ای اهالی شهر
چه نشسته اید که خانوم دکتر به دنیا اومده:blush:
تولد بانو لیلی رز یا همون مژگان بانوی عزیز هستش
تفلد عید شما مبارک
به امید اینکه 3 نشبه جفتمون کادو تولد خوبی بگیریم![]()
به امید تن سلامت و دل خوش بانو
دوست دار شما هستم![]()
سلام خدمت دوستان
خواهر لیلی رز عزیز تولدتون مبارک. براتون بهترین آرزوها رو دارم. خدا شما رو برای خانواده محترم حفظ کنه انشاا... و برای بخش فوتبال ایضا
شاد و پیروز باشید
لی لی رز![]()
مجددآ تبریک می گم =))
خیلی خوشحال شدم :دی . من هم به نوبه ی خودم برای شما و خانواده ی محترم ، بهترین ها رو آرزو می کنم .
لول :دیبه جان خودم من دیروز به دنیا اومدم ! امروز تولد یه نفر دیگه اس :دی
خوبه خودت مشخص کردی . این خیلی خیلی ، خیلی خیلی مهمه که چند تاستولد هر دوتون خیلی خیلی مبارک (دقیقش رو بخوام بگم میشه حدودا 4.35 برابر حالت Default)، هم لیلی رز عزیز و هم داش محسن خودمون.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ممنون جواد عزیز ،
خیلی تشکر میشه ، لطف کردیباز من دیر رسیدم؟
خب... تبریک میگم به هر دو عزیز، محسن گل و خانم دکتر پرسپولیسی اصیل... به امید زیباترین روزهایی که ممکنه، در پیش رو، برای هر دو شما... :happy:
پ ن : کاربری دوگانه داره... :دی
ممنون فری خان ، و همچنینسلام
محسن خان تولدتون نبارک ایشاا... صد ساله بشی.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم چنین تولد شما هم مبارک لی لی رز خانوم/واز همه ی زحماتی که در بخش عکاسی می کشید تشکر کنم..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تولد هر دوتون خیلی خیلی مبارک (دقیقش رو بخوام بگم میشه حدودا 4.35 برابر حالت Default)، هم لیلی رز عزیز و هم داش محسن خودمون.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تولد دو دوست عزیز رو تبریک میگم بهشون...
لیلی رز و محسن عزیز...
مسن
لی لی
تولدتون مبارک :دی
سلام دوستان
من هم تولد لیلی عزیز و محسن جان رو تبریک می گم![]()
باز من دیر رسیدم؟
خب... تبریک میگم به هر دو عزیز، محسن گل و خانم دکتر پرسپولیسی اصیل... به امید زیباترین روزهایی که ممکنه، در پیش رو، برای هر دو شما... :happy:
پ ن : کاربری دوگانه داره... :دی
سلام
محسن خان تولدتون نبارک ایشاا... صد ساله بشی.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم چنین تولد شما هم مبارک لی لی رز خانوم/واز همه ی زحماتی که در بخش عکاسی می کشید تشکر کنم..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام عرض شد :دی
خیلی روز فرخنده ای باید باشه که تولد دو تا آدم درجه یک رو داریم.![]()
![]()
محسن جان برادر زدم زنگو که یه مرد اومده تو. خیلی مبارک باشه و سالم باشی. از این دپرسی و غیبت مشترکتون با یوسف هم خواهشا بکاهید. یهو میام فحشتون میدم ها :دی
![]()
![]()
دکتر مژگان به وقایع اتفاقیه :دی خیلی تبریکات ویجه عرضه میکنم بانو . ایشا.. که سایه تون بالاسر آق سپنتا باشه و دلتون خوش.
![]()
![]()
![]()