خب بی هیچ گفتگوئی تبلد یگانه مرد شرط بند بادکنکی را اعلام میداریم :دی
و اون کسی نیست جز "رضا بادکنکی " :happy:
رضا جون تولدت مبارک
![]()
امیدوارم به همه آرزوهای رنگارنگت برسی ..
سلام
مبارکه
سلام دوستان
رضا جان تولدت مبارک:guitar::heart::guitar:
مبارکه رضا جان
مبارکه رضا جان![]()
پ.ن: اقا بلاخره انتقام شرط بندی رو ازت میگیریم ! :دی
رضا بیا بخلمممم![]()
آقا رضا مبارک باشه .
ایشالله عروسیت :دی
خیلی مخلصیم .
رضا بترکی :دی
مبارکه :دی
رضا
اخر یه روز پرتت می کنم:happy:
تفلد عیدت هم مبارک:blush:
رضا جان من هم تبریک میگم از نوع بادکنکیش:![]()
مرسی جوادآقا رضا مبارک باشه.
امیدوارم همیشه خوش باشی.![]()
![]()
دوستان من یه مختصر تصادفی کردم الان از میان موجی از باند و پانسمان باهاتون حرف میزنم.
از دیروز تا الان غیبت کردم / حالا هم یه چند روزی مرخصی/ باید استراحت کنم.
به امید دیدارتون
سلام دوستان
لیگ فانتزی ایران هم از امروز شروع به کار کرد , اگه می خواید تیم بسازید یا تیم قبلیتون رو درست کنید فکر کنم تا شروع هفته دوم وقت دارید.
اینم آدرس سایت: www.persiangulfcup.org
هفته اول که گزشت. تازه یادشون اومده بازش کنن :lol:
باسلام و آرزوی موفقیت برای تمامی ورزش دوستان عزیز،
همانگونه که مستحضرید،جام مجازی خلیج فارس درسال گذشته اولین حضور خود را به پایان رسانید. در طی فصل گذشته توانستیم در کنار شما دوستان، فضای جذابی را درمحیط مجازی و واقعی فوتبال ایران را تجربه کنیم.
در طول این مدت توانستیم با بسیاری از شما دوستان آشنا شویم و تعداد زیادی از شما دوستان بطور داوطلبانه مارا دربسیاری ازبخشهای این مجموعه یاری نمودید که جا دارد از کلیه این دوستان تشکر و قدردانی نماییم.
این مجموعه کاملا هدف فرهنگی ورزشی داشته و در تلاش است از تمامی شما دوستان در جهت پیشبرد این هدف استفاده نماید. لذا هرگونه پیشنهاد یاانتقادخود را اعلام نمایید تا باشد قدمی در جهت پیشبرد ورزش کشور برداشته شود.
امسال سعی در حل مشکلات سال گذشته داشته ایم و در فصل جدید لیگ برتر ایران نیز در کنار شما دوستان خواهیم بود.بسیاری از این مشکلات حل شده و بخشی همچنان در حال بهبود است تا یک مجموعه کاملا جذاب برایتان فراهم شود.
شروع مسابقات جام مجازی خلیج فارس از هفته پنجم لیگ برتر خواهد بود و کلیه دوستان در شرایطی برابر اقدام به شروع بازی خواهند نمود. لذا جهت انتخاب تیم خود تا پایان هفته چهارم وقت خواهید داشت.
پیشاپیش از همکاری کلیه دوستان که بطور داوطلبانه مارا در این راه یاری نمودندتشکر و قدر دانی می گردد و از کلیه دوستان که می توانند ما را در جهت بهبودکیفی این مجموعه همیاری نمایند استقبال می نماییم.
با آرزوی موفقیت درفصل جدید
مدیریت جام مجازی خلیج فارس
Persian Gulf Cup Fantasy
www.persiangulfcup.org
سلام دوستان
لیگ فانتزی ایران هم از امروز شروع به کار کرد , اگه می خواید تیم بسازید یا تیم قبلیتون رو درست کنید فکر کنم تا شروع هفته دوم وقت دارید.
اینم آدرس سایت: www.persiangulfcup.org
سلام خوشحالم حالت بهتر شده.سلام جواد
برای فوتبال مجازی منم هستم/ تاپیک جدید نمیزنید؟
یکی یه لیگ برای پی تی بسازه
سلام خوشحالم حالت بهتر شده.
یه لیگ هستش که باید حسام جان زحمت ادیت کردنش رو بکشه :دی
راستی حسام اگه کدش رو داری دوباره بزار من یادم رفته :دی
من رو میگی ؟! من لیگ زده بودم قبلا ؟!![]()
یادم نیست !![]()
یکی دیگه بزنید خب :دی
اول خیلی خوشحال شدم که برگشتی اما...شوکه شدم!
نمی دونم چی بگم؟!همه چیزو به هم ریختی.
باز خدا رو شکر از من چیزی نگفتی:دی
دوست نداشتم که پایان اینقدر بد و تلخ باشه.متاسفم...
سلام جواد
برای فوتبال مجازی منم هستم/ تاپیک جدید نمیزنید؟
یکی یه لیگ برای پی تی بسازه
خب من یه ماه سربازی بودم نه دیدم که کی چی گفت نه هیچ وقت هم میرم می بینم . به عنوان آخرین پست توی پی تی فقط چند سطر می نویسم و بعدش هم بای بای . هیچ اهمیتی هم برای من نداره که کی خوشش میاد و کی بدش میاد . کی قبول میکنه و کی قبول نمیکنه . یه زمانی علی لیو فور وات می گفت " رشته ی دوستی های اینجا نازک تر از یه نخ هست و دشمنی هاش کلفت تر از تنه ی درخت" ولی به نظر من هیچ کدوم اینا اهمیتی نداره . نه دوستی هاش جدی هست نه دشمنی هاش . اینجا حرف اول رو دروغ میزنه . هر کی بیشتر دروغ بگه و بی شرف تر باشه راحت تر میتونه برای فرار از خلاهای زندگیش روزی 16 ساعت توش زندگی کنه . فردی رو هر چی تحقیر می کنن باز برمی گرده میگه من مثل داداشم شماها رو دوس دارم . بهش فحش میدی میاد چند روز بعد دوباره سلام میکنه . از گروه میندازیش بیرون میاد بابت کاربر فعالی ت بهت تبریک میگه . هر کار میکنی دست از سرت ورنمیداره اونم نه از سر خیرخواهی که اگه به خاطر خیر خواهی بود نباید با اون سطح از هوش به دنبال بیرون کردن کاربرها از پی تی باشه بلکه به خاطر اینکه به جز فروم جای دیگه ای نمی شناسه :