• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
حالا رویانیان می خواد بره عصبانی هستی چرا مصطفی رو بن کردی؟

پاسخ شما درباره اینکه این دوستان چرا بن شدند در این پست هست .

درباره مابقی صحبتهاتون هم باید بگم از اینگونه سخن گفتن با بنده به نتیجه ای نخواهید رسید.:)

شاد و پیروز باشید

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
سلام خدمت دوستان
من الان داشتم پستهای این تاپیک رو یه نگاهی مینداختم به دو تا پست برخورد کردم که پریروز صبح توسط همکار محترم انجمن پاک شده بود و متاسفانه ما ندیده بودیم . با مضمون زیر از یکی از دوستان استقلالی:

که دقیقا مصداق بند 1 قوانین تاپیک کل کل هست :

بند 1. نسبت دادن خصوصیات زشت رفتاری و اخلاقی (مستقیم یا با کنایه) به بازیکن،مربی و یا مسئولین و هواداران تیم یا تیمهای مقابل چه آن خصوصیت برای آن فرد در جامعه علنی و در بین عامه مشهور و مشهود باشد و چه نباشد ممنوع میباشد .

کاملا مشخصه که این دوست استقلالی ما اشاره دارند که پنالتی های گرفته نشده به دلیل دادن رشوه به داور توسط مدیرعامل پرسپولیس صورت گرفته .

جریمه این بند هم به شرح زیر هست :

بند 1 و بند 2 : بن به مدت 10 روز و در صورت تکرار با صلاحدید مدیران بخش با جریمه بالاتر

اما در جواب ایشون یک دوست پرسپولیسی هم این پاسخ رو دادند :

همین اشاره که چک ترکی رو کی داده پس؟ هم دقیقا شامل قوانین بالا میشه چون در بطن خودش اشاره به رشوه دادن مدیرعامل استقلال به داور میکنه و با توجه به قانون شماره 7 که میگه:

بند 7. استفاده نکردن از بد ریپورت امری اختیاری است اما اگر کاربری در مواجهه با رعایت نکردن مقررات از جانب کاربر دیگری در مقام مقابله و یا پاسخگویی در تاپیک برآید، همسطح و همسنگ فرد خاطی مورد جریمه قرار میگیرد و در این بین هر فرد که تخلفات دیگری هم مرتکب شود مورد برخورد سنگین تری قرار میگیرد حتی اگر رفتارش عکس العمل به رفتار اولیه باشد.

ایشون هم شامل مجازات بن 10 روزه باید بشوند.

پست اول توسط جناب aghamostafaa و پست دوم توسط جناب dreamypixy زده شده بود.

متاسفانه من چند باری اشاره کردم دوستان توجه داشته باشند که از قانون شماره یک تخطی نکنند .

هر دو نفر 10 روز بن شدند . شاد و پیروز باشید
خب کلا این تاپیکو ببندین هم خودتون راحت میشین هم ملت! دیگه چیزی که مورد نظر شماس ظاهرا دورهم نشینی بچه کودکستانیهاس که این فقط بگه تیم من بهتره اون بگه مال من!!! اینکه اسمش نمیشه کل کل عزیز من!کاراگاه بازی و حس کشف مصداق جرم هم نداره!
ببندین آغا بنبدین.....

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خب کلا این تاپیکو ببندین هم خودتون راحت میشین هم ملت! دیگه چیزی که مورد نظر شماس ظاهرا دورهم نشینی بچه کودکستانیهاس که این فقط بگه تیم من بهتره اون بگه مال من!!! اینکه اسمش نمیشه کل کل عزیز من!کاراگاه بازی و حس کشف مصداق جرم هم نداره!
ببندین آغا بنبدین.....

اینجا روال قراره به این صورت باشه ، نه هدف کل خوابوندنه ، نه ناراحت کردن هواداران حریف و نه بسط فرهنگ استادیومی .برای شما هم کارت دعوتی فرستاده نشده و نگفته که حتما با این شرایط باید اینجا فعالیت کنید آغا!
پیش فرض ما اینه که اینجا یه محیط فرهنگی ورزشیه و ما همه قراره با هم دوست باشیم .
کل کلی هم با هم داشته باشیم در اون حده که در انتها همه رنگها اینجا رو با شادی ترک کنند. ما اسمشو میزاریم کل کل دوستانه شما اسمشو بزار محیط کودکستانی .

شاد باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

یه سری بحثها در تاپیک کل کل پیش اومده که من درخواست کردم که دوستان بیان در تاپیک وقایع صحبتهاشون رو انجام بدن و برای همین یه سری پست رو هم به اینجا منتقل کردم ولی بعضی دوستان ظاهرا علاقه دارند صحبتها در همون تاپیک کل کل ادامه پیدا کنه بنابراین من همه پستها رو مجددا برگردوندم تاپیک کل کل تا وقتی بحث تموم شد همه رو یکجا به این تاپیک منتقل کنم. همه دوستانی هم که پیگیر موضوع بودند در همون تاپیک کل کل ، مطالب رو پیگیری کنند.

شاد و پیروز باشید

mostafa3263

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
جا داره از کلیه ی دوستانی که اگه بخوام اسمشونو بیارم ممکنه بعضیها از قلم بیفتن و بذارن رو حساب بی معرفتی و واسه همین اسم کسی رو نمیارم (چه استقلالی چه پرسپولیسی چه سپاهانی و ... ) تشکر کنم که تو این چند سال لحظات خیلی خوبی رو باشون گذروندم ...

به امید موفقیت استقلال در تمامی صحنه ها به خصوص دربی و آسیا ... عشق 22 ساله

دلم واسه همتون تنگ میشه ولی بدون هیچگونه توضیح اضافه .... Bye PT

aghamostafaa

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
:hmm:
در خواست من هم اینه که در این تاپیک برای همیشه تخته شه اینجوری هم شما هم ما رحتیم تو این چند ماه فعال ترین کاربران کلوپ استقلال بخاطر این تاپیک بن شدن :hmm:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
:hmm:
در خواست من هم اینه که در این تاپیک برای همیشه تخته شه اینجوری هم شما هم ما رحتیم تو این چند ماه فعال ترین کاربران کلوپ استقلال بخاطر این تاپیک بن شدن :hmm:

سعید عزیز
قبلا ما در همین تاپیک وقایع حتی نظر دوستان رو پرسیدیم که این تاپیک بسته بشه ، خیلی ها مخالفت خودشون رو اعلام کردند ( فقط یادآوری می کنم تاپیک چند مدتی هم بسته شد) و دوباره با اصرار دوستان تاپیک بازگشایی شد.
هفته گذشته تقریبا سه روز بعد ازظهر تعطیل فرزاد اینجا تلف شد که واقعا باعث خسته شدن ایشون شد و ماجراهای دیگه ای که همه در جریانید ، روز یکشنبه که من اومدم با فرزاد هماهنگ شدیم که برای مدت یکماه ، قوانین تاپیک کل کل موبه مو اجرا بشه ، اونروز هیچکدوم از شما نیومدید بگید آقا حالا که قراره سختگیری بشه اصلا در تاپیک بسته بشه ولی امروز ؟ چون یک دوست فعال آبیمون بن شده ، هم قوانین ما به درد نخور شده هم بعضی دوستان مثل جناب B T تریپ کامیکازه برداشتن و خودشون رو دارن به در ودیوار میزنن !! ایکاش یاد بگیریم یه کم به قوانین جایی که در اون فعالیت می کنیم احترام بزاریم.

اما از یک کاربر فعال دیگه نام بردید که گمان من همون آقای سافت سنتر هست که آقای وایز هم نام بردند. ما به دلیل خواهش خود ایشون توضیح ندادیم که چه اتفاقاتی افتاد که ایشون بن شدند ، فقط اشاره می کنم بن شدن ایشون ارتباطی با تاپیک کل کل نداشت .

شاد و پیروز باشید

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
اینجا روال قراره به این صورت باشه ، نه هدف کل خوابوندنه ، نه ناراحت کردن هواداران حریف و نه بسط فرهنگ استادیومی .برای شما هم کارت دعوتی فرستاده نشده و نگفته که حتما با این شرایط باید اینجا فعالیت کنید آغا!
پیش فرض ما اینه که اینجا یه محیط فرهنگی ورزشیه و ما همه قراره با هم دوست باشیم .
کل کلی هم با هم داشته باشیم در اون حده که در انتها همه رنگها اینجا رو با شادی ترک کنند. ما اسمشو میزاریم کل کل دوستانه شما اسمشو بزار محیط کودکستانی .

شاد باشید
اولا اینکه کلمه روال! اینجا کاربرد نداره چون بمعنی کار مسبوق به سابقه طولانی هست و نه قوانینی که پشت هم و آخرین بار همین چند روز پیش بوسیله خود جنابعالی ادیت شدن!!
دوما بخش بعدی حرف خود جنابعالی هم مصداق بارز بند 1 و 6 هست یعنی توهین یا با کنایه صحبت کردن با کاربر بخش... منظور شما از جواب به پست من و با کنایه صحبت از بسط فرهنگ رکیک استادیومی چیه؟؟ توضیح کافی لطفا
سوما اولین پست من تو این تاپیک قبل از حتی عضویت جنابعالی اینجا خورده اصلا چه نیازی به فرستادن تا نفرستادن دعوتنامه از طرف شما بوده یا هست؟
چهارما تفسیر دقیق این جمله رو برای تمام کاربران حاضر در بخش بطور دقیق و با اعلام مصادیق کامل اعلام بفرمایید چون بنده که هرچی اینو میخونم نه یادم میاد در طی این سالها با کسی چنین قرار و صحبتی داشتم! نه اصلا میتونم این دو جمله جنابعالی رو با هم جمع کنم که چجور کل کلی ممکن هست مورد نظر شما باشه که هم فعلش انجام شده باشه هم همه خوشحال تاپیکو ترک کنن!! لطفا دقیقا با مصادیق واضح شفافسازی کنید!
"کل کلی هم با هم داشته باشیم در اون حده که در انتها همه رنگها اینجا رو با شادی ترک کنند"

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اولا اینکه کلمه روال! اینجا کاربرد نداره چون بمعنی کار مسبوق به سابقه طولانی هست و نه قوانینی که پشت هم و آخرین بار همین چند روز پیش بوسیله خود جنابعالی ادیت شدن!!
دوما بخش بعدی حرف خود جنابعالی هم مصداق بارز بند 1 و 6 هست یعنی توهین یا با کنایه صحبت کردن با کاربر بخش... منظور شما از جواب به پست من و با کنایه صحبت از بسط فرهنگ رکیک استادیومی چیه؟؟ توضیح کافی لطفا
سوما اولین پست من تو این تاپیک قبل از حتی عضویت جنابعالی اینجا خورده اصلا چه نیازی به فرستادن تا نفرستادن دعوتنامه از طرف شما بوده یا هست؟
چهارما تفسیر دقیق این جمله رو برای تمام کاربران حاضر در بخش بطور دقیق و با اعلام مصادیق کامل اعلام بفرمایید چون بنده که هرچی اینو میخونم نه یادم میاد در طی این سالها با کسی چنین قرار و صحبتی داشتم! نه اصلا میتونم این دو جمله جنابعالی رو با هم جمع کنم که چجور کل کلی ممکن هست مورد نظر شما باشه که هم فعلش انجام شده باشه هم همه خوشحال تاپیکو ترک کنن!! لطفا دقیقا با مصادیق واضح شفافسازی کنید!
"کل کلی هم با هم داشته باشیم در اون حده که در انتها همه رنگها اینجا رو با شادی ترک کنند"

جناب خواهش می کنم یکبار دیگه نگاهی به آخرین ادیت پست اولین این تاپیک بیندازید. تاریخ آخرین ادیت قوانین همین چند روز پیش نیست ، بلکه مربوط به 5 ژانویه 2012 و به عبارتی یکسال پیش هست و اتفاقا بر خلاف اونکه شما سعی در نشون دادنش دارید قوانین پشت هم ادیت نمیشن.

درباره سایر صحبت های شماهم، دوستان با سابقه کمتر شما هم میدونن منظور از فرهنگ استادیومی که اینجا هیچگاه برقرار نشده چی هست. هیچ صحبتی هم از فرهنگ رکیک استادیومی در پستهای قبلی من نشده و این تلقی خود شما هست. ضمنا دلیلی نمیبینم نه با شما نه با هر کس دیگه ای بخوام با کنایه صحبت کنم.
فقط پستهای شما منو یاد اون لطیفه ای میندازه که طرف میگه ما سه تارو کجا می برید.

روز خوش

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
متاسفانه کلمه کل کل با این قوانینی که ایجاد شده یه جورایی در حکم پارادوکسه!!!
به نظر من یا باید قوانین شل بشه یا تاپیک بسته شه
واضح بگم کل کل یعنی کنایه و تشر و از هر کل کلی هم میشه اینو استنباط کرد بالفرض من استقلالی میگم رویانیان این همه پول خوزه رو از کجا آورده در این وضعیت که سازمان هیچ کمکی نکرده طبیعتا از جیب خودش هم خرج نمیکنه ؟! معنای کناییش میشه اینکه یا مشغول باند بازیه یا داره بیت المال رو از مراکز دیگری که مشغول به کار هست هدر میده که این میشه توهین به مدیر عامل حریف یا برعکس دوست پرسپولیسی میاد میگه فرهاد مجیدی که از مکتب حجازی حرف میزد و برگشت نشون داد حرف مرد دوتاست(دقیقا تو تاپیک هم موجوده) خوب این یعنی مجیدی مرد نیست و رو حرفش نایستاده که میشه توهین به محبوبترین بازیکن استقلال اما خودم که همیشه چنین پست هایی رو تو تاپیک های دیگه میبینم ریپورت میدم تو کل کل از این بدتر هم دیدم که ریپورت ندادم کما اینکه گفتم مورد بالا هنورز هم تو تاپیک موجوده دلیلش هم اینه که کل کله و روحش همینه منم موافقم که فحاشی یا تهمت های بیش از حد اصلا چیز قشنگی نیست و لایق هر نوع مجازاتی هم هست اما اگه قرار به معنی کنایی باشه خیلی از پست ها باید حذف بشه !!!

در پایان هم خسته نباشید خدمت دوستان مدیریت که این چند روزه کاره بسی مشکلی داشتن و با کم لطفی هایی هم روبرو شدن:blush:

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
جناب خواهش می کنم یکبار دیگه نگاهی به آخرین ادیت پست اولین این تاپیک بیندازید. تاریخ آخرین ادیت قوانین همین چند روز پیش نیست ، بلکه مربوط به 5 ژانویه 2012 و به عبارتی یکسال پیش هست و اتفاقا بر خلاف اونکه شما سعی در نشون دادنش دارید قوانین پشت هم ادیت نمیشن.

درباره سایر صحبت های شماهم، دوستان با سابقه کمتر شما هم میدونن منظور از فرهنگ استادیومی که اینجا هیچگاه برقرار نشده چی هست. هیچ صحبتی هم از فرهنگ رکیک استادیومی در پستهای قبلی من نشده و این تلقی خود شما هست. ضمنا دلیلی نمیبینم نه با شما نه با هر کس دیگه ای بخوام با کنایه صحبت کنم.
فقط پستهای شما منو یاد اون لطیفه ای میندازه که طرف میگه ما سه تارو کجا می برید.

روز خوش
من سعی در نشون دادن چیزی ندارم! شما از 2006 تا حالا کلی قوانینو تغییر دادین و بدتر از اون بشکلی گنگ نوشته شده که هر کسی بتونه هر برداشتی داشته باشه!
بعد هم چطور یه کنایه ساده دوستان که صبح تا شب از شبکه های رسمی بهش پرداخته میشه این همه معنی پنهان و اشکار توهین آمیز داشته! ولی عنوان فرهنگ استادیومی حتی میتونه با تفسیر شما! (و در حالیکه معنای کاملا مشخصی داره!)لفظ زننده که نباشه هیچ تلقی اشتباه بنده هست!!! به بقیه هم فرصت تفسیر کلام داده شده؟ چون ظاهرا بدترین الفاظ رو هم میشه بنوعی ماله کشی کرد!
در مورد شفافسازی ها هم همچنان منتظرم تا معلوم بشه دقیقا منظور شما چی هست!(و البته دیگه هم در این مورد پست نمیزنم حتی المکان چون کاملا مواضع شما واضح بوده)

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
جا داره از کلیه ی دوستانی که اگه بخوام اسمشونو بیارم ممکنه بعضیها از قلم بیفتن و بذارن رو حساب بی معرفتی و واسه همین اسم کسی رو نمیارم (چه استقلالی چه پرسپولیسی چه سپاهانی و ... ) تشکر کنم که تو این چند سال لحظات خیلی خوبی رو باشون گذروندم ...

به امید موفقیت استقلال در تمامی صحنه ها به خصوص دربی و آسیا ... عشق 22 ساله

دلم واسه همتون تنگ میشه ولی بدون هیچگونه توضیح اضافه .... Bye PT

aghamostafaa

مصی بیخیل بابا . قول میدم بعد دربی زیاد اذیتت نکنم . :D
من اینجا باهات دوست شدم اذیتمون نکن. جون آرش :blush:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان من خودم 2 بار بن شدم و 10 روز یا حتی بیشتر هر بار ( در همین تاپیک هم بوده )
اینجا پست دادن خیلی کار خطرناکی هست ( بخونید خطرناک ترین تاپیک پی تی ) اما مدیر ها هم حق دارن اولش از یک تیکه ساده شروع میشه و به فحش های خانوادگی ختم میشه برای همین مجبورن از همون تیکه های ساده جلوگیری کنن ... متاسفانه بلا نصبت همه ی شما بعضی طرفدار های تیم ها حد واندازه نمیشناسن نمونه این مطلب رو توی ورزشگاه ها می بینیم که بازی فوتبال 90 دقیقه هست اما تماشاچی ها 120 دقیقه فحش ناموس میدن ( از نیم ساعت قبل بازی شروع میکنن ) پس نمیشه به مدیر ها ایراد گرفت

در ضمن در اینکه فوتبال ما تا حدود زیادی ناپاک هست که که خیلی نمیشه تردید کرد همه مربی ها و کارشناس ها این رو میگن ... بازی های فرمایشی و نتایج از قبل رقم خورده و پول های بدون منبع ولی میلیاردی ... ( از لیگ فوتسال بگیر تا لیگ های دسته 1 و 2 و حتی صحبت های اخیر راجب به دربی های قدیمی و ... ) پس دلیلی نداره که بخوایم خودمون رو عذاب بدیم برای این فوتبال و کدورت ایجاد کنیم به هر حال هرکی طرفدار یک تیم هست و یک جایگاهی در لیگ داره

فقط یک نکته ی منفی اینجا دیدم که باید رسیدگی بشه ببینید طرف میاد یک آیدی جدید میسازه و برای کل کل میاد اینجا و بدون رعایت هیچی تیم رقیب رو مسخره میکنه یا توهین میکنه و طرفدار های تیم رقیب هم بی اختیار پاسخ میدن که نتیجش میشه بن شدن هر دو یا بیشتر
اما آیدی که چند تا پست داره که ضرر نمی کنه ولی اونی که از قدیمی ها هست و جواب داده و بن شده بسیار براش بد تموم میشه

بنظرم کسانی که تازه وارد هستن و صحبت های خلاف قوانین میزنن باید آی پیشون بررسی بشه که اگر چند آیدی دارن بن دائم بشن از آی پی ... اگر این کار رو مدیر ها بکنن خیلی از کل کل های هدفدار و بی محتوا و زننده اینجا کم میشه و مشکل بقیه هم حل میشه

موفق باشید

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی
چرا باید بیام جایی پست بدم که میدونم ......................
بماند امیدوارم ختم به خیر بشه

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
ساسان جان
با توجه به اینکه به دربی نزدیک میشیم امکانش هست این محرومیت ها تخفیف پیدا کنه؟
چون این کاربرها فعالان تاپیک بودن ،تاپیک سوت و کور میشه
پ.ن :این صرفا یک پیشنهاده

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

یادمه اون زمانی که ایران رفت جام جهانی و ایویچ رو بعنوان سرمربی انتخاب کرده بودن ما فوتبالیست هائی داشتیم که هر کدوم از بزرگان فوتبال چند سال قبل و بعد ایران بودن ، دائی و خداداد عزیزی و ... و از دید خودمون کهکشانی بودیم بیا و ببین ..

ایویچ چند جلسه که با تیم کار کرد تو اولین مصاحبه هاش گفت : کار فنی با این بازیکنان رو باید از یک روپائی زدن ساده آغاز کرد ! حالا ظاهرا داستان کل کل طبق قوانین این تاپیک رو هم باید از همون روپائی اولیه آغاز کنیم ظاهرا !

* فرهنگ استادیومی * چیست ؟!

فرهنگ استادیومی اینه که مثلا الان بازی ی پرسپولیس و صبا باتری یه و یهو یه طرف میگه پرسپولیس ... و اون طرف میگه سرور استقلاله ! ( یا تو بازی استقلال برعکسش ، فرقی نمیکنه ! ) برادر من ! الان نقش استقلال چیه این وسط ؟! تو الان بیشتر پرسپولیسی هستی یا ضد استقلالی ؟ اگه پرسپولیسی هستی که دمت گرم ! برس به تیمت و تیمت رو تشویق کن به استقلال این وسط چیکار داری ؟ مگه اینکه بخوای بگی من بیشتر از اونی که پرسپولیسی باشم ضد استقلالی هستم ، اونوقته که اینجا به مشکل میخوری ! ( یا برعکسش برای استقلالی ها )

اینجا باید یا استقلالی باشی یا پرسپولیسی یا سپاهانی یا حالا هر تیمی و به تیم و علائق حریف بعنوان تیمی هم شأن تیم خودت وتمام و کمال احترام بذاری ، باید " هوادار تیم خودت " باشی نه " دشمن تیم حریف "

این میشه فرهنگ غیر استادیومی ، این میشه بک گراند دوستانه که ما مدام مثل یک نوار ظبط شده داریم صبح و ظهر و شب و وقت و بی وقت تکرار میکنیم !

یعنی من که استقلالی هستم ( یا اونی که پرسپولیسی یه فرقی نمیکنه )انقدر با شخصیت هستم که برای تیم و هواداران تیم رقیبم هم با شأنی یکسان احترام و ارزش قائلم وقتی تیم محبوبم انقدر برام مهمه که اگه بهش بی احترامی بشه از نه دل میرنجم و ناراحت میشم این حق رو به هوادار تیم حریف هم میدم و با توهین یا توهین متقابل ناراحتش نمیکنم ، یعنی " چیزی رو که برای خودم و تیمم بد میبینم برای هوادار رقیب هم بد خواهم دونست و انجام نخواهم داد "

" این یعنی شخصیتی فرهنگی ورزشی در محیطی فرهنگی ورزشی  "

اون جمله ای هم که برای یکسری از دوستان خیلی عجیب بود هم با همچین نگرشی بوجود میاد : " طرفداران تمام رنگها با شادی و رضایت اینجا رو ترک کنند "

یعنی هیچکس با دستاویزهای غیر فرهنگی رقیب رو نرنجونه ، زبونم لال شه ! چه حرف چرتی زدم ! مگه میشه ! اونم تو تاپیک کل کل !! من تمام هنرم رو میخوام جمع کنم بیام تو این تاپیک برجک فلان تیمی ها رو بزنم بیاد پایین دیگه نتونه سرش رو بالا کنه! کیسه کشا رو !! لنگی ها رو !! ما که رفتیم آسیا .. دیری دیم دیریم دیرا !! استفراغی !!

حالا میخوام بگم خیلی باغیرتم و رگم برا تیمم میره : اینو میگم بنم شدم به جهنم $%&^&*%^*&%**& !!

* پس کل کل چیست و ما باید اینجا چه بکنیم آیا ؟! *

متاسفانه کلمه کل کل با این قوانینی که ایجاد شده یه جورایی در حکم پارادوکسه!!!
به نظر من یا باید قوانین شل بشه یا تاپیک بسته شه
واضح بگم کل کل یعنی کنایه و تشر و از هر کل کلی هم میشه اینو استنباط کرد بالفرض من استقلالی میگم رویانیان این همه پول خوزه رو از کجا آورده در این وضعیت که سازمان هیچ کمکی نکرده طبیعتا از جیب خودش هم خرج نمیکنه ؟! معنای کناییش میشه اینکه یا مشغول باند بازیه یا داره بیت المال رو از مراکز دیگری که مشغول به کار هست هدر میده که این میشه توهین به مدیر عامل حریف یا برعکس دوست پرسپولیسی میاد میگه فرهاد مجیدی که از مکتب حجازی حرف میزد و برگشت نشون داد حرف مرد دوتاست(دقیقا تو تاپیک هم موجوده) خوب این یعنی مجیدی مرد نیست و رو حرفش نایستاده که میشه توهین به محبوبترین بازیکن استقلال اما خودم که همیشه چنین پست هایی رو تو تاپیک های دیگه میبینم ریپورت میدم تو کل کل از این بدتر هم دیدم که ریپورت ندادم کما اینکه گفتم مورد بالا هنورز هم تو تاپیک موجوده دلیلش هم اینه که کل کله و روحش همینه منم موافقم که فحاشی یا تهمت های بیش از حد اصلا چیز قشنگی نیست و لایق هر نوع مجازاتی هم هست اما اگه قرار به معنی کنایی باشه خیلی از پست ها باید حذف بشه !!!

در پایان هم خسته نباشید خدمت دوستان مدیریت که این چند روزه کاره بسی مشکلی داشتن و با کم لطفی هایی هم روبرو شدن:blush:

درود بر شما عرفان جان

اتفاقا مسائلی که عنوان کردی از مصادق بارز کل کله ! به شرط اینکه ما بتونیم تفاوت معانی واژه ها رو درک کنیم ، این میتونه هم خیلی ساده باشه هم خیلی سخت !

آقا جان ! رویانیان رو نقد کنید ! بگید پول خوزه رو از کجا آورده ! بگید چطوری میگه بی پوله بعد با فلانی و فلونی قرارداد مامان میبنده ! ولی نگید حتما چک رویانیان به داور نرسیده که نتیجه جور دیگه ای رقم خورده ! چون قسمت اول میشه نقد و به چالش کشیدن عملکرد یک مدیرعامل و دومی میشه توهین و تهمت و افترا .

بگین فرهاد مجیدی چرا رفت ؟ چرا برگشت ؟ مگه اول فصل نگفت قلعه نویی بهمانه ؟ نیم فصل چرا از بهمانی دراومد آیا ؟ اصلا 4 رو نشون داد خوب بود یا بد ؟ ولی نگید از خودشیرینی شه ! تیم رو به پول عربها فروخت ! مرد نبود و دروغگو بود !و ...چون قسمت اول میشه نقد عوامل محبوبیت و عملکرد یک بازیکن محبوب و قسمت دوم میشه توهین به بازیکن محبوب هواداران یک تیم و تهمت و بی احترامی به اون

تنها نکته کل کل تو فهمیدن و درک تفاوت معانی جملات و واژه هاست ، ما که از خودمون معنی جدید اختراع نمیکنیم ! تهمت همه جا یعنی تهمت ! توهین همه جا یعنی توهین !

همونطور که امکان نداره "عوضی " ! تو هیچ فرهنگی قربون صدقه محسوب شه ! لابد چک فلان داور دیر رسیده ( یا چیزی تو همین مایه ها )هم تو هیچ فرهنگی چیزی بجز تهمت محسوب نمیشه ، اگه کسی از دوستان معنی جدیدی ازش سراغ داره بگه بدیم به فرهنگ دهخدا اضافه کنن ! 

رفقای عزیز من ! بین شوخی و توهین ، نقد و بحث چالشی و تهمت و افترا تفاوت های فراوانی هست ، اگه میتونید تفاوتهای اینها رو تشخیص بدید راه باز و دجله دراز ، دستتون طلا ! ولی اگه نمیتونید اعصاب و وقت ما و خودتون رو درب و داغون نکنید !

قبلا ما ( من و بقیه همکاران ) فکر میکردیم همون توضیح ها و درخواست ها کفایت میکنه و دوستان خودشون صاحب سبک و وارد هستن ولی هراز چند گاهی انواع گله ها و شکایت ها و بدریپورت های رنگارنگ و گله های هواداران تیمها از این تاپیک حتی تا حد تنفر آمیز دونستن اون ما رو واداشت تا اینجا رو شده از پله اول به راه درست هدایت کنیم ، پس ممکنه هفته های قبل دوستان پست هائی زده باشن و ازش عبور شده باشه که الان مجازات در پی داره پس دوستان نخوان مثال بزنن فلان شخصی که فلان پست دو هفته پیش رو زده بود چرا بن نشده و بهمانی امروز بن شد ؟ ولی ممنون میشیم اگه همچین پست هائی از قبل دیدید بد ریپورتش رو بدید تا پاکش کنیم

خدا بگم چکارتون نکنه ! ساعت الان 4.30 صبحه و من 4 ساعت دیگه باید برم سر کار و تا الان دارم اینجا وقت میذارم ، ساسان هم که از صبح تا 4.30 بعد از ظهر مشغول همین داستانها بود ، بعد خیلی راحت بعضی دوستان واقعا کم لطف با انواع بی انصافی ها خستگی رو به تن ما میذارن

یا حق

پاینده باشید ..

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
سلام و درود

یادمه اون زمانی که ایران رفت جام جهانی و ایویچ رو بعنوان سرمربی انتخاب کرده بودن ما فوتبالیست هائی داشتیم که هر کدوم از بزرگان فوتبال چند سال قبل و بعد ایران بودن ، دائی و خداداد عزیزی و ... و از دید خودمون کهکشانی بودیم بیا و ببین ..

ایویچ چند جلسه که با تیم کار کرد تو اولین مصاحبه هاش گفت : کار فنی با این بازیکنان رو باید از یک روپائی زدن ساده آغاز کرد ! حالا ظاهرا داستان کل کل طبق قوانین این تاپیک رو هم باید از همون روپائی اولیه آغاز کنیم ظاهرا !

فرهنگ استادیومی اینه که مثلا الان بازی ی پرسپولیس و صبا باتری یه و یهو یه طرف میگه پرسپولیس ... و اون طرف میگه سرور استقلاله ! ( یا تو بازی استقلال برعکسش ، فرقی نمیکنه ! ) برادر من ! الان نقش استقلال چیه این وسط ؟! تو الان بیشتر پرسپولیسی هستی یا ضد استقلالی ؟ اگه پرسپولیسی هستی که دمت گرم ! برس به تیمت و تیمت رو تشویق کن به استقلال این وسط چیکار داری ؟ مگه اینکه بخوای بگی من بیشتر از اونی که پرسپولیسی باشم ضد استقلالی هستم ، اونوقته که اینجا به مشکل میخوری ! ( یا برعکسش برای استقلالی ها )

اینجا باید یا استقلالی باشی یا پرسپولیسی یا سپاهانی یا حالا هر تیمی و به تیم و علائق حریف بعنوان تیمی هم شأن تیم خودت وتمام و کمال احترام بذاری ، باید " هوادار تیم خودت " باشی نه " دشمن تیم حریف "

این میشه فرهنگ غیر استادیومی ، این میشه بک گراند دوستانه که ما مدام مثل یک نوار ظبط شده داریم صبح و ظهر و شب و وقت و بی وقت تکرار میکنیم !

یعنی من که استقلالی هستم ( یا اونی که پرسپولیسی یه فرقی نمیکنه )انقدر با شخصیت هستم که برای تیم و هواداران تیم رقیبم هم با شأنی یکسان احترام و ارزش قائلم وقتی تیم محبوبم انقدر برام مهمه که اگه بهش بی احترامی بشه از نه دل میرنجم و ناراحت میشم این حق رو به هوادار تیم حریف هم میدم و با توهین یا توهین متقابل ناراحتش نمیکنم ، یعنی " چیزی رو که برای خودم و تیمم بد میبینم برای هوادار رقیب هم بد خواهم دونست و انجام نخواهم داد "

" این یعنی شخصیتی فرهنگی ورزشی در محیطی فرهنگی ورزشی "

اون جمله ای هم که برای یکسری از دوستان خیلی عجیب بود هم با همچین نگرشی بوجود میاد : " طرفداران تمام رنگها با شادی و رضایت اینجا رو ترک کنند "

یعنی هیچکس با دستاویزهای غیر فرهنگی رقیب رو نرنجونه ، زبونم لال شه ! چه حرف چرتی زدم ! مگه میشه ! اونم تو تاپیک کل کل !! من تمام هنرم رو میخوام جمع کنم بیام تو این تاپیک برجک فلان تیمی ها رو بزنم بیاد پایین دیگه نتونه سرش رو بالا کنه! کیسه کشا رو !! لنگی ها رو !! ما که رفتیم آسیا .. دیری دیم دیریم دیرا !! استفراغی !!

حالا میخوام بگم خیلی باغیرتم و رگم برا تیمم میره : اینو میگم بنم شدم به جهنم $%&^&*%^*&%**& !!

درود بر شما عرفان جان

اتفاقا مسائلی که عنوان کردی از مصادق بارز کل کله ! به شرط اینکه ما بتونیم تفاوت معانی واژه ها رو درک کنیم ، این میتونه هم خیلی ساده باشه هم خیلی سخت !

آقا جان ! رویانیان رو نقد کنید ! بگید پول خوزه رو از کجا آورده ! بگید چطوری میگه بی پوله بعد با فلانی و فلونی قرارداد مامان میبنده ! ولی نگید حتما چک رویانیان به داور نرسیده که نتیجه جور دیگه ای رقم خورده ! چون قسمت اول میشه نقد و به چالش کشیدن عملکرد یک مدیرعامل و دومی میشه توهین و تهمت و افترا .

بگین فرهاد مجیدی چرا رفت ؟ چرا برگشت ؟ مگه اول فصل نگفت قلعه نویی بهمانه ؟ نیم فصل چرا از بهمانی دراومد آیا ؟ اصلا 4 رو نشون داد خوب بود یا بد ؟ ولی نگید از خودشیرینی شه ! تیم رو به پول عربها فروخت ! مرد نبود و دروغگو بود !و ...چون قسمت اول میشه نقد عوامل محبوبیت و عملکرد یک بازیکن محبوب و قسمت دوم میشه توهین به بازیکن محبوب هواداران یک تیم و تهمت و بی احترامی به اون

تنها نکته کل کل تو فهمیدن و درک تفاوت معانی جملات و واژه هاست ، ما که از خودمون معنی جدید اختراع نمیکنیم ! تهمت همه جا یعنی تهمت ! توهین همه جا یعنی توهین !

همونطور که امکان نداره "عوضی " ! تو هیچ فرهنگی قربون صدقه محسوب شه ! لابد چک فلان داور دیر رسیده ( یا چیزی تو همین مایه ها )هم تو هیچ فرهنگی چیزی بجز تهمت محسوب نمیشه ، اگه کسی از دوستان معنی جدیدی ازش سراغ داره بگه بدیم به فرهنگ دهخدا اضافه کنن !

رفقای عزیز من ! بین شوخی و توهین ، نقد و بحث چالشی و تهمت و افترا تفاوت های فراوانی هست ، اگه میتونید تفاوتهای اینها رو تشخیص بدید راه باز و دجله دراز ، دستتون طلا ! ولی اگه نمیتونید اعصاب و وقت ما و خودتون رو درب و داغون نکنید !

قبلا ما ( من و بقیه همکاران ) فکر میکردیم همون توضیح ها و درخواست ها کفایت میکنه و دوستان خودشون صاحب سبک و وارد هستن ولی هراز چند گاهی انواع گله ها و شکایت ها و بدریپورت های رنگارنگ و گله های هواداران تیمها از این تاپیک حتی تا حد تنفر آمیز دونستن اون ما رو واداشت تا اینجا رو شده از پله اول به راه درست هدایت کنیم ، پس ممکنه هفته های قبل دوستان پست هائی زده باشن و ازش عبور شده باشه که الان مجازات در پی داره پس دوستان نخوان مثال بزنن فلان شخصی که فلان پست دو هفته پیش رو زده بود چرا بن نشده و بهمانی امروز بن شد ؟ ولی ممنون میشیم اگه همچین پست هائی از قبل دیدید بد ریپورتش رو بدید تا پاکش کنیم

خدا بگم چکارتون نکنه ! ساعت الان 4.30 صبحه و من 4 ساعت دیگه باید برم سر کار و تا الان دارم اینجا وقت میذارم ، ساسان هم که از صبح تا 4.30 بعد از ظهر مشغول همین داستانها بود ، بعد خیلی راحت بعضی دوستان واقعا کم لطف با انواع بی انصافی ها خستگی رو به تن ما میذارن

یا حق

پاینده باشید ..

حرفت فرزاد جان کاملا منطقیه من خودم اوایل دوران طرفداریم شدیدا جوشی بودم و فورا دهنم به توهین باز میشد (اون دوران اینترنت نبود) ولی الان نه، تیمم رو دوست دارم ولی حاضر نیستم طرفداران بقیه تیم ها رو که تو خونواده خودمم هستند برنجونم. بعضی ها چه قرمز چه آبی اصلا به تیمشون اهمیت نمیدند فقط مسئله خالی کردن خودشون و کم نیاوردنه. خلاصه اینکه همه ما ایرانی هستیم. من خودم به شخصه پرسپولیس رو بدون استقلال نمیخوام. همونطور که شب رو بدون روز نمیخوام

موفق باشی

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
سلام و درود

" این یعنی شخصیتی فرهنگی ورزشی در محیطی فرهنگی ورزشی  "

درود بر شما عرفان جان

یا حق

پاینده باشید ..

خیلی خیلی عذر میخوام ولی این توجیهات هم فقط داستانو مضحکتر میکنه! البته امیدوار بودم حداقل رنج سنی مدیرا بالاتر از باقی کاربرا باشه ولی همون بحث چندسال پیش دوباره میشه ولش کن...
حوصله جواب دادن به تک تک خطهارو ندارم برای همین کلی میگم:
1_ مطلب شما بیشتر بر اساس یه داستان نویسی شخصی نوشته شده تا تحلیل واقعیت! بنابراین حتما اشتباهه و حتما شکست میخوره چرا؟ برای اینکه طرفدار استقلال بودن یعنی ضد پرسپولیس بودن و برعکس مسلمه هرکسی بر اساس ادبیاتش این مسئله رو درک میکنه و شعار میده! شما میتونین و باید حدو مرز برای الفاظ زننده و توهین های آشکار تعیین کنید اما به هیچ عنوان اجازه گرفتن این اختیارو از طرفدارا ندارید(البته شخص منظورم نیست چون قاعدتا اینجارو برای یه مدت کوتاهم که شده میتونین اینجوری اداره کنید ولی بیشتر خیر!)
ولی اصل هیچ وقت و هیچ کجا عوض نمیشه! کافیه هرکجای دنیا رو ببینید مثلا من که طرفدار لیورپولم. هر روز از پیج رسمی بازیکنای تیم حتی استیو جرارد با اون عظمت و شخصیتش (نه لوییس سوارز حاشیه دار!) بیشتر از اینکه از اخبار خودشون بشنوم, شوخی با منچستریها متلکها و عکسهای شوخی تماشاگران با اونها رو دریافت میکنم این دقیقا اسمش کل کله نه هیچ تعریف دیگه!! هیچ کسی هم هیچ کجای دنیا نمیتونه این معنی رو با تفکرات عجیب خودش تغییر بده!
من استقلالی بیام تو تاپیک کل کل فقط بگم تیمم خوبه؟(که اخرش همه شاد اینجا رو ترک کنیم؟) سردارو نقد! کنم! و هیچی از منبع پولو ... نگم؟ آخه اینم شد تعریف! اینم شد تحلیل؟میزگرد ورزشیه مگه؟ به همین راحتی بجای حل مسئله صورت مسئله رو پاک کنیم؟ مگه مخاطب شما چه رنجی سنی هستن که اجازه میدین اینطوری در موردشون صحبت کنین یا بهشون خط بدین!
2_ اگه اخرین ویرایش قوانین این تاپیک مربوط به سال قبل همین موقع هست یه معنی مشخص داره! اونم اینه که حداقل تو این یه سال آخر که تاپیک پیش میرفته همه چی سر جاش بود و فعالترین کاربران بخش اینجا فعالیت لحظه ای داشتن بدون اینکه مشکلی نه برای خودشون پیش بیاد نه برای طرفشون! همین آقا مصطفی حداقل روزی چندتا پست میذاشته اینجا بدون هیچ مشکل و ناراحتی برای کسی! پس حتما بهتر از من و شما با قوانین کل کل آشنا بوده! اگه این یه ماهه اخیر برای همه مشکل درست شده پس بگردین ببینید کی باعثش بوده که اوضاعو ریخته بهم؟ معلومه وقتی بابت یه جمله معمولی ایشون که هیچ کاربر پرسپولیسی هم اعتراض نداشت چون کاملا معمول هست بین دوطرف! یه مدیری دخالت نادرست میکنه همه چیز بهم بریزه! درست پشتش منم باشم تمام پستهای طرفمو ریپورت میدم و.... دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه که!
3_ و آخرین مورد اینکه واقعا ! واقعا! اگه قادر به رسیدگی و بازگشت به حالت قبل نیستین بهتر بجای شوخی با کاربرا این تاپیک بسته بشه. بنظر من که حرف شما فقط توهینه مستقیمه به شعور ملت! دوباره میگم ببنیدنش چون اینجا دیگه به هیچ عنوان قابل کنترل نخواهد بود.از همین اولین پستی که ارسال بشه و کمترین کنایه! (به قول مدیر گرامی) توش بکار رفته باشه سیل بد ریپورتهای طرف مقابله که بخوان 10 روز بنش کنن و ....برو تا اخر
مگر اینکه لیست سفید تعیین کنید تا همه دوست باشن :) مثلا بگین فقط استفاده از یکی از جملات زیر برای کاربرا مجازه:
* تیم ــــــــــــــ خوبه
*فقط تیم من ــــــــــــــــــ
*عشق است ــــــــــــــــ
*دنیا و ــــــــــــــــــ
و امثالهم
نکنید این کار را! نزنید این حرف را! احترام کنید مخاطب کلام را! نمیتوانید ببندید تاپیک را!
والسلام/

بالا