• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وقتي كار يه شركت طراحي بگيره ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اينطوري ميشه :

بانك ملي
بانك سپه
پست بانك ايران
باشگاه استقلال
فيلم دفاع مقدس
روزنامه ارتباط
وزارت جهاد و كشاورزي
شركت يك و يك
شهرداري سنندج
مركز همايش هاي صدا و سيما
آتيه ساز
فرش شفقي
فرش عظيم زاده
اجاق گاز آردل
پاديسان
استانداري قزوين

و....................

اينا چند نمونه بود ! بقيه رو اينجا ببينيد : http://www.sgnetway.com/english/Clients.asp

حالا بگيد چطوري ميشه يه شركت وسط اين همه شركت ، ميتونه اينهمه سايت دولتي و غير دولتي كلفت بگيره !!!!

مطمئنا پارتي نداشتن ! :blink: پس چطوري تونستن ؟

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
در این که یک شرکت طراح بتونه بدون داشتن هیچ گونه پشتوانه بزرگتری برای حمایت , فعالیت خودش رو تا جای ممکنه گسترش بده باید همه و یا بیشتر عامل های زیر رو دارا باشه :
دانایی و توانایی اعضا
بازاریابی و تبلیغات
ارایه خدمات با قیمت مناسب
ارایه خدمات پشتیبانی شایسته

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
يقينا چيزي بجز لياقت نبوده!
63.gif

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بابا بازارياب چيه ؟!؟! مگه تاحالا تجريه اين كارهار رو نداشتيد ؟! مگه ميشه بازارياب ه عادي فرستاد مثلا از بانك ملي كار بگيره ؟!؟! حالا هر چه قدر تو بگي من بهترين طراح سال آسيا انتخاب شدم ! همين وزارت جهاد كشاورزي ! ما 3 سال پيش ميخواستيم يه مرجع ( مثل كتاب اول ) براي دامداري ها ، دامپزشكي ها و اين چيزا بزنيم ... يه تيم خفن بازاربابي گرفتيم 60% ميخواست !!!! :blink: :blink: با 35% تموم شد ! از اين 35% ( مبلغش چند 10 ميليون ميشد ) معلوم نيست به كيا پول رسيد !

حالا شما حساب كنيد اين همه كار دولتي و غير دولتي خفن چطوري گرفته شده !

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از شايان :
بابا بازارياب چيه ؟!؟! مگه تاحالا تجريه اين كارهار رو نداشتيد ؟! مگه ميشه بازارياب ه عادي فرستاد مثلا از بانك ملي كار بگيره ؟!؟! حالا هر چه قدر تو بگي من بهترين طراح سال آسيا انتخاب شدم ! همين وزارت جهاد كشاورزي ! ما 3 سال پيش ميخواستيم يه مرجع ( مثل كتاب اول ) براي دامداري ها ، دامپزشكي ها و اين چيزا بزنيم ... يه تيم خفن بازاربابي گرفتيم 60% ميخواست !!!! :blink: :blink: با 35% تموم شد ! از اين 35% ( مبلغش چند 10 ميليون ميشد ) معلوم نيست به كيا پول رسيد !

حالا شما حساب كنيد اين همه كار دولتي و غير دولتي خفن چطوري گرفته شده !

هموني كه من گفتم، لياقت !
32.gif

ماشالله سايتهاشون هم كه انقده خوشكل هست و زود بالا مياد كه هيشكي به لياقت اينها شك نميكنه! :lol:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آره ! دقيقا ! اين 2 تا دليل ! يكي پارتي نداشتن ... يكي با لياقت بودن :wacko:

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
کافیه اسمت بزرگ باشه . کافیه اونقدر کلفت باشی که یه عالم نرم تن استخدام کنی که مخ مشتریت رو بزنه . کافیه یه عالم آدم نفوذی توی شرکتهای دولتی داشته باشی و از بودجه های کلان IT خبر داشته باشی و بتونی همه طرف معامله رو راضی کنی .

کجای کارید که ببینید IT ما شده باند بازی و از مافیا چیزی کم نداره ...

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
دقيقا .... آي تي يك نوني داره براي اهلش كه نگوووو ... يكم دزد باشي نونت تو روغنه ... حيف كه ما .... :(

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از shifte shab :
دقيقا .... آي تي يك نوني داره براي اهلش كه نگوووو ... يكم دزد باشي نونت تو روغنه ... حيف كه ما .... :(
کجای کارید ... فقط کافیه پرونده های سایتهای که بالا اسمش برده شده رو نگاه کنید . تمام قیمتها کاملا فضایی . مثلا ممکنه برای یه سایتی مثل سایت بانک ملی 200 میلیون گرفته باشن

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mohsenmx :
کافیه اسمت بزرگ باشه . کافیه اونقدر کلفت باشی که یه عالم نرم تن استخدام کنی که مخ مشتریت رو بزنه . کافیه یه عالم آدم نفوذی توی شرکتهای دولتی داشته باشی و از بودجه های کلان IT خبر داشته باشی و بتونی همه طرف معامله رو راضی کنی .

کجای کارید که ببینید IT ما شده باند بازی و از مافیا چیزی کم نداره ...
بياين يه شركت خفن از اينايي كه محسن ميگه بزنيم حال همشون رو بگيريم.
26.gif

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از daftarekhaterat :
بياين يه شركت خفن از اينايي كه محسن ميگه بزنيم حال همشون رو بگيريم.
26.gif
شرکت خفن زدن کار من و شما نیست عزیز اونقدر رابطه ها تو اینجور شرکتها تو در تو و زیر زمینیه که ...

این قصه سر دراز دارد

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
کجای کارید ... فقط کافیه پرونده های سایتهای که بالا اسمش برده شده رو نگاه کنید . تمام قیمتها کاملا فضایی . مثلا ممکنه برای یه سایتی مثل سایت بانک ملی 200 میلیون گرفته باشن
پس چي ؟؟؟ فكر كردين ميان ميگن هر صفحه ثابت 5 هزار تومن !!!!

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از shifte shab :
پس چي ؟؟؟ فكر كردين ميان ميگن هر صفحه ثابت 5 هزار تومن !!!!
خوب این مشکلی که گفتی جای حرف زدن در موردش خیلی زیاده ولی این مشکل اون طراح نمای احمقه که اینجوری قیمت میده ( وایییی خدا چقدر دلم پره )

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از SherlockHolmes :
يارو در عرض 1هفته فرانت پيج يادگرفته فكر ميكنه ×ير غولو شيكونده!!بعدشم مسلمه چون زحمت نكشيده مياد مي×ينه به بازار ديگه!!:hmm:
وای وای وای من خیلی حرف دارم در این مورد ولی این تاپیک جاش نیست . اگه یه تاپیک در این مورد بود یه بحث مفصل در این مورد میکردیم . اینجا بحث اصلی چیز دیگه ایه .

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
با اجازه شايان فكر كنم همينجا هم بحث كنيم بد نباشه!!;)

بالا