز مبارک !

ممنون اقا سجاد
143.gif

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
مخلصم نبیت جون
کیکو بزن تو رگ:دی

به دو دوست عزیز دیگه هم تبریک میگم

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
منم تولد نوید عزیز و دو دوست دیگمون رو تبریک میگم
ایشالا در کنار خانواده با تندرستی و سلامت اوقات خوبی رو داشته باشن:cap:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
تولد نبیته همه بریزین وسط :دی

نبیت جون تبریک میگم امیدوارم همیشه سلامت باشی:guitar::heart:

درود

سلام

من هم به نوبه خودم تولد دوستان خوب مون نوید 69 ، سی پی یو و من یونایتد 1998 رو خدمت این عزیزان تبریک عرض می کنم.

با آروزی روزهای خوب و خوش برای این دوستان در تمام عرصه های زندگی

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

تولد هر سه عزیز رو تبریک می گم

البته یک تبریک ویژه به نوید جان گل...:heart:

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
اول از همه باید تولد 3 دوست عزیز رو تبریک بگم . مخصوصا نوید عزیز که در حال حاضر در قید فرومی هستند :D
دوم از اون هم یه توضیحی در مورد تاپیک صندلی داغ داشتم :
در اصل این تاپیک باید تو بخش گفتگوی آزاد زده می شد و اصولش هم تا اونجایی که من میدونم اینه که مدیران ، همکاران و کاربران فعال حق نشستن روی این صندلی رو دارن و نه همه ی کاربران و دوستان فقط اجازه مطرح کردن سوال رو دارن .....
حالا چون گفتگوی آزاد اینجا از بیخ ریشه کن شد برای همین مصطفی عزیز زحمت کشید و این تاپیک رو اینجا زد و تا حالا هم خدا رو شکر مورد نشستن افراد مدیر یا همکار یا کاربر فعال رعایت شده و از هر قشر یک شخص تا به حال روی صندلی نشسته ! :) اما مسلما نمیشه این روند رو ادامه داد چون تعداد این عزیزان در این بخش زیاد نیست !
برای همین نظرم من اینه که تو بخش فوتبال با هماهنگی مدیران ارشد ( احسان یا بهروز عزیز ) یک شاخه جداگانه زده بشه و تو تاپیک اول که مهم شده هست قوانین بخش قرار داده بشه که حتما یکی از اون ها باید این باشه که کاربرانی حق شرکت کردن رو دارن که فعالیت مداوم و مستمر در بخش فوتبال داشتند نه اینکه ملاک ما تعداد پست ( مثلا حداقل 1000 تا ) باشه . چون این خودش انگیزه ای برای اسپمران عزیز هست و مسلما پای دوستان غیر ورزشی رو ناچار به این بخش باز میکنه که زیاد خوب نیست . بعد هر هفته 1 تاپیک تو اون بخش زده میشه و کاربرا می تونن سوالات خودشون رو از شخص مورد نظر بپرسن و بعد هم قفل بشه و لینک تک تک اون ها تو تاپیک مهم شده قرار بگیره .
این طوری یه خورده جمع و جور تر میشه ؛ به جای اینکه یه تاپیک 5000 تا پست بخوره و بیش از حد شلوغ باشه !
حالا 2 تا مشکل اساسی اینجا وجود داره :
1- ممکنه این بخش جدید خودش رو به عنوان یه گفتگوی آزاد شعبه 2 معرفی کنه ! ( که زیاد جالب نیست )
2- اصلا این بخش چه ارتباطی با قسمت فوتبال داره !
البته اگر فرزاد عزیز موافق این طرح باشن ، شاید بشه با بهونه ایجاد صمیمیت و آشنایی بیشتر بین کاربران بخش فوتبال ، مدیران ارشد رو قانع کرد ! ( که اینم بعید به نظر میرسه ! )

به هر صورت مسلما این بخش با مشکلاتی زیادی قبل یا بعد از تاسیش مواجه هست و شاید طرحی دور از ذهن باشه ، اما نمیشه مزایای اون رو هم فاکتور گرفت !

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
درود
تبریک به هر سه عزیز
با بهترین آرزوها

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اول از همه باید تولد 3 دوست عزیز رو تبریک بگم . مخصوصا نوید عزیز که در حال حاضر در قید فرومی هستند :D
دوم از اون هم یه توضیحی در مورد تاپیک صندلی داغ داشتم :
در اصل این تاپیک باید تو بخش گفتگوی آزاد زده می شد و اصولش هم تا اونجایی که من میدونم اینه که مدیران ، همکاران و کاربران فعال حق نشستن روی این صندلی رو دارن و نه همه ی کاربران و دوستان فقط اجازه مطرح کردن سوال رو دارن .....
حالا چون گفتگوی آزاد اینجا از بیخ ریشه کن شد برای همین مصطفی عزیز زحمت کشید و این تاپیک رو اینجا زد و تا حالا هم خدا رو شکر مورد نشستن افراد مدیر یا همکار یا کاربر فعال رعایت شده و از هر قشر یک شخص تا به حال روی صندلی نشسته ! :) اما مسلما نمیشه این روند رو ادامه داد چون تعداد این عزیزان در این بخش زیاد نیست !
برای همین نظرم من اینه که تو بخش فوتبال با هماهنگی مدیران ارشد ( احسان یا بهروز عزیز ) یک شاخه جداگانه زده بشه و تو تاپیک اول که مهم شده هست قوانین بخش قرار داده بشه که حتما یکی از اون ها باید این باشه که کاربرانی حق شرکت کردن رو دارن که فعالیت مداوم و مستمر در بخش فوتبال داشتند نه اینکه ملاک ما تعداد پست ( مثلا حداقل 1000 تا ) باشه . چون این خودش انگیزه ای برای اسپمران عزیز هست و مسلما پای دوستان غیر ورزشی رو ناچار به این بخش باز میکنه که زیاد خوب نیست . بعد هر هفته 1 تاپیک تو اون بخش زده میشه و کاربرا می تونن سوالات خودشون رو از شخص مورد نظر بپرسن و بعد هم قفل بشه و لینک تک تک اون ها تو تاپیک مهم شده قرار بگیره .
این طوری یه خورده جمع و جور تر میشه ؛ به جای اینکه یه تاپیک 5000 تا پست بخوره و بیش از حد شلوغ باشه !
حالا 2 تا مشکل اساسی اینجا وجود داره :
1- ممکنه این بخش جدید خودش رو به عنوان یه گفتگوی آزاد شعبه 2 معرفی کنه ! ( که زیاد جالب نیست )
2- اصلا این بخش چه ارتباطی با قسمت فوتبال داره !
البته اگر فرزاد عزیز موافق این طرح باشن ، شاید بشه با بهونه ایجاد صمیمیت و آشنایی بیشتر بین کاربران بخش فوتبال ، مدیران ارشد رو قانع کرد ! ( که اینم بعید به نظر میرسه ! )

به هر صورت مسلما این بخش با مشکلاتی زیادی قبل یا بعد از تاسیش مواجه هست و شاید طرحی دور از ذهن باشه ، اما نمیشه مزایای اون رو هم فاکتور گرفت !

درود بر شما

محمد جان این کار رو مصطفی ی عزیز برای بچه های فوتبالی راه انداخته و فعلا نفر برای نشستن رو صندلی زیاده ، حتما هم نباید مدیر و همکار باشه ما هم قصد بسط دادن و اینهاش رو نداریم ، فعلا همینجوری میریم جلو تا ببینیم بعد چی میشه

پاینده باشی .

بالا