- نوشتهها
- 3,554
- لایکها
- 1,136
تبریک جواد عزیز !
انشالله همیشه شاد و سربلند باشی
انشالله همیشه شاد و سربلند باشی
تولدت مبارک![]()
![]()
شرمنده دیر شد یه اتفاق خیلی خیلی بد واسم افتاده تازه بعد چند روز اومدم پی تی![]()
شرمنده ام دیر شد![]()
لاکن![]()
ممنون زئوس جانجواد جان تبریک . زنده باشی عزیز
خیلی مرسی علی دو آتیشهتبریک جواد عزیز !
انشالله همیشه شاد و سربلند باشی![]()
به اندازه چند تا کامیون از اون ماک های قدیمی خاک بر سر من![]()
عمو جواد شرمنده دیر تبریک میگم .![]()
تولدت مبارک جواد جان
امیدوارم پله های موفقیت رو 2 تا یکی بپری به بالا :دی
مخلصم
سلام خدمت دوستان
و تشکر از یوسف ، مرجان و جواد عزیز
متاسفانه دوستان در تاپیک کل کل کار رو به سمت توهین و بی احترامی کشیدن.
در همین راستا جناب matgogoia کارت زرد و جناب milijj کارت قرمز دریافت کردن. البته اگر جایی غیر از تاپیک کل کل این صحبتها پیش اومده بود حداقل هر دو نفر مستحق بن یک هفته ای بودند.
همانطور هم که گفتم سایرین هم به قول دوستان به جای کل کل مشغول بی احترامی به تیمهای مورد علاقه رقبا هستند. به هر حال تا امروز تلاش کردیم این تاپیک به کارش ادامه بده ولی با این اوضاع و با مشورتی که با فرزاد عزیز داشتم این تاپیک تا اطلاع ثانوی بسته میشه.
صحبت آخر اینکه این برای اولین بار نیست که کاربران قدیمی بخش از روند پستهای تاپیک کل کل اظهار ناراحتی کردند و بارها طی ریپورت و پی ام خواستار بسته شدن تاپیک شده بودند. این رو گفتم تا دوستان همه در جریان باشند تا اگر خواستند نظری بدن این مسائل رو هم لحاظ کنند.
شاد و پیروز باشید
حدس میزدم اینجا هم باند بازی بشه
به چه حقی به من کارت قرمز دادی و به جنابتون کارت زرد دادی مگه ... ندیدی که کی اول شروع به توهین کرد یا نه پست هاشو پاک کردی که مدرکی از توهین هاش به جا نمونه من تو پخ هم بت گفتم که امیدوارم اینجا دیگه پارتی بازی نباشه
ولی الان که این پستت رو خوندم حدسم درست بود
آره مشتی هر چی کارت داری بده نترس اصلا کارت هفت رنگ بده
فعلا که شما مدیری هستیو هر کسی که عشقت بکشه بن میکنیو محدود
ولی من از اوناش نیستم که به خاطر یه یوزر تو پی تی بخوام التماس کسیو کنم
تو اگه عدالت داشتی به هر دومون یه حکم میدادی تازه بازم میگم اولین کسی که توهین کرد رفیقت بود همین الان هم یه پستشو نگاه کردم تو تاپیک مونده در صورتی که همه پست های منو پاک کردی
دوست عزیز من پیشنهاد می کنم اول یه کم با فضای بخش ، قوانین و دیدگاههای افراد ( به عنوان مثال بنده) آشنا بشید بعدا اظهار نظر بفرمایید.
اگر ایشون کارت زرد گرفتند دلیلش این بود که فقط به شما توهین کردند ولی پستهای شما نه تنها پاسخ به توهین ایشون بود ولی در جاهای دیگه ای هم به سایرین توهین کرده بودید. ضمنا بارها اعلام کردیم که برای ما شروع کننده و پاسخ دهنده فرقی نداره . بارها خواستیم اگر توهینی به شما شد فقط ریپورت بدید و راسا دست به کاری نزنید.
همه می دونن که در این چند سالی که بنده مدیر بخش شدم تمام تلاشم این بوده خدای ناکرده از امکانات بیشتری که در اختیار دارم در جهت خلاف استفاده نکنم. الان هم ما کارت هفت رنگی نداریم به کسی نشون بدیم . یک کارت زرد داریم و یک کارت قرمز که بنا به اقتضا و در شرایط حاد ازش استفاده می کنیم. اگر هم کار خیلی بالا بگیره دسترسی افراد رو محدود می کنیم .
درباره اون پستی که میگید در تاپیک مونده اگر پست خلاف قوانین هست ریپورت بدید بنده پاک کنم . الان هم خودم دوباره یک کنترلی می کنم که اگر پست خلاف قانونی باقیمونده حتما پاک بشه.
امیدوارم وقتی کمی آروم شدید قوانین بخش فوتبال رو که در پست یک همین تاپیک هست مطالعه کنید تا بعد از این دلخوری پیش نیاد.
شاد و پیروز باشید
کسایی که ظرفیت کل کل ندارن مجبور نیستن بیان کل کل
میگم که حیف شد پست هایی که زدی رو پاک کردن البته حتما و 100 درصد با برنامه ریزی قبلی
وگرنه معلوم میشد که کی توهین کرده اول]
برو جمع کن با اون پیر فرهاد
100 تا فرهاد مجیدی هم داشته باشین انگشت کوچیکه دایی نمیشن عمو کوچولو
دیدم چه طور بعد از رفتن دایی این همه مهاجم که هر کدوم ادعاشون ک...ن خرو پاره میکنه هیچ غلطی نتونستن بکنن
شما استقلالی ها که ما شاله با این همه شعور جایی واسه حرف زدن و کل کل باقی نذاشتین
ممنون اقا ساسان
من هم فکر می کنم بسته شدن این تاپیک به بهتر شدن اوضاع بخش کمک می کنه
کلا ماهیت این جور تاپیک ها یه جورایی فضای بخش رو متشنج می کنه و به دیگر تاپیک ها سرایت می کنه
ممنون از پیگیریتون![]()
بشدت از بسته شدن تاپیک کل کل حمایت میکنیم !
واقعا دیگه بعضی وقت ها زشت میشد، آخرش هم بقول جواد با یک "رفقا شوخی کردیم" دو صفحه فحش جمع میشد ! مرسی بابت این حرکت !
در مورد اون تاپیک بگم که
اولا برای این درست شد که پستهایی که نمیشد که تاپیکهای دیگه زد در اون تاپیک زده بشه
دوما کنترل این پستها چون تو یک تاپیک زده میشه برای حامد راحت تر باشه
عملا با بسته شدنش این بجثها تو همه تاپیک ها کشیده میشه
باز صلاح خویش خسروان دانند
سلام خدمت دوستان
خب فرزاد گفتنی ها رو گفتن . من هم صحبتهام رو دیروز کردم
مرجان عزیز باز هم تشکر می کنم از اینکه نظر دادید.
حسام جان واقعیتش من هم کلا هیچ رغبتی به حضور در این تاپیک حداقل در این چند وقت نداشتم و تنها بر حسب وظیفه و برای ریپورتها به تاپیک سر می زدم. دقیقا این موردی که گفتید رو تایید می کنم ، بعضی اساتید کلی توهین می کردند و آخرش هم با گفتن اینکه هر کسی میاد کل کل باید جنبه شوخی داشته باشه حرکاتشون رو تطهیر می کردن.
بله شما صحیح می فرمایید. می دونم که هدف اولیه تاپیک چیزی نبوده غیر از اینکه یکسری پستهای غیر تخصصی و کل کل در محیطی فان در این تاپیک زده بشه. منتها وقتی جو به این بدی میشه دیگه راهی به جز بستن تاپیک حداقل برای مدتی نمی مونه.
به هر حال نظر شما به عنوان استارتر این تاپیک برای ما کاملا محترمه و کل این صحبتها رو هم کردیم تا نظر همه بچه ها رو بدونیم . تا الان که اکثرا با بسته شدن تاپیک موافقند. برای ما نظر جمع بچه های حاضر در بخش مهمه و قصد گرفتن تصمیم شخصی برای این تاپیک رو نداریم.
شاد و پیروز باشید