• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
به اندازه چند تا کامیون از اون ماک های قدیمی خاک بر سر من
127fs3556139.gif

عمو جواد شرمنده دیر تبریک میگم .
127fs3556139.gif

تولدت مبارک جواد جان
امیدوارم پله های موفقیت رو 2 تا یکی بپری به بالا :دی
مخلصم

3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif
3925.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
تولدت مبارک
bdaytxt.gif
Anniversaire10.gif

شرمنده دیر شد یه اتفاق خیلی خیلی بد واسم افتاده تازه بعد چند روز اومدم پی تی
3sqparmyz6hk1sazcjd.gif

شرمنده ام دیر شد
3sqparmyz6hk1sazcjd.gif

لاکن
79382_doset_daram.gif

سد ممد چی شده؟ خیر باشه.
خیلی ممنون عزیز . لطف داری
2uge4p4.gif
starplucker.gif

وانگهی سید فقط سد ممد
47b20s0.gif

جواد جان تبریک . زنده باشی عزیز
ممنون زئوس جان
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28390%29.gif
rose.gif

اسمتون رو هم متاسفانه نمیدونم / شرمنده
تبریک جواد عزیز !
انشالله همیشه شاد و سربلند باشی :)
خیلی مرسی علی دو آتیشه
97b1ae1f409849939bf4.jpg

ایشا.. همیشه پیش بینی دربی هات درست در بیاد البته به شرط برد :دی
biggrinking.gif

4uboxsmiley.gif

به اندازه چند تا کامیون از اون ماک های قدیمی خاک بر سر من
127fs3556139.gif

عمو جواد شرمنده دیر تبریک میگم .
127fs3556139.gif

تولدت مبارک جواد جان
امیدوارم پله های موفقیت رو 2 تا یکی بپری به بالا :دی
مخلصم

مهران جان داداش این چه حرفیه. به اندازه ده تا هیجده چرخ هزار تنی گل به سرت عمو
ای بین المللی عمو/ ای وفادار / ای منطقی / ای با مرام/ ای مبتکر طرحای عمویی/ این شکیبا دانلودر / ای شرمنده گر
beat5.gif
0d4qqg1zm8nn6gwzyv.gif
67.gif

1213.gif

سلامت باشی داداش / ممنونم ازت.

پ.ن: تولد من دیگه بسه :دی
crazy.gif

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام خدمت رفقا
یه پیشنهاد می خوام بدم
اگر مدتی تاپیک کل کل بسته بشه گمونم بهتر باشه
من مدتی ست اونجا فقط توهین می بینم!
حالا میل خودتون هست
ولی مدتی قفل بشه گمونم بهتر باشه

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
در قالب اسپم به هم توهین می کنن :دی
کلا همیشه تاپیک های کل کل برای ساسان و فرزاد مشکل داشته

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اتفاقا مرجان منم همین تو فکرم بود/
میخواستم دو روز بگذره و بیام بگم که متهم نشم. کاملا باهات موافقم. اما نه مقطعی بلکه دائمی.

همین اول هم بگم. منظورم همه نیست و همه میدونن منظور چه جور نوشته هایی هست

اولا توش پست دارای بار لازم نیست. درسته کل کله ولی کل کل کردن هم شیوه خودشو داره.
دوم که توش فقط به خانواده بازیکن ها و مربی ها و... توهین میشه. یه روز به طرف صفت زشتی رو نسبت میدن که از فحش بالای 18 هم بدتره/ یه روز هم به علایق دیگران توهین میشه.
سوم اینکه اخر قضیه گفته میشه اینجا برای فان هست و این حرفها ولی در عمل هر طرف داره تمام سعی خودشو میکنه که بیشتر روی اعصاب طرفش بره و اونو از کوره بدر کنه. بقول خودمون لج در بیاره و تو جمع تاپیکی طرف مقابل رو بذاره گوشه رینگ!
بعدش: برای بالا بردن پست گاهی مورد استفاده قرار میگیره و پر اسپم.

هر کی 5 صفحه اش رو بخونه ترجیح میده حداقل یه هفته نیاد پی تی. واقعا ادم کم میاره جلو این نوشته ها.

اصلا چنین چیزی اسمش کل کل نیست. فقط بی احترامی هست. یه جور تخلیه روانی سرف!!!

مثلا من مجیدی و دوست دارم و یکی کریمی رو / خب این میشه که دعوا کنیم کدوم بهتره؟ حالا یکی بهتر یا بدتر و یا هر چی. یکی قرمز و یکی ابی. دیگه دعوا نداره که. بعد جالبه این وسط خانواده اون بازیکن هم غیر مستقیم و گاهی مستقیم مورد بی احترامی قرار میگیره.
و ..

کلا به نظرم برای همیشه جمع بشه بهتره.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
و تشکر از یوسف ، مرجان و جواد عزیز

متاسفانه دوستان در تاپیک کل کل کار رو به سمت توهین و بی احترامی کشیدن.

در همین راستا جناب matgogoia کارت زرد و جناب milijj کارت قرمز دریافت کردن. البته اگر جایی غیر از تاپیک کل کل این صحبتها پیش اومده بود حداقل هر دو نفر مستحق بن یک هفته ای بودند.

همانطور هم که گفتم سایرین هم به قول دوستان به جای کل کل مشغول بی احترامی به تیمهای مورد علاقه رقبا هستند. به هر حال تا امروز تلاش کردیم این تاپیک به کارش ادامه بده ولی با این اوضاع و با مشورتی که با فرزاد عزیز داشتم این تاپیک تا اطلاع ثانوی بسته میشه.

صحبت آخر اینکه این برای اولین بار نیست که کاربران قدیمی بخش از روند پستهای تاپیک کل کل اظهار ناراحتی کردند و بارها طی ریپورت و پی ام خواستار بسته شدن تاپیک شده بودند. این رو گفتم تا دوستان همه در جریان باشند تا اگر خواستند نظری بدن این مسائل رو هم لحاظ کنند.

شاد و پیروز باشید

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
سلام خدمت دوستان
و تشکر از یوسف ، مرجان و جواد عزیز

متاسفانه دوستان در تاپیک کل کل کار رو به سمت توهین و بی احترامی کشیدن.

در همین راستا جناب matgogoia کارت زرد و جناب milijj کارت قرمز دریافت کردن. البته اگر جایی غیر از تاپیک کل کل این صحبتها پیش اومده بود حداقل هر دو نفر مستحق بن یک هفته ای بودند.

همانطور هم که گفتم سایرین هم به قول دوستان به جای کل کل مشغول بی احترامی به تیمهای مورد علاقه رقبا هستند. به هر حال تا امروز تلاش کردیم این تاپیک به کارش ادامه بده ولی با این اوضاع و با مشورتی که با فرزاد عزیز داشتم این تاپیک تا اطلاع ثانوی بسته میشه.

صحبت آخر اینکه این برای اولین بار نیست که کاربران قدیمی بخش از روند پستهای تاپیک کل کل اظهار ناراحتی کردند و بارها طی ریپورت و پی ام خواستار بسته شدن تاپیک شده بودند. این رو گفتم تا دوستان همه در جریان باشند تا اگر خواستند نظری بدن این مسائل رو هم لحاظ کنند.

شاد و پیروز باشید

حدس میزدم اینجا هم باند بازی بشه

به چه حقی به من کارت قرمز دادی و به جنابتون کارت زرد دادی مگه ... ندیدی که کی اول شروع به توهین کرد یا نه پست هاشو پاک کردی که مدرکی از توهین هاش به جا نمونه من تو پخ هم بت گفتم که امیدوارم اینجا دیگه پارتی بازی نباشه

ولی الان که این پستت رو خوندم حدسم درست بود

آره مشتی هر چی کارت داری بده نترس اصلا کارت هفت رنگ بده

فعلا که شما مدیری هستیو هر کسی که عشقت بکشه بن میکنیو محدود

ولی من از اوناش نیستم که به خاطر یه یوزر تو پی تی بخوام التماس کسیو کنم

تو اگه عدالت داشتی به هر دومون یه حکم میدادی تازه بازم میگم اولین کسی که توهین کرد رفیقت بود همین الان هم یه پستشو نگاه کردم تو تاپیک مونده در صورتی که همه پست های منو پاک کردی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
حدس میزدم اینجا هم باند بازی بشه

به چه حقی به من کارت قرمز دادی و به جنابتون کارت زرد دادی مگه ... ندیدی که کی اول شروع به توهین کرد یا نه پست هاشو پاک کردی که مدرکی از توهین هاش به جا نمونه من تو پخ هم بت گفتم که امیدوارم اینجا دیگه پارتی بازی نباشه

ولی الان که این پستت رو خوندم حدسم درست بود

آره مشتی هر چی کارت داری بده نترس اصلا کارت هفت رنگ بده

فعلا که شما مدیری هستیو هر کسی که عشقت بکشه بن میکنیو محدود

ولی من از اوناش نیستم که به خاطر یه یوزر تو پی تی بخوام التماس کسیو کنم

تو اگه عدالت داشتی به هر دومون یه حکم میدادی تازه بازم میگم اولین کسی که توهین کرد رفیقت بود همین الان هم یه پستشو نگاه کردم تو تاپیک مونده در صورتی که همه پست های منو پاک کردی

دوست عزیز من پیشنهاد می کنم اول یه کم با فضای بخش ، قوانین و دیدگاههای افراد ( به عنوان مثال بنده) آشنا بشید بعدا اظهار نظر بفرمایید.
اگر ایشون کارت زرد گرفتند دلیلش این بود که فقط به شما توهین کردند ولی پستهای شما نه تنها پاسخ به توهین ایشون بود ولی در جاهای دیگه ای هم به سایرین توهین کرده بودید. ضمنا بارها اعلام کردیم که برای ما شروع کننده و پاسخ دهنده فرقی نداره . بارها خواستیم اگر توهینی به شما شد فقط ریپورت بدید و راسا دست به کاری نزنید.
همه می دونن که در این چند سالی که بنده مدیر بخش شدم تمام تلاشم این بوده خدای ناکرده از امکانات بیشتری که در اختیار دارم در جهت خلاف استفاده نکنم. الان هم ما کارت هفت رنگی نداریم به کسی نشون بدیم . یک کارت زرد داریم و یک کارت قرمز که بنا به اقتضا و در شرایط حاد ازش استفاده می کنیم. اگر هم کار خیلی بالا بگیره دسترسی افراد رو محدود می کنیم .
درباره اون پستی که میگید در تاپیک مونده اگر پست خلاف قوانین هست ریپورت بدید بنده پاک کنم . الان هم خودم دوباره یک کنترلی می کنم که اگر پست خلاف قانونی باقیمونده حتما پاک بشه.

امیدوارم وقتی کمی آروم شدید قوانین بخش فوتبال رو که در پست یک همین تاپیک هست مطالعه کنید تا بعد از این دلخوری پیش نیاد.

شاد و پیروز باشید

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
دوست عزیز من پیشنهاد می کنم اول یه کم با فضای بخش ، قوانین و دیدگاههای افراد ( به عنوان مثال بنده) آشنا بشید بعدا اظهار نظر بفرمایید.
اگر ایشون کارت زرد گرفتند دلیلش این بود که فقط به شما توهین کردند ولی پستهای شما نه تنها پاسخ به توهین ایشون بود ولی در جاهای دیگه ای هم به سایرین توهین کرده بودید. ضمنا بارها اعلام کردیم که برای ما شروع کننده و پاسخ دهنده فرقی نداره . بارها خواستیم اگر توهینی به شما شد فقط ریپورت بدید و راسا دست به کاری نزنید.
همه می دونن که در این چند سالی که بنده مدیر بخش شدم تمام تلاشم این بوده خدای ناکرده از امکانات بیشتری که در اختیار دارم در جهت خلاف استفاده نکنم. الان هم ما کارت هفت رنگی نداریم به کسی نشون بدیم . یک کارت زرد داریم و یک کارت قرمز که بنا به اقتضا و در شرایط حاد ازش استفاده می کنیم. اگر هم کار خیلی بالا بگیره دسترسی افراد رو محدود می کنیم .
درباره اون پستی که میگید در تاپیک مونده اگر پست خلاف قوانین هست ریپورت بدید بنده پاک کنم . الان هم خودم دوباره یک کنترلی می کنم که اگر پست خلاف قانونی باقیمونده حتما پاک بشه.

امیدوارم وقتی کمی آروم شدید قوانین بخش فوتبال رو که در پست یک همین تاپیک هست مطالعه کنید تا بعد از این دلخوری پیش نیاد.

شاد و پیروز باشید

..........................

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
راستش من این تاپیک رو دنبال نمیکردم و البته امروز بعد از چند هفته متوجه اون شدم.
از روز گذشته به این دلیل که جواب دادن به یک سری هجویات باعث آزردگی برخی دوستان شده بود تصمیم داشتم از اعضای بخش فوتبال معذرت خواهی کنم - به هر تقدیر حرفهایی رد و بدل شد که در شان بنده و البته این فروم نبوده و نیست و البته بنده خدایی هم که تاکید دارن ابتدا بنده به ایشون توهین کردم مطمئناً میدونن که توهین فقط فحش نیست و شما میتونی به هر طریقی به شخص یا اشخاصی توهین کنی و در نهایت در جواب سه تا نقطه حداقل 10 بار به بنده و خانواده بنده توهین شد که البته بنده خودم رو مقصر میدونم چون فکر میکنم نباید در اینچنین تاپیکهایی اصلا پستی بزنم که فضا برای چنین الفاضی باز بشه.
بنده هم فکر میکنم تاپیک کل کل نتنها باری برای بخش فوتبال ندارد بلکه اغلب بابی برای پرده دری و ناراحتی دیگران رو هم میگشاید.
از اهالی بخش فوتبال اگر به هر طریق باعث رنجش و ناراحتیشون شدم معذرت میخوام - بنده در یک هفته آینده به صورت خودجوش :D در پرشین تولز پستی نخواهم گذاشت

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
کسایی که ظرفیت کل کل ندارن مجبور نیستن بیان کل کل

میگم که حیف شد پست هایی که زدی رو پاک کردن البته حتما و 100 درصد با برنامه ریزی قبلی

وگرنه معلوم میشد که کی توهین کرده اول

حالا هم که رفیقت(مدیر بخش) میگه من اول آخر واسم مهم نیست چون دیده مثلا توهین های من وزنشون بیشتر بوده (نمیدونم شاید کیلیویی حساب کرده) به من کارت قرمز داده و دوستش واسه اینکه حرف حدیثی نباشه نمیدونم میگن کارت زرد داده

من داشتم کل کل میکردم بات تو بودی که ظرفیت نداشتی توهین کردی منم اون همون جور گذاشتم تو کاست تا فکر نکنی زبون ندارم

حالا هم اومدی اینجا عذر خواهی میکنی که مثلا قیافه حق به جانب بگیری

رو بازی کن اینقدر هم زیر رو نکش مشتی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ممنون اقا ساسان
من هم فکر می کنم بسته شدن این تاپیک به بهتر شدن اوضاع بخش کمک می کنه
کلا ماهیت این جور تاپیک ها یه جورایی فضای بخش رو متشنج می کنه و به دیگر تاپیک ها سرایت می کنه
ممنون از پیگیریتون:)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
کسایی که ظرفیت کل کل ندارن مجبور نیستن بیان کل کل
میگم که حیف شد پست هایی که زدی رو پاک کردن البته حتما و 100 درصد با برنامه ریزی قبلی
وگرنه معلوم میشد که کی توهین کرده اول]

جناب ! اون چیزی که از کل کل تو ذهن شماست با اون چیزی که بعنوان کل کل قراره تو یه یک محیط مثلا فرهنگی ورزشی اتفاق بیفته خیلی فرق داره ، اینجا جائی نیست که شما بخوای تراوشات ذهنت رو هرجور دوست داشتی خالی کنی و بعد بیای بگی من کل کل کردم جنبه ش رو ندارید به سلامت !

---------------------------------------------

بارها اینجا عنوان شده توهین و تخریب شخصیتی طرف مقابل خلافه مقرراته تالاره و اگه کسی موردی رو مشاهده کرد فقط باید بدریپورت بده تا رسیدگی بشه نه خودش شخصا 200 تا هم بذاره روش جواب بده

دوستانی که تو تاپیک کل کل فعالیت میکنن بیان بگن من این جریان رو چند بار تاحالا عنوان کردم ؟؟؟! فکر کنم دست کم 200 تا از پست های من تا الان در این باره بوده !!

اینم قسمتی از پست اول ایشون که فکر میکنن خیلی خوب و بدون مشکل بوده فقط از دوستان بخاطر گذاشتن مجدد این پست پوزش میخوام فردا هم پاک میشه :

برو جمع کن با اون پیر فرهاد
100 تا فرهاد مجیدی هم داشته باشین انگشت کوچیکه دایی نمیشن عمو کوچولو
دیدم چه طور بعد از رفتن دایی این همه مهاجم که هر کدوم ادعاشون ک...ن خرو پاره میکنه هیچ غلطی نتونستن بکنن

matgogoia هم برای جواب در 2 پست از کلمه نادرستی استفاده کرده بودن و کارتش رو گرفتن ، ولی ایشون بعد از چند پست در جواب matgogoia که بقول خودشون برای کم نیاوردن ! دادن اینجا هم دیگه داستان رو فراگیر میکنن ! :

شما استقلالی ها که ما شاله با این همه شعور جایی واسه حرف زدن و کل کل باقی نذاشتین

تمام پست ها هم هست و در صورت لززوم aprove میشه پس دیگه جائی برای فرافکنی نیست ..

در ضمن از تمام دوستانی که وضعیت تالار براشون مهم بود و نظراتشون رو گفتن بسیار سپاسگذارم ،

از matgogoia هم ممنونم که اشتباهشون رو قبول کردن

پاینده باشید ..

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بشدت از بسته شدن تاپیک کل کل حمایت میکنیم !

واقعا دیگه بعضی وقت ها زشت میشد، آخرش هم بقول جواد با یک "رفقا شوخی کردیم" دو صفحه فحش جمع میشد ! مرسی بابت این حرکت !

milijj

علاوه بر پستهاتون آواتارتون هم بسیار آزاردهنده هست !!!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کاش اینجا هم "لایک" داشت
به شدت گاهی نیاز دارم:)
یه لایک درست حسابی تقدیم به حسام

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
در مورد اون تاپیک بگم که

اولا برای این درست شد که پستهایی که نمیشد که تاپیکهای دیگه زد در اون تاپیک زده بشه
دوما کنترل این پستها چون تو یک تاپیک زده میشه برای حامد راحت تر باشه

عملا با بسته شدنش این بجثها تو همه تاپیک ها کشیده میشه
باز صلاح خویش خسروان دانند

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

خب فرزاد گفتنی ها رو گفتن . من هم صحبتهام رو دیروز کردم

ممنون اقا ساسان
من هم فکر می کنم بسته شدن این تاپیک به بهتر شدن اوضاع بخش کمک می کنه
کلا ماهیت این جور تاپیک ها یه جورایی فضای بخش رو متشنج می کنه و به دیگر تاپیک ها سرایت می کنه
ممنون از پیگیریتون:)

مرجان عزیز باز هم تشکر می کنم از اینکه نظر دادید.

واقعا دیگه بعضی وقت ها زشت میشد، آخرش هم بقول جواد با یک "رفقا شوخی کردیم" دو صفحه فحش جمع میشد ! مرسی بابت این حرکت !

حسام جان واقعیتش من هم کلا هیچ رغبتی به حضور در این تاپیک حداقل در این چند وقت نداشتم و تنها بر حسب وظیفه و برای ریپورتها به تاپیک سر می زدم. دقیقا این موردی که گفتید رو تایید می کنم ، بعضی اساتید کلی توهین می کردند و آخرش هم با گفتن اینکه هر کسی میاد کل کل باید جنبه شوخی داشته باشه حرکاتشون رو تطهیر می کردن.

در مورد اون تاپیک بگم که

اولا برای این درست شد که پستهایی که نمیشد که تاپیکهای دیگه زد در اون تاپیک زده بشه
دوما کنترل این پستها چون تو یک تاپیک زده میشه برای حامد راحت تر باشه

عملا با بسته شدنش این بجثها تو همه تاپیک ها کشیده میشه
باز صلاح خویش خسروان دانند

بله شما صحیح می فرمایید. می دونم که هدف اولیه تاپیک چیزی نبوده غیر از اینکه یکسری پستهای غیر تخصصی و کل کل در محیطی فان در این تاپیک زده بشه. منتها وقتی جو به این بدی میشه دیگه راهی به جز بستن تاپیک حداقل برای مدتی نمی مونه.
به هر حال نظر شما به عنوان استارتر این تاپیک برای ما کاملا محترمه و کل این صحبتها رو هم کردیم تا نظر همه بچه ها رو بدونیم . تا الان که اکثرا با بسته شدن تاپیک موافقند. برای ما نظر جمع بچه های حاضر در بخش مهمه و قصد گرفتن تصمیم شخصی برای این تاپیک رو نداریم.

شاد و پیروز باشید

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
سلام خدمت دوستان

خب فرزاد گفتنی ها رو گفتن . من هم صحبتهام رو دیروز کردم

مرجان عزیز باز هم تشکر می کنم از اینکه نظر دادید.

حسام جان واقعیتش من هم کلا هیچ رغبتی به حضور در این تاپیک حداقل در این چند وقت نداشتم و تنها بر حسب وظیفه و برای ریپورتها به تاپیک سر می زدم. دقیقا این موردی که گفتید رو تایید می کنم ، بعضی اساتید کلی توهین می کردند و آخرش هم با گفتن اینکه هر کسی میاد کل کل باید جنبه شوخی داشته باشه حرکاتشون رو تطهیر می کردن.

بله شما صحیح می فرمایید. می دونم که هدف اولیه تاپیک چیزی نبوده غیر از اینکه یکسری پستهای غیر تخصصی و کل کل در محیطی فان در این تاپیک زده بشه. منتها وقتی جو به این بدی میشه دیگه راهی به جز بستن تاپیک حداقل برای مدتی نمی مونه.
به هر حال نظر شما به عنوان استارتر این تاپیک برای ما کاملا محترمه و کل این صحبتها رو هم کردیم تا نظر همه بچه ها رو بدونیم . تا الان که اکثرا با بسته شدن تاپیک موافقند. برای ما نظر جمع بچه های حاضر در بخش مهمه و قصد گرفتن تصمیم شخصی برای این تاپیک رو نداریم.

شاد و پیروز باشید

مث اینکه همه نیت کردین دسته جمعی منو بگوبین و تخریب کنید
خوب اصلا واسم مهم نیست

در مورد اون پست هایی که از من گذاشتی فک کنم دارین یه جور بازی با افکار بقیه می کنید خوب من جواب کسایی رو دادم که اونا هم پست هاشون کمتر از پست من نبود

لازم نکرده با کلمات بازی کنید ...... تراواشات ذهن و..... واقعا خنده داره

اومدید یه تیکه از پست های منو گذاشتید و با این کار فقط دارین کار خودتون رو توجیه می کنید

من بعد از اون جمله که گفتم شما استقلالی ها........... دو تا نمونه مثال آوردم که یکیش دیگه نیستش تو تاپیک و فکر کنم بن شده باشه و اون روز توهین رو عملا و مستقیما تو تاپیک نوشته بود و فحش ناموسی داده بود اینم از این دوستتون که این پست من بعد از توهین آشکگارشون به من بود

من این دوتا رو مثال زدم و همه هم شاهد هستن که چه طور باعث به گند کشیده شدن تاپیک کردن و به هر حال هر دوبار که منجر به بسته شدن تاپیک بود دو تا استقلالی این کار رو کردن

ولی با این وجود از دیگر دوستان استقلالی اگه از این پست من ناراحت شدن عذر میخوام چون حقیقتا هم خیلی ناراحت شده بودم به خاطر توهین /آقای نور چشمی و هم شاید کمی تند نوشتم

به هر حال من منظورم با این دو شخص بوده ن

در مورد عذر خواهی اون رفیق نور چشمیتون که اینقدر هواشو دارین خیلی جالبه بیاد راحت توهین کنه بعدم بیاد بگه عذر میخوام بعدم حتما میخواین تشویقش کنید هان؟ شایدم بخواین یه پستی مقامی چیزی بش بدین :lol:

در مورد آواتور من اولا که به خودم مربوطه که چی بذارم خلاف قوانین هم نیست ولی کلا اگه اینقدر نارحت کننده است و آزار دهنده میخواین یه کارت زردی قرمزی چیزی بدین چشم تا اونم عوض کنم

خلاصه اون نور چشمیتون که میگه و عنوان کرده من در حدی نیستم که بخواد با من کل کل کنه و دور از شخصیت اونه کلا خیلی خود شیفته تشریف دارن معلومه با اون توهین ها که کردی که در حد کی هست و کی شعور نداره

شما هم f@rzad حالا که آواتورتو دیدم معلوم شد که چرا اینقدر طرفداری آقای نور چشمی رو میکینی

اینجا معلومه من هیچ شانسی ندارم چون همه بالا دستی ها استقلالی از آب در اومدن:lol:

Last edited:
بالا